• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek özelde mi devlette mi?

Ah canım ya senin çift rahim, benim de yarım rahim şuana kadar ki konulan tanılarda. Ama bizim gibi rahim anomalisi olup sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var. Evet gebeliklerimiz riskli gebelik olarak geçiyor sıkı takip vs. Yolumuz belki kısa belki uzun, ama bende uzun olarak kabul etmeye çalışıyorum yıpranmamak için, kısa olursa da güzel bir süpriz olur bize.
Ben de uzun kabul ediyorum. Dayanamadım test yaptım. Negatif. Bu ay da elendim. Tüp bebek bekliyor beni:( yoruldum.

Bende gebelik düşünüyorum o yüzden değerlerime baktırdım amh 1.22 çıktı bir kez daha verdim 1.56 tüp bebek dedi doktor iki kişiye sordum onlarda öyle söyledi ne yapmalıyım yeni evliyim yaşım 23 normal yolu beklesem mi daha üç aydır deniyoruz düşük mü sizce değerim
Burada diger onemli bir soru esinizin sperm degerleri nasil, morfilojisi iyi mi.. Esiniz de bir durumuna baktirsin. Onun sonuclari da iyi cikarsa siz 1 sene kadar kendiniz denemelisiniz cunku yasiniz cok genc. Tup bebekten once kadin dogum doktoruna yumurta takibi yaptirin, ovulasyon testi kullanin, olmazsa femara, letu kallanin.. Ama en onemlisi esinizin sperm degerleri, o da testlerini yaptirsin..

Burada diger onemli bir soru esinizin sperm degerleri nasil, morfilojisi iyi mi.. Esiniz de bir durumuna baktirsin. Onun sonuclari da iyi cikarsa siz 1 sene kadar kendiniz denemelisiniz cunku yasiniz cok genc. Tup bebekten once kadin dogum doktoruna yumurta takibi yaptirin, ovulasyon testi kullanin, olmazsa femara, letu kallanin.. Ama en onemlisi esinizin sperm degerleri, o da testlerini yaptirsin..
Eşimin ürolojiye mi gitmesi lazım

Baslarlar bence ama elinde ilac var mi hicv 3. Gunu direkt gonalf kullanimaya baslaniyor simdi rapor icin yarin basvursan 2 gune ancak cikar. O da gec oluyor gonalf baslamak icin. Benim elimde hep ilaclarim kalmisti o yüzden cabuk cabuk basladi tedaviler
Sagol canim ins pozitif olur tum isteyenlerin. Mart basi regl olmam lazim sonrasinda transfer ins mart ortasi gibi olur bir aksilik olmazsa diye dusunuyorum. 1 ayim falan var herhalde🥹
Sizinle aynı süreçteyiz bende genetik testin sonucunu ve regl olmayı bekliyorum transfer için dilerim güzel sonuçlansın inşallah 🙏🙏

Aynen canim incelesinler en uygun hale getirsinler oyle tup bebege baslansin her sey uygun olsun gec olsun guc olmasin 💞💞
Ben 2 asilama arka arkaya oldum canim hic beklemeden de tup bebege basladik opu oldum. Opu sonrasi 1 ay dinlendirme. 2. Reglimi bekliyorum olunca gidip transfer hazirliklarina baslayacagim insallah
Kaç embriyonuz oluştu birde sizden ve eşinizden genetik test istedi mi doktorunuz

Kızlar selamlar, yaklaşık 2 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Fakat ne yazık ki olmadı. Ben de unicorn uterus var sağda tüp yok yarım rahim. Eşimde de biraz morfoloji ve ileri hareket sıkıntısı var.
1 iğneli aşılama özelde negatif . Tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum. Özelde tüp bebeğe şuan için bütçemiz var ama bu yolculuk uzun da sürebilir. Ve açıkçası şimdiden bütçeyi yormamak adına bulunduğum şehirdeki tıp fakültesine de mi bi şans versem diyorum? Yarın 9 Eylül tıp fakültesinde bir profa randevu aldım. Süreç nasıl ilerliyor? İlk tüp bebeği devlette önerir misiniz? Deneyimlerinize çok ihtiyacım var.
Özele bütçeniz yoksa devlet olarak en iyisi Dokuz Eylül hoş benim oradaki tedavilerim. Sonuç vermedi ama sistemleri çok iyi, hemşireler, embriyoloji, doktorum hepsi çok iyiydi. İletişimde sorun hiç yaşamadım. Şu an özelde tedavide sürekli stresim çünkü iletişim kötü. Bir de bugün Doktorun kurum değiştireceğini öğrendim, verdiğim paraya mı yanayım, sürecin belirsizliğine mi bilemedim.

Özele bütçeniz yoksa devlet olarak en iyisi Dokuz Eylül hoş benim oradaki tedavilerim. Sonuç vermedi ama sistemleri çok iyi, hemşireler, embriyoloji, doktorum hepsi çok iyiydi. İletişimde sorun hiç yaşamadım. Şu an özelde tedavide sürekli stresim çünkü iletişim kötü. Bir de bugün Doktorun kurum değiştireceğini öğrendim, verdiğim paraya mı yanayım, sürecin belirsizliğine mi bilemedim.
Canım bütçemiz var ama yine de ilk tüp bebek tedavisine tıp fakültesine başlamak istedim. Yani en azından bu hakkımı kullanıp kullanıp olmazsa alternatif olarak özele yönelmeye karar verdim. Aşılamada en iyisi sayılabileceklerden bir doktora gittim İzmir özelinde. Ama çok da farklı bir muamele görmedim açıkçası.

Canım bütçemiz var ama yine de ilk tüp bebek tedavisine tıp fakültesine başlamak istedim. Yani en azından bu hakkımı kullanıp kullanıp olmazsa alternatif olarak özele yönelmeye karar verdim. Aşılamada en iyisi sayılabileceklerden bir doktora gittim İzmir özelinde. Ama çok da farklı bir muamele görmedim açıkçası.
Hakkınızda hayırlısı olsun, yaşınızda uygunsa tabiki devlet hakkınızı değerlendirin derim

Back