yuks canım hoşgeldin nasıl gidiyor bebiş nasıl, durumları toparlayabildiniz mi canım
Nerelerdesin canım sen ?nasılsın iyimisin bebek nasıl?
Nasılsınız bakalım bizde geldik:)) Çok fazla giremiyorum bu aralar umarım iyisinizdir hepiniz kızlar.
Teşekürederim kızlar çok şükür iyiyiz. kızmda gayet iyiymiş şükür rabbime sizler nasılsınız? Bizim durumlar eh işte ortağı yakalandı cezaevinde zorlu bir süreç geçiriyoruz rabbim sağlıgımızdan etmesin.Geçicek inşallah..
hoş geldin yukscum nasılsınız bakalım ne kadarlık oldunuz :))
Allah iyilik versin canım bizlerde iyiyiz çok şükür
Bak yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlamış İlahi adalet er yada geç yerini bulur merak etme
Hoşbulduk çok şükür iyiyiz canım umarım sizlerde iyisinizdir? 20 haftadayız şükür.
Evet canım haklısın ama perişan olduk rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım.
kızlar nabrr ya farkındamısınız topic eskisi gibi değil
evet cnm bencede değil(
herkes kendi derdine düştü eski sohbetlerimiz neşemiz yok
hele ayşegülün annesine inanlmaz üzüldüm rabbim sabır versin
miragenin babası rahatsızdı sanırım o da görünmüyo umarım kötü bişey yoktur
canım babanın rahatsızlığını okudum inşallah sonuçlar temiz çıkar.böyle zamanlarda anlıyor insan hayatın sevdiklerinin kıymetini.seni çok seviyorum bunu bil. negatif aldığında sana yazmak istedim ama o kadar canım sıkıldıki ağladım durdum.senin benden güçlü olup hemen atlattığını görünce vazgeçtim.Allaha emanet ol birtanem.
kızlaarr nasılsınız ben yarın ilk iğne mi vurucam sabah 6 da hergün aynı saatte vuruyorum ben sizde öyle mi yapıyorsunuz?
canım hergün aynı saatte yaptırıyorduk bizde, hadi bakalım gözün aydın allah bebeişini hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?