• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

yuks canım hoşgeldin nasıl gidiyor bebiş nasıl, durumları toparlayabildiniz mi canım

Nerelerdesin canım sen ?nasılsın iyimisin bebek nasıl?

Teşekürederim kızlar çok şükür iyiyiz. kızmda gayet iyiymiş şükür rabbime sizler nasılsınız? Bizim durumlar eh işte ortağı yakalandı cezaevinde zorlu bir süreç geçiriyoruz rabbim sağlıgımızdan etmesin.Geçicek inşallah..

Teşekürederim kızlar çok şükür iyiyiz. kızmda gayet iyiymiş şükür rabbime sizler nasılsınız? Bizim durumlar eh işte ortağı yakalandı cezaevinde zorlu bir süreç geçiriyoruz rabbim sağlıgımızdan etmesin.Geçicek inşallah..

Allah iyilik versin canım bizlerde iyiyiz çok şükür
Bak yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlamış İlahi adalet er yada geç yerini bulur merak etme:34:

hoş geldin yukscum nasılsınız bakalım ne kadarlık oldunuz :))

Hoşbulduk çok şükür iyiyiz canım umarım sizlerde iyisinizdir? 20 haftadayız şükür.

Allah iyilik versin canım bizlerde iyiyiz çok şükür
Bak yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlamış İlahi adalet er yada geç yerini bulur merak etme:34:

Evet canım haklısın ama perişan olduk rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım.

Hoşbulduk çok şükür iyiyiz canım umarım sizlerde iyisinizdir? 20 haftadayız şükür.

Evet canım haklısın ama perişan olduk rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin canım.

ayy maşallah cnnm yolun tam yarısı allhım tamamına erdirsin rabbim bizlerede göstersin

herkes kendi derdine düştü eski sohbetlerimiz neşemiz yok
hele ayşegülün annesine inanlmaz üzüldüm rabbim sabır versin
miragenin babası rahatsızdı sanırım o da görünmüyo umarım kötü bişey yoktur

evet cnm aynen herkes bebişlerin derdinden geçti başka dertlere düştü.
ayşegülün annesine bende çookk üzüldüm dualarımız onunla rabbim şiasını versin çektirmesin.

miragede girmiyor babasının haberini verdiğinden beni rabbim hayırlı haberlerini duymayı nasip eylesin

canım babanın rahatsızlığını okudum inşallah sonuçlar temiz çıkar.böyle zamanlarda anlıyor insan hayatın sevdiklerinin kıymetini.seni çok seviyorum bunu bil. negatif aldığında sana yazmak istedim ama o kadar canım sıkıldıki ağladım durdum.senin benden güçlü olup hemen atlattığını görünce vazgeçtim.Allaha emanet ol birtanem.

canım babanın rahatsızlığını okudum inşallah sonuçlar temiz çıkar.böyle zamanlarda anlıyor insan hayatın sevdiklerinin kıymetini.seni çok seviyorum bunu bil. negatif aldığında sana yazmak istedim ama o kadar canım sıkıldıki ağladım durdum.senin benden güçlü olup hemen atlattığını görünce vazgeçtim.Allaha emanet ol birtanem.

Ayşeciğim nerelerdesin seni çook merak ettik.Nasılsın kendinden bi haber verr lütfen

kızlar merhaba,sabah histereskopiden cıktım kadınlar gununde kadın dogum servisindeydim sezaryana gelenler falan Allah bizlerede nasip etsin inşallah hayırlısıyla. biliyorsunuz benim sorunum rezerv azlıgı 3 deneme tutmadı ,bugun histereskopi oldum .onumuzdeki reglide de tedaviye baslıcaz.
histeroskopi sonrası tutunma sansı artıyor diye yazıyor bazı yerlerde hiç bilginizveya histereskopi sonrası hamile kalan doguran bildiğiniz var mı ..
buarada eleviit ,omega3 ve arı sütü içiyorum rezerv için.sevgiler

Kızlar biesteron içen var mı aranızda bazı doktorlar veriyor bazıları önermiyor DHEA hormonu veren ilaçfikri olan var mi?
doktorum bana verdi ,birsürü hap içiyorum ama onu içesim gelmio nedense içimde bi hisvar..
cunku son tedaviden once 1 ay kullandım yumurtalar boş cıktı,ondan biliyorum galiba.doktora dedim daha once yuurtalarm geşiodu bu ilaçtan olabilir mi diye yok dedi.şimdi onumuzdeki ay yine baslıcam tedaviye buay yine verdi ,aldım bi kutu ama içemiyorum yaa..bilen var mi?

adetin 21.gununden itinbaren gunde 3 defa suprefact nasal spray verdi uzun protokol yapcaz dedi benim şimdiye kadar hep gonalf +merional kısa protokol olmustu..uzun protokol 18.gunmu baslıo 21.gun mu bide sprayle basarılı olan var mı..zaten burnum tıkalı niye spray verdi anlamadım...benim ustunde denememi yapıolar nedir .sprayle tedavi olan hic duymadım..

canlar nasılsınız bugün kadınlar günü programımız vardı o yüzden çok yorgun geldim eve dün havinim uğramış yazışmak nasip olmadı onunla ayşeaaabbb gelmiş mirageyi merak etmeye başladım:18: şimdi de o kayboldu ayşegül canım annen dualarımızda Rabbim şafi ismiyle şifalar nasip eylesin inş.

kızlaarr nasılsınız ben yarın ilk iğne mi vurucam sabah 6 da hergün aynı saatte vuruyorum ben sizde öyle mi yapıyorsunuz?

Elimde 3 kutu puregon 900 var piyasada 790 tl ben 500 tl den verecegim cetrodite 3 kutu onuda 50 tl den verecegim ayrica gonalf 450 3 kalem onuda 270 TLDEN ,3 kutu menopur var onuda tanesini 150 den verecegim.Benim tedavim iptal oldu yurtdisindan geldim tekrar ilaclari tasimycagim.ihtiyaci olanlar benle ozelden irtibata gecsin.

kızlar sizlerden bi ricam var kuranı kerim okumayı bilenler....kaf suresini okumanızı rica ediyorum annem için ne kadar çok okunursa okadar kuvvetli olacağını düşünüyorum...allah hepinizden razı olsun...kaf suresi durumu kötü olan hastalar içinmiş..rabbim iki iyilikten birini verirmiş allah rızası için annemin ismini (yıldız) niyete alarak okursanız sevinirim allah hepinizden razı olsun.....annem çok ızdırapta allahım daha fazla çektirmesin rabbim yardımcımız olsun...amin..

Back
X