• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

gözünüz aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı hepimizin başına...

çok çok çok iyi anlıyorum o tarif edilemeyen tuhaf duyguyu. sonunda beklenen an geldi ama şimdi nolcak hissi. yakın bir zamanda hamile olup olmadığını öğreneceksin, onun endişesi. acaba hayatın 1 ay sonra nasıl olacak merakı...hayırlısı olsun canım. Allah yüzünüzü güldürsün.

sen artık beni sevmiyor musun yaaa??? :5::5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::58::58::58::58::58::58::58::58::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

sen artık beni sevmiyor musun yaaa??? :5::5::5::5::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::58::58::58::58::58::58::58::58::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

asıl sen beni sevmiosun cadıııı. gelmiosun bile artık. ben burda tedavisiz bebeksiz kalmışım garip garip oturuyorum. sen yoksun ne biçim sanal kankasın sen? :)) napıyosun hatun. başlıyor musun tedaviye önümüzdeki hafta?

kızlar anne adaylarım aday adaylarımmmm çok öpüyorum siziiiiiiiiiiiii :)
benim kırmızılar gelmedi hala gerçi ilaç dün bitti...
havincim canım ne çok mutlu oldummmm :)) hadi sırası halay çekmede :))))

miragem sen de çok iyisindir umarımmm ....

hkere boyacııı merve aysegul bebegımızolsun sayamadıklarım kızlarrrr çok iyisinizdir canlarımmmmm :))))

iyiyim canım sen nasılsın maşallah ne bu enerji Allah eksik etmesin :nazar::nazar:

gözünüz aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı hepimizin başına...

çok çok çok iyi anlıyorum o tarif edilemeyen tuhaf duyguyu. sonunda beklenen an geldi ama şimdi nolcak hissi. yakın bir zamanda hamile olup olmadığını öğreneceksin, onun endişesi. acaba hayatın 1 ay sonra nasıl olacak merakı...hayırlısı olsun canım. Allah yüzünüzü güldürsün.

aynen cnm oraya kadar düşünüyorum sonra bide ya olmazsa naparım allahım diyorum allahım o kötü günü göstermesin bize eşim dağılır yine başa döneriz :(

Slm Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bu aralar canım biraz sıkkın pek topiğe uğramıyorum uğrasamda çıkıyorum.

Sizleri uzaktanda olsa takip etmeye çalışıyorum. Meleğim iyi şükür rabbime

Türk canım manşallah cinsiyetiniz belli olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Havinim canım çok sevindim az kaldı bebişlerine kavuşmana senin için duaa ediyorum.Her şey güzel olcak inşallah canım.

Hekere merve gamze asil mirage kedicik ayşegül ve sayamadığım diğer arkadaşlar unutmadım sizleride umarım sizlerde iyisinizdir.

canım benim Allah razı olsun cümlemizin yüzünü güldürsün rabbim:))

canım benim şaka yaptım herkez kendince bir çabalarda tabiki unutulabilir.sağol bu arada inşallah güzel olur iğneleri yapıyorum kendim bakalım inşallah doğru yapıyorumdur valla insan kendi kendine yapınca tedirgin oluyor doğrumu yaptım die.gonalf 450 verdi (vay bee artık bende bi iğne ismi yazdımm) yarın da 9 da kontrolüm var bakalım kan verecekmişim önce sonra yine muayene işte bakalım Allahtan hayırlısı.

Cnm iğne adnı görünce bende bi heyecan yaptım:)) inş ii gelişmiştir yumoşların .. Hakkında hayırlısı

kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa :((

Gelir canım gelir inş hayırlısıyla hadi başlayın tedavilere pozitifleri alında bizede umut olsun..

hkere boyacııı merve aysegul bebegımızolsun sayamadıklarım kızlarrrr çok iyisinizdir canlarımmmmm :))))

Canım maaşşallh pozitif enerjini aldım daha iyi oldum sende iyisindir inş.. İlaacın yeni bitmiş canım gelir kırmızıların1-2 güne

aynen cnm oraya kadar düşünüyorum sonra bide ya olmazsa naparım allahım diyorum allahım o kötü günü göstermesin bize eşim dağılır yine başa döneriz :(

ben orayı da görmüş biri olarak söylüyorum, hiçbirşey olmuyor. hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun. bir de anında yeniden tedavi için nasıl bu kadar adapte olabildiğine şaşırıyorsun. ama sen inşallah bunları hiç öğrenemeyeceksin, sen direk doğuracaksın vakitlice inşallah.

Slm Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bu aralar canım biraz sıkkın pek topiğe uğramıyorum uğrasamda çıkıyorum.

Türk canım manşallah cinsiyetiniz belli olmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Havinim canım çok sevindim az kaldı bebişlerine kavuşmana senin için duaa ediyorum.Her şey güzel olcak inşallah canım.

