iyiyiz canım sen nasılsın,iğnelere başladın dimi
canım msjını daha önce gördüm ama inan hiç bilgim yok yardımcı olamıcam malesef
iyiyiz canım sen nasılsın,iğnelere başladın dimi
canım msjını daha önce gördüm ama inan hiç bilgim yok yardımcı olamıcam malesef
başladım cnm ve şuan ağrım var sanırım işe yarıyo bigün canımın yanmasına sevineceğimi söyleseler inanmazdım :)
bende iyiyim sağol canım eşimle tedavi planlarını yapmaya başladık yok tedavi ne kadar tutar yok nerde kalalım vs. bizimde bugün hava güneşliydiiyiyim canım sen nasılsın, bugün dinlendim hiç bişey yapmadık balkonda çay keyfi yaptık güneşi gördük ya havada çok güzeldi bi ara yağmur yağdı ama güneş yeniden açtı, sizin oralar nasıl
inşallah faydasını görürsün canım yakında göbeğin büyüdüğüne şişmanladığınada sevinirsin inşallah :))
bende iyiyim sağol canım eşimle tedavi planlarını yapmaya başladık yok tedavi ne kadar tutar yok nerde kalalım vs. bizimde bugün hava güneşliydi
ayy inş cnm bnm allahım nasip etsin o kadar çok istiyorum ki :)
inşallah canım hayırlısıyla iste, hayırlı evlat iste, Rabbim inşallah nasip eder. ee kontrollerin ne zaman başlıyor canım drun ne diyor
evt canım hatta nasip olursa mayıs sonunda düşünüyoruz geçen sefer residence da kalıyorduk yine öyle bi yer tutarız herhalde biraz pahalı oluyor ama ne yapalım mecburyaz tatili başlar başlamaz hemen start veriyormusun canım tedaviye, inşallah Rabbim işlerinizi kolaylaştırır canım, burda kalacak biryeriniz varmı yoksa otel filan mı düşünüyorsunuz
adetimin ikinci günü gidicem cnm nasipse inş bugün adet düzenleyicimi içtm sabah heralde salı çarşamba gelir kırmızılar allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin cnm bnm
amin canım inşallah, gelişmelerden haberdar et bizi:)
evt canım hatta nasip olursa mayıs sonunda düşünüyoruz geçen sefer residence da kalıyorduk yine öyle bi yer tutarız herhalde biraz pahalı oluyor ama ne yapalım mecbur
slm güzel hatunlarrr
Nasilsinizzz görüsmüyeliii
sende kayıpsın canım bu aralar hayırdır, neler yapıyorsun bizler iyiyiz çok şükür
slm güzel hatunlarrr
Nasilsinizzz görüsmüyeliii
Aslinda buralardayim ama denk gelmyoruz canimm.bazen sohbet etmeye cok ihtiyac duyuorum.
Ne olsun ayni hep eyni gene ayni cok üzülüyorum bundan sonrada ayni olucak diyee.
Herife diyom 8 yildir hep ayni seyleri yapiyoruz hafta sonlari artik hafta snu gelsin istemiyorum.
Bana bir dokundun bin ah isittin canim.
Sen nasilsinn cimicimen nasill alisveris nasil gidiyooo???
iyiyz cnm sen nasılsın ben ölü gibiyim bugün iğneden midir nedir kendimi ordan oraya atıorum halsizim ve karnım sancıyooo( ama bebeğimi düşününce ona ömrümü veririm değer diyorum :)
iyiyz cnm sen nasılsın ben ölü gibiyim bugün iğneden midir nedir kendimi ordan oraya atıorum halsizim ve karnım sancıyooo( ama bebeğimi düşününce ona ömrümü veririm değer diyorum :)
canım iğnelerdendir bende sürekli uyku yapıyordu ruh gbi olmuştum sürekli uyuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?