ay kızlar bugün tam ters günümden kalktım galiba doktorum regl ounca gel demişti bugün merkeze gittim doktorum yokmuş başka doktor baktı neden tutunupda düştüğünü sordum kan pıhtılaşmasına iğne yeterli gelmemş dedi bidahakine yüksekdozlusunu veririz ded gine aynı olursa dedim denicez bakacaz diyorlar ya aman ne zor bir imtihan mış ya muayenede etmedi ben parça felan kaldımıki diye korkmuştum ondan gitmiştim çok ta kalabalık tı zaten artık 4. yü düşünüyorum ama çok korkuyorum
boyacı
canım bugün mail gelmiş kaan beyden buraya gelin demiş spermin dna larına bakacaz demiş düşükler ondan olabilir demiş
ay kızlar bugün tam ters günümden kalktım galiba doktorum regl ounca gel demişti bugün merkeze gittim doktorum yokmuş başka doktor baktı neden tutunupda düştüğünü sordum kan pıhtılaşmasına iğne yeterli gelmemş dedi bidahakine yüksekdozlusunu veririz ded gine aynı olursa dedim denicez bakacaz diyorlar ya aman ne zor bir imtihan mış ya muayenede etmedi ben parça felan kaldımıki diye korkmuştum ondan gitmiştim çok ta kalabalık tı zaten artık 4. yü düşünüyorum ama çok korkuyorum
boyacı
canım bugün mail gelmiş kaan beyden buraya gelin demiş spermin dna larına bakacaz demiş düşükler ondan olabilir demiş
canım süper valla Rabbim iki duyguyuda yaşattırdı tamamına da erdirir inşallah.mİRAGEM inşallah bu topic hayırlı olur.Neşenin yerinde olmasına çok sevindim.Umutlar var oldukça herşey güzel olacak inşallh.Benide ekle bari
3 aşılama ve 3.deneme tüp
Yer:Florance Nightangale Gayrettepe
Cinsiyetler bugün kesinleşti:kız&erkek
Sorun :yumurta kalitesizliği
FERİHACIM şu Dr.un dediklerini duyunca nasıl sinirlendim bilemezsin. Ne demek doz yetersiz bi dahakinide deneyip görecezteknolojinin ve tıbbın bu kadar geliştiği bi dönemde heleki bu tedaviler içinde dünyanın parasını alıyorlarken bi test yapıp senin kanındaki pıhtılaşma oranını tesbit edip ona göre doz ayarlayamıyorlarmıymış? Ayy sinirden çok uzun cümle kurdum umarım anlatabildim demek istediğimi. Neler yaşadığımızı bir biz biliyoruz bu kadar hafife alınmamalı. Bi daha hamile kalırsan Allah korusun esirgesin tabi ama yine düşük yaparsan yine mi doz ayarlayacaklar deneme yanılma yoluyla mı bulacaklar nasıl bir dozda bebeğin tutunup duracağını?
iyi akşamlar canlar hu hu nerelerdesiniz ben gelince kimseler olmuyor
iyiyiz canım sen nasılsın, nasıl oldun iyileştimi elin (elindi dimi)
evt tatlım daha iyiyim morluğu ve şişliği geçmeye başladı sen nasılsın canım bu arada kızına isim buldunuz mu
kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun.miragem ne güzel yaptın nasıl hoşuma gitti bir bilsen.ne geçti aklımdan biliyormusun hepimiz çocuklarımızı almışız tabi onlar 3-4 yaşlarındalar toplanmışız bir şehirde bu günleri gülerek konuşuyoruz:)
Ohh eski kızlardanda hemen hemen herkes toplanmış nasıl hoşuma gitti
Miragem yazmışsın benide bilgilerde sıkıntı yok sağolasın.
Havinim hadi hayırlısı nar yemeye devamkomşulara selamlar
Kedicim maşallah canım benim ya bir kız bi oğlan çifte mutluluk valla. Rabbim senide tubadefektiyide nazarlardan saklasın.
Akasya, ayşegül, Gamze diğer kızlar ve yeni katılan yeni kızlar hepimizin mutlu haberlerini paylaştığı topic olur inşallah.
Bu arada benim Dr. Memoriale geçmiş nolacak benim dondurmalar diyordum ya meğer Dr. Um geçmemiş bütün merkez memoriale geçmişYani benim tedavide kaldığı yerden aynı yerde devam edecek
havin canım geç olsun güç olmasın,
herşey o embriyo bebeklerin rahatı için değil mi ama
boyacı
ışığı gördüm bende geliyim dedimm nasılsınızx kızlar :)
iyi akşamlar canlar hu hu nerelerdesiniz ben gelince kimseler olmuyor
acaba onlarmı nazlanıyo sen mi nazlanıyorsun havinim, vakti gelmemiş daha demekki kuzum
inşallah yeni topiğimiz hepmize hayır ,uğur ve umut yanındadad bebekler getirir hepimize hayırlı olsun:))))
bu arada buraya taşındık çok şükür hiç yorulmadık:)) ben evi sanırım buldum anlaşabilirsek yarın sabah tapuya gidiyoruz...yani asıl yorucu taşınma bana bu hafta itibarı ile başlıyor...
ardından bebek taşımasına geçeceğim inşallah....)
arkadaşım topiğini yeni gördüm.hayırlısı olsun.allah bol bol bebekler göndersin.birde süpersin ve güçlüsün.hep böyle kal.birde benım yumoşlarım donduruldu.birdahakı adetımın 15. 17. günü gibi transfer edicekler o da martın ilk haftası ediyo.siz genelde mayıssınız ama benıde eklermısın tabloya ilk hamiş haberi benden gelsin:)yaş 24 markez bahçeci fulya bu ilk denemem erkek faktörü martta transfer öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?