• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

havinciğim tedaviye başlıyorsun demek,hep dualarımdasınız uzaktan okusamda.Sizlere de bu duyguyu rabbim yaşatsın inşallh.Bebeklerimizi anlatalım burda hep beraber ,umut var oldukça Rabbimin izniyle olacaktır.Rabbim daha fazla eksikliğini göstermesin inşallh

canım benim duanda olmak ne güzel rabbim dualarımızı kabul eyler inş salı rabbimin izniyle transferim olacak inş o gün embriyolarım sağlıklı çözünürler ve transferim hayırlısıyla olur ondan sonra rabbiminde izniyle bebişlerim sıkı sıkı tutunur bana inş

Aynen geçende komşumun yeni evli kızı sordu İkizmiş bebklerin artık 3.yü düşünmezsin heralde dedi,sinir oldum daha durun yaa bi onları kucağıma almadan bunun lafı olur mu diye.Bn artık plan yapmıyorum bunlar Allahın planı ve takdiri ile oluyor o verirse olur dedim.hiç bişey diyemedi.

canım bu kadar merakda olmaz yani töbe töbe insanlara ne ister 3 doğururuz ister 5 rabbim hayırlı evlatlar nasip eylesin cümlemize

Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar:((

canım benim rabbim sabır versin inş hayırlısıyla bunuda aşarsınız rabbim bir kapıyı kapatır başka bir kapı açarmış inş bundan sonra rabbim eşine hayırlı kapılar açar

canım neden canımız sıkılsınki dertleşiyoz belki burda konuşunca için bıraz ferahlar

Canım benim çok çok sevindim yaa transfer günün belli olmuş Bir adım daha yaklaştın yavrularına inşallah:16:

evet mervem bebişlerime bir adım daha yaklaştım rabbimin izniyle inş salı günü rabbiminde izniyle bebişlerimi göbüşüme alırım ve sım sıkı tutunur kuzucuklar annesine ve dokuz ay bırakmazlar beni rabbim hepimize sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

Havinim eşim işten geldi canım benim yarım saate gelirim diğerinide ayarlarız
inşallah tamammı kusura bakma çıkmak zorundayım gelecem inl

canım sen eşinle ilgilen ilerliyen saatlerde görüşürüz canım

Kız kime dağıttın hemen:1: tamam o zaman halledelim

canım sağolsun elfaes onun çevresinde kuran kursu tanıdığı hocalar varmış o dağıttı rabbim razı olsun rabbim iki cihanda karşısına getirsin inş

Son düzenleme:
Havinim geldim eşime hemen kahvaltılık bişeyler hazırladım yemek yoktu:1:

nasılsınız bana gelen giden çok kalabalıktı akrabalarım gelmiş geçmiş olsuna allahım evin her tarafı çocuk oldu musafiri çok sevdiğim halde kaldıramadım yaaa bana ne oluyor bi an yeteeeeeeeer diye bağırıp ağlıcaktım nerdeyse çok ciddiyim bu aralar çok gerginim berbat bi sinir öfke var ya tedaviden sonra böyle olan varmı kimse beni aramasın sormasın evde yatıp durayım diyorum okadar gezmesini seven biriydimki evde durmazdım ben yaaaa kendimi çok çaresiz hissediyorum bu arada herkez tedaviye başlıcak içim kıpır kıpır oldu sanki çok ara veremicem gibi geliyor

bu arada eşim spor salonuna yazdırmış beni banada bi değişiklik olur hemde tedavideyken aldığım kiloları vermiş olurum artık parmağım iyileşince başlarım
havin adetliyken okunacak dua varsa okuyabilirim tarlım

nasılsınız bana gelen giden çok kalabalıktı akrabalarım gelmiş geçmiş olsuna allahım evin her tarafı çocuk oldu musafiri çok sevdiğim halde kaldıramadım yaaa bana ne oluyor bi an yeteeeeeeeer diye bağırıp ağlıcaktım nerdeyse çok ciddiyim bu aralar çok gerginim berbat bi sinir öfke var ya tedaviden sonra böyle olan varmı kimse beni aramasın sormasın evde yatıp durayım diyorum okadar gezmesini seven biriydimki evde durmazdım ben yaaaa kendimi çok çaresiz hissediyorum bu arada herkez tedaviye başlıcak içim kıpır kıpır oldu sanki çok ara veremicem gibi geliyor

