canım rabbim ne diyor duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var bizde dualarımızla rabbimin kapısını hiç bıkmnadan usanmadan çalacağız ve elbet dualarımızın kabul olduğunuda bu vesileyle rabbim mucizesini bize hediye ederek gösterecek
canım dileklerimiz dua olup rabbimin katına ulaşıyo rabbim inş hepimizin duasını hayırlşısıyla kabul eder bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla meleklerimize ve önce göbüşümüzde sonra de sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz meleklerimizi
ağzından bal damlıyo cnm bnm inş allahım büyük allahım bizi bu sevgiden mahrum etmesin yarabbim
ye ni topiğin hayırı olsun canım oh iyi olmuş ya eskiyi unutalım valla
bende tedaviye bu aylarda başlıcam inşallah uğuru olur bizlerede
ışığı gördüm bende geliyim dedimm nasılsınızx kızlar :)
Canım bende seni hatırlıyorum ama çıkaramadım temmuz topiğindemiydin senn:44::44:
ben valla topikleri geziyorumm
inş. cnmmm hepimze uğur getirsinn yenii topiğimiz..:119::119::119:
kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun.miragem ne güzel yaptın nasıl hoşuma gitti bir bilsen.ne geçti aklımdan biliyormusun hepimiz çocuklarımızı almışız tabi onlar 3-4 yaşlarındalar toplanmışız bir şehirde bu günleri gülerek konuşuyoruz:)
erkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm:))))))))
canlarım size bir soru sormak istiyorum şimdi biz tüp bebek tedavisi görüp hayırlısıyla sonunda rabbimde izin etmişse ol demişse bebişlerimize kavuşacağız belki tez belki geç ama hepimiz bu yoldan geçeceğiz sorum şu bunca ilaç iğne kullanırken bebek fikrini aklımızdan çıkartmamız mümkünmü bu soruyu neden sordum diye aklınızdan geçe bilir bugün normal yolla çocuk sahibi olmuş birine işte doktor rahim kalınlaşsın diye çaba sarfediyo ben ilaçlarla gayret ediyom diye dert yandım bana dediki bebek fikrini aklından çıkart rahim kalınlaşır bu kadar içinde olduğum bir durumu nasıl görmezden gelip ay başım ağrıyo nasılsa migrenmi sinüzitmi diye 5 gün sonra kontrolum var diyipmi kendimi kandıracağım buna bir kılıf uyduramadım yani farklı bakış açısı sunarsınız diye size sormak istedim hani normal yolla gebe kalanlar aman bebek istemiyoruz dedikleri dönemde gebe kalıyoya bizde öyle bir durum olmuyacağına göre burda hanki bakış açısı yalnış onuda konuştuğum kişinin insiyatifine bırakıyorum
Bizde geldik meleğimleee mirage çok güzel olmuş yeni topiğimiz:)))))
Kızlar nasılsınız hepiniz??????? Benim internet problemli bu aralar((
kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
hoşbuldum cnm iyiym sen nasılsın biz ev taşıdık herşey tamam tek eksiğimiz bebiş şuan sadece evimizi bebiş bağırışlarının doldurmasını bekliyoruz(
canlarım öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canlarrrr...
miragemmm ben fazla birşey yazmayayım sen söyleyeceklerimi biliyorsun.. ama kalbimdesin ve herşey birgün mutlaka güzel olacak... bizim de güzel günlerimiz olacak İnşallah
ben de her şey karman çorman tedavim 10 gün sonra ya ertelendi kırmızılar gelmedi .. eksik ilaç kullanmışım....kafam beynim alt üst
havinim canım sen ne durumdasın okuyamadım İnşallah herşey yolundadır kuzum dualarımdasınız.. beni de dualarınızdan eksik etmeyinnnn...
gelişmelerden iternet bulunca haberdar edicem
Allaha emanet olun
canım hayırlısıyla net bulurda durumundan haberdar edersin bizi inş hep duamdasınız hiç birinizi duamda unutmuyom canım
benim kontrol vardı bugün işte rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığından ilaçlara devam cumartesi tekrar kontrol var canım herşeyin hayırlısı ben sabırla bebişlerime kavuşmayı bekliyom va rabbim inş bu bekleyişte doğru zamanda transferimin olmasını nasip eyler benim içinde sabırlı bekleyişin sonunda meleklerime kavuşup onları 9 ay göbüşümde büyütmek nasip olur inş
kızlar bende haziranda tüp bebek yssptırcam.formaliteden ikinci aşılamayı mart başında yaptırcam.bizde sıkıntı eşimin morfolojisi sıfır.sperm sayısı 5 milyon üzerinde olduğu için morf 0 olmasına rağmen aşılama şart dediler...bende sorun yok.benim hikaye böyle.
kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))
teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.
hoşgeldin şekeriiim
valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.
neden olmasın ki?? :))
ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)
işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.
mersi canım, hoşgeldiiin :)
hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.
hadi bakalım inşallah :)
hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm
havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?
hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.
boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.
canım sizde sorun tam olarak neydi bizde sperm de sayı az mış az oluncada şekil bozukluğu oluyormuş ben gitmeyi çok istiyorum da eşim terettüt de kaldı biraz bizde duymadık dna testi diye daha önce
doktor belki tutupda devam etmemesi bundan kaynaklı olabilir demiş olsada ilaçla hallediyoruz demiş şi,mdi bir kere gitcez ya doktora bida mailden hallederiz demiş ya eşimin kafasına takılan bak bize 3 gün sonra döndü ulaşamazsak diyor tabi bizde iyce korkar olduk ama büyük ihtimalle gideriz bu doktor sanırım tedaviye bida başlaman diye bişley demiyor demi
eşimin gittiği doktor yaptırmayın yaptıracaksınız ama belki 1 sene belki 6 ay diyor bende hiç istemiyorum o doktoru
canım asla umudunu kaybetme rabbim ne zaman taktir etmişse hepimiz için aynısı geçerli o zaman olacak canım sen şanslısın bak bebişin tutunuyo inş bundan sonraki tedavinde senin için herşey daha güğzel olur ve bunda yapılanların daha iyisini diğer tedavide yapar doktorlar canım
canım dualarını rabbim kabul buyursun bende hepiniz için dua ediyorum canım rabbim dualarımızı boşa çevirmez er yada geç kabbul olurlar inş bizim dualarımız tez kabul olur ve tez kavuşuruz evlatlarımıza.
canım rahim kalınlığım az az ilerliyo istenilen kalınlığa tam ulaşmadığı için cumartesiye kadar ilaca devam inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle
bu imtihan kazanan nasıl kazandı hamile kalıpta kucağına alanlara hayretler içinde bakıyorum ben sabrettice sanki herşey tersine gidiyor evden çıkmak istemiyorum artık bu sıkıntılı hallerimi anlıcaklar diye kaçıyorum herkezden bi gün gelecek te bizde anne olcakmıyız bu çektiğiz acılar skıntılar öbür dünyada kapı gibi önümüzde olacak sadece bunu aklıma getirip seviniyorum cnım
canım tek onu denemedik onuda deneyelim tam olsun yani
canım rahim kalınlığım 5.5 mm doktorum kararlı istenilen kalınlığa ulaşana kadar ilaca devam dedi hayırlısı canım bide bana rahim kalınlaşmasına yardımcı olsun diye sabah akşam estrofem haptan bitane havanda döveceğim toz haline gelince vazeline tozu karıştırıp fitil gibi kullanacağım canım bunca zahmetin rahmetinide görürüm inş rabbim emeklerimizi zayi etmez inş
bu imtihan kazanan nasıl kazandı hamile kalıpta kucağına alanlara hayretler içinde bakıyorum ben sabrettice sanki herşey tersine gidiyor evden çıkmak istemiyorum artık bu sıkıntılı hallerimi anlıcaklar diye kaçıyorum herkezden bi gün gelecek te bizde anne olcakmıyız bu çektiğiz acılar skıntılar öbür dünyada kapı gibi önümüzde olacak sadece bunu aklıma getirip seviniyorum cnım
ama önceki tedavinde böyle bir problem olmamıştı de mi? yeterli kalınlığa ulaşmıştı o zaman.
ferihacım kiminin ilkinde tutuyo kiminin imtihanı daha uzun sürüyor. ama çocuk sahibi olabilmek için tıbbın bu kadar ilerlemiş olması bile yüreklere su serpmiyor mu? bize yılmadan devam etmek düşer. onu da yapıyoruz zaten. bir de dua ediyoruz tabi ki. Allahım bizi sevindirecek merak etme canım.
