kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
ayy canım demekki sonuçlarımız benziiyor ki aynı testi bizede yaptı şükür bizim bişi çıkmadı.. dna fragmantasyon analizi yapacak ona göre de tedaviye alacak sizi.. vallaa canım varsa gücünüz gidin çnkü buralarda spermin dnasına bakılmıyor ve dr.larda buralarda olmadığı için bizi bu konuda bilgilendirmiyor.. hakkınızda hayırlısı olsun canımm
sabah akşam bebek düşüncesi varken aklımızda nasıl unuturuz. herşeyi bırakayım kafam rahatlasın diyorsun bu seferde etrafındakiler patır patır doğuruyor hadi gelde unut gelde onlara özenme. sen unutayım dsen bile millet unutturmaz derdini bilmeyen çoçuk yokmu deyip durur, biz hayatta unutamayız canım..hep diyorduk göbüşümüze alalım diye ama Rabbim kucağımıza almayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere inşallah.
bende iyiyim canım, testlerin güzel çıkmış maşallah bebişine.. yok canım henüz isim düşünmedik.
canım benim içinde olduğun bir durumu unutmak olmaz çünkü dibine kadar içindesin her anın her saniyen bebeğine kavuşmak için içtiğin hap yediğin yemeğe kadar herşey bebeğin için rabbim önce göbüşümüze hayırlısıyla sağlıkla 9 ay sonrada sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip eylesin rabbim bu bekleyişlerimizi son eylesin sanada sağlıkla meleğine kavuşmanı rabbim nasip eylesin canım
canlarım öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canlarrrr...
miragemmm ben fazla birşey yazmayayım sen söyleyeceklerimi biliyorsun.. ama kalbimdesin ve herşey birgün mutlaka güzel olacak... bizim de güzel günlerimiz olacak İnşallah
ben de her şey karman çorman tedavim 10 gün sonra ya ertelendi kırmızılar gelmedi .. eksik ilaç kullanmışım....kafam beynim alt üst
havinim canım sen ne durumdasın okuyamadım İnşallah herşey yolundadır kuzum dualarımdasınız.. beni de dualarınızdan eksik etmeyinnnn...
gelişmelerden iternet bulunca haberdar edicem
Allaha emanet olun
benim doktorumda öyle demişti iğneler haricinde unutun bu işi aklınıza gelincede gırgıra vurun demişti ilkini yapamıyosun ama biz bu konuyu çok aldık dalgaaya şimdi aklımıza gelince espriyle dışa vuruyoruz tabii böyle oluncada bu acı durumu gülerek karşılamış oluyoruz :)
kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
senin doktorada tüp bebek yapalım bakalım o nasıl dalgaya alacak canım hepimize bazen konuşmak kolay geliyo ama neler yaşadığımızı nelerden vaz geçtiğimizi bize gör uçlardan olan şeyleri bebişlerimize kavuşma yolunda feda etip yaptığımızı yine bu topikte bizden başkası anlamıyo bunu çok iyi dışardan insanlarla konuşunca anlıyorum rabbim hepimizin duasını muradını biliyo biz aciz kullarını inş daha fazla arattırmaz bu bekleyişlerimiz son olur rabbim hepimize tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler inş
inş canım inş rabbim ne taktir etmişse onu yaşıyoz bizim gayretlerimizi rabbimde inş boşa çıkartmıyacak canım
2li testin iyi çıkmasına sevindim canım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş tez zamanda bizlerede bu duyguyu yaşamayı bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı nasip eylesin[/QUOT
Teşekürederim havinim zamanı geldiğinde rabbim yaşatcak bu duyguyu inş.Buğün eşiminin ailesinin yanındaydım.Kayınvaldem çok neşeliydi sordum nedenini Kızım süheyla ablan hamileymiş dedi. Eşimin bir akrabası uzaktan 4 YIL önce görmüştüm.6 tüp bebeği denemişlerdi 18 yıllık evliydi o zaman şimdi hamile rabbim ol dedi:)) inşallah rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın.
Çok iyi biliyorum bende 7 yıla girdim meleğim geldi. Rabbim evlatla sınamasın düşmanımı bile...
canım benim inş hepimizin hayırlısıyla zamanı gelmiştir rabbim hepimizin bu tedavilerinde meleklerine kavuşturur inş
canım ne kadar sevindim rabbim süheyla ablanında meleğini ona bağışlasın inş sağlıkla kucağına alır
canım inş sende hayırlısıyla sağlıkla meleğini kucağına alırsın
hoşbuldum cnm iyiym sen nasılsın biz ev taşıdık herşey tamam tek eksiğimiz bebiş şuan sadece evimizi bebiş bağırışlarının doldurmasını bekliyoruz(
ben bu düşünceyi her zamna savunurum cnm biliyosun seni kimse anlamıyo büyütüyosun bile diyolar ne yaşadığımızı bilmeden bu çok acı insanların bilinçsiz konuşması bk düşününce içimden ağlamak geliyor büyütüyosun diyolar yaa onların eşleri karşılarında benim yüzümden sen acı çekiyosun diye ağlamadı suçlu suçlu bakmadılar hiç eşleri onların gözünün içine bilmiyorum yaa çok zor günler yaşıyoruz allahım sabrını versin yarabbim bu günleri görmemişe dönelim inş(
canım inş hayırlısıyla sende start verirsin tedavine ve tek eksiğin olan bebeğini alırsın göbüşüne 9 ay bırakmaz seni
canım nasılsın rahim durumu nasıl bol bol nar yiyiyormuşşun inşallah kalınlaşır canım rabbim sana sıkıntı göstermeden bebeğini alırsın kucağına sana bol bol dua ediyorum inşallah kucağın dolar tatlım ben sanki bütün inancımı kaybettim bida olmucak gibi geliyor bütün hayallerim suya battı sanki ama elden ne gelir
canım her gecenin sonunda gündüz olduğu gibi bizimde bunca çektiğimiz eziyetin bunca verdiğimiz gayretin sonunda da rabbimin izniyle er yahutta tez rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verecek ben buna tüm kalbimle inandım ve rabbimin izniyle inanmayada devam edeceğim bunca zahmetin rahmetini rabbim hayırlısıyla verir rabbim hiçbir emeği zayi etmez çünkü
canımm sağol güzel dileğin için hepimiz için böyle olr inş hepimizsağ salim alırız meleğimizi kucağımıza ve sağlıkla büyütürüz :)
kızlar bende haziranda tüp bebek yssptırcam.formaliteden ikinci aşılamayı mart başında yaptırcam.bizde sıkıntı eşimin morfolojisi sıfır.sperm sayısı 5 milyon üzerinde olduğu için morf 0 olmasına rağmen aşılama şart dediler...bende sorun yok.benim hikaye böyle.
inş söylediğin gibi olur cnm Allahtan başka isteyeceğimiz kimsemiz yok zaten tek yapabildiğimiz dua etmek şu etapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?