selam kızlar nasılsınızzz
havinimmm transfer günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım benim
cnmm ben sormuştum ama gözünden kaçtı sanırım yaa neler olucak anlatırmısın biraz(
Anaaa bugün sevgililer günüymüş
Eee kızlar kocalarınız hediye felan aldımı
Kız elfaesi nerden gördünn aaa
Hoşgeldin canım nasılsın iyimisin?
canım ben 5 gün aralıklarla rahim kalınlığıma bakılıyodu ve estorefem hap içiyodum günde 3 taneyle başladım 22. kontrolumda sabah 2 akşam 2 alttanda fitil yapıp kullanıyodum inş senin rahim kalınlaşmasında sıkıntı olmaz benim rahim laz inadından ötürü geç kalınlaştı bıraz
merve benimkine bugün yemek yaptırdım sevgililer günü hediyesi olarak :)))
canım akşam ö.m la yazıştık beni merak etmiş bende durumu anlattım allah razı olsun dağıttı duaları
evet cnm dondurulmuş kuzularıma start vericez nasipse inş
selam kızlar nasılsınızzz
havinimmm transfer günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım benim
iğne vurulurken nasıl olmuştu cnm kalınlaşman
canım benim rabbim hayırlı eylesin tedavini tedavinin sonunda doldursun kucağını inş
üç melek annesi hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik alışverişe başladınmı
canım benim dualarınızda unutmayın hayırlısıyla salı saat 4 yahutta 5 gibi transferim olacak inş sağlılı çözünür bebişlerimde göbüşüme alırım onları rabbim bu kadar gelmişken bebişlerimi göbüşüme alıp dokuz ay onları orda besleyip büyütmemi sağlıklada kucağıma almamı nasip eylesin inş
Waowww eşin çok romantikmiş havin maşallah diyelimde nazar değmesin
Eee ne yemek pişirdi peki
hoşbulduk canımmm iyiym çok şükür sen nasılsın
miniğin nasıl
bende dün ayrıntılıya girdim çok şükür herşey iyi çıktı
canım benim ilk denememde sıkıntı yoktu şimdikindede rahimde sıkıntı yoktu ama rahim kalınlaşmıyodu ama şükür istenilen kalınlığa ulaştı ve şimdi bebişlerime kavuşmak için sadece sayılı günlerim kaldı
canım benim rabbim hayırlı eylesin tedavini tedavinin sonunda doldursun kucağını inş
üç melek annesi hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik alışverişe başladınmı
canım benim dualarınızda unutmayın hayırlısıyla salı saat 4 yahutta 5 gibi transferim olacak inş sağlılı çözünür bebişlerimde göbüşüme alırım onları rabbim bu kadar gelmişken bebişlerimi göbüşüme alıp dokuz ay onları orda besleyip büyütmemi sağlıklada kucağıma almamı nasip eylesin inş
inş cnm bnm sennde hayırlısıyla sonuçlansın inş yavruların sağlıkla çözünüp içini doldursun sonrada evini tatlım
inş cnm bnm sennde hayırlısıyla sonuçlansın inş yavruların sağlıkla çözünüp içini doldursun sonrada evini tatlım
hoşbulduk canımmm iyiym çok şükür sen nasılsın
miniğin nasıl
bende dün ayrıntılıya girdim çok şükür herşey iyi çıktı
kız ceza verdim ona aslında sevgililer günü falan hiç konuşmadık bile eve geldi dedim ona bugün yemek yapma sırası sende oda girdi mutfağa kolay yemek işte patates kızarttı çay yaptı peynir zeytin kahvaltı yaptık anlıcan :))
ÇOK Sevindim canım her şeyin normal olmasına benim tek 1 saate yakın sürmüştü
senin üçüz 2.5 saat sürmüştür artık:):)nasıl bebeişler yaramazlık yapıyormu
Ya benimki öyle çok tekmelemiyor ama dönüyor kımıldıyor
senin bebişler ne alemde
Canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin
Peki snein rahimde kalınlaşmama gibi problemin felan varmı?
hoşbulduk havincim çok şükür iyi gidiyo canm dün bebişlerimi gördüm içim daha da rahatladı alışverişe başladım canım ağırlaştım baya çünkü dışarıda fazla kalamıyorum
hep dualarımdasın canım hepinizde inşallah bebişlerine kavuşursun biter bu hasret
senin için dua mı ediliyo canım bende katılırım istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?