Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım benim Allah razı olsun çok sağol.Rabbim senin de yolunu aydınlık eylesin inşallah sonunda ışığımıza kavuşuruz hepimiz inşallah Allahtan tek dileğim bu çok şükür hayatımda herşey yolunda sağlığımız sıhhatimiz yerimizde Allah bu derdimizi aratacak dert vermesin tek sıkıntımız bu ve bunun için rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin.amin.

sağol tatlım benim:))

iyi geceler hanımlar kan tahlili sonuclarımı yorumlarmısınız??

50 gundur adet olmuyorum. dun kan tahlılı verdım ADETLİ DEĞİLKEN
sonuclarım asagıda:
fsh:64.48
lh.47.82
estrodıol:114.13
prolaktin.16.62
tsh.3.464
serbest t4:0.97
serbest t3.3.51

sizce sonuclarım nasıll?? bılıyorum fsh yuksek fakat adetlı degılken zaten yuksek cıkıyormus. yani adetlıyken kan tahlılı versem fsheem ozaman daha dusuk cıkar degılmı? adetlı degılken kac kat yuksek cıkıyor fsh bunu ogrenmek ıstıyorum. bnm ıcın cok onemlı ben 2- 3 ay once yıne kan tahlılı vermıstım ama adetın 3.günü fshm 70 cıkmıstııı.

rıca ederim canım

canım ben hep diyom başkalarının çocuklarını çok sevip özlüyorken kendi bebeğime heralde hiç doyamam rabbim hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun bizi meleklerimize

amin canım amin maddiyat olmadımmı bu süreçte sekteye uğruyo canım rabbim hepimize fazla arattırmadan hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun meleklerine inş

sevgili arkadaşım fsh ile alakalı bilgim olmadığından sorunuza cevap veremiyom rabbim bu yolda sizide bunaltmasın inş herşey istediğiniz gibi olur

günaydın kızlaar. sevgililer gününüz kutlu olsuuun. seneye bebek cıngırtısından sevgililer gününü rahat kutlayamayın inşallah :))))

biz de bugün evdeyiz. deliye her gün bayram misali bize de her gün sevgililer günü zaten. aynı zamanda kemerleri sıkmak icap eder. malum yeni tedavi, yeni masraf. hoş gerçi ipin ucu kaçtı artık yakalayabilene aşk olsun da neyseee.

merhaba arkadaşlar nasılsınız. umarım herkes iyidir.
doktor erkekti kızdı derken sonunda karar verdi.
kızımız olacak. şükür gösterdi de merakımız gitti.
sağlıklı sıhhatli olsun. şükür sorun yok. gelişimi bir hafta önden gidiyor.
ikili test temiz çıktı bugün üçlü test sonucunu aldık o da temiz çıktı.
allah hepinize nasip etsin. Yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladım. Garip bir duygu

rıca ederim canım

canım ben hep diyom başkalarının çocuklarını çok sevip özlüyorken kendi bebeğime heralde hiç doyamam rabbim hayırlısıyla tez vakitte kavuştursun bizi meleklerimize

aynen bende öyle cnm allahım hayırlısıyla versin ben ona bakmaktan başka hiçbişey yapamam heralde :) allahımm sanki hep diyodum ya adet olamadım falan diye üzülüyodum şimdi içime bişey düştü olmazsa kuşkusu mu bu bilmiyorum ama içim çok garip yaa (

bi prenses daha geldi aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin canım, maşallah bebişine
kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa (
inşallah canım hayırlısıyla gelsinler ve seni bırakmasın kuzucukların inşallah..

Havinim çok sevindim transfer gününün belli olmasına.. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek..Bebişlerini alıp geleceksin ve 9 ay seninle olacaklar inşallah.. Dualarımızdasın canım..

inşallah cnm inşallah yaa bilmiyorum çok özlüyorum çok istiyorum anne olmayı allahım bizi bu duygudan mahrum etmesin yarabbim

kızlar anne adaylarım aday adaylarımmmm çok öpüyorum siziiiiiiiiiiiii :)
benim kırmızılar gelmedi hala gerçi ilaç dün bitti...
havincim canım ne çok mutlu oldummmm :)) hadi sırası halay çekmede :))))

miragem sen de çok iyisindir umarımmm ....

hkere boyacııı merve aysegul bebegımızolsun sayamadıklarım kızlarrrr çok iyisinizdir canlarımmmmm :))))

iyiym cnm ben geldi bnmkiler acayip ağrı çekiyorum ben ama bu son olucak inş 9 ay görmicem bi daha bunları :)

gözünüz aydın canım. Allah tamamına erdirsin. Darısı hepimizin başına...

kırmızılar geldi çok garip hissediyorum kendimi neden bilmiyorum inş bebeklerim gelir artık banaa (

çok çok çok iyi anlıyorum o tarif edilemeyen tuhaf duyguyu. sonunda beklenen an geldi ama şimdi nolcak hissi. yakın bir zamanda hamile olup olmadığını öğreneceksin, onun endişesi. acaba hayatın 1 ay sonra nasıl olacak merakı...hayırlısı olsun canım. Allah yüzünüzü güldürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…