ayy aynen bnde işte bugün kayınvalidemde bilekonuşurken uyumuş kalmışım kafamı tutamıyom saqnki zaten kendimi atmak istiyorum oturamıyorum hiç
Inelerden olabilir dedigin gibi canim. birazda pisokolijikte olabilir moralin bozuksa hersey insana daha zor geliyorrr.
Kendini hic birakma hep ümitlen unutmaki beyin vücüduna komut veriyor. ne düsünürsen o olurmuss.
Sicak bir cay ic canim ALLAH sifa versinnnnnnnnnnn. INNNNNNSSSAALLLAAAHHHH bu sefer beebegin seninle olucakk.
Bende adetimin 5. günü ilaca basliyicam simdilik hafif bir tedavi olsun diyorum sonrasina ALLAH kerim.
yat uyu canım uykun gelince hemen, dinlenerek geçir günlerini
alışveriş işini bitirdik canım ütülerimizi yaptık yerleştirdik ıvır ıvır işler kaldı yani.. sen daha önce tüp bebiş yaptırdınmı canım
hayırlısı olsun cnm senn için allahım emeğini, boşa çıkarmasın
yok hiç kötü değilim bu ara o konuda hep olucak gibi düşünüyorum öyle olsun diye :)
aksini düşünürsem çünkü olacağı varsa bile olmaz allahım korusun yarabbimm(
hayirli aksamlar lütfen bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ultrasan kagidinda kese boyu nerde yaziyo tesekkür edrim....
selam canlarım bugün kontrolum vardı ve 1 kese gördük rabbimin izniyle doktorum dediki transfer gününden hesaplıyacağız o gün transferin olmasaydı adet günündü ve hesabıma göre daha 2hafta 5 günlük olduk 3. haftanın içindeyiz dua edin rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin rabbim
Anneciğin nasıl durumunda var mı bir düzelme veya gelişme
ohhhhh MSALLAHH güle güle kullansin cimice hanimm.Ever 3 tüp 4 asilama yaptirdimm maleseff tutmadii. INSALLAH kendiliginden hamile kalirim.
gerci ilaca basladim klomen denilyirrya ondan.ümiidmi kesmek istemyiorumm.
Dogum ne zaman canimm?
Canım ultrason kağıdının alt veya üst kısmında CRL yazar o boyu demek
Orda kaç cm veya mm ise işte ordan öğrenebilirsin bebeğin boyunu
yok canım hiç bi gelişme yok ....yatıyor öyle sessiz sedasız yoğun bakımda hala ...reanimasyon diye bi yoğun bakım..türkçesi ölüyü cannlandırma imiş...çok dua ediyorum allahım anneme çektirme diye gözlerimde yaş bedenimde derman kalmadı bu gün tam 8 gün oldu...duadan başka elimizden bişey gelmiyor allah senden de razı olsun canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?