canım geldim he kızlar duymasın komşuculuktayım :))geldin mi haviiiin?
selam canlar ben arkadaştayım size ytazıp çıkayım dedim benim bebişler nazlı çıktı daha günüm belli olmadı cumartesiye kadar ilaca devam cumartesi tekrar kontrol var nasipse
hadi bakalım geç olsun güç olmasın güzelim. bekliyoruz seninle birlikte biz de heyecanla.
selam canlar ben arkadaştayım size ytazıp çıkayım dedim benim bebişler nazlı çıktı daha günüm belli olmadı cumartesiye kadar ilaca devam cumartesi tekrar kontrol var nasipse
ay hakkaten kız :) benim de çok hoşuma gitti. niye daha önce düşünmedik bunu. bir rehavet çökmüştü oraya yaw. iyi ki geldin, siz geldikçe hatırlayıp yeni listeyi güncelliyorum.
kızlarım hepiniz ilk sayfadaki yeni listeyi bir kontrol edin. herkesin bilgileri doğru mu? deneme sayılarınız falan doğru mu?
eski topicden hamişlerimiz bana yaş, deneme sayısı, cinsiyet, muhtemel doğum tarihi bildirin. size ayrı tablo yapcam, gurur tablosu :)))
bir de yeni gelecek olan arkadaşlardan da belki bilgi sahibi olan çıkar diye soruyorum. aret kamar hakkında fikri olan var mı?
arkadaşım topiğini yeni gördüm.hayırlısı olsun.allah bol bol bebekler göndersin.birde süpersin ve güçlüsün.hep böyle kal.birde benım yumoşlarım donduruldu.birdahakı adetımın 15. 17. günü gibi transfer edicekler o da martın ilk haftası ediyo.siz genelde mayıssınız ama benıde eklermısın tabloya ilk hamiş haberi benden gelsin:)yaş 24 markez bahçeci fulya bu ilk denemem erkek faktörü martta transfer öpüyorum
teşekkürler canım. inşallah bu defa başarıcaz hep birlikte. benim biraz gözüm korktu ikinci negatiften sonra ne yalan söyleyeyim ama umut bitmiyor. bu defa çok umutluydum, herşey çok yolundaydı ama olamadı. yeni tebloyu düzenliyordum da senin ismini göremedim canım. şimdi ilk sayfaya bir tablo ekledim, oradan gereken bilgilere bakıp bana yazar mısın? seni de ekleyeyim tabloya.
teşekkür ederim burcucum. bu arada yeni evin hayırlı olsun. bu ara herkes bir yeni ev telaşında, kim evi aldı kim taşındı birbirine karıştı bende :)) yeni tedavin hayırlı olsun canımmm.
inşallah şekerim inşallahh.
hoş geldin asiliiim, anaa senin adını yazdım mı ben yeni tabloya, dur bakıyorum hemen :))
haydi Allah beraberinde olsun havinim. güzel haberlerle gel inşallah.
ay hakkaten kız :) benim de çok hoşuma gitti. niye daha önce düşünmedik bunu. bir rehavet çökmüştü oraya yaw. iyi ki geldin, siz geldikçe hatırlayıp yeni listeyi güncelliyorum.
kızlarım hepiniz ilk sayfadaki yeni listeyi bir kontrol edin. herkesin bilgileri doğru mu? deneme sayılarınız falan doğru mu?
eski topicden hamişlerimiz bana yaş, deneme sayısı, cinsiyet, muhtemel doğum tarihi bildirin. size ayrı tablo yapcam, gurur tablosu :)))
bir de yeni gelecek olan arkadaşlardan da belki bilgi sahibi olan çıkar diye soruyorum. aret kamar hakkında fikri olan var mı?
mİRAGEM inşallah bu topic hayırlı olur.Neşenin yerinde olmasına çok sevindim.Umutlar var oldukça herşey güzel olacak inşallh.Benide ekle bari
3 aşılama ve 3.deneme tüp
Yer:Florance Nightangale Gayrettepe
Cinsiyetler bugün kesinleşti:kız&erkek
Sorun :yumurta kalitesizliği
canım bende bekliyom heyecanla inş cumartesiye kadar herşey yolunda gider bir sıkıntı yok ama rahim istenilen kalınlığa ulaşmıyo işte onun içinde gayret ediyoz herşeyin bir zamanı var inş benim bebişlerinde zamanı gelmiştir
arkadaşım topiğini yeni gördüm.hayırlısı olsun.allah bol bol bebekler göndersin.birde süpersin ve güçlüsün.hep böyle kal.birde benım yumoşlarım donduruldu.birdahakı adetımın 15. 17. günü gibi transfer edicekler o da martın ilk haftası ediyo.siz genelde mayıssınız ama benıde eklermısın tabloya ilk hamiş haberi benden gelsin:)yaş 24 markez bahçeci fulya bu ilk denemem erkek faktörü martta transfer öpüyorum
inşallah yeni topiğimiz hepmize hayır ,uğur ve umut yanındadad bebekler getirir hepimize hayırlı olsun:))))
bu arada buraya taşındık çok şükür hiç yorulmadık:)) ben evi sanırım buldum anlaşabilirsek yarın sabah tapuya gidiyoruz...yani asıl yorucu taşınma bana bu hafta itibarı ile başlıyor...
ardından bebek taşımasına geçeceğim inşallah....)
canım bende 2.de umutluydum aslında ama olmadı..şimdi ise hiçbişey düşünemiyorumm...
olucakmı olmıycakmı onuda bilmiyorum..başlayabilicekmiyim..
cnm ben haziranda tedaviye başlamıştım tahminimce transferim temmuzda olucaktı ama olmadı ben o zaman temmuzda tedavi olanlar topiğine yazıyodum.
sonra tedavim olmadı ağustosa kaldı tedavi ben bu sefer ağustoz topiğine takıldımm..o ayda olmadı kaldı eylüle eylülün yedisinde tarnsferim oldu ama o zamanda eylül topiğine takılmadım valla her ay olucak diye topiklere takıldım olmadıı..ondan cnm tablodan yokum
İSİM:flzask2003
ÖNCEKİ DENEMELER:2 tüp bebek
MERKEZ:1.Marmara üniversitesi.-2. Umut tüp bebek
SEBEP:Azospermi
DURUM:Mayıs gibi tekrar başlıycam inş.
zuzu hayırlı olsun topicinn sen zaten takmıştın diğerineee uğursuz topic diyee
26 yaş 3.deneme bi kzı bi erkek 15 temmuz 2013
Ohh eski kızlardanda hemen hemen herkes toplanmış nasıl hoşuma gitti
Miragem yazmışsın benide bilgilerde sıkıntı yok sağolasın.
Havinim hadi hayırlısı nar yemeye devamkomşulara selamlar
Kedicim maşallah canım benim ya bir kız bi oğlan çifte mutluluk valla. Rabbim senide tubadefektiyide nazarlardan saklasın.
Akasya, ayşegül, Gamze diğer kızlar ve yeni katılan yeni kızlar hepimizin mutlu haberlerini paylaştığı topic olur inşallah.
Bu arada benim Dr. Memoriale geçmiş nolacak benim dondurmalar diyordum ya meğer Dr. Um geçmemiş bütün merkez memoriale geçmişYani benim tedavide kaldığı yerden aynı yerde devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?