Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

hayırlısı olsun cnm senn için allahım emeğini, boşa çıkarmasın

yok hiç kötü değilim bu ara o konuda hep olucak gibi düşünüyorum öyle olsun diye :)

aksini düşünürsem çünkü olacağı varsa bile olmaz allahım korusun yarabbimm (

alışveriş işini bitirdik canım ütülerimizi yaptık yerleştirdik ıvır ıvır işler kaldı yani.. sen daha önce tüp bebiş yaptırdınmı canım

ohhhhh MSALLAHH güle güle kullansin cimice hanimm.Ever 3 tüp 4 asilama yaptirdimm maleseff tutmadii. INSALLAH kendiliginden hamile kalirim.

gerci ilaca basladim klomen denilyirrya ondan.ümiidmi kesmek istemyiorumm.

Dogum ne zaman canimm?

Pozitif düsünmekle iyi yapiyorsunn.senide aradan cikarsak havin gibi muhtesem olucak INSALAHHH.

AMINNNN hic birimizin emegi bosa cikmasinn hamile rakdaslarda saglikla bebeklerini kucagina alsinlarrr INSALLAHHH

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)

dilakiz,
bebegimizolsun,
hkere

ziyaretci arkadaslar kapida kalmayin buyurn sohbet edelimm.

hayirli aksamlar lütfen bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ultrasan kagidinda kese boyu nerde yaziyo tesekkür edrim....

Canım ultrason kağıdının alt veya üst kısmında CRL yazar o boyu demek
Orda kaç cm veya mm ise işte ordan öğrenebilirsin bebeğin boyunu

İnşallah canım darısı kalp atışlarını duymaya küçük meleğinin

Anneciğin nasıl durumunda var mı bir düzelme veya gelişme

Canım nerelerdesin seni çok merak ediyoruz
İnşallah her şey yolundadır

Anneciğin nasıl durumunda var mı bir düzelme veya gelişme

yok canım hiç bi gelişme yok ....yatıyor öyle sessiz sedasız yoğun bakımda hala ...reanimasyon diye bi yoğun bakım..türkçesi ölüyü cannlandırma imiş...çok dua ediyorum allahım anneme çektirme diye gözlerimde yaş bedenimde derman kalmadı bu gün tam 8 gün oldu...duadan başka elimizden bişey gelmiyor allah senden de razı olsun canım benim...

Aysegüll ALLAH daha fazla cektirmesin canimmm.

ne diyicegimi bilmiyorumm RABBIM sizlere bagislasinn saglikla evine dönmesini nasip etsin.

sizlerede dayanma gücü versin canimmm.

Rabbim daha fazla aratmasın canım, bu imtihanı geçmeyi nasip etsin inşallah...
benim doğum mayısın son haftası bir aksilik olmazsa inşallah

özelden yada burdan bana ulaşan annem için okuyan dua eden tüm arkadaşlardan allah razı olsun rabbim annemi darından kurtarsın iki huzurdan birini versin(((allah sizleride bi an önce anne yapsın cümlenizden allah razı olsun...

Canım ultrason kağıdının alt veya üst kısmında CRL yazar o boyu demek
Orda kaç cm veya mm ise işte ordan öğrenebilirsin bebeğin boyunu

cok tesekkür ederimm....ben türkiysede deneme yaptik hamile kaldim ama kese gelismedi bu hafta doktora gittim %5 sans verdi adet döneminde hasapladi doktor 9 haftalik dedi transfer tarigide 31.01.201eger taransfer tariginde gec tutunma olmussa 5hafta 4 günlük oluyor kesenin boyu 7.5 gelismis dedi türkiydeki ultrasan kagidina baktim CRl 4 cm yaziyo doktor büyük ihtimal düsük yaparsin dedi bir taraftan cok sevindim hamile kaldim diye simdi bu olay icinde ne yapacami bilmiyorum yarin doktor acilklama yapacak büyük ihtimal kürtaj diyecek ama ben kabul etmicem düsecekse kendi düssün rabbim herkesin bebegini kucagina almayi nasip etsin....aminn

Son düzenleme:
canım Allah annenin yar ve yardımcısı olsun İnşallahh.. çok ağlama sen de Rabbim büyük .. dualar oku.. bazen elimizden tek gelen bu.. kelimelerin anlamsız olduğu durumlar bunlar ama dualarım sizinle. Allah yardımcınız olsun

ayşegül annene çok üzüldüm. çektikleri de günahlarının dökülmesine vesile oluyor inş.
benimde annem 9 gün yoğun bakımda kaldı biz kaybettik anneciğimizi, rabbim teyzeye hayırlı şifalar ve hayırlı uzun ömürler versin inş.
Allah seninde yardımcın olsun yoğun bakım kapısında beklemek zordur hem psikolojik hem de fiziksel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…