• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

bencede ara vermekte fayda var cnm insanlar zaten 21 yaşndayım gencm ama 1 kişiyi çözemedm şu hayatta sizee nee diye bağırasım geliyor olmuyo hayatımızda bzden çok etkileri var kahretsin ya :((

olmazmı canım ahh ahh bizim toplantı günlerimiz oluyor işte kuranıkerim felan okuyoruz allahım tedavi oluyorum yatıyorum herkez araştırmaya kalkıyor gelmedi bebek var herhalde şöyle tedavimi olupta rahatça yatamıyorum gözler üzerim de benim de bağırasım geliyor sizeeeeeeeeeeeeee neeeeee ya diye gitmekte istiyorum dualar öğreniyoruz yakında beni ordanda soğutacaklar artık tedavimi bile etrafımdaki insanlara göre ayarlıyorum artık benim kendi seçme imkanım bile kalmadı haziran temmuz gibi tedaviyi nasıl istiyorum ama insanların gözü beni arıyor artık yalan gibi kaldı hayatım sürekli yalan söylüyorum mesela bu son tedavimde arkadaşlar aradı nerdesin hiç gözükmüyon diye bende antalyadayım dedim yani anlıcan hayat benim olmaktan çıktı benim hayatım etrafımdaki insanların hayatı oldu resmen

olmazmı canım ahh ahh bizim toplantı günlerimiz oluyor işte kuranıkerim felan okuyoruz allahım tedavi oluyorum yatıyorum herkez araştırmaya kalkıyor gelmedi bebek var herhalde şöyle tedavimi olupta rahatça yatamıyorum gözler üzerim de benim de bağırasım geliyor sizeeeeeeeeeeeeee neeeeee ya diye gitmekte istiyorum dualar öğreniyoruz yakında beni ordanda soğutacaklar artık tedavimi bile etrafımdaki insanlara göre ayarlıyorum artık benim kendi seçme imkanım bile kalmadı haziran temmuz gibi tedaviyi nasıl istiyorum ama insanların gözü beni arıyor artık yalan gibi kaldı hayatım sürekli yalan söylüyorum mesela bu son tedavimde arkadaşlar aradı nerdesin hiç gözükmüyon diye bende antalyadayım dedim yani anlıcan hayat benim olmaktan çıktı benim hayatım etrafımdaki insanların hayatı oldu resmen

aynen öyle oluyo cnm bnm var kuzen toplantısı varya bişey diyemiyosun en sonunda çıktım artk lanet olsun dedim insanlardan uzaklaşmaya başladım bn ya bnmki birz daha farklı oldu bilmiyorum insanlara göre yaşamaktansa onlardan uzak olmayı yeğliyorum sanırım ve iyicekendimi evekapattım şimdiden eskiden çarşı pazar hergün dışardaydım hiçbişey yapmasam iki insan göreym vitrin bakayım diye çıkardım şimdi birini görcemde bebek ar mı diye sorcklar diye ödüm kopuyo eşim bi ere götürmezse çıkmıyorum diyebilirim yani :(((

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

bugün benim kontrol vardı doktordan geldiğim gibi yazamadım komşumun torunları beni bırakmadılar onlarla önce pazar sonrada parkta oynadık eve gelir gelmez hem yazayım dedim kızlar çok duanıza ihtiyacım var salı günü transferim var bugün bebişlerime kavuşma günüm belli oldu doktorum herşeyin yolunda olduğunu hayırlısıyla salı günü transferi yapacağımızı söyledi inş bebişlerimi hayırlısıyla göbüşüme alırım sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmazlar beni çok dua edin canlar

hadi bakalım havinim. inşallah alacksın bebişlerini salı günü. sonra 9 ay seninle olacaklar, sonra da sağlıcakla kucağında olacaklar Allahın izniyle.

canım çok sevindim yaaa ohhhhh herşey normale dönüyor kızlar allahın izniyle havinimiz hamiş olcak inş arkasından biz gelcez hepimiz ne kadar gerginiz bu hafta herkez burnundan soluyordu ama bu güzel haberle topik şenlencek burdaki arkadaşlar hamile olunca okadar seviniyorum ki sanki kendim gibi ama dışardaki arkadaşlarım hamile olunca valla kızlar çatır çatır çatlıyorum nefret ediyorum o arkadaşımdan rehberden bile sildim kaç kişiyi artık senle işim olmaz diyorum hop siliyorum ben iyi değilim herhalde hiç normal davranmıyorum bebeği olana

aynennn. bir burdakiler dokunmuyor bana. dışarda aynı sofrada otursam ödüm patlıyor acaba hamileyim der mi diye.

Yaş32 4.tüp bebek denememiz olacak azosperm var ve bende tiroit hastalığı var:(

nurdanecim iyi şanslar. inşallah bu defa herşey yolunda gider ve anne olursun.

amin cnm ama hiç kimse için böyle hissetmemiştin rabbimden başkası bunu bilemez ama bilmiyorum ya allahım seni salıdan sonra yavrularından ayırmasın cnm bnm :)

canım inş hislerinde yanılmazsın rabbim hepimizi hayırlısıyla tez vakitte bebişlerine kavuştursun inş

hadi bakalım havinim. inşallah alacksın bebişlerini salı günü. sonra 9 ay seninle olacaklar, sonra da sağlıcakla kucağında olacaklar Allahın izniyle.

aynennn. bir burdakiler dokunmuyor bana. dışarda aynı sofrada otursam ödüm patlıyor acaba hamileyim der mi diye.

nurdanecim iyi şanslar. inşallah bu defa herşey yolunda gider ve anne olursun.

