kızlar sizlerden bi ricam var kuranı kerim okumayı bilenler....kaf suresini okumanızı rica ediyorum annem için ne kadar çok okunursa okadar kuvvetli olacağını düşünüyorum...allah hepinizden razı olsun...kaf suresi durumu kötü olan hastalar içinmiş..rabbim iki iyilikten birini verirmiş allah rızası için annemin ismini (yıldız) niyete alarak okursanız sevinirim allah hepinizden razı olsun.....annem çok ızdırapta allahım daha fazla çektirmesin rabbim yardımcımız olsun...amin..
Nasilsiniz kizlar INSALLAH hepiniz iyisinizdir sizlerle sohbet etmeyi özledimm.
beni soracak olursaniz iyi sayilirim dün adet oldumm ümitlerim önümüzdeki aya kaldi hakkimizdan hayirlsi olsun.
aysegül YARADANIM annecigine sifa versinn. yarin ablama söylerim o okur kaf süresinii. sifa ALLAHtan canmm
kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler
iyiyz cnm bnde yarın vurucam iğneyhi inş bu ay herşey çok güzel olur senn ndn ertelendi?
Hadi hayilrisiyla olur INSALLAH canimm. hersey yolunda gider. benim ertelenmedi tedavi olmuyorumki canim.
genede ümitleniyordum ALLAH tan ümit kesilmyior hic bir zaman.
Nasil heyecanllimisinn?? kacinci denemen olucak??[/QUO
ahh cnm bnm ümit dünyası napalım bende acaba kendiliğinden olur mu diye düşünüyorum hala neden tedavi olmuyorsun ki sen?
çoook heycanlandım fındığıma yaklaştığımı hissediyorum senki 12 gün bile olsa hamile gibi davranmak heycanlandırıyor beni inş allahım devamını nasip etsin önemli olan ilk denemem bnm ama transfer olamıyorum 4 aydır bi ohss bi dinlenme bide yumurtalarımın abartısı maşallah ama kader diyorum bebeğim doğru zamanı bekliyo anne babasını bırakmamak için diye düşünüyorum çünkü opuya kadarda 4 ay geçirdik biz hep bişiler mani olmuştu
Hadi hayilrisiyla olur INSALLAH canimm. hersey yolunda gider. benim ertelenmedi tedavi olmuyorumki canim.
genede ümitleniyordum ALLAH tan ümit kesilmyior hic bir zaman.
Nasil heyecanllimisinn?? kacinci denemen olucak??[/QUO
ahh cnm bnm ümit dünyası napalım bende acaba kendiliğinden olur mu diye düşünüyorum hala neden tedavi olmuyorsun ki sen?
çoook heycanlandım fındığıma yaklaştığımı hissediyorum senki 12 gün bile olsa hamile gibi davranmak heycanlandırıyor beni inş allahım devamını nasip etsin önemli olan ilk denemem bnm ama transfer olamıyorum 4 aydır bi ohss bi dinlenme bide yumurtalarımın abartısı maşallah ama kader diyorum bebeğim doğru zamanı bekliyo anne babasını bırakmamak için diye düşünüyorum çünkü opuya kadarda 4 ay geçirdik biz hep bişiler mani olmuştu
INSALLH heyecanin mutlulukla sonlanirr.nasip kismett canimm oooooo bayagi zaman olmus bekleyeli.ALLAH daha fazla bekletmesinn yavrucgunu göbüsüne alirsinn. beklemek cok zor geliyordu bana ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
INSALLH heyecanin mutlulukla sonlanirr.nasip kismett canimm oooooo bayagi zaman olmus bekleyeli.ALLAH daha fazla bekletmesinn yavrucgunu göbüsüne alirsinn. beklemek cok zor geliyordu bana ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh
cnm bi bir iki ay bklmk var bnm aylr oluyo transfere gidemedik bazen çok korkuyorum bazende diyorumki fındığım dğru zamanı bekliyo gelicek gitmeyecek :)
cnm bi bir iki ay bklmk var bnm aylr oluyo transfere gidemedik bazen çok korkuyorum bazende diyorumki fındığım dğru zamanı bekliyo gelicek gitmeyecek :)
INSALLAH canimm bu seferr olucakk findiginnn geliceekkkk. anasinii bekletemesinnnnnnnnnnnnnnnn
INSALLAH canimm bu seferr olucakk findiginnn geliceekkkk. anasinii bekletemesinnnnnnnnnnnnnnnn
ayy ağzından bal damlıyo anneeeemmm gelsin kuzum banaaa :)
selam canlarım yarın saat 3:00 de kontrolum var duanıza ihtiyacım var inş hayırlısıyla bebişlerimi görürüm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inş rabbim topiğimizdeki tüm anne adaylarınada yaşatır bu duyguları inş hep duamdasınız duada unutmayın
selam canlarım yarın saat 3:00 de kontrolum var duanıza ihtiyacım var inş hayırlısıyla bebişlerimi görürüm rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirir inş rabbim topiğimizdeki tüm anne adaylarınada yaşatır bu duyguları inş hep duamdasınız duada unutmayın
Neden olmasin bak havinne milyarkeree masallahhh. bebisi göbüsüne kondu. INSALLAH sira sendee.
fark ettinmi bizim alintilarr bir birine karistii. neyse karisan alinti olsunn.
Sen hocaya falan gittinmi? bizim memlekette seyhlere falan gidiyorlar. cocugu olmayanlar. ben gitmedimm aslinda inaniyorum ama nasip olmadii.
karedesimle aksam konustuk kocasinin teyzesinin kizininda 5 yildir bebgi olmuyormus tüp yaptirmis tutmamis hocaya gitmis suanda hamileymis.
kocasinda sorun varmis doktor pek ümitli konusmuyormuss. ben yazin eyüp sultana türbelere gittiim nasip kismeet artik.
RABBIM ol deyinca olucakk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?