Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

ağzından bal damlıyo cnm bnm inş allahım büyük allahım bizi bu sevgiden mahrum etmesin yarabbim

aminn inş cnm bnm

kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))

ye ni topiğin hayırı olsun canım oh iyi olmuş ya eskiyi unutalım valla
bende tedaviye bu aylarda başlıcam inşallah uğuru olur bizlerede

teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.

ışığı gördüm bende geliyim dedimm nasılsınızx kızlar :)

hoşgeldin şekeriiim

Canım bende seni hatırlıyorum ama çıkaramadım temmuz topiğindemiydin senn:44::44:
ben valla topikleri geziyorumm
inş. cnmmm hepimze uğur getirsinn yenii topiğimiz..:119::119::119:

valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.

neden olmasın ki?? :))

erkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm:))))))))

ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)

işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.

Bizde geldik meleğimleee mirage çok güzel olmuş yeni topiğimiz:)))))

Kızlar nasılsınız hepiniz??????? Benim internet problemli bu aralar((

mersi canım, hoşgeldiiin :)

kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))

hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.

hoşbuldum cnm iyiym sen nasılsın biz ev taşıdık herşey tamam tek eksiğimiz bebiş şuan sadece evimizi bebiş bağırışlarının doldurmasını bekliyoruz (

hadi bakalım inşallah :)

hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm

havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?

hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.

boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.

canım tek onu denemedik onuda deneyelim tam olsun yani

canım rahim kalınlığım 5.5 mm doktorum kararlı istenilen kalınlığa ulaşana kadar ilaca devam dedi hayırlısı canım bide bana rahim kalınlaşmasına yardımcı olsun diye sabah akşam estrofem haptan bitane havanda döveceğim toz haline gelince vazeline tozu karıştırıp fitil gibi kullanacağım canım bunca zahmetin rahmetinide görürüm inş rabbim emeklerimizi zayi etmez inş

Canım sayıda harekette az.. Aynen öyle cnm şekil bozukluğu galiba bu obsürüktif mi ne diyorlar buna bunu da sadece bu dna fragmantasyon analizi ile bulabiliyorlar.. Canım google amcaya sor bak dnna fragmantasyon analizi die daha aydınlanırsınız..bizler bu yolda her seyi deniyoruz 1 gun ankaraya gtmekle bi kaybetmez hatta belki kazanırsınız cnm..bnde adamın pazaarlamacısı gıbı oldum:) cnm amacım sadece yardımcı olabilmek..biz ilkinde verdiği iğneyi kullanmadık die cok pişman olduk.. 2 gunde vermedı mı cnm cevap.. 3 gun bile olsa cok değilki canım gidersen görürsün okadar youn ki muayenehanesi taaaa nerelerden gelmişlerdr bizm gttiğimiz gun..tedaviden hemen önce gtmene gerek yok cnm .. Siz hazır olduğunuzda alın randevunuzu o size bir yol çizer ...

bu imtihan kazanan nasıl kazandı hamile kalıpta kucağına alanlara hayretler içinde bakıyorum ben sabrettice sanki herşey tersine gidiyor evden çıkmak istemiyorum artık bu sıkıntılı hallerimi anlıcaklar diye kaçıyorum herkezden bi gün gelecek te bizde anne olcakmıyız bu çektiğiz acılar skıntılar öbür dünyada kapı gibi önümüzde olacak sadece bunu aklıma getirip seviniyorum cnım

canım şöyle düşün hiç umudun olmasaydı ve sadece bebeklere uzaktan baksaydın bundan daha kötü durumda olmazmıydın ama şimdi umudun var bugün olmazsa yarın olma olasılığı yüksek bir umudun var canım o umuduna sıkıca sarıl ve senden daha kötü durumdakileri düşün haline şükret

rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verecek eğer vermiyecek olsaydı bu yolu açmazdı bize biz bu yolda bir adım atacağız rabbimde bun mislini verecek bize inş

ama önceki tedavinde böyle bir problem olmamıştı de mi? yeterli kalınlığa ulaşmıştı o zaman.

ferihacım kiminin ilkinde tutuyo kiminin imtihanı daha uzun sürüyor. ama çocuk sahibi olabilmek için tıbbın bu kadar ilerlemiş olması bile yüreklere su serpmiyor mu? bize yılmadan devam etmek düşer. onu da yapıyoruz zaten. bir de dua ediyoruz tabi ki. Allahım bizi sevindirecek merak etme canım.

canım ilk tüp bebek tedavimde böyle bir sıkıntı olmadı ama dondurulmuşlara başladığımdan beridir rahimi almış laz inadı kalınlaşmıyo doktora sordum neden kalınlaşmadı sorunmu var rahimde sıkıntı yok dedi ama ilaca devam rabbimin izniyle hayırlısıyla kalınlaşır inş

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Rabbim bol bebişli bol kısmetli güzel günler nasip etsin inşallah.
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...
canım hadi gözün aydın rabbim sağlıkla güle güle oturmayı nasip etsin inş evden sonra hayırlısıyla rabbim evinin içini bebeeğinizle şenlendirsin
saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...
Canım evin hayırlı uğurlu olsun:))Sana uğur getirsin inşallahhhhhhhhh:)
işallaaaaahhh:)))))))
canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...
amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...
yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)

Son düzenleme:
Deneme: 1
Neden: sperm sayı ve hareket az
Yeni tedavi: şimdilik düşünmüyor

şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?

inşallah canım. daha önce böyle birşeylerden bahsettiğini hatırlamıyorum da onun için sordum.

şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?

inşallah canım. daha önce böyle birşeylerden bahsettiğini hatırlamıyorum da onun için sordum.

zaten promlem yok ama rahimde nedense kalınlaşma azar azar oluyo bundada vardır bir hayır canım ama bu sefer doktor durmak yok ilaca devam diyo bakalım cumartesi inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle

evin içine sinmesi önemli zaten canım bundan sonrada istediğin herşey gönlünce olsun herşey güzel olsun canım

canlar hepinize hayırlı geceler rabbime emanetsiniz ben kaçar

kuzuu doktorum bana bunu bi oyun gibi düşün demişti ben nispeten başarılı oldum düşünmedim çok bir de ben üstüste çok denediğim için artık yaşamımın bi parçası gibi olmuştu tedavi dile kolay bisenede 4 ay ilaçla yumurtlama 1 aşılama 3 tüp onun için yaşam tarzı tedavi

bak dertlendim şimdi benim önümde iki seçenek vardı ki hayalimdi ev sahibi olabilmek ya ev alacak yıllarca vazgeçecektim çocuk sevdamdan ya da bebek sahibi olma umuduna olabilmek adına değil sadece umuduna vazgeçecektim ev alabilmekten ki nitekim sadece evden değil herşeyden vazgeçtim işyerimde yer yerinden oynadı tüm kurumu yakarım vazgeçmem dedimm neler neler yaşandıı
geçecek kuzucummm hepsi geçecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…