• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım rabbim ne diyor duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var bizde dualarımızla rabbimin kapısını hiç bıkmnadan usanmadan çalacağız ve elbet dualarımızın kabul olduğunuda bu vesileyle rabbim mucizesini bize hediye ederek gösterecek

ağzından bal damlıyo cnm bnm inş allahım büyük allahım bizi bu sevgiden mahrum etmesin yarabbim

canım dileklerimiz dua olup rabbimin katına ulaşıyo rabbim inş hepimizin duasını hayırlşısıyla kabul eder bizlerde kavuşuruz hayırlısıyla meleklerimize ve önce göbüşümüzde sonra de sağlıkla kucağımıza alır sağlıkla büyütürüz meleklerimizi

aminn inş cnm bnm

kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))

ye ni topiğin hayırı olsun canım oh iyi olmuş ya eskiyi unutalım valla
bende tedaviye bu aylarda başlıcam inşallah uğuru olur bizlerede

teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.

ışığı gördüm bende geliyim dedimm nasılsınızx kızlar :)

hoşgeldin şekeriiim

Canım bende seni hatırlıyorum ama çıkaramadım temmuz topiğindemiydin senn:44::44::1:
ben valla topikleri geziyorumm:1::1::1:
inş. cnmmm hepimze uğur getirsinn yenii topiğimiz..:46::46::46::46::119::119::119:

valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.

kızlar hepimize hayırlı uğurlu olsun.miragem ne güzel yaptın nasıl hoşuma gitti bir bilsen.ne geçti aklımdan biliyormusun hepimiz çocuklarımızı almışız tabi onlar 3-4 yaşlarındalar toplanmışız bir şehirde bu günleri gülerek konuşuyoruz:)

neden olmasın ki?? :))

erkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmm:))))))))

ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)

canlarım size bir soru sormak istiyorum şimdi biz tüp bebek tedavisi görüp hayırlısıyla sonunda rabbimde izin etmişse ol demişse bebişlerimize kavuşacağız belki tez belki geç ama hepimiz bu yoldan geçeceğiz sorum şu bunca ilaç iğne kullanırken bebek fikrini aklımızdan çıkartmamız mümkünmü bu soruyu neden sordum diye aklınızdan geçe bilir bugün normal yolla çocuk sahibi olmuş birine işte doktor rahim kalınlaşsın diye çaba sarfediyo ben ilaçlarla gayret ediyom diye dert yandım bana dediki bebek fikrini aklından çıkart rahim kalınlaşır bu kadar içinde olduğum bir durumu nasıl görmezden gelip ay başım ağrıyo nasılsa migrenmi sinüzitmi diye 5 gün sonra kontrolum var diyipmi kendimi kandıracağım buna bir kılıf uyduramadım yani farklı bakış açısı sunarsınız diye size sormak istedim hani normal yolla gebe kalanlar aman bebek istemiyoruz dedikleri dönemde gebe kalıyoya bizde öyle bir durum olmuyacağına göre burda hanki bakış açısı yalnış onuda konuştuğum kişinin insiyatifine bırakıyorum

işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.

Bizde geldik meleğimleee mirage çok güzel olmuş yeni topiğimiz:)))))

Kızlar nasılsınız hepiniz??????? Benim internet problemli bu aralar:(((

mersi canım, hoşgeldiiin :)

kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))

hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.

hoşbuldum cnm iyiym sen nasılsın biz ev taşıdık herşey tamam tek eksiğimiz bebiş şuan sadece evimizi bebiş bağırışlarının doldurmasını bekliyoruz :((

hadi bakalım inşallah :)

canlarım öncelikle topiğiniz hayırlı uğurlu olsun İnşallah hayırlı haberlerle geliriz canlarrrr...
miragemmm ben fazla birşey yazmayayım sen söyleyeceklerimi biliyorsun.. ama kalbimdesin ve herşey birgün mutlaka güzel olacak... bizim de güzel günlerimiz olacak İnşallah

