boyacı canım nasılsın
canım benim daha çıkmadı bekliyorum zaten çıksada eve taşınmadan geçmem tedaviye...allahım senide bebeğine yaklaştırdı inşallah bi an evvel alırsın bebeğini göbüşüne hayırlısı ile:)))
canım saol sen nasılsın..
havincim olsun geç olsun güç olmasın.. çok şükür ki problem yok..
kedi canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kızlar yaa buarada bugün ezzz in test günüydü ne yaptı acaba inş..pozitiftir.
bu arada yaa ayseaaabbb da iice kayboldu..ciddi bişimi var acaba ....
Bizde geldik meleğimleee mirage çok güzel olmuş yeni topiğimiz:)))))
Kızlar nasılsınız hepiniz??????? Benim internet problemli bu aralar((
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu güzel bir akşam gece diliyorum nasılsınız canlar
canım düşünmemek eldemi Allah aşkına, normal yolla hamile kalabilelim diyede ovuslasyon günlerini az takip etmedim, birde bukadar ilacın iğnenin arasında bebeği nasıl düşünemicez. herşey bir yana en son transferden sonra bile test gününe kadar tuttumu tutmadımı diye kafayı yiyoruz. şu an tabikide düşünürsün sen kalınlaşma var mı dye, hergün nar yerken rahim kalınlaşsın diye nasıl aklına gelmicek o bebek anlamış değlim.canlarım size bir soru sormak istiyorum şimdi biz tüp bebek tedavisi görüp hayırlısıyla sonunda rabbimde izin etmişse ol demişse bebişlerimize kavuşacağız belki tez belki geç ama hepimiz bu yoldan geçeceğiz sorum şu bunca ilaç iğne kullanırken bebek fikrini aklımızdan çıkartmamız mümkünmü bu soruyu neden sordum diye aklınızdan geçe bilir bugün normal yolla çocuk sahibi olmuş birine işte doktor rahim kalınlaşsın diye çaba sarfediyo ben ilaçlarla gayret ediyom diye dert yandım bana dediki bebek fikrini aklından çıkart rahim kalınlaşır bu kadar içinde olduğum bir durumu nasıl görmezden gelip ay başım ağrıyo nasılsa migrenmi sinüzitmi diye 5 gün sonra kontrolum var diyipmi kendimi kandıracağım buna bir kılıf uyduramadım yani farklı bakış açısı sunarsınız diye size sormak istedim hani normal yolla gebe kalanlar aman bebek istemiyoruz dedikleri dönemde gebe kalıyoya bizde öyle bir durum olmuyacağına göre burda hanki bakış açısı yalnış onuda konuştuğum kişinin insiyatifine bırakıyorum
canım ben iyiyim bu aralar keyfim yerinde kardeşlerim yanımda bu haftada rahatım bakalım ondan sonra yine iş başa düşecek..canım saol sen nasılsın..
havincim olsun geç olsun güç olmasın.. çok şükür ki problem yok..
kedi canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
kızlar yaa buarada bugün ezzz in test günüydü ne yaptı acaba inş..pozitiftir.
bu arada yaa ayseaaabbb da iice kayboldu..ciddi bişimi var acaba ....
Bizde geldik meleğimleee mirage çok güzel olmuş yeni topiğimiz:)))))
Kızlar nasılsınız hepiniz??????? Benim internet problemli bu aralar((
canım hoşgeldin nasılsın meleğin nasıl gittinmi yakında doktora canım
ben iyiyim canım
kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
canım düşünmemek eldemi Allah aşkına, normal yolla hamile kalabilelim diyede ovuslasyon günlerini az takip etmedim, birde bukadar ilacın iğnenin arasında bebeği nasıl düşünemicez. herşey bir yana en son transferden sonra bile test gününe kadar tuttumu tutmadımı diye kafayı yiyoruz. şu an tabikide düşünürsün sen kalınlaşma var mı dye, hergün nar yerken rahim kalınlaşsın diye nasıl aklına gelmicek o bebek anlamış değlim.
canım ben iyiyim bu aralar keyfim yerinde kardeşlerim yanımda bu haftada rahatım bakalım ondan sonra yine iş başa düşecek..
hoşgeldin canım nasılsın, bebiş nasıl
kızlaaaaar evimi aldım çok şükür çok beğenerek bi ev aldım ...yarın tapu işleri var çok şükür ...))
