Gebeliğe Hazırlık Eylül 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimki son sürat başladı neyse vardır bi hayır diyoruz umutsuzluk yooookkk

Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir
morfoloji nin zorlu olduğunu duydum bu yüzden adınıza çok sevindim şimdi keyfini sürün

Çok sevindim inşallah sağlıkla gelir
morfoloji nin zorlu olduğunu duydum bu yüzden adınıza çok sevindim şimdi keyfini sürün
doktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

doktor bize bir etkisinin olmayacağını söylemişti ama ben yinede kendim araştırıp birşeyler aldım vitamin vs. teşekkür ederim. allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.
İnşallah
inşallah

Valla erken sevinmiyorum gecen ayda boyle basladi kimyasalla bitti o yuzden heveslenmek istemiyorum. Ama bu gecen aydan kalma bir hvg olamaz artik demi cunku oyle olsa iki gunde artis olmazi
yani artis olmasi daha onemli doktor icin sende icini ferah tut insallah kucagina alirsin bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…