ben de her şey karman çorman tedavim 10 gün sonra ya ertelendi kırmızılar gelmedi .. eksik ilaç kullanmışım.... :( kafam beynim alt üst

havinim canım sen ne durumdasın okuyamadım İnşallah herşey yolundadır kuzum dualarımdasınız.. beni de dualarınızdan eksik etmeyinnnn...
gelişmelerden iternet bulunca haberdar edicem
Allaha emanet olun

hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm

canım hayırlısıyla net bulurda durumundan haberdar edersin bizi inş hep duamdasınız hiç birinizi duamda unutmuyom canım

benim kontrol vardı bugün işte rahim istenilen kalınlığa ulaşmadığından ilaçlara devam cumartesi tekrar kontrol var canım herşeyin hayırlısı ben sabırla bebişlerime kavuşmayı bekliyom va rabbim inş bu bekleyişte doğru zamanda transferimin olmasını nasip eyler benim içinde sabırlı bekleyişin sonunda meleklerime kavuşup onları 9 ay göbüşümde büyütmek nasip olur inş

havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?

kızlar bende haziranda tüp bebek yssptırcam.formaliteden ikinci aşılamayı mart başında yaptırcam.bizde sıkıntı eşimin morfolojisi sıfır.sperm sayısı 5 milyon üzerinde olduğu için morf 0 olmasına rağmen aşılama şart dediler...bende sorun yok.benim hikaye böyle.

hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.

boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.

kızlarıma bakın yaa dile gelmişler. meğer herkes yeni topic istiyormuş, söyleseydiniz daha önce yapardım :)))

teşekkür ederim canım. bilgilerini versen ya, listeye ekleyeyim seni.

hoşgeldin şekeriiim

valla ben orda burda dolandım sonra eylül topiğini açtım ama baharın topiğine uğarmıştım birkaç kere.

neden olmasın ki?? :))

ses yarışması değil manhunt erkek güzellik yarışması yaa. geçen hafta tuanayı eledi ya boz ayı, o andan beridir sinirle izliyorum :)

işte şu akupunktur dedikleri o işe yarıyo galiba havinim. onu da mı denesek acaba diye düşünmüyor değilim hani.

mersi canım, hoşgeldiiin :)

hayırlı olsun canıııım. şimdi tek kalan bebişin. o da uzatmaz gelir inşallah tez zamanda.

hadi bakalım inşallah :)

hoşgeldin ilknuruuuum. geç olsun güç ollmasın canımm

havinim rahim ölçüsü kaçmış bu arada?

hoşgeldin nazcım. bilgilerini ver ilk saydaki listeye ekleyelim canım seni de.

boyacim merak etme ekliycem. anca toparlıyorum. daha çok eksiğimiz var.

canım tek onu denemedik onuda deneyelim tam olsun yani

canım rahim kalınlığım 5.5 mm doktorum kararlı istenilen kalınlığa ulaşana kadar ilaca devam dedi hayırlısı canım bide bana rahim kalınlaşmasına yardımcı olsun diye sabah akşam estrofem haptan bitane havanda döveceğim toz haline gelince vazeline tozu karıştırıp fitil gibi kullanacağım canım bunca zahmetin rahmetinide görürüm inş rabbim emeklerimizi zayi etmez inş

canım sizde sorun tam olarak neydi bizde sperm de sayı az mış az oluncada şekil bozukluğu oluyormuş ben gitmeyi çok istiyorum da eşim terettüt de kaldı biraz bizde duymadık dna testi diye daha önce
doktor belki tutupda devam etmemesi bundan kaynaklı olabilir demiş olsada ilaçla hallediyoruz demiş şi,mdi bir kere gitcez ya doktora bida mailden hallederiz demiş ya eşimin kafasına takılan bak bize 3 gün sonra döndü ulaşamazsak diyor tabi bizde iyce korkar olduk ama büyük ihtimalle gideriz bu doktor sanırım tedaviye bida başlaman diye bişley demiyor demi
eşimin gittiği doktor yaptırmayın yaptıracaksınız ama belki 1 sene belki 6 ay diyor bende hiç istemiyorum o doktoru