Havinim az kaldı seninde inş. cumartesi güzel haberlerle gelirsin:))
Şükür teyzesi iyi meleğim cuma kontrolümüz vardı.Her şey yolunda ikili testtimizin sonucunu da öğrendik şükür
İğnelerimizi bıraktık.Darısı başına tez zamanda senin ve isteyen herkesin başına inş.
sabah akşam bebek düşüncesi varken aklımızda nasıl unuturuz. herşeyi bırakayım kafam rahatlasın diyorsun bu seferde etrafındakiler patır patır doğuruyor hadi gelde unut gelde onlara özenme. sen unutayım dsen bile millet unutturmaz derdini bilmeyen çoçuk yokmu deyip durur, biz hayatta unutamayız canım..hep diyorduk göbüşümüze alalım diye ama Rabbim kucağımıza almayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin bizlere inşallah.canım bende aynını dedim işte ne olursa olsun bebek fikrini unutmadan rahatlamazsın dedi nasıl ve ne şekilde bu kadar içindeyken unutulurki buna anlam vermek zor buda bizim imtihanımız işte rabbim hayırlı yazılar yazsın bize rabbim daha fazla arattırmasınb bizleri bu tedavilerimiz son olsun inş
Teşekürederim canım benim sen nasılsın? biz iyiyiz çok şükür
Kızına isim buldunuz mu? Bizim cinsiyet ne bilmiyoruz ama çok merak ediyoruz eşimle:)
FERİHACIM şu Dr.un dediklerini duyunca nasıl sinirlendim bilemezsin. Ne demek doz yetersiz bi dahakinide deneyip görecezteknolojinin ve tıbbın bu kadar geliştiği bi dönemde heleki bu tedaviler içinde dünyanın parasını alıyorlarken bi test yapıp senin kanındaki pıhtılaşma oranını tesbit edip ona göre doz ayarlayamıyorlarmıymış? Ayy sinirden çok uzun cümle kurdum umarım anlatabildim demek istediğimi. Neler yaşadığımızı bir biz biliyoruz bu kadar hafife alınmamalı. Bi daha hamile kalırsan Allah korusun esirgesin tabi ama yine düşük yaparsan yine mi doz ayarlayacaklar deneme yanılma yoluyla mı bulacaklar nasıl bir dozda bebeğin tutunup duracağını?
inş canım inş rabbim ne taktir etmişse onu yaşıyoz bizim gayretlerimizi rabbimde inş boşa çıkartmıyacak canım
2li testin iyi çıkmasına sevindim canım rabbim meleğini sağlıkla kucağına almanı nasip eylesin inş tez zamanda bizlerede bu duyguyu yaşamayı bebişlerimize kavuşmak için gün saymayı nasip eylesin[/QUOT
Teşekürederim havinim zamanı geldiğinde rabbim yaşatcak bu duyguyu inş.Buğün eşiminin ailesinin yanındaydım.Kayınvaldem çok neşeliydi sordum nedenini Kızım süheyla ablan hamileymiş dedi. Eşimin bir akrabası uzaktan 4 YIL önce görmüştüm.6 tüp bebeği denemişlerdi 18 yıllık evliydi o zaman şimdi hamile rabbim ol dedi:)) inşallah rabbim bu duyguları sizlerede yaşatsın.
Çok iyi biliyorum bende 7 yıla girdim meleğim geldi. Rabbim evlatla sınamasın düşmanımı bile...
canım bu gidişle rengimde kırmızıya dnecek nar yemekten korkmuyo değilim yani rahim hayırlısıyla kalınlaşsında varsın ben kasalarca nar yiyeyim hiç önemi yok
canım senin adınada çok sevindim inş senin içinde bundan sonra herşey yolunda gider canım
canım öyle zaten bebişlerin evi tam hazır olsunn bebişleri 9 aylığına rabbimin izniyle göbüşüme alacağım
bu doktorlara bizim geçirdiğimiz tüm evreleri yapsak acaba bu kadar rahat konuşurlarmı bizler maddi manevi yıpranıyoruz sadece pıhtılaşma iğnesinin yeterli gelmemesi ve birdahaki sefere yüksek dozlu veririz demek içinmi çağırmışlar seni rabbim düşürmesin işte bizde çaresiz çare arıyoruz her şeye katlanıyoruz işte rabbim inş hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
canım hoş geldin nasılsın
canım sanada iyi akşamlar nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?