• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2020 Transfer Olacaklar🌸

Haklısınız doğru diyorsunuz moralim yüksek tutayım ben özel bir şirkette çalışıyorum doktor izin yazdı ama müdür sorun ve bana biraz ağır konuştu durumu bildiği halde bende çıkarsa hanile diye bizi izne ayırıyorlar sırf adam laf sözü ve yaptırım maruz kalmayım diye sorup yapmak istedim saol canım Allah razı olsun 🤲🤲
Şuan hiçbir seyden kıymetli değil ben bana gelen bütün iş tekliflerini red ettim tüp bebek düşündüğüm icin hayırlısı olur olmaz bilemem ama olmuyor evlattan kıymetli değil moralinizi tam da suan en yüksek tutmanız gereken zaman müdürü asla düşünmeyin zaten öyle anlayışsız müdür olmasın

Şuan hiçbir seyden kıymetli değil ben bana gelen bütün iş tekliflerini red ettim tüp bebek düşündüğüm icin hayırlısı olur olmaz bilemem ama olmuyor evlattan kıymetli değil moralinizi tam da suan en yüksek tutmanız gereken zaman müdürü asla düşünmeyin zaten öyle anlayışsız müdür olmasın
Amin Allah razı olsun Özel bir kurum Bankadayım Allah’a havale ediyorum ben olanları herkese Allah yardım etsin doğru diyorsunuz 🤲🤗🥰

Kızlar bugün sağlık ocagindan kan verdim beta hcg için, >1000 çıkıyor, tam değer çıkmadı. Niye böyle olduğunu bilen varmı ?

Kızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım 🤔
Canım 9. Günde 70,82 11. günde 141 civarı falan olacak. Ki zaten 12. Günde 100 üzerine pozitif diyorlar. Niye düşük olsun ki? Önemli olan ikiye katlayarak veya en az % 70 artarak gitmesi.

Selam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdi😊😆ne diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.

canım hayırlı olsun ne güzel bi sürpriz Rabbimin mucizeleri böyle çifter Çifter gelmiş Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼 Ben bişey sormak istiyorum. Senin çift embriyo konulup tek kese göründü ama ikiz mi oldu? Tek yumurta ikizi mi şimdi bu melekler😇💕

Kızlar bilen yok mu

iki çizgi gören ama değeri 6 çıkan bi arkadaş var.
Ben de biraz soluk ama net çift çizgi gördüm değerim 50ydi.

değerim 120yken yine çift net çizgi gördüm ama ikinci çizgi ilki kadar kırmızı değil ama silikte değildi.

tahminen 300 lü değerlerde tam kırmızı çizgi çıkar diye düşünüyorum

canım hayırlı olsun ne güzel bi sürpriz Rabbimin mucizeleri böyle çifter Çifter gelmiş Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼 Ben bişey sormak istiyorum. Senin çift embriyo konulup tek kese göründü ama ikiz mi oldu? Tek yumurta ikizi mi şimdi bu melekler😇💕

iki çizgi gören ama değeri 6 çıkan bi arkadaş var.
Ben de biraz soluk ama net çift çizgi gördüm değerim 50ydi.

değerim 120yken yine çift net çizgi gördüm ama ikinci çizgi ilki kadar kırmızı değil ama silikte değildi.

tahminen 300 lü değerlerde tam kırmızı çizgi çıkar diye düşünüyorum
Ben 416 da silik çizgi gördüö

Back
X