Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))

hayırlı olsun cnm evin içi çocuk sesleriyle şenlensin inş bizde taşındık daha yeni topikle birlikte evimizi taşıdık inş bu bir işarettir bebişlerimizde göbüşümüze taşınır 9 aylığına (benim kuzular dondurucuda dondular meleklerim )

canlarım öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canlarrrr...
miragemmm ben fazla birşey yazmayayım sen söyleyeceklerimi biliyorsun.. ama kalbimdesin ve herşey birgün mutlaka güzel olacak... bizim de güzel günlerimiz olacak İnşallah

ben de her şey karman çorman tedavim 10 gün sonra ya ertelendi kırmızılar gelmedi .. eksik ilaç kullanmışım.... kafam beynim alt üst

havinim canım sen ne durumdasın okuyamadım İnşallah herşey yolundadır kuzum dualarımdasınız.. beni de dualarınızdan eksik etmeyinnnn...
gelişmelerden iternet bulunca haberdar edicem
Allaha emanet olun

canım sizde sorun tam olarak neydi bizde sperm de sayı az mış az oluncada şekil bozukluğu oluyormuş ben gitmeyi çok istiyorum da eşim terettüt de kaldı biraz bizde duymadık dna testi diye daha önce
doktor belki tutupda devam etmemesi bundan kaynaklı olabilir demiş olsada ilaçla hallediyoruz demiş şi,mdi bir kere gitcez ya doktora bida mailden hallederiz demiş ya eşimin kafasına takılan bak bize 3 gün sonra döndü ulaşamazsak diyor tabi bizde iyce korkar olduk ama büyük ihtimalle gideriz bu doktor sanırım tedaviye bida başlaman diye bişley demiyor demi
eşimin gittiği doktor yaptırmayın yaptıracaksınız ama belki 1 sene belki 6 ay diyor bende hiç istemiyorum o doktoru

canım benim içinde olduğun bir durumu unutmak olmaz çünkü dibine kadar içindesin her anın her saniyen bebeğine kavuşmak için içtiğin hap yediğin yemeğe kadar herşey bebeğin için rabbim önce göbüşümüze hayırlısıyla sağlıkla 9 ay sonrada sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerimizi son eylesin sanada sağlıkla meleğine kavuşmanı rabbim nasip eylesin canım

benim doktorumda öyle demişti iğneler haricinde unutun bu işi aklınıza gelincede gırgıra vurun demişti ilkini yapamıyosun ama biz bu konuyu çok aldık dalgaaya şimdi aklımıza gelince espriyle dışa vuruyoruz tabii böyle oluncada bu acı durumu gülerek karşılamış oluyoruz :)

canım hayırlısıyla net bulurda durumundan haberdar edersin bizi inş hep duamdasınız hiç birinizi duamda unutmuyom canım

benim kontrol vardı bugün işte rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığından ilaçlara devam cumartesi tekrar kontrol var canım herşeyin hayırlısı ben sabırla bebişlerime kavuşmayı bekliyom va rabbim inş bu bekleyişte doğru zamanda transferimin olmasını nasip eyler benim içinde sabırlı bekleyişin sonunda meleklerime kavuşup onları 9 ay göbüşümde büyütmek nasip olur inş

senin doktorada tüp bebek yapalım bakalım o nasıl dalgaya alacak canım hepimize bazen konuşmak kolay geliyo ama neler yaşadığımızı nelerden vaz geçtiğimizi bize gör uçlardan olan şeyleri bebişlerimize kavuşma yolunda feda etip yaptığımızı yine bu topikte bizden başkası anlamıyo bunu çok iyi dışardan insanlarla konuşunca anlıyorum rabbim hepimizin duasını muradını biliyo biz aciz kullarını inş daha fazla arattırmaz bu bekleyişlerimiz son olur rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş

kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))

canım yeni evin hayırlı olsun inşallah o evde bebek sesleri dolsun taşsın bu tedavin son tedavin olsun birdaha allahım negatifi göstermesin sana
bana gelince sakın bizim merkezi kötülüyor felan diye düşünme ben ordaki doktorumun güler yüzü olmazsa gitmem zaten sadece bugün benim şanssızlığıma denk geldi sanırım bu kadar soğuk kanlı olması

