Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Doğru canım geçmez ya banada geçmiyor şimdi sayılı gün çabuk geçer derler bide
Şafak kaç sende

iğneler için 2 cnm ama bilmiyorum yumurta baskılayıcı işe yaradıysa transfer olur dimi siz daha iyi biliyosunuz işe yaramışmıdır sence off (
bana bir dokun bin ah işit cnm böyleyim ben işte :/ transferim olursa en çok 15 gün vardır herhalde cnm

maşallah canımdeğerin çok güzel yükselmiş.artık görürsünüz kalp atışınıda duyarsınız 3 bini geçmiş

canım inş hayırlısıyla görürüm kuzucuklarımı dua et kalp atışları için erken bence ama rabbim büyük bazen erkende duyula biliyo

Bu sefer kısmetinizde varmış havinim çok korkuyordun bak Allah o kadar büyükki ama biz kullar ahh ahh..

canım inş hayırlısıyla görürüm kuzucuklarımı dua et kalp atışları için erken bence ama rabbim büyük bazen erkende duyula biliyo

Alttan bakarsa duyulur canım kalp atışı senin test günü ne zamandıki ben karıştırdım:26:

Bu sefer kısmetinizde varmış havinim çok korkuyordun bak Allah o kadar büyükki ama biz kullar ahh ahh..

canım korkularımın neden olduğunu biiyosun ama dimi rabbim nasip etti bir değil binlerce şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş dua edin canım

Canım neden işe yaramasın olumsuz düşünme inşallah işe yaramıştır.Herkesin vücudu rahmi ayrı.
Olsun bir biririmize anlatmayacağızda kime anlatacağız değilmi?

bende öyle düşünüyorum cnm inş ya annemde kalıcam yada kayınvalidemle annem bende dönüşümlü kalıcak artk bi tek buna ı dikkat ettin iğne vuruluyomusun?

inş keselerini görürsün cnm allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin hem bak değeriinde yükselmiş allahn iznyle bn eminim senn fındıklar seninle

canım korkularımın neden olduğunu biiyosun ama dimi rabbim nasip etti bir değil binlerce şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş dua edin canım

Tabiki bilmezmiyim havinim
Biraz rahatla artık annen daha burada mı?

Alttan bakarsa duyulur canım kalp atışı senin test günü ne zamandıki ben karıştırdım:26:

canım ayın 3 deydi ama ben 2 sinde yaptım testimi ondan dedim keseler rabbimin izniyle görünsede kalp atışı belki duyulur

canım ayın 3 deydi ama ben 2 sinde yaptım testimi ondan dedim keseler rabbimin izniyle görünsede kalp atışı belki duyulur

hee tahmini 5 haftalık felan oluyor belki kalp atışı duyulmayabilir ama kese gözükür allahın izniyle

Canım neden işe yaramasın olumsuz düşünme inşallah işe yaramıştır.Herkesin vücudu rahmi ayrı.
Olsun bir biririmize anlatmayacağızda kime anlatacağız değilmi?

öyle cnm ama işe yaramıycak olsa doktorum görmeden iğneye başlatmazdı ama değil mi bide doktorum inş 2014 ü bulmıcak doğması dedi ama rabbim bilir yinede acısın artık halime amiinn (

canım bu sefer kan sulandırıcı iğne vuruldum göbüşten canım busefer rabbimin izniyle tedbirleri aldık taktiri rabbime bıraktık rabbimde ol dedi şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş

Tabiki bilmezmiyim havinim
Biraz rahatla artık annen daha burada mı?

canım ilk 3 ayım geçene kadar burda nasipse ama ben iyi hissedersem erkende gide bilir daha kesin değil yani

hee tahmini 5 haftalık felan oluyor belki kalp atışı duyulmayabilir ama kese gözükür allahın izniyle

canım benimki nasıl hesaplanır bilmem son adete göre olsa transferimde adetimin üzerinden 1 ay geçmişti son adetime göre hesaplanmıyo yani kaç haftalık olduğunu ben şuan hesap yapamıyom en ortalaması 4 haftalık diyom gideceğim günle yani bakalım ultrasonda ne çıkacak inş hayırlısıyla görürüm kuzucukları dua et canım

hreke canım nasılsın sanada selam yazayım az sonra annem kulağımı bükmeye gelir annem gelmeden seninde hatrını sorayım dedim bebiş alışverişleri nasıl gidiyo

cnm bnm çok güzel çoook iyi geldi senn haberin bana dilerim rabbimden tamamına erdirsin elini açıp dua eden biz kullarınada nasip eylesin inş

ne güzel annende destekçin bnm şimdiden sıkıntı olucak bilmiyorum nolcak (

inş allahın izni ile göreceksin tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…