- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
havinciğim tedaviye başlıyorsun demek,hep dualarımdasınız uzaktan okusamda.Sizlere de bu duyguyu rabbim yaşatsın inşallh.Bebeklerimizi anlatalım burda hep beraber ,umut var oldukça Rabbimin izniyle olacaktır.Rabbim daha fazla eksikliğini göstermesin inşallh
canım benim duanda olmak ne güzel rabbim dualarımızı kabul eyler inş salı rabbimin izniyle transferim olacak inş o gün embriyolarım sağlıklı çözünürler ve transferim hayırlısıyla olur ondan sonra rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunur bana inş
Aynen geçende komşumun yeni evli kızı sordu İkizmiş bebklerin artık 3.yü düşünmezsin heralde dedi,sinir oldum daha durun yaa bi onları kucağıma almadan bunun lafı olur mu diye.Bn artık plan yapmıyorum bunlar Allahın planı ve takdiri ile oluyor o verirse olur dedim.hiç bişey diyemedi.
canım bu kadar merakda olmaz yani töbe töbe insanlara ne ister 3 doğururuz ister 5 rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin cümlemize
Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde
Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende(( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar(
canım benim rabbim sabır versin inş hayırlısıyla bunuda aşarsınız rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapı açarmış inş bundan sonra rabbim eşine hayırlı kapılar açar
canım neden canımız sıkılsınki dertleşiyoz belki burda konuşunca için bıraz ferahlar
Canım benim çok çok sevindim yaa transfer günün belli olmuş Bir adım daha yaklaştın yavrularına inşallah![]()
evet mervem bebişlerime bir adım daha yaklaştım rabbimin izniyle inş salı günü rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım ve sım sıkı tutunur kuzucuklar annesine ve dokuz ay bırakmazlar beni rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin
Havinim eşim işten geldi canım benim yarım saate gelirim diğerinide ayarlarız
inşallah tamammı kusura bakma çıkmak zorundayım gelecem inl
canım sen eşinle ilgilen ilerliyen saatlerde görüşürüz canım