Hekere merve gamze asil mirage kedicik ayşegül ve sayamadığım diğer arkadaşlar unutmadım sizleride umarım sizlerde iyisinizdir.

neyin var tatlım? niye canın sıkkın?

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

merhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım herkes iyidir.
doktor erkekti kızdı derken sonunda karar verdi.
kızımız olacak. şükür gösterdi de merakımız gitti.
sağlıklı sıhhatli olsun. şükür sorun yok. gelişimi bir hafta önden gidiyor.
ikili test temiz çıktı bugün üçlü test sonucunu aldık o da temiz çıktı.
allah hepinize nasip etsin. Yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladım. Garip bir duygu

türk canım prensesimiz geliyo demek rabbim sağlıkla geilişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin prensesini

kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa :((

canım hadi gözün aydın beklenen kırmızılar geldi artık sende tedavine start verirsin şimdiden hayılı uğurlu göbüşün bebişli olsun canım

aynen bende öyle cnm allahım hayırlısıyla versin ben ona bakmaktan başka hiçbişey yapamam heralde :) allahımm sanki hep diyodum ya adet olamadım falan diye üzülüyodum şimdi içime bişey düştü olmazsa kuşkusu mu bu bilmiyorum ama içim çok garip yaa :((

canım içini hep ferah tut rabbimden gelen başımız gözümüz üstüne bak burda kaç kader arkadaşı negatif aldığımız halde yine toparlanıp yola devam ediyoruz inş senin ilk ve son tedavin olur bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim bu kadarıyla bıraksın hepimizi bebişlerimiz rabbiminde izniyle göbüşlerimizde can bulsun sağlıklı sıhatli gelişip 9 ay büyüsünler göbüşlerimizde gününde saatinde de kucağımıza alalım inş

Havinim çok sevindim transfer gününün belli olmasına.. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek..Bebişlerini alıp geleceksin ve 9 ay seninle olacaklar inşallah.. Dualarımızdasın canım.. :16:

sağol akasyam güzel dileklerin için rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin önce göbüşümüzde büyütelim sağlıklada kucağımıza alalım inş

canım benim hoş geldin hayırlısıyla kırmızılarında gelsin sende tedaviye başla inş

canım inş hayırlısıyla rabbiminde izniyle önce bebişlerimi göbüşüme alırım bana sıkı sıkı tutunurlar ve inş sağlıklı sıhatli gelişir büyürler sağlıklada kucağıma alırım

inş canım rabbim gösterir o günleride halayda çekeriz olmadı ben kolbastı oynarım :))

yuks canım güzel dileeklerin için sağol bol bol dua edin benimde bu bekleyişlerim son olsun bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alayım sıkı sıkı tutunsunlar inş

canım hayırdır neden canın sıkkın paylaşmak istersen biz hep burdayız ve seni dinleriz canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

havinciğim tedaviye başlıyorsun demek,hep dualarımdasınız uzaktan okusamda.Sizlere de bu duyguyu rabbim yaşatsın inşallh.Bebeklerimizi anlatalım burda hep beraber ,umut var oldukça Rabbimin izniyle olacaktır.Rabbim daha fazla eksikliğini göstermesin inşallh

Havinim çok sevindim transfer gününün belli olmasına.. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek..Bebişlerini alıp geleceksin ve 9 ay seninle olacaklar inşallah.. Dualarımızdasın canım.. :16:

havinim çok duygulandım İnşallh artık kendi bebeğinle oynatır Rabbim ,güzel Alahım dualrını kabul etsin inşallh.O rahman ve Rahim o dilerse olur ,Dilesin Rabbim inşallh.İnşallh başkalarının çocuklarına verdiğin değerli zamanını Rabbim bebeğinle geçirmeni nasip etsin.

canım hayatın kanunumu yoksa meraklı insanların sorgusumu bilmem ama bu hep oldu olmayada devam eder çocuğun olmaz neden yok olur ne zaman kardeş yapacaksınız kızın yohutta oğlun evlenme çağına gelmiştir neden evlenmiyo yoksa sevdiğimi var vs vs bu uzar gider ama bu sorularıda insanlar sormaktan bıkmaz bu tür soruları bir kulağın duyuyosa öteki duymasın insanlara ne ister vardır ister yoktur onlarmı bakacaklar senin doğuracağın çocuğu yahutta doğurduğunda o soran kişileremi madalya takılacak insanlar işte merak güdüsünü frenliyemiyolar öyle insanlar için kendini mutsuz huzursuz etmeye değmez yaşadığımız kadar daha yaşayacaĞIMIZIN garantisi yok ondan günün anın tadını çıkaralım ve bize sunulan hayatı en iyi şekilde yaşıyalım rabbim hepimizin için geçeni herkesten daha iyi biliyo ondan biz rabbime sığınalım rabbimin kapısından herşeyi isteyelim rabbim hepimize bu yolda hayırlı evlatlar nasip eylesin bu yolun sonu hepimiz için cennet kokulu meleklerimize tez vakitte çıksın inş

Aynen geçende komşumun yeni evli kızı sordu İkizmiş bebklerin artık 3.yü düşünmezsin heralde dedi,sinir oldum daha durun yaa bi onları kucağıma almadan bunun lafı olur mu diye.Bn artık plan yapmıyorum bunlar Allahın planı ve takdiri ile oluyor o verirse olur dedim.hiç bişey diyemedi.

