Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

cnmm ben sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım yaa neler olucak anlatırmısın biraz (

canım ben 5 gün aralıklarla rahim kalınlığıma bakılıyodu ve estorefem hap içiyodum günde 3 taneyle başladım 22. kontrolumda sabah 2 akşam 2 alttanda fitil yapıp kullanıyodum inş senin rahim kalınlaşmasında sıkıntı olmaz benim rahim laz inadından ötürü geç kalınlaştı bıraz

iğne vurulurken nasıl olmuştu cnm kalınlaşman

evet cnm dondurulmuş kuzularıma start vericez nasipse inş

canım benim rabbim hayırlı eylesin tedavini tedavinin sonunda doldursun kucağını inş

selam kızlar nasılsınızzz
havinimmm transfer günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım benim

üç melek annesi hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik alışverişe başladınmı

canım benim dualarınızda unutmayın hayırlısıyla salı saat 4 yahutta 5 gibi transferim olacak inş sağlılı çözünür bebişlerimde göbüşüme alırım onları rabbim bu kadar gelmişken bebişlerimi göbüşüme alıp dokuz ay onları orda besleyip büyütmemi sağlıklada kucağıma almamı nasip eylesin inş

iğne vurulurken nasıl olmuştu cnm kalınlaşman

canım benim ilk denememde sıkıntı yoktu şimdikindede rahimde sıkıntı yoktu ama rahim kalınlaşmıyodu ama şükür istenilen kalınlığa ulaştı ve şimdi bebişlerime kavuşmak için sadece sayılı günlerim kaldı

inş cnm bnm sennde hayırlısıyla sonuçlansın inş yavruların sağlıkla çözünüp içini doldursun sonrada evini tatlım

Waowww eşin çok romantikmiş havin maşallah diyelimde nazar değmesin
Eee ne yemek pişirdi peki

kız ceza verdim ona aslında sevgililer günü falan hiç konuşmadık bile eve geldi dedim ona bugün yemek yapma sırası sende oda girdi mutfağa kolay yemek işte patates kızarttı çay yaptı peynir zeytin kahvaltı yaptık anlıcan :))

hoşbulduk canımmm iyiym çok şükür sen nasılsın
miniğin nasıl
bende dün ayrıntılıya girdim çok şükür herşey iyi çıktı

ÇOK Sevindim canım her şeyin normal olmasına benim tek 1 saate yakın sürmüştü
senin üçüz 2.5 saat sürmüştür artık:):)nasıl bebeişler yaramazlık yapıyormu
Ya benimki öyle çok tekmelemiyor ama dönüyor kımıldıyor
senin bebişler ne alemde

geç olsunda güç olmasın cnm belkide doğru zmn budur rabbim bugünü beklemiştir yavrularına kavuşmak için son tedavin lur inş bu cnm bnm hepimizin inş

hoşbulduk havincim çok şükür iyi gidiyo canm dün bebişlerimi gördüm içim daha da rahatladı alışverişe başladım canım ağırlaştım baya çünkü dışarıda fazla kalamıyorum
hep dualarımdasın canım hepinizde inşallah bebişlerine kavuşursun biter bu hasret
senin için dua mı ediliyo canım bende katılırım istersen

inş cnm bnm sennde hayırlısıyla sonuçlansın inş yavruların sağlıkla çözünüp içini doldursun sonrada evini tatlım

Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Peki snein rahimde kalınlaşmama gibi problemin felan varmı?

inş canım inş rabbim hepimizin muradını biliyo hepimizin kucağını doldursun inş

hoşbulduk canımmm iyiym çok şükür sen nasılsın
miniğin nasıl
bende dün ayrıntılıya girdim çok şükür herşey iyi çıktı

canım benim herşeyin iyi çıkmasına sevindim rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş rabbim sağlıkla sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin yavrularını üç meleğini rabbim sana bağışlasın

Bizde sevmiyoruz öyle özel gün yok sevgililer günü yok yılbaşı
Bizimki çok karşı böyle şeylere
Bende pek sevmiyorum özenti yani amaan fıss
Hee aynı menü bizdede vardı bende eşime bunları hazırladım
Olsun canım o bile nasıl tatlı geliyor insana eşinin elinden olunca

sağol tatlım bizde sevindik çok şükür
yaa sorma 1.5 saati geçti ama ben fenalık geçirdim artık başım döndü tansiyoum düştü sıksık ara verdik yan döndüm kalktım su içtim dolaştım falan drum hiç acele etme iyi olunca devam ederiz dedi anlayışlı sağolsun
ya benimde oğluşlar çok tekmeliyo da en altta kızım sıkıştı yavrum tekme değilde şöyle dönme kımıldama dediğin gibi yada pıt pıt kalp atışı gibi sanırım nazlı kızlarımız

Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Peki snein rahimde kalınlaşmama gibi problemin felan varmı?

maşallah diyeyim cnm 3 çizgi gösterdi cnm doktorum 3üde iğneden sonra yani adetin 4. günü oluştu biri çok belirgindi bağırıyodu resmen ama diğerlerinide gördüm yani :) yine öyle olur inş sen hamilesin ya dondurulmuşmuydu nasıldı seninki peki

oy yerim senin kuzucuklarını canım benim rabbim sağlık versin inş hayırlısıyla gününde saatinde üç meleğini kucağına alırsın demek kuzucuklara alış verişe başladın oy maşallah senin işin zor canım her şeyden üç tane alacaksın rabbim yardımcın olsun rabbim bunaltmasın seni

canım tabiki katılmanı isterim hamilelerin duası yeter zaten rabbim hepimizin dualarını bu mübarek cuma gecesi hürmetine kabul buyurur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…