Canım sayıda harekette az.. Aynen öyle cnm şekil bozukluğu galiba bu obsürüktif mi ne diyorlar buna bunu da sadece bu dna fragmantasyon analizi ile bulabiliyorlar.. Canım google amcaya sor bak dnna fragmantasyon analizi die daha aydınlanırsınız..bizler bu yolda her seyi deniyoruz 1 gun ankaraya gtmekle bi kaybetmez hatta belki kazanırsınız cnm..bnde adamın pazaarlamacısı gıbı oldum:) cnm amacım sadece yardımcı olabilmek..biz ilkinde verdiği iğneyi kullanmadık die cok pişman olduk.. 2 gunde vermedı mı cnm cevap.. 3 gun bile olsa cok değilki canım gidersen görürsün okadar youn ki muayenehanesi taaaa nerelerden gelmişlerdr bizm gttiğimiz gun..tedaviden hemen önce gtmene gerek yok cnm .. Siz hazır olduğunuzda alın randevunuzu o size bir yol çizer ...

canım asla umudunu kaybetme rabbim ne zaman taktir etmişse hepimiz için aynısı geçerli o zaman olacak canım sen şanslısın bak bebişin tutunuyo inş bundan sonraki tedavinde senin için herşey daha güğzel olur ve bunda yapılanların daha iyisini diğer tedavide yapar doktorlar canım

canım dualarını rabbim kabul buyursun bende hepiniz için dua ediyorum canım rabbim dualarımızı boşa çevirmez er yada geç kabbul olurlar inş bizim dualarımız tez kabul olur ve tez kavuşuruz evlatlarımıza.

canım rahim kalınlığım az az ilerliyo istenilen kalınlığa tam ulaşmadığı için cumartesiye kadar ilaca devam inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle

bu imtihan kazanan nasıl kazandı hamile kalıpta kucağına alanlara hayretler içinde bakıyorum ben sabrettice sanki herşey tersine gidiyor evden çıkmak istemiyorum artık bu sıkıntılı hallerimi anlıcaklar diye kaçıyorum herkezden bi gün gelecek te bizde anne olcakmıyız bu çektiğiz acılar skıntılar öbür dünyada kapı gibi önümüzde olacak sadece bunu aklıma getirip seviniyorum cnım

bu imtihan kazanan nasıl kazandı hamile kalıpta kucağına alanlara hayretler içinde bakıyorum ben sabrettice sanki herşey tersine gidiyor evden çıkmak istemiyorum artık bu sıkıntılı hallerimi anlıcaklar diye kaçıyorum herkezden bi gün gelecek te bizde anne olcakmıyız bu çektiğiz acılar skıntılar öbür dünyada kapı gibi önümüzde olacak sadece bunu aklıma getirip seviniyorum cnım

canım şöyle düşün hiç umudun olmasaydı ve sadece bebeklere uzaktan baksaydın bundan daha kötü durumda olmazmıydın ama şimdi umudun var bugün olmazsa yarın olma olasılığı yüksek bir umudun var canım o umuduna sıkıca sarıl ve senden daha kötü durumdakileri düşün haline şükret

rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verecek eğer vermiyecek olsaydı bu yolu açmazdı bize biz bu yolda bir adım atacağız rabbimde bun mislini verecek bize inş

canım tek onu denemedik onuda deneyelim tam olsun yani

canım rahim kalınlığım 5.5 mm doktorum kararlı istenilen kalınlığa ulaşana kadar ilaca devam dedi hayırlısı canım bide bana rahim kalınlaşmasına yardımcı olsun diye sabah akşam estrofem haptan bitane havanda döveceğim toz haline gelince vazeline tozu karıştırıp fitil gibi kullanacağım canım bunca zahmetin rahmetinide görürüm inş rabbim emeklerimizi zayi etmez inş

ama önceki tedavinde böyle bir problem olmamıştı de mi? yeterli kalınlığa ulaşmıştı o zaman.

