İnşallah canım darısı kalp atışlarını duymaya küçük meleğinin
yok canım hiç bi gelişme yok ....yatıyor öyle sessiz sedasız yoğun bakımda hala ...reanimasyon diye bi yoğun bakım..türkçesi ölüyü cannlandırma imiş...çok dua ediyorum allahım anneme çektirme diye gözlerimde yaş bedenimde derman kalmadı bu gün tam 8 gün oldu...duadan başka elimizden bişey gelmiyor allah senden de razı olsun canım benim...
mervişş nasılsın ben taktım kafaya bak yine şimdi ben hayırlısıyla cumartesi başladım iğnelere adetimi bekliyorum kontrol için ama iğne yumurta baskılayıcıymış peki rahim kalınlaşsın diye ne kullanıcam ölücem yaa bilen varsada bişi söylesin yaaa uyuyamyorum geceleri aklıma gelince nar suyu içiyorum durmadan napıyım(
yok canım hiç bi gelişme yok ....yatıyor öyle sessiz sedasız yoğun bakımda hala ...reanimasyon diye bi yoğun bakım..türkçesi ölüyü cannlandırma imiş...çok dua ediyorum allahım anneme çektirme diye gözlerimde yaş bedenimde derman kalmadı bu gün tam 8 gün oldu...duadan başka elimizden bişey gelmiyor allah senden de razı olsun canım benim...
Belli olmaz genede canım Ama sana tavsiyem Kürtajı kabul et çünkü kendi kendine düşürmen canını daha çok yakacakcok tesekkür ederimm....ben türkiysede deneme yaptik hamile kaldim ama kese gelismedi bu hafta doktora gittim %5 sans verdi adet döneminde hasapladi doktor 9 haftalik dedi transfer tarigide 31.01.201eger taransfer tariginde gec tutunma olmussa 5hafta 4 günlük oluyor kesenin boyu 7.5 gelismis dedi türkiydeki ultrasan kagidina baktim CRl 4 cm yaziyo doktor büyük ihtimal düsük yaparsin dedi bir taraftan cok sevindim hamile kaldim diye simdi bu olay icinde ne yapacami bilmiyorum yarin doktor acilklama yapacak büyük ihtimal kürtaj diyecek ama ben kabul etmicem düsecekse kendi düssün rabbim herkesin bebegini kucagina almayi nasip etsin....aminn
Belli olmaz genede canım Ama sana tavsiyem Kürtajı kabul et çünkü kendi kendine düşürmen canını daha çok yakacak
Ve içinde parça kalıp rahminde tahribata yol açabilir allah esirgesin
Daha önce bunların hepsini yaşadığım için söylüyorum bunları yanlış anlama
Allah yardımcın olsun
Doktorun Rahim kalınlığı hakkında bilgi verdi mi?
O zaten kendi kendine kalınlaşır canım sen niye taktınki bunu kafana anlamadım şimdi:26:
cnm bnm geçen sefer kalınlaştı maşallah hemencik doktor yine kalınlaşacak inş dedi ama sanki havin kullandı gibi geliyor öyle olmadımı((
Tamamda canım Havinin Rahim kalınlaşma problemi vardı senin çok şükür öyle bir şeyn yok
Onunki rahatsızlık gibi bir şeydi herkeste olacak diye bir şey yok
:/ bak bana kızıcaksın şimdi ama onunda ilkte bişi olmamış kalınlaşmış dondurulmuşta sorun çıkmamışmıydı offf ben zaten çok kötüyüm bu iğne beni beter etti(
iyiyiz canım biz sen nasılsın, maşallah bir prenses daha geliyor ne güzel, Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. nasıl cimciime iyimislm kızlar hkere afras nasılsınız? Afras rabbimden umut kesilmez canını sıkma lütfen
hreke sen nasılsın kızcazınla bakalım:)) Bu arada benimde kızım olucak rabbimin izniyle
canım hiç böyle şeyler düşünmeyeceksin kafanı boşa yorma kendi kendine transfer zamanı stres yapma senin rahat olman lazım, inanırmısın havinden duymasam hiç haberim yoktu rahim kalınlaşmasından doktorum hiç öyle bişey söylemedi, belkide normal olduğu içindir. sende herşeyi problem yapıp canını sıkma canım olacağına bırak sen ne kadar düşünürsen düşün herşey olacağına varır.
slm kızlar hkere afras nasılsınız? Afras rabbimden umut kesilmez canını sıkma lütfen
hreke sen nasılsın kızcazınla bakalım:)) Bu arada benimde kızım olucak rabbimin izniyle
o bebek bu eve girecek cnm allahın izniyle az kaldı çok heycanlıyımmm yaaa bebeğim en azında 12 gün bnmle olucak ama inanmak istiyorum ömür boyu bebeğimin bennmle olmasını diliyorum.elimden hiçbirşey gelmiyor stres için(
canım bol bol La havle çek dualar et için rahatlasın, kafanı olumlu şeylere yönlendir kötü düşünme, rabbim in izniyle inşallah olur hayırlı bir şekilde dua et canım.. bu iğneleri kafana takma gez dolaş rahatla
cnm bnde istiyorum ama inan gücüm kalmıyor yaa hele akşamları yatıyorum ntteym böyle işte :S hayırlı evlat isterim ztn cnm bn hep kırmızılar geldi mi artık şekillenir bişiyler inş allahın izniyle
ilk denemem ilk denemede hamiş bir sürü insan var umarım bende onlardan biri olurum
bilmiyorum cnm akşam üstüde ben öyle dedim eşime ben yattıkça yatıyorum hadi yürüyelim dedim eve zor attım kendimi inn neden böyle anlamıyorum iştahımda kapalı sanırım ondanda kaynaklıhayırlısı inşalllah canım Rabbim sanada nasip etsin. seni anlıyorum ama kendini eve kapatma böyle şeyler düşüneceksen gez dolaş, evden çıkana kadar halsiz gibi hissdersin ama güneşi görünce iyi gelir iyiki çıkmışım dersin...
bilmiyorum cnm akşam üstüde ben öyle dedim eşime ben yattıkça yatıyorum hadi yürüyelim dedim eve zor attım kendimi inn neden böyle anlamıyorum iştahımda kapalı sanırım ondanda kaynaklı
canım iğneler mi iştahını kapattı yoksa genel bi iştahsızlığın mı var. kendine dikkat et diyorum bak transfere ne kaldı şunu şurasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?