Cnm iğne adnı görünce bende bi heyecan yaptım:)) inş ii gelişmiştir yumoşların .. Hakkında hayırlısı

Gelir canım gelir inş hayırlısıyla hadi başlayın tedavilere pozitifleri alında bizede umut olsun..

Canım maaşşallh pozitif enerjini aldım daha iyi oldum sende iyisindir inş.. İlaacın yeni bitmiş canım gelir kırmızıların1-2 güne

canımm inş olurda bende size pamuğumla dualar ederim allahım hamişlerin duasını kabul edermiş ya :) bizimde tek umudumuz hamişlerimiz onlarda bize dua etsinler nolur :(

ben orayı da görmüş biri olarak söylüyorum, hiçbirşey olmuyor. hayatına kaldığın yerden devam ediyorsun. bir de anında yeniden tedavi için nasıl bu kadar adapte olabildiğine şaşırıyorsun. ama sen inşallah bunları hiç öğrenemeyeceksin, sen direk doğuracaksın vakitlice inşallah.

neyin var tatlım? niye canın sıkkın?

canım benm saol güzel dileklerin için inş dediğin gibi olur bende bebeğimi kucaklarım hayırlısıyla

canım nasılsın?bn dün dr.muayenesine gittim kilomu beğenmedi 7 kilo aldığımdan:))bu ara kaçırdım anladı hemen .Bana sırtüstü yatma bebeklere zararı olabilir ya sağa yada sola yatıcaksın dedi şimdi uyuyamıyrum arada düz yatmak istiyom yyaw.Sana öyle bişey dedimi şekeer?

türk canım prensesimiz geliyo demek rabbim sağlıkla geilişip sağlıkla kucağına almanı nasip etsin prensesini

canım hadi gözün aydın beklenen kırmızılar geldi artık sende tedavine start verirsin şimdiden hayılı uğurlu göbüşün bebişli olsun canım

canım içini hep ferah tut rabbimden gelen başımız gözümüz üstüne bak burda kaç kader arkadaşı negatif aldığımız halde yine toparlanıp yola devam ediyoruz inş senin ilk ve son tedavin olur bebişin sana sıkı sıkı tutunur canım rabbim bu kadarıyla bıraksın hepimizi bebişlerimiz rabbiminde izniyle göbüşlerimizde can bulsun sağlıklı sıhatli gelişip 9 ay büyüsünler göbüşlerimizde gününde saatinde de kucağımıza alalım inş

sağol akasyam güzel dileklerin için rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli evlatlar versin önce göbüşümüzde büyütelim sağlıklada kucağımıza alalım inş

canım benim hoş geldin hayırlısıyla kırmızılarında gelsin sende tedaviye başla inş

canım inş hayırlısıyla rabbiminde izniyle önce bebişlerimi göbüşüme alırım bana sıkı sıkı tutunurlar ve inş sağlıklı sıhatli gelişir büyürler sağlıklada kucağıma alırım

inş canım rabbim gösterir o günleride halayda çekeriz olmadı ben kolbastı oynarım :))

yuks canım güzel dileeklerin için sağol bol bol dua edin benimde bu bekleyişlerim son olsun bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alayım sıkı sıkı tutunsunlar inş

canım hayırdır neden canın sıkkın paylaşmak istersen biz hep burdayız ve seni dinleriz canım

evet cnm geldiler hayırlısıyla inş bizde startı vericez yarın inş büyütürüz cnm aslında benm içime hep olacak gibi doğuyo geçen sefer yerleri o kadr iyiydi ki doktorum kuş tüyü yastık gibi hazır bebeğinin yeri demişti o kadar hoşuma gitti ki o sözü inş yine hazırlıcazbebeğimizin kuş tüyü yastığını yumuşak yumuşak yatsınlar hemde ısınsınlar dimi ben bide şifa olsun inş diye tanıdığımız umreye gitmişti zemzem suyu getirttim onu içtim kırmızılar gelince hemen dedim istediğimiz gibi gitsin herşey...

bu arada cnm sende dondurulmuşla başlıyosun ya ben bilmiyorum beni neler beklediğini anlatırmısın biraz?

Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar:((

Back
X