• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gece dilerim nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim kaçamak yaptım annem kalkıp görürse kızacak ama ne yapayım sizi çok özledim

arkadaşlar sizi biraz ihmal ettım ama işte işler yoğun bıraz topiğe bakıp kaçıyorum.eee bıde ya cumartesı ya da pazartesı gıtcem doktora...dondurulmuş bebişlerim için...oy vakıt oyyyy şu vakıt...bizler ne kadar güçlüyüz ya rabbım sen bızım gücümüze güç kat merhametini esirgeme...ee bıde 313 ayetel kursı okuyorum.allahtan izin diliyorum...
İnşallah bu sefer kısmetinizde evlat sahibi olmak vardır.Hakkınızda hayırlısı olsun:16:
merhaba aranıza yeni katıldım.inşallah mayıs ayında bana da transfer yapılacak,problem eşimdeydi fakat bende de rahimde perde çıktı gelecek hafta histereskopi yapılacak ve doktorumuz mayıs ayında transfer yapabiliriz dedi. antalya tüp bebek merkezinde tedavi gören varmı ya da başlayacak olan?

Aramıza hoşgeldin.Rahimde perde çok çok büyük bir sıkıntı değil takma kafanı Rabbin gönlüne göre versin:16:

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu sağlıklı mutlu bir gece dilerim nasılsınız canlarım hepinizi çok özledim kaçamak yaptım annem kalkıp görürse kızacak ama ne yapayım sizi çok özledim

Anaaa kız havin hoşgeldinn sen buraları bilirmiydin ne zaman gideceksiniz bebeği görmeye?
Annen seni tıtsak aldı desene inşallah her şey yolundadur:31::16:

merve canım nasılsın nasıl gidiyo azar azar geri sayım başladı 3haneli rakamlardan 2 hanelilere düştünüz rabbim sağlıkla kuzunu kucağına almanı nasip etsin canım

Canım nerelerdesin yaa seni çok merak ediyorum inşallah babanın test sonuçları temiz çıkmıştır:16:

merve canım nasılsın nasıl gidiyo azar azar geri sayım başladı 3haneli rakamlardan 2 hanelilere düştünüz rabbim sağlıkla kuzunu kucağına almanı nasip etsin canım

Çok şükür canım 80'li rakamlara düüştük bizi boşver şimdi
Sende ne var ne yok.bulantın felan varmı kokulara karşı hassasiyet sık idrara çıkma anlat kız annen seni yakalamadan:1:

Anaaa kız havin hoşgeldinn sen buraları bilirmiydin ne zaman gideceksiniz bebeği görmeye?
Annen seni tıtsak aldı desene inşallah her şey yolundadur:31::16:

canım hoşbulduk buraları iyi bilirimde annem takipte canım çaktırma yarın nasipse doktoru arayacağım cumartesi saat verecek ona göre kuzucukları görmeye gideceğiz inş

cnmmmm nasılsın bende seni bekliyordum nasıl gidiyo bebişlerle ;) (hamilelik mi demeliydim ;) )

bende seni bekliyordum her zaman giremiyosun ya neler yaptın transferden önce ve sonra en yakın en benzer tedavi bizimki ya şimdi senden bilgi almak istiyorummm ;)))

canım hoşbulduk buraları iyi bilirimde annem takipte canım çaktırma yarın nasipse doktoru arayacağım cumartesi saat verecek ona göre kuzucukları görmeye gideceğiz inş

ayy az kalmış canım benim ya inşallah bebeği görürsünüz yada bebekleri daha doğrusu keseleri:)kalp atışını duyarsınız şimdi kaç haftalık oluyor

Çok şükür canım 80'li rakamlara düüştük bizi boşver şimdi
Sende ne var ne yok.bulantın felan varmı kokulara karşı hassasiyet sık idrara çıkma anlat kız annen seni yakalamadan:1:

canım bulantım yok şimdilik ama idrara sık sık çıkıyom kokular bazen etkiliyo beni yani daha bişey anlamadım desem korktum ondan bugün test yaptım acaba bişeymi oldu diye çok şükür değerim yüksek çıktı 5052 çıktı güzel katlanmış anlıcan ben günümü sayamıyom ultrasona göre kaç haftalık olduğumu öğreneceğim nasipse dua edin bana

önumuzdekı ay tüp bebek tedavısıne baslayacagım izmirde önerebılecegınız merkez varmı ben smyrna yada özel ege tüp bebek merkezı arasında karasız kaldım ne yapacagım bılmıyorum yardımmmmmm....

ayy az kalmış canım benim ya inşallah bebeği görürsünüz yada bebekleri daha doğrusu keseleri:)kalp atışını duyarsınız şimdi kaç haftalık oluyor

canım dua et teyzesi keseleri göreyim haftam bende hesap yapamıyom çünkü son adetime göre hesap yapamıyom benim tedavimde 2 adetim üst üste geldi ondan kesin haftam ultrasonda belli olacak hayırlısıyla

canım bulantım yok şimdilik ama idrara sık sık çıkıyom kokular bazen etkiliyo beni yani daha bişey anlamadım desem korktum ondan bugün test yaptım acaba bişeymi oldu diye çok şükür değerim yüksek çıktı 5052 çıktı güzel katlanmış anlıcan ben günümü sayamıyom ultrasona göre kaç haftalık olduğumu öğreneceğim nasipse dua edin bana

maşallah canım:16::16:değerin çok güzel yükselmiş.artık görürsünüz kalp atışınıda duyarsınız 3 bini geçmiş:nazar:

önumuzdekı ay tüp bebek tedavısıne baslayacagım izmirde önerebılecegınız merkez varmı ben smyrna yada özel ege tüp bebek merkezı arasında karasız kaldım ne yapacagım bılmıyorum yardımmmmmm....

Üzgünüm canım ben istanbuldayım yardımcı olamayacağım malesef:50:

cnmmmm nasılsın bende seni bekliyordum nasıl gidiyo bebişlerle ;) (hamilelik mi demeliydim ;) )

bende seni bekliyordum her zaman giremiyosun ya neler yaptın transferden önce ve sonra en yakın en benzer tedavi bizimki ya şimdi senden bilgi almak istiyorummm ;)))

canım benim şimdilik herşey rabbiminde izniyle yolunda inş ben transferden sonra bu sefer hep yattım tek lavaboya kalktım oturduğum yerde yemeğimi yedim bu sefer kendime çok dikkat ettim annemdende rabbim razı olsun hizmetimi yaptı

Back
X