selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu bir gün dilerim
uzun bir aradan sonra hepinize merhaba bugün test yaptım ve sonucumu sizinle paylaşayım istedim canlarım hepinize dualarınız için çok çok teşekkürler değerim 540 çıkmış dua edin rabbim tamamına erdirsin inş
canım benim ben ayakta ruh gibi dolanıyorum.....akşama kadar hastahanedeyim yoğun bakım ünitesi reanimasyon bölümünde bekliyorum annem aynı her hangi bi değişiklik yok solunum cihazına bağlı makinada yaşıyor...ama bu gün o cihazın çok acı verdiğini söyledi dr...ve boğazından delik açmak için izin aldılar benden beyindeki kanama devam ediyor uzun bi süreç sizi bekliyor dediler yaşarmı bilmiyoruz yaşarsa bile bişeyler eksi bilinç ve şuur şimdilik yok ve felç.....dualarınızı bekliyorum...rabbim acı çektirmesin iki iyilikten birini versin...((((((((((((
çok yorgunum canım ben, bugün bi eminönü yaptım, yeni geldim eve, biraz dinlenicem şimdilik.yarın doktora gidicem gözümde bişeyler uçuyordu yara varmış aktifmi pasifmi ilaç vermeden anlayamadı yarın araştırma hastanesine gidicem bakalım inşallah bişey çıkmaz.sen nasılsınbugün nasılsınız kızlar :)
maliyet hakında bilgim yok ama yumurtalar toplandıktan sonra hastanede çok kalınmıyor kendine gelene kadar tutuyorlar 1 saati geçiyor işte, çoğu arkadaş bazı sebeplerden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu, bazısı hamile bazısına kısmet olmadı herşey nasip, Rabbim ol derse yeter, dondurulmuş filan farketmiyor yaniKızlar bugün doktora gittim. Akşam vurulmak üzere çatlatma iğnelerini verdi. C.tesi sabah yumurtaları toplayacaklarmış. Ama bu ay işlem yapılmayacakmış. Embriyoları donduracaklarmış. Çünkü sağ tüp'de sorun varmış .Laparoskopi yapılması gerekiyor dedi. Sorum şu bu işin maliyeti nedir. İşlem sonrası hastanede kalınıyor mu? önümüzdeki ay!a kadar iyileşip dondurulan embriyolar rahime konur mu? Lütfen yardım edin
canım dualarımız seninle allah acil şifalar versin annene inşallah.canım benim ben ayakta ruh gibi dolanıyorum.....akşama kadar hastahanedeyim yoğun bakım ünitesi reanimasyon bölümünde bekliyorum annem aynı her hangi bi değişiklik yok solunum cihazına bağlı makinada yaşıyor...ama bu gün o cihazın çok acı verdiğini söyledi dr...ve boğazından delik açmak için izin aldılar benden beyindeki kanama devam ediyor uzun bi süreç sizi bekliyor dediler yaşarmı bilmiyoruz yaşarsa bile bişeyler eksi bilinç ve şuur şimdilik yok ve felç.....dualarınızı bekliyorum...rabbim acı çektirmesin iki iyilikten birini versin...((((((((((((
çok yorgunum canım ben, bugün bi eminönü yaptım, yeni geldim eve, biraz dinlenicem şimdilik.yarın doktora gidicem gözümde bişeyler uçuyordu yara varmış aktifmi pasifmi ilaç vermeden anlayamadı yarın araştırma hastanesine gidicem bakalım inşallah bişey çıkmaz.sen nasılsın
maliyet hakında bilgim yok ama yumurtalar toplandıktan sonra hastanede çok kalınmıyor kendine gelene kadar tutuyorlar 1 saati geçiyor işte, çoğu arkadaş bazı sebeplerden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu, bazısı hamile bazısına kısmet olmadı herşey nasip, Rabbim ol derse yeter, dondurulmuş filan farketmiyor yani
canım dualarımız seninle allah acil şifalar versin annene inşallah.
