Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende(( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar(
canım benim yaaa çok üzüldümKızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende(( Ve bir sürü borçç
ayy canım çok teşekkür ederim bu vesileyle aklından geçmek çok güzelNasılsın tatlım.. Ay seni görünce benm kur an kursu hocam geliyor aklıma.. O da hamile yakında doğum yapıcak hep sen geciosun aklımdan inş onunda olur bebişi diyorum :))tabi bizlerinde
Canım benim çok çok geçmiş olsunn yaa Sıkmayın canınızıKızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
ayy canım çok teşekkür ederim bu vesileyle aklından geçmek çok güzelRabbim hepimize inş. bu duyguları en güzel şekilde yaşatsın bu arada sen nasılsın tatlım
Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
tatlım bende duaya katılırım
Boyacı burdaysan havinin dua paylaşımını yapalımmı kuzum?:26:
ayyy sorma tatlım cidden hiç konuşamıyoruz tabi iş başladı bende yine yoğunum sen nasılsın tatlım minik kuzun nasılGamzeciğim muhabbet edemiyoruz uzun süredir
Nasılsın iyimisinn yaa yeni avatarın çok güzel olmuş sana uğur getirsin
merve canım 70bin ya varisten 13000 kaldı diğerini dağıttık rabbim 313 ayatel kürsüden 13 komşuma verdim 300 duruyo
ve 313 de ben ayrıyetten dağıttım
merve dua topiğine yazdım canım orda ayarlıyalım
adetliyken okuyabilceğim bişey varsa katılırım bende cnm yada daha sonra katılırım aranıza
Ya varise katılabilirsin canikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?