ferihacım kiminin ilkinde tutuyo kiminin imtihanı daha uzun sürüyor. ama çocuk sahibi olabilmek için tıbbın bu kadar ilerlemiş olması bile yüreklere su serpmiyor mu? bize yılmadan devam etmek düşer. onu da yapıyoruz zaten. bir de dua ediyoruz tabi ki. Allahım bizi sevindirecek merak etme canım.

ama önceki tedavinde böyle bir problem olmamıştı de mi? yeterli kalınlığa ulaşmıştı o zaman.

ferihacım kiminin ilkinde tutuyo kiminin imtihanı daha uzun sürüyor. ama çocuk sahibi olabilmek için tıbbın bu kadar ilerlemiş olması bile yüreklere su serpmiyor mu? bize yılmadan devam etmek düşer. onu da yapıyoruz zaten. bir de dua ediyoruz tabi ki. Allahım bizi sevindirecek merak etme canım.

canım ilk tüp bebek tedavimde böyle bir sıkıntı olmadı ama dondurulmuşlara başladığımdan beridir rahimi almış laz inadı kalınlaşmıyo doktora sordum neden kalınlaşmadı sorunmu var rahimde sıkıntı yok dedi ama ilaca devam rabbimin izniyle hayırlısıyla kalınlaşır inş

Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Rabbim bol bebişli bol kısmetli güzel günler nasip etsin inşallah.
canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...
canım hadi gözün aydın rabbim sağlıkla güle güle oturmayı nasip etsin inş evden sonra hayırlısıyla rabbim evinin içini bebeeğinizle şenlendirsin
saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...
Canım evin hayırlı uğurlu olsun:))Sana uğur getirsin inşallahhhhhhhhh:)
işallaaaaahhh:)))))))
evet canım benimde moralim çok bozuldu bende belki içime bi serinlik gelir diye gittim benim 1. tedavim değilki 3. tedavimdi nasıl bilemediniz bende kan pıhtılaşması vardı zaten kullandığım iğne yetersiz kalmış kendi doktorum da yoktu bende zaten fazla birşey demedim ben asla tutunca benim doktorum süper tutmazsa kötü diyen biri değilim beni anlamalarını isterdim bizim yaşadıklarımız geçtiğimiz süreç kolay bi süreç değilki hemen birdaha deneriz elimizden birşey gelmez diyor tamamda ben bida nasıl toparlanayım da bu kaybettiğim 2. bebeğim kaldıramıyorum artık tedavileri felan inanki canım evime taşındım eşyalarımı değiştirmek istiyordum ama bu tedavi masraflarından eve sıra gelmedi bunu nerden bilsinler tabiki
doktorumun asistanı bana bir sarıldı sakın üzülme bitanem diye öyle ağlamak gedi içimden utanmasam hıçkıra hıçkıra ağlıcaktım çok yazdım canımzaten yazmakla bitmez bu içimdeki dert allahım bize sabır versin
canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...
hayırlı olsun cnm evin içi çocuk sesleriyle şenlensin inş bizde taşındık daha yeni topikle birlikte evimizi taşıdık inş bu bir işarettir bebişlerimizde göbüşümüze taşınır 9 aylığına (benim kuzular dondurucuda dondular meleklerim :( )
amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...
canım yeni evin hayırlı olsun inşallah o evde bebek sesleri dolsun taşsın bu tedavin son tedavin olsun birdaha allahım negatifi göstermesin sana
bana gelince sakın bizim merkezi kötülüyor felan diye düşünme ben ordaki doktorumun güler yüzü olmazsa gitmem zaten sadece bugün benim şanssızlığıma denk geldi sanırım bu kadar soğuk kanlı olması
yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)

Son düzenleme:
Deneme: 1
Neden: sperm sayı ve hareket az
Yeni tedavi: şimdilik düşünmüyor

şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?

canım ilk tüp bebek tedavimde böyle bir sıkıntı olmadı ama dondurulmuşlara başladığımdan beridir rahimi almış laz inadı kalınlaşmıyo doktora sordum neden kalınlaşmadı sorunmu var rahimde sıkıntı yok dedi ama ilaca devam rabbimin izniyle hayırlısıyla kalınlaşır inş

inşallah canım. daha önce böyle birşeylerden bahsettiğini hatırlamıyorum da onun için sordum.

