- Konu Sahibi MuhendisYas
- #5.621
Her test farkli farkli fakat genelde 25Kızlar bilen yok mu
Erken testler, testin markasına gore daha az degerleri görebiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her test farkli farkli fakat genelde 25Kızlar bilen yok mu
Neden bu kadar ılık sıcak su embriyoya zarar verir miertesi gün soğuğa yakın bir ılıkla canım. ertesi gün alabilirsin ama çok ılık olsun, dayanabileceğin gibi demişlerdi.
10 gün sonraya çağırfı tüpbebek dr ama yarın başka dr a değer gösterecem inşallah yeni dr la devam ederimYa gerçekten mi ne güzel bir haber..değerlerin benden bile yüksek inanamıyorum...ne zaman kese görmeye gideceksin acaba,?
Şuan var mı peki ya da arada oluyor muHemde nasıl vardı sonucu öğrenen kadar sağlı sollu battı çok fazla
Aminn inşallahİşe de ihtiyacımız var ya biliyorlar maddi manevi toptandan dönemdeyiz ama Allahım büyük rızkı veren Rabbimevlat veren inşallah olsun kalbim çok istiyor
![]()
Şuan hiçbir seyden kıymetli değil ben bana gelen bütün iş tekliflerini red ettim tüp bebek düşündüğüm icin hayırlısı olur olmaz bilemem ama olmuyor evlattan kıymetli değil moralinizi tam da suan en yüksek tutmanız gereken zaman müdürü asla düşünmeyin zaten öyle anlayışsız müdür olmasınHaklısınız doğru diyorsunuz moralim yüksek tutayım ben özel bir şirkette çalışıyorum doktor izin yazdı ama müdür sorun ve bana biraz ağır konuştu durumu bildiği halde bende çıkarsa hanile diye bizi izne ayırıyorlar sırf adam laf sözü ve yaptırım maruz kalmayım diye sorup yapmak istedim saol canım Allah razı olsun![]()
Amin Allah razı olsun Özel bir kurum Bankadayım Allah’a havale ediyorum ben olanları herkese Allah yardım etsin doğru diyorsunuzŞuan hiçbir seyden kıymetli değil ben bana gelen bütün iş tekliflerini red ettim tüp bebek düşündüğüm icin hayırlısı olur olmaz bilemem ama olmuyor evlattan kıymetli değil moralinizi tam da suan en yüksek tutmanız gereken zaman müdürü asla düşünmeyin zaten öyle anlayışsız müdür olmasın
Sıcak suyla duş almak rahimi gevşektir ondan olmalı.Neden bu kadar ılık sıcak su embriyoya zarar verir mi
Sanırım cnm.Neden bu kadar ılık sıcak su embriyoya zarar verir mi
Oluyor canım ama çok azŞuan var mı peki ya da arada oluyor mu
Sen bana yazacaksın zaten kurtuluşun yok. Büyül merakla bekliyorum senin haberlerini canımcımOyyy pyyyy nasıl da tatlı nasıl güzel enerji veriyor ben de isterim tarsanferden sonra seninle konsumak![]()
Canım 9. Günde 70,82 11. günde 141 civarı falan olacak. Ki zaten 12. Günde 100 üzerine pozitif diyorlar. Niye düşük olsun ki? Önemli olan ikiye katlayarak veya en az % 70 artarak gitmesi.Kızlar sonucum 70,84 çıkmış bana düşük gibi geldi bugün 9. Günüm sizce kimyasal olma olasılığı nedir ay çok korkuyorum sevinemedim yine daha yüksek bekliyordum sanırım![]()
Selam kızlar Rabbimin feyzi bereketi üzerinize olsun inşallah..size güzel haberler vereyim şimdi doktorumdan ayrıldım 6hafta dolmadı daha iki adet kalp atışı...Ben nasıl ağlıyorum anlatamam şimdi...şükür ediyorum...Tek kese gözükmüştü ama şimdi ikiz haberini aldık..eşim şoka girdine diyim darısı herkesin başına ,kim bana ikiz demişti unuttum ben.
Kızlar bilen yok mu
Canım 9. Günde 70,82 11. günde 141 civarı falan olacak. Ki zaten 12. Günde 100 üzerine pozitif diyorlar. Niye düşük olsun ki? Önemli olan ikiye katlayarak veya en az % 70 artarak gitmesi.
Ben 416 da silik çizgi gördüöcanım hayırlı olsun ne güzel bi sürpriz Rabbimin mucizeleri böyle çifter Çifter gelmiş Allah evlat hasreti çeken herkese nasip etsin. Bizlere de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBen bişey sormak istiyorum. Senin çift embriyo konulup tek kese göründü ama ikiz mi oldu? Tek yumurta ikizi mi şimdi bu melekler
iki çizgi gören ama değeri 6 çıkan bi arkadaş var.
Ben de biraz soluk ama net çift çizgi gördüm değerim 50ydi.
değerim 120yken yine çift net çizgi gördüm ama ikinci çizgi ilki kadar kırmızı değil ama silikte değildi.
tahminen 300 lü değerlerde tam kırmızı çizgi çıkar diye düşünüyorum
Ben 416 da silik çizgi gördüö
Ahhh o iki günlerrr geçmek bilmiyor dakikalar sayıyorum ne heyecanlı bekleyişşşİnşallaH dediğin gibi olur sonuçlar çarşamba günü göreceğiz bakalım :)![]()
Ben bi bende oluyor sanıyorum ister istemez korkuyor yarın kese görmeye gidicem hep korku rabbim sınamasın artık inşallah görürümOluyor canım ama çok az
Rabbim saglikla kollariniza almayi nasip etsinCemil Kaya Ankara’dayim. Ikizlere hamileyim ♥![]()