canım daha kötüsünü düşünüp her daim halimize şükretmemiz lazım sende bunu güzel ifade etmişsin rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu yolda daha fazla sınamasın bizleri inş
apple canım hoş geldin inş senin içinde herşey güzel olur rabbim bunca çektiğinin ecrini sana sağlıklı hayırlı bebiş olarak nasip eylesin inş
canım benim merak etmezmiyiz ne güzel sıkıntısız tedaviye başladın rabbim ilk gün gibi sonunuda sıkıntısız eylesin tedavinin ve bebişine kavuşasın hayırlısıyla canım
canım eşim her zaman allah razı olsun sen mutluysan bende mutluyum der ondan anneme gittiğimde ablalarıma gittiğimde dönüş gününün kararı bendedir yani
canım salı günü transfer günüm netleşti rabbimin izniyle bebişlerime kavuşmama az bir zaman kaldı inş göbüşüme alırım hayırlısıyla dokuz ay büyütür beslerim kuzucuklarımı
canım yine yakalandım komşulara doğru
canım doktor transfer gününü kesti inş herşey yolunda gider salı bende bebişlerimi alırım göbüşüme canım
canım rabbim ol deedikten sonra kuru çölde ot bitiyo neden olmasın herşey rabbimin elinde çünkü
canım parmağının toparlanmasına sevindim oh ne güzel abla kardeş gezmişsiniz canım
canım çok sevindim hadi gözün aydın
inş. hamileyimdiyede yazacaksın buraya
bu arada dualara bende katılırım
mervecim bu arada senin dediğin adet bizim buralarda da var bebeğin beşik ve küçük ihtiyaçlarını anne alıyor kızına
burcucum seninde tedavi başlamış hadi hayırlısı
ben diyorum bazen ztn bakçk olan varsa yapayım hemen diye :) inş cnm ona kavuştuğum günü görsem zaten cnm bebeğim şididen öyle çok seiyorumki onu cnm bnm meleğim :)
bu rada saol cnm güzel dileğin için eşimin haberi yok henüz sürpriz olucak bakalım :))
canım benim Allah razı olsun çok sağol.Rabbim senin de yolunu aydınlık eylesin inşallah sonunda ışığımıza kavuşuruz hepimiz inşallah Allahtan tek dileğim bu çok şükür hayatımda herşey yolunda sağlığımız sıhhatimiz yerimizde Allah bu derdimizi aratacak dert vermesin tek sıkıntımız bu ve bunun için rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin.amin.
iyi geceler hanımlar kan tahlili sonuclarımı yorumlarmısınız??
50 gundur adet olmuyorum. dun kan tahlılı verdım ADETLİ DEĞİLKEN
sonuclarım asagıda:
fsh:64.48
lh.47.82
estrodıol:114.13
prolaktin.16.62
tsh.3.464
serbest t4:0.97
serbest t3.3.51
sizce sonuclarım nasıll?? bılıyorum fsh yuksek fakat adetlı degılken zaten yuksek cıkıyormus. yani adetlıyken kan tahlılı versem fsheem ozaman daha dusuk cıkar degılmı? adetlı degılken kac kat yuksek cıkıyor fsh bunu ogrenmek ıstıyorum. bnm ıcın cok onemlı ben 2- 3 ay once yıne kan tahlılı vermıstım ama adetın 3.günü fshm 70 cıkmıstııı.
canım benim inş herşey yolunda gider yumooşların kaliteli kaliteli büyürler yarın haberdar et bizi canım
geç de olsa cevap yazarım inşallah.birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim:))
rıca ederim canım
canım ben hep diyom başkalarının çocuklarını çok sevip özlüyorken kendi bebeğime heralde hiç doyamam rabbim hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun bizi meleklerimize
bi prenses daha geldi aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin canım, maşallah bebişinemerhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım herkes iyidir.
doktor erkekti kızdı derken sonunda karar verdi.
kızımız olacak. şükür gösterdi de merakımız gitti.
sağlıklı sıhhatli olsun. şükür sorun yok. gelişimi bir hafta önden gidiyor.
ikili test temiz çıktı bugün üçlü test sonucunu aldık o da temiz çıktı.
allah hepinize nasip etsin. Yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladım. Garip bir duygu
inşallah canım hayırlısıyla gelsinler ve seni bırakmasın kuzucukların inşallah..kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa(
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar
bugün benim kontrol vardı doktordan geldiğim gibi yazamadım komşumun torunları beni bırakmadılar onlarla önce pazar sonrada parkta oynadık eve gelir gelmez hem yazayım dedim kızlar çok duanıza ihtiyacım var salı günü transferim var bugün bebişlerime kavuşma günüm belli oldu doktorum herşeyin yolunda olduğunu hayırlısıyla salı günü transferi yapacağımızı söyledi inş bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alırım sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmazlar beni çok dua edin canlar
bi prenses daha geldi aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin canım, maşallah bebişine
inşallah canım hayırlısıyla gelsinler ve seni bırakmasın kuzucukların inşallah..
Nasil kizlar bilen varmi
kızlar anne adaylarım aday adaylarımmmm çok öpüyorum siziiiiiiiiiiiii :)
benim kırmızılar gelmedi hala gerçi ilaç dün bitti...
havincim canım ne çok mutlu oldummmm :)) hadi sırası halay çekmede :))))
miragem sen de çok iyisindir umarımmm ....
hkere boyacııı merve aysegul bebegımızolsun sayamadıklarım kızlarrrr çok iyisinizdir canlarımmmmm :))))
merhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım herkes iyidir.
doktor erkekti kızdı derken sonunda karar verdi.
kızımız olacak. şükür gösterdi de merakımız gitti.
sağlıklı sıhhatli olsun. şükür sorun yok. gelişimi bir hafta önden gidiyor.
ikili test temiz çıktı bugün üçlü test sonucunu aldık o da temiz çıktı.
allah hepinize nasip etsin. Yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladım. Garip bir duygu
kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?