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Rabbim bol bebişli bol kısmetli güzel günler nasip etsin inşallah.
saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...canım hadi gözün aydın rabbim sağlıkla güle güle oturmayı nasip etsin inş evden sonra hayırlısıyla rabbim evinin içini bebeeğinizle şenlendirsin
işallaaaaahhh:)))))))Canım evin hayırlı uğurlu olsun:))Sana uğur getirsin inşallahhhhhhhhh:)
canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...evet canım benimde moralim çok bozuldu bende belki içime bi serinlik gelir diye gittim benim 1. tedavim değilki 3. tedavimdi nasıl bilemediniz bende kan pıhtılaşması vardı zaten kullandığım iğne yetersiz kalmış kendi doktorum da yoktu bende zaten fazla birşey demedim ben asla tutunca benim doktorum süper tutmazsa kötü diyen biri değilim beni anlamalarını isterdim bizim yaşadıklarımız geçtiğimiz süreç kolay bi süreç değilki hemen birdaha deneriz elimizden birşey gelmez diyor tamamda ben bida nasıl toparlanayım da bu kaybettiğim 2. bebeğim kaldıramıyorum artık tedavileri felan inanki canım evime taşındım eşyalarımı değiştirmek istiyordum ama bu tedavi masraflarından eve sıra gelmedi bunu nerden bilsinler tabiki
doktorumun asistanı bana bir sarıldı sakın üzülme bitanem diye öyle ağlamak gedi içimden utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlıcaktım çok yazdım canımzaten yazmakla bitmez bu içimdeki dert allahım bize sabır versin
amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...hayırlı olsun cnm evin içi çocuk sesleriyle şenlensin inş bizde taşındık daha yeni topikle birlikte evimizi taşıdık inş bu bir işarettir bebişlerimizde göbüşümüze taşınır 9 aylığına (benim kuzular dondurucuda dondular meleklerim)
yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)canım yeni evin hayırlı olsun inşallah o evde bebek sesleri dolsun taşsın bu tedavin son tedavin olsun birdaha allahım negatifi göstermesin sana
bana gelince sakın bizim merkezi kötülüyor felan diye düşünme ben ordaki doktorumun güler yüzü olmazsa gitmem zaten sadece bugün benim şanssızlığıma denk geldi sanırım bu kadar soğuk kanlı olması
Deneme: 1
Neden: sperm sayı ve hareket az
Yeni tedavi: şimdilik düşünmüyor
canım ilk tüp bebek tedavimde böyle bir sıkıntı olmadı ama dondurulmuşlara başladığımdan beridir rahimi almış laz inadı kalınlaşmıyo doktora sordum neden kalınlaşmadı sorunmu var rahimde sıkıntı yok dedi ama ilaca devam rabbimin izniyle hayırlısıyla kalınlaşır inş
Yenı evın yenı mutluluklar getırsın... İnş ..
şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?
inşallah canım. daha önce böyle birşeylerden bahsettiğini hatırlamıyorum da onun için sordum.
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...
saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...
işallaaaaahhh:)))))))
canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...
amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...
yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)
canlarım size bir soru sormak istiyorum şimdi biz tüp bebek tedavisi görüp hayırlısıyla sonunda rabbimde izin etmişse ol demişse bebişlerimize kavuşacağız belki tez belki geç ama hepimiz bu yoldan geçeceğiz sorum şu bunca ilaç iğne kullanırken bebek fikrini aklımızdan çıkartmamız mümkünmü bu soruyu neden sordum diye aklınızdan geçe bilir bugün normal yolla çocuk sahibi olmuş birine işte doktor rahim kalınlaşsın diye çaba sarfediyo ben ilaçlarla gayret ediyom diye dert yandım bana dediki bebek fikrini aklından çıkart rahim kalınlaşır bu kadar içinde olduğum bir durumu nasıl görmezden gelip ay başım ağrıyo nasılsa migrenmi sinüzitmi diye 5 gün sonra kontrolum var diyipmi kendimi kandıracağım buna bir kılıf uyduramadım yani farklı bakış açısı sunarsınız diye size sormak istedim hani normal yolla gebe kalanlar aman bebek istemiyoruz dedikleri dönemde gebe kalıyoya bizde öyle bir durum olmuyacağına göre burda hanki bakış açısı yalnış onuda konuştuğum kişinin insiyatifine bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?