• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

cnm bnm çok güzel çoook iyi geldi senn haberin bana dilerim rabbimden tamamına erdirsin elini açıp dua eden biz kullarınada nasip eylesin inş

ne güzel annende destekçin bnm şimdiden sıkıntı olucak bilmiyorum nolcak :((

canım hiç birşeyi takma stres yapma ben transfere kadar çok stresliydim ondan sonra herşeyi akışına bıraktım ve rabbimde ol dedi inş sennin içinde bu topikteki tüm anne adayları içinde rabbim tedavilerini son tedavileri eyler rabbim hepimizin evlerini şenlendirir inş rabbim daha fazla bekletmesin

canım bu sefer kan sulandırıcı iğne vuruldum göbüşten canım busefer rabbimin izniyle tedbirleri aldık taktiri rabbime bıraktık rabbimde ol dedi şükürler olsun rabbim tamamına erdirir inş

canım ilk 3 ayım geçene kadar burda nasipse ama ben iyi hissedersem erkende gide bilir daha kesin değil yani

İnşallah senin hamilelikte bizimki gibi geçmez valla çok zordu o günler
eşin felan nasıl seviniyordur şimdi:31:

İnşallah senin hamilelikte bizimki gibi geçmez valla çok zordu o günler
eşin felan nasıl seviniyordur şimdi:31:

canım anneme benzersem aynen seninki gibi geçme olasılığı yüksek daha şimdiden bişey anlaşılmaz heralde ama fazla oturamıyom başımın üstüne bişey çöküyo sanki

öyle cnm ama işe yaramıycak olsa doktorum görmeden iğneye başlatmazdı ama değil mi bide doktorum inş 2014 ü bulmıcak doğması dedi ama rabbim bilir yinede acısın artık halime amiinn :((

Bak sana ne güzel moral vermiş ya tebrik ettim doktorunu
Ama sen karakter olarak biraz şeysin galiba ne denir ona bulamaıdm şimdi:9:

canım anneme benzersem aynen seninki gibi geçme olasılığı yüksek daha şimdiden bişey anlaşılmaz heralde ama fazla oturamıyom başımın üstüne bişey çöküyo sanki

Abooo olabilirsin havinim o zaman desene aman aman Allah korusunn canım
Tabi başa gelen çekilir artık olursanda yavrun için çekeceksin mecburen

canlarım hepinize hayırlı geceler rabbime emanet ediyorum sizi inş arada kaçamak yapabilirim yine hepinizi kocaman öpüyorum

ayşegül canım rabbim annene acil şifalar versin inş

canım hiç birşeyi takma stres yapma ben transfere kadar çok stresliydim ondan sonra herşeyi akışına bıraktım ve rabbimde ol dedi inş sennin içinde bu topikteki tüm anne adayları içinde rabbim tedavilerini son tedavileri eyler rabbim hepimizin evlerini şenlendirir inş rabbim daha fazla bekletmesin

bende çok stresliyim tatlım off offf acaba yumurta baskılandımı kist falan yapar mı ama bi yandanda doktoruma güvenmek istiyorum sorun çıkacak olsa iğneden önce muayeneye çağırmazmıydı sonuçta her muayene ücretli yani dimi bn çok mu sorguluyorum yaa ama insan merak ediyo yaaa :((

Abooo olabilirsin havinim o zaman desene aman aman Allah korusunn canım
Tabi başa gelen çekilir artık olursanda yavrun için çekeceksin mecburen

canım kuzucuklarım sağlıklı sıhatlı güzel gelişip büyüsünler sağlıkla kucağıma alayım herşeye razıyım 14 yıl özlemle bekledim onları ben canım

kızlar sayfalara tam bakamadım ama mirage uğramamış bayadır sanki inş herşey yolundadır ve özletmez kendini

bu sefer kaçtım yoruldum çünkü

Canım geçmiş olsun ya yorma kendini hangi hastaneye gideceksin?ümraniye araştrmayamı geleceksin
saol canımcım yorulmamak eldemi ya.. kartal araştırmaya gdicem canım
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gece dilerim nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim kaçamak yaptım annem kalkıp görürse kızacak ama ne yapayım sizi çok özledim
nerelerdesin kaçak unuttun gittin bizi.. aman aman bebişinle iyi olda gelmesende olur
önumuzdekı ay tüp bebek tedavısıne baslayacagım izmirde önerebılecegınız merkez varmı ben smyrna yada özel ege tüp bebek merkezı arasında karasız kaldım ne yapacagım bılmıyorum yardımmmmmm....
canım hayırlı olsun tedavin izmirdeki arkadaşlar yardımcı olur sana
hreke canım nasılsın sanada selam yazayım az sonra annem kulağımı bükmeye gelir annem gelmeden seninde hatrını sorayım dedim bebiş alışverişleri nasıl gidiyo
iyiyim canım alışverişler hem zevkli hem yorucu allah yardımcımız olsun tatlış telaşlar bunlar. sen nasıl hissediyorsun kendini evde bayram havası varmı ne yaptınız onu anlat yaaaa

ahhhhh oda bişey mi cnm stres ne kelime transferim bi olsa allahın izniyle hayırlısıyla ondan sonra akışına bırakırım belki bende ama sorunsuz bi gitsek oraya kadar ahhh :((

İnşallah gidersiniz canım Allah yardım eder sen sıkma tatlı canını:16:

Nasılsınız bakalım bizde geldik:)) Çok fazla giremiyorum bu aralar umarım iyisinizdir hepiniz kızlar.

Back
X