Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

cnm allahım yar ve yardımcınız olsun ben kuran bilmiyorum ama dualarım sizinle

kızlar ben cyclo-pronovya gibi bi ilaç kullanıyorum ama sanırım bu adet düzenleyici imiş pki yumurta baskılayıcı hangisi? decapeptyl mi siz ne zaman başladınız kullandıysanız sanırım 21 veya 24. gündür değil mi ben 24. günü başlayacağımda...

Nasilsiniz kizlar INSALLAH hepiniz iyisinizdir sizlerle sohbet etmeyi özledimm.

beni soracak olursaniz iyi sayilirim dün adet oldumm ümitlerim önümüzdeki aya kaldi hakkimizdan hayirlsi olsun.

aysegül YARADANIM annecigine sifa versinn. yarin ablama söylerim o okur kaf süresinii. sifa ALLAHtan canmm

iyiyz cnm bnde yarın vurucam iğneyhi inş bu ay herşey çok güzel olur senn ndn ertelendi?

Hos geldin canimm AMINN rabbim cümlemize nasip etsin .bu zorlu sürecten bizlerii hayilisiyla bebklerimize kavusarak cikmayi nasip tsin.

diger sordugun ilaclari bilmiyorum canim .ben kullandigim ilaclarin hepsinin adini unuttumm. histereskopiyi anestezi altindami oldun.

iyiyz cnm bnde yarın vurucam iğneyhi inş bu ay herşey çok güzel olur senn ndn ertelendi?

Hadi hayilrisiyla olur INSALLAH canimm. hersey yolunda gider. benim ertelenmedi tedavi olmuyorumki canim.

genede ümitleniyordum ALLAH tan ümit kesilmyior hic bir zaman.

Nasil heyecanllimisinn?? kacinci denemen olucak??

Neden olmasin bak havinne milyarkeree masallahhh. bebisi göbüsüne kondu. INSALLAH sira sendee.

fark ettinmi bizim alintilarr bir birine karistii. neyse karisan alinti olsunn.

Sen hocaya falan gittinmi? bizim memlekette seyhlere falan gidiyorlar. cocugu olmayanlar. ben gitmedimm aslinda inaniyorum ama nasip olmadii.

karedesimle aksam konustuk kocasinin teyzesinin kizininda 5 yildir bebgi olmuyormus tüp yaptirmis tutmamis hocaya gitmis suanda hamileymis.

kocasinda sorun varmis doktor pek ümitli konusmuyormuss. ben yazin eyüp sultana türbelere gittiim nasip kismeet artik.

RABBIM ol deyinca olucakk.

Son düzenleme:
Aysegül az önce ablamala konustummm annen icin kaf süresini okuyucak canim. ALLAH merhametini esirgemesin sifaasini vesin INSALLAHHH.

selam canlarım yarın saat 3:00 de kontrolum var duanıza ihtiyacım var inş hayırlısıyla bebişlerimi görürüm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inş rabbim topiğimizdeki tüm anne adaylarınada yaşatır bu duyguları inş hep duamdasınız duada unutmayın

A. S canimmm ALLAH yardimciniz olsunn güzel haberlerini bekliyoruzzz. AMINNN cümmlemiz saglikla bebeklerimize kavusuruzz.

ben sana cok dua etmistim. özellikle parka gittigim gün bebkleri her gördügümde sana dua etmistim. sende beni unutmaa.sonucu bize yazz.

Havin merhaba cnm gerçekten çok sevindim tebrik ediyorum seni allahım tamamına erdirsin inşallah
İnanıyorumki çok iyi bir anne olucaksın güzel gönlünle.
Bende yakın zamanda üçüncü tedaviye başlıycam allah kısmet ederse

cnm inş olur dualarla işimiz bzm hocaya falan bişi diyemem ama gidedebilirim bilmiyorum yani :)

inş ilk seferde ol demiştir rabbim olur cnm allahım bizi bebeğimize kavuştursun inş

ayy cnm bnde çok heyecanlandım bak şimdi inş bebişlerini görüp gelirsin rabbim tamamına erdirsin cnm bnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…