bu arada eşim spor salonuna yazdırmış beni banada bi değişiklik olur hemde tedavideyken aldığım kiloları vermiş olurum artık parmağım iyileşince başlarım

kıyamam aana cnm bnm bende öyleyim daha öncede anlattm ya kapınn önüne çıkasım gelmiyor yaa boğyo sanki insanlar :((

hoşgeldin canım neler yaptın dün hiç gözükmedin

Dün yorgunlukan bitap düştüm valla
bebek arabasına bakmaya gittik işte
bulamadım içime sinen havinim
Geri bende bebek şekerlerini kapı süsünü cibinliğini şeker sepetini aldım:1:
Pembiş tüylü tüllü dantelli hepsi:)
Ya aslında bunlar en sona alınır ama bizim iş ters oldu işte
sondan başladık:9:

canım benim inş çabuk toparlarsın pskolojin altüst olmuş rabbim kolaylıkla toparlanmanı nasip etsin inş

canım ya varis çekebilirsin

miragem bebeğim affet beni nolur sanal kuzuummm :)))))) beni face den eklemek isterseniz özelden yazın sanal dostluğumuzu geliştiririz kıslarrr :)))
miragem yaaa sabah 6 akşam 6 çalışıyorum :( eve gelince yemek yapıyom çay meyve okul işleri aptala dönüyorum tek istediğim tedavi olup bu okul yoğunluğundan kurtulmakkkk

bebeğim olsun ücretsiz izne ayrılcam ben bebek istiyommmmm :)))))

canlarım sık gelmesem de dışlamayın beni olmaz mıııı :)))))

tedavi olayı beni bitirdi iki aydır negatifim bu kadar yormamıştı inanın :(((

haftaya başlarım gibi görünüyor 45 gündür kırmızı bekliyom gene olmazsa Rabbim sabır versin çıldırırım heralde
ama tüm sıkıntılara inat yılmak yok
bu halay bu toipkte hep çekilecekkkkkk

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Anaaa bugün sevgililer günüymüş:1::1:
Eee kızlar kocalarınız hediye felan aldımı:32:

İlknur hoşgeldin canım ne dışlaması olurmu öyle şey adet söktürücü kullanmıyormusun ya?

miragem bebeğim affet beni nolur sanal kuzuummm :)))))) beni face den eklemek isterseniz özelden yazın sanal dostluğumuzu geliştiririz kıslarrr :)))
miragem yaaa sabah 6 akşam 6 çalışıyorum :( eve gelince yemek yapıyom çay meyve okul işleri aptala dönüyorum tek istediğim tedavi olup bu okul yoğunluğundan kurtulmakkkk

bebeğim olsun ücretsiz izne ayrılcam ben bebek istiyommmmm :)))))

canlarım sık gelmesem de dışlamayın beni olmaz mıııı :)))))

tedavi olayı beni bitirdi iki aydır negatifim bu kadar yormamıştı inanın :(((

haftaya başlarım gibi görünüyor 45 gündür kırmızı bekliyom gene olmazsa Rabbim sabır versin çıldırırım heralde
ama tüm sıkıntılara inat yılmak yok
bu halay bu toipkte hep çekilecekkkkkk

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım halayı bu topikte hep öçekelim rabbimin izniyle hepimiz bebişlerlimize kavuşalım inş

canım seni neden dışlıyalım öyle şeymi olur sen topiğimizin demir başlarındansın arada geliyon ama enerjin yetiyo canım

selam kızlar nasılsınızzz
havinimmm transfer günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun hayırla sağlıkla gelsin bebişlerin inşallah canım benim

Aaa deme ya ben kaçırdım demekki bundan bahsetmişmiydin topikte
Ayy kusura bakma görmemişim demekki
Havinden sonrada sana yapalım inş dua listesini istermisin

istememmi cnm çok sevinirim bu arada çabuk gidiyo dua 500 oldu bile burdayım ama bir yandanda çekiyorum yani :))

Back
X