selam canlarım bugün kontrolum vardı ve 1 kese gördük rabbimin izniyle doktorum dediki transfer gününden hesaplıyacağız o gün transferin olmasaydı adet günündü ve hesabıma göre daha 2hafta 5 günlük olduk 3. haftanın içindeyiz dua edin rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin rabbim
selam canlarım bugün kontrolum vardı ve 1 kese gördük rabbimin izniyle doktorum dediki transfer gününden hesaplıyacağız o gün transferin olmasaydı adet günündü ve hesabıma göre daha 2hafta 5 günlük olduk 3. haftanın içindeyiz dua edin rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin rabbim
cnm inş olur dualarla işimiz bzm hocaya falan bişi diyemem ama gidedebilirim bilmiyorum yani :)
inş ilk seferde ol demiştir rabbim olur cnm allahım bizi bebeğimize kavuştursun inş
canım cyclo adet duzenleyici,bendeuzun tedavi olucam cyclo kullanıyorum suan.18.gunde burun spreyıne baslayacagım suprefact diye ..bende doktora spray yerine baska bişey veremez mi onu soracaktım sana ne verdiler ..?hyırlısı olsun inşallah tedavin ,kızlar ben cyclo-pronovya gibi bi ilaç kullanıyorum ama sanırım bu adet düzenleyici imiş pki yumurta baskılayıcı hangisi? decapeptyl mi siz ne zaman başladınız kullandıysanız sanırım 21 veya 24. gündür değil mi ben 24. günü başlayacağımda...
canım bu aralar kimsecikler yokki topikte herkes bi yerlerde bişeylerle meşgul, Ayşegulun annesi hasta, mirageni babası, allah dermansızder vermesin biran önce Rabbim şifalar nasip etsin.iyi akşamlar kızlar kimse benim yokluğumu fark etmemiş küstüm size ya
havinim çok sevindim can ım kendine iyi bak allahım kucağına almayıda nasip etsin inş
bana gelince hiç evde duramıyorum evde durunca bu evlat hasreti daha çok sarıyor sanki beni bi doktorumla görüşmeye gitsem rahatlıcam ama sanki cesaretim yok gidemicem merkeze allahım bir an oluyor sanki olacakmış gibi oluyor bir an oluyor ben senelerce uğraşcam ama olmicak sonra pes etcem gibi geliyor bizimki çok büyük bir imtihan kızlar sabreden kazanıyor ama bende hiç sabır yok
kızlar buarada ayşegülün annesi nasıl oldu
kızlar ah bı adet olsam transferım olacak ama 2 gün gecikti galiba benım gelecek bebişim kendine doğum gunu seçiyo:)bi doktora gıtsem tedavı başlasada rahatlasam opudan sonra tam ıkı ay bekledim...inşallah bu tek bekleyışım olur...
nasılsın tatlım
INSALLLAH bu sefer olur canim. tabiki ben büyük ALLAH dostlarini kastetmistim. dualri kabul olanlardan yanii.
Eger yazin türkiyeye gidersem bu sfer gidicem INSALLAHH. gidenler 2, 3 ay cekmiyr bebegi oluyor. gecen sene gitmedigime cok pismanim.
hem nasip olmadi hemde gitmek icin cok israr etmedikk. dedigin gibi INSALLAH gerek kalmazz .
canım cyclo adet duzenleyici,bendeuzun tedavi olucam cyclo kullanıyorum suan.18.gunde burun spreyıne baslayacagım suprefact diye ..bende doktora spray yerine baska bişey veremez mi onu soracaktım sana ne verdiler ..?hyırlısı olsun inşallah tedavin ,
iyiyim canım sen nasılsın, bugün dinlendim hiç bişey yapmadık balkonda çay keyfi yaptık güneşi gördük ya havada çok güzeldi bi ara yağmur yağdı ama güneş yeniden açtı, sizin oralar nasıl
iyiyiz canım sen nasılsın,iğnelere başladın dimikızlar nasılsınız
hayirli aksamlar lütfen bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ultrasan kagidinda kese boyu nerde yaziyo tesekkür edrim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?