canım yaa Allah yardımcınız olsun Rabbim acil şifalar versin çok zorcanım benim ben ayakta ruh gibi dolanıyorum.....akşama kadar hastahanedeyim yoğun bakım ünitesi reanimasyon bölümünde bekliyorum annem aynı her hangi bi değişiklik yok solunum cihazına bağlı makinada yaşıyor...ama bu gün o cihazın çok acı verdiğini söyledi dr...ve boğazından delik açmak için izin aldılar benden beyindeki kanama devam ediyor uzun bi süreç sizi bekliyor dediler yaşarmı bilmiyoruz yaşarsa bile bişeyler eksi bilinç ve şuur şimdilik yok ve felç.....dualarınızı bekliyorum...rabbim acı çektirmesin iki iyilikten birini versin...((((((((((((
geçmiş olsun cnm göznemiymiş yara allah allh bende napıyım işte gün sayıyorum cumartesi başlıycaz iğnelere nasipse inş bebişim gelicek :))
oh oh az kalmış canım maşallah hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız. gözümün içindeymiş canım ya arka tarafında bakalım hamiş hamiş inşallah tedavi filan uğraştırmaz...
tüh ya nasıl üzüldüm cnm allah şifa versin kıyamam yaa inş uğraşmazsın evet az kaldı bizimde kavuşmamıza çobuk kalınlaşıyor rahmim inş bu ayda öyle olurda çabucak kavuşuruz hayırlısıyla :)))
sağol canım Allah razı olsun,inşallah uğraşmam, bazı tetkitler yapılacakmış eğer bebeğe zararı varsa doğumdan sonra dicem ama gözde önemli yani bakalım ne olacak. 10 sene önce bunun daha ağırını geçirmiştim gözümde böyle bişey uçarken birden heryerini kapladı görmemiştim 2 ay nerdeyse hemen hergün hastanedeydim,yine aynı göz olunca terettüt ettim acaba nüksettimi diye..
kendine çok dikkat et beslenmene vs badem de ye bol bol fıstık tada folik asit var ya faydasını görürsün inşallah. aklıma başka gelmiyor geldikçe yazarım canım
arkadaşlar sizi biraz ihmal ettım ama işte işler yoğun bıraz topiğe bakıp kaçıyorum.eee bıde ya cumartesı ya da pazartesı gıtcem doktora...dondurulmuş bebişlerim için...oy vakıt oyyyy şu vakıt...bizler ne kadar güçlüyüz ya rabbım sen bızım gücümüze güç kat merhametini esirgeme...ee bıde 313 ayetel kursı okuyorum.allahtan izin diliyorum...
merhaba aranıza yeni katıldım.inşallah mayıs ayında bana da transfer yapılacak,problem eşimdeydi fakat bende de rahimde perde çıktı gelecek hafta histereskopi yapılacak ve doktorumuz mayıs ayında transfer yapabiliriz dedi. antalya tüp bebek merkezinde tedavi gören varmı ya da başlayacak olan?
canım benim ben ayakta ruh gibi dolanıyorum.....akşama kadar hastahanedeyim yoğun bakım ünitesi reanimasyon bölümünde bekliyorum annem aynı her hangi bi değişiklik yok solunum cihazına bağlı makinada yaşıyor...ama bu gün o cihazın çok acı verdiğini söyledi dr...ve boğazından delik açmak için izin aldılar benden beyindeki kanama devam ediyor uzun bi süreç sizi bekliyor dediler yaşarmı bilmiyoruz yaşarsa bile bişeyler eksi bilinç ve şuur şimdilik yok ve felç.....dualarınızı bekliyorum...rabbim acı çektirmesin iki iyilikten birini versin...((((((((((((
çok yorgunum canım ben, bugün bi eminönü yaptım, yeni geldim eve, biraz dinlenicem şimdilik.yarın doktora gidicem gözümde bişeyler uçuyordu yara varmış aktifmi pasifmi ilaç vermeden anlayamadı yarın araştırma hastanesine gidicem bakalım inşallah bişey çıkmaz.sen nasılsın
maliyet hakında bilgim yok ama yumurtalar toplandıktan sonra hastanede çok kalınmıyor kendine gelene kadar tutuyorlar 1 saati geçiyor işte, çoğu arkadaş bazı sebeplerden dolayı dondurulmuş embriyo transferi oldu, bazısı hamile bazısına kısmet olmadı herşey nasip, Rabbim ol derse yeter, dondurulmuş filan farketmiyor yani
canım dualarımız seninle allah acil şifalar versin annene inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?