ben bu düşünceyi her zamna savunurum cnm biliyosun seni kimse anlamıyo büyütüyosun bile diyolar ne yaşadığımızı bilmeden bu çok acı insanların bilinçsiz konuşması bk düşününce içimden ağlamak geliyor büyütüyosun diyolar yaa onların eşleri karşılarında benim yüzümden sen acı çekiyosun diye ağlamadı suçlu suçlu bakmadılar hiç eşleri onların gözünün içine bilmiyorum yaa çok zor günler yaşıyoruz allahım sabrını versin yarabbim bu günleri görmemişe dönelim inş (

hoşbuldum cnm iyiym sen nasılsın biz ev taşıdık herşey tamam tek eksiğimiz bebiş şuan sadece evimizi bebiş bağırışlarının doldurmasını bekliyoruz (

canım inş hayırlısıyla sende start verirsin tedavine ve tek eksiğin olan bebeğini alırsın göbüşüne 9 ay bırakmaz seni

canım nasılsın rahim durumu nasıl bol bol nar yiyiyormuşşun inşallah kalınlaşır canım rabbim sana sıkıntı göstermeden bebeğini alırsın kucağına sana bol bol dua ediyorum inşallah kucağın dolar tatlım ben sanki bütün inancımı kaybettim bida olmucak gibi geliyor bütün hayallerim suya battı sanki ama elden ne gelir

canım her gecenin sonunda gündüz olduğu gibi bizimde bunca çektiğimiz eziyetin bunca verdiğimiz gayretin sonunda da rabbimin izniyle er yahutta tez rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verecek ben buna tüm kalbimle inandım ve rabbimin izniyle inanmayada devam edeceğim bunca zahmetin rahmetini rabbim hayırlısıyla verir rabbim hiçbir emeği zayi etmez çünkü

canım inş hayırlısıyla sende start verirsin tedavine ve tek eksiğin olan bebeğini alırsın göbüşüne 9 ay bırakmaz seni

canımm sağol güzel dileğin için hepimiz için böyle olr inş hepimizsağ salim alırız meleğimizi kucağımıza ve sağlıkla büyütürüz :)

canım asla umudunu kaybetme rabbim ne zaman taktir etmişse hepimiz için aynısı geçerli o zaman olacak canım sen şanslısın bak bebişin tutunuyo inş bundan sonraki tedavinde senin için herşey daha güğzel olur ve bunda yapılanların daha iyisini diğer tedavide yapar doktorlar canım

canım dualarını rabbim kabul buyursun bende hepiniz için dua ediyorum canım rabbim dualarımızı boşa çevirmez er yada geç kabbul olurlar inş bizim dualarımız tez kabul olur ve tez kavuşuruz evlatlarımıza.

canım rahim kalınlığım az az ilerliyo istenilen kalınlığa tam ulaşmadığı için cumartesiye kadar ilaca devam inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle

inş söylediğin gibi olur cnm Allahtan başka isteyeceğimiz kimsemiz yok zaten tek yapabildiğimiz dua etmek şu etapta

kızlar bende haziranda tüp bebek yssptırcam.formaliteden ikinci aşılamayı mart başında yaptırcam.bizde sıkıntı eşimin morfolojisi sıfır.sperm sayısı 5 milyon üzerinde olduğu için morf 0 olmasına rağmen aşılama şart dediler...bende sorun yok.benim hikaye böyle.

canımm sağol güzel dileğin için hepimiz için böyle olr inş hepimizsağ salim alırız meleğimizi kucağımıza ve sağlıkla büyütürüz :)

canım dileklerimiz dua olup rabbimin katına ulaşıyo rabbim inş hepimizin duasını hayırlşısıyla kabul eder bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla meleklerimize ve önce göbüşümüzde sonra de sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz meleklerimizi

hoşgeldin inş haziranda tüp bebeğe gerek kalmadan aşılama sonunda kavuşursun meleğine

inş söylediğin gibi olur cnm Allahtan başka isteyeceğimiz kimsemiz yok zaten tek yapabildiğimiz dua etmek şu etapta

canım rabbim ne diyor duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var bizde dualarımızla rabbimin kapısını hiç bıkmnadan usanmadan çalacağız ve elbet dualarımızın kabul olduğunuda bu vesileyle rabbim mucizesini bize hediye ederek gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…