• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Ayyy kuzum çok sevindim içim titredi gözlerim doldu saten en hassas konularımdan biridir bu konu bana dokunsalar ağlarım ne güzel bir haber kuzucum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah ne güzel bir umut oldun tüm anne adaylarına ve eşine söyledin mi hani siz suan ayrısınız ya kim ne kasar çok sevinmiştir kuzum sana yeni bit yoldaş var artık nerelerden nerelere geldi umut denen şey hep var onu gördük senin minik çok nazlı olacak annesi bakalım bu kız bebek içime öyle doğuyor bakalım hayırlısı 🥰
canım, çok teşekkür ederim. Dilerim sen de en kısa zamanda gör bu güzel gelişmeleri. doktor kontrolüm saat 10 daydı. aksi gibi bugün onun da saat 10 da bir görevi vardı 1 saatlik. çıkınca mesaj attım ben ama o görene kadar 1 saat geçti tabii. dün gece benim moralim test sonucuna hafif bozukken de "benim içime kötü bir şey doğmuyor. bence her şey yolunda" demişti. hatta güldürdü beni "İstanbul'daki doktor kalp atışı göremeyeceğiz bu hafta dediğine göre kesin göreceğiz" diyerek. ben de nasıl şartladıysam kendimi görmemeye, kalp atışına bile tepki verememişim. buradaki doktorum bile "burada oh beee" diyeceksin derin bir nefesle dedi :D baya güldük. ailemizde hiç kız yok, hepsi erkek o yüzden bütün aile dört gözle kız bekliyor. sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez. şu an içimde atan minik bir kalp varmış gibi bile hissedemiyorum ben

transfer tarihim 7 eylül. son adet tarihim de 20 ağustos. bunlara göre 6+6 gibi olması gerekiyor. ama ultrasonda bebeğin ölçümleri 6+1. zaten geç tutunma olduğu netleşmişti geçen hafta. beklediğimiz gibi 4-5 günlük bir fark var. ki 10 güne kadar fark normal sayılıyormuş.

canım, çok teşekkür ederim. Dilerim sen de en kısa zamanda gör bu güzel gelişmeleri. doktor kontrolüm saat 10 daydı. aksi gibi bugün onun da saat 10 da bir görevi vardı 1 saatlik. çıkınca mesaj attım ben ama o görene kadar 1 saat geçti tabii. dün gece benim moralim test sonucuna hafif bozukken de "benim içime kötü bir şey doğmuyor. bence her şey yolunda" demişti. hatta güldürdü beni "İstanbul'daki doktor kalp atışı göremeyeceğiz bu hafta dediğine göre kesin göreceğiz" diyerek. ben de nasıl şartladıysam kendimi görmemeye, kalp atışına bile tepki verememişim. buradaki doktorum bile "burada oh beee" diyeceksin derin bir nefesle dedi :KK70: baya güldük. ailemizde hiç kız yok, hepsi erkek o yüzden bütün aile dört gözle kız bekliyor. sağlıklı olsun da benim için hiç farketmez. şu an içimde atan minik bir kalp varmış gibi bile hissedemiyorum ben
Ama var içinde minik bir kalp atıyor her anı. Keyfini çıkar kuzucum bizim ailede öyle herkeste erkek var kız kardeşimde bile zaten eşim 3 erkekten biri onlarda da kız yok bakalım hayırlısı hakkımızda ama dediğin gibi evladın erkeği kızı olmaz hayırlı sağlıklı olsunlar da tek insalalh kuzum hadi bakalım gözün aydın diyelim ama dün benimde içime hep güzel seyler doğdu seninle ilgili 🥰🥰😘😘 kız bu kız 👧🏼

Siz benim en büyük umudum olduğunuz süreçte :)))kendi kendime umutsuzluğa kapıldığımda hep sizi düşündüm :)))
aslında sırf bu yüzden sık sık yazıyorum. düşük rakam umutsuzluk sebebi olmasın kimseye. benim moralimi çok zodular. evet olabilirdi. kimyasal veya dış gebelik de olabilirdi. ama % 1 şansın var bile demediler. konuşmalar hep kimyasal üzerine oldu. o yüzden şunu anladım: sıkı sıkı sarılın kendinize. kimse o ihtimali son ana kadar alamıyor sizden.

Ama var içinde minik bir kalp atıyor her anı. Keyfini çıkar kuzucum bizim ailede öyle herkeste erkek var kız kardeşimde bile zaten eşim 3 erkekten biri onlarda da kız yok bakalım hayırlısı hakkımızda ama dediğin gibi evladın erkeği kızı olmaz hayırlı sağlıklı olsunlar da tek insalalh kuzum hadi bakalım gözün aydın diyelim ama dün benimde içime hep güzel seyler doğdu seninle ilgili 🥰🥰😘😘 kız bu kız 👧🏼
hadi inşallah canım :D keyfini çıkarıyorum, sadece anlamak biraz zaman alacak galiba :D

Back
X