şimdilik düşünmüyor mu? o niyee?

inşallah canım. daha önce böyle birşeylerden bahsettiğini hatırlamıyorum da onun için sordum.

zaten promlem yok ama rahimde nedense kalınlaşma azar azar oluyo bundada vardır bir hayır canım ama bu sefer doktor durmak yok ilaca devam diyo bakalım cumartesi inş herşey yolunda gider rabbiminde izniyle

canım benim iyi dileklerin için çok teşekkürederim....allahım benimle beraber tüm isteyenlere versin...

saol tatlım yaa evet zor oldu kaç gündür yorulmuştum artık ama en sonunda gönlüme yatan bi evim oldu çok şükür...

işallaaaaahhh:)))))))

canım benim allahım hakkında ne hayırlı ise onu versin inşallah ama bence tedavine aynı merkezde devam et derim ben hem psikolojimizi hemde vücudumuzu tanıdılar bundan sonra daha kolay olur diye düşünüyorum...

amin canım amin.....inşallah öyle olur bakalım bi 15 gün içinde taşınırım ve bu arada tedaviye stert veririm ...

yok tatlım ne alaka dr...lar sadece birer sebep künfeyekün rabbim ol derse oluverir...çok yoğun bi merkez farkındasındır...oda sana tesadüf etmiş ama sıkma canını olacak inşallah...)

evin içine sinmesi önemli zaten canım bundan sonrada istediğin herşey gönlünce olsun herşey güzel olsun canım

canlarım size bir soru sormak istiyorum şimdi biz tüp bebek tedavisi görüp hayırlısıyla sonunda rabbimde izin etmişse ol demişse bebişlerimize kavuşacağız belki tez belki geç ama hepimiz bu yoldan geçeceğiz sorum şu bunca ilaç iğne kullanırken bebek fikrini aklımızdan çıkartmamız mümkünmü bu soruyu neden sordum diye aklınızdan geçe bilir bugün normal yolla çocuk sahibi olmuş birine işte doktor rahim kalınlaşsın diye çaba sarfediyo ben ilaçlarla gayret ediyom diye dert yandım bana dediki bebek fikrini aklından çıkart rahim kalınlaşır bu kadar içinde olduğum bir durumu nasıl görmezden gelip ay başım ağrıyo nasılsa migrenmi sinüzitmi diye 5 gün sonra kontrolum var diyipmi kendimi kandıracağım buna bir kılıf uyduramadım yani farklı bakış açısı sunarsınız diye size sormak istedim hani normal yolla gebe kalanlar aman bebek istemiyoruz dedikleri dönemde gebe kalıyoya bizde öyle bir durum olmuyacağına göre burda hanki bakış açısı yalnış onuda konuştuğum kişinin insiyatifine bırakıyorum

kuzuu doktorum bana bunu bi oyun gibi düşün demişti ben nispeten başarılı oldum düşünmedim çok bir de ben üstüste çok denediğim için artık yaşamımın bi parçası gibi olmuştu tedavi dile kolay bisenede 4 ay ilaçla yumurtlama 1 aşılama 3 tüp onun için yaşam tarzı tedavi :1:

bak dertlendim şimdi benim önümde iki seçenek vardı ki hayalimdi ev sahibi olabilmek ya ev alacak yıllarca vazgeçecektim çocuk sevdamdan ya da bebek sahibi olma umuduna olabilmek adına değil sadece umuduna vazgeçecektim ev alabilmekten ki nitekim sadece evden değil herşeyden vazgeçtim işyerimde yer yerinden oynadı tüm kurumu yakarım vazgeçmem dedimm neler neler yaşandıı
geçecek kuzucummm hepsi geçecekkkk

Back