Canım sayıda harekette az.. Aynen öyle cnm şekil bozukluğu galiba bu obsürüktif mi ne diyorlar buna bunu da sadece bu dna fragmantasyon analizi ile bulabiliyorlar.. Canım google amcaya sor bak dnna fragmantasyon analizi die daha aydınlanırsınız..bizler bu yolda her seyi deniyoruz 1 gun ankaraya gtmekle bi kaybetmez hatta belki kazanırsınız cnm..bnde adamın pazaarlamacısı gıbı oldum:) cnm amacım sadece yardımcı olabilmek..biz ilkinde verdiği iğneyi kullanmadık die cok pişman olduk.. 2 gunde vermedı mı cnm cevap.. 3 gun bile olsa cok değilki canım gidersen görürsün okadar youn ki muayenehanesi taaaa nerelerden gelmişlerdr bizm gttiğimiz gun..tedaviden hemen önce gtmene gerek yok cnm .. Siz hazır olduğunuzda alın randevunuzu o size bir yol çizer ...
kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))
teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.
hoşgeldin şekeriiim
valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.
neden olmasın ki?? :))
ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)
işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.
mersi canım, hoşgeldiiin :)
hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.
hadi bakalım inşallah :)
hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm
havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?
hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.
boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...
Saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...
Işallaaaaahhh:)))))))
canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...
Amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...
Yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)
kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?.
günaydııııııın
tekrar negatifi kaldıramam şuan.. hemde benm dr.um dondurulmuşumla değilde yeniden taze istiyor o yüzden okadar tedaviyi hemen bikaç ayda tekrar kaldıramam gibi geliyor..(
günaydın tatlım nasılsın ?
merhaba ben yeni üye olduğum için özelden mesaj atamıyorum. henüz. ama bir kaç hafta önce mirage 79 kullanıcı adıyla yazan arkadaşın bahsettiği aktardan alınan bitkilerle infertilite tedavisi ile ilgili deneyimlerini benle paylaşırsa çok sevinirim. teşekkürler:)) herkese bol moraller diliyorum:)) ela
aaaa canım senin demi var dondurulmuşun benim niyeolmuyor ya burda mirageninde olmuş dondorulmuşu havininde onların sorunuda eşinden herhalde benim niye oluyor acaba 29 tane yumurta topladılar bunun 25 kaliteli çıkmış 17 taneside döllenmişti elbet vardır bi bildikleri doktorların keşke benimde dondurulmuşum olsaydı ya
senin doktorun niye taze istiyor ki madem niye dondurmuşlar hemde dondurmak için bir miktar para alıyorlar demi
canım ya bu bana verdiğin aktar bana halen dönmedi dün aradık dönecez dediler ama hala dönmediler geçmi dönüyorlar böyle acaba
Yeni topiğin hayırlı olsun Miragem.Dilerim sana uğurlu gelir
Bizde gelebiliymiyizz:78:
Merhaba kızlar nasılsınız?
Mirage canım topiğin hayırlı olsun.Sen nerdeysen biz ordayız zşekerim.Nasılsın?
İnşallh yeni topic yeni heyecanlar getirir sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?