mirage canım güzel dileklerin için teşekkürler inş hepimiz peş peşe alırız bebişlerimizi kucaklarımıza rabbim hayırlısıyla salı günü transferimin gerçekleşip bebişlerimin bana sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin kuzucuklarım bebi 9 ay bırakmasınlar sağlıklada kucağıma alayım inş

aynen öyle oluyo cnm bnm var kuzen toplantısı varya bişey diyemiyosun en sonunda çıktım artk lanet olsun dedim insanlardan uzaklaşmaya başladım bn ya bnmki birz daha farklı oldu bilmiyorum insanlara göre yaşamaktansa onlardan uzak olmayı yeğliyorum sanırım ve iyicekendimi evekapattım şimdiden eskiden çarşı pazar hergün dışardaydım hiçbişey yapmasam iki insan göreym vitrin bakayım diye çıkardım şimdi birini görcemde bebek ar mı diye sorcklar diye ödüm kopuyo eşim bi ere götürmezse çıkmıyorum diyebilirim yani :(((

canlarım benim aynı yollardan hepimiz geçtik 14 yıllık evliyim hergün ben bizdeki sorunu anlatsamda millet neresiyle dinlerdi bilmiyorum yine bir mecliste aynı soruyla karşılaşmaktan artık yorulurdum ve sonunda milleti kale almamaya başladım öylemi böyle dercesine çocuk konusu açıldımı ben 9 tane doğurdum erkekler askerde kızlarda evlendi der otururdum köşede millette bakardı bu deli dön geri daha kimse bişey sormazdı bana :)) ama 14 yıl bu soruya bende cevap aradım ve sonunda bu yolla buldum inş bu çıktığım umut yolum son olur rabbim bebişlerimin bana sıkı sıkı tutunmasını nasip eyler rabbim daha fazla inş sınamaz beni

saat itibari ile 14 şubattan dakikalar almış bulunmaktayız canlar sevgililer gününüz kutlu olsun seneye bu gün hepimizin bebişleri hayırlısıyla kucağında olsun inş

yarın için planı olanınız varmı

mesela ben ilaç iç fitil yap öyle değerlendireceğim 14 şubatı:)))

canlarım benim aynı yollardan hepimiz geçtik 14 yıllık evliyim hergün ben bizdeki sorunu anlatsamda millet neresiyle dinlerdi bilmiyorum yine bir mecliste aynı soruyla karşılaşmaktan artık yorulurdum ve sonunda milleti kale almamaya başladım öylemi böyle dercesine çocuk konusu açıldımı ben 9 tane doğurdum erkekler askerde kızlarda evlendi der otururdum köşede millette bakardı bu deli dön geri daha kimse bişey sormazdı bana :)) ama 14 yıl bu soruya bende cevap aradım ve sonunda bu yolla buldum inş bu çıktığım umut yolum son olur rabbim bebişlerimin bana sıkı sıkı tutunmasını nasip eyler rabbim daha fazla inş sınamaz beni

inş biz yolun başındayız daha tabi cnm ama soruldumu böyle bi donma anı oluyo sonra o kişiyi öldüresm geliyor çok zor bi duygu bu allahım kimseye yaşatmasın yarabbim biz son yaşayanlar olalım.

saat itibari ile 14 şubattan dakikalar almış bulunmaktayız canlar sevgililer gününüz kutlu olsun seneye bu gün hepimizin bebişleri hayırlısıyla kucağında olsun inş

yarın için planı olanınız varmı

mesela ben ilaç iç fitil yap öyle değerlendireceğim 14 şubatı:)))

biz ilk kez bu yıl ev aldığımız için maddi durumdan ;) dışarı çıkamıcam bende kocişime evde bişeyler yapıcam sonrada film takarız falan işte :)

inş biz yolun başındayız daha tabi cnm ama soruldumu böyle bi donma anı oluyo sonra o kişiyi öldüresm geliyor çok zor bi duygu bu allahım kimseye yaşatmasın yarabbim biz son yaşayanlar olalım.

canım hayatın kanunumu yoksa meraklı insanların sorgusumu bilmem ama bu hep oldu olmayada devam eder çocuğun olmaz neden yok olur ne zaman kardeş yapacaksınız kızın yohutta oğlun evlenme çağına gelmiştir neden evlenmiyo yoksa sevdiğimi var vs vs bu uzar gider ama bu sorularıda insanlar sormaktan bıkmaz bu tür soruları bir kulağın duyuyosa öteki duymasın insanlara ne ister vardır ister yoktur onlarmı bakacaklar senin doğuracağın çocuğu yahutta doğurduğunda o soran kişileremi madalya takılacak insanlar işte merak güdüsünü frenliyemiyolar öyle insanlar için kendini mutsuz huzursuz etmeye değmez yaşadığımız kadar daha yaşayacaĞIMIZIN garantisi yok ondan günün anın tadını çıkaralım ve bize sunulan hayatı en iyi şekilde yaşıyalım rabbim hepimizin için geçeni herkesten daha iyi biliyo ondan biz rabbime sığınalım rabbimin kapısından herşeyi isteyelim rabbim hepimize bu yolda hayırlı evlatlar nasip eylesin bu yolun sonu hepimiz için cennet kokulu meleklerimize tez vakitte çıksın inş

biz ilk kez bu yıl ev aldığımız için maddi durumdan ;) dışarı çıkamıcam bende kocişime evde bişeyler yapıcam sonrada film takarız falan işte :)

canım bana hergün sevgileler günü olduğundan 14 şubata hiç takılmadım yarında beim için sıradan bir gün

ne güzel eşinle güzel bir gün geçirirsin inş

Allah kimseye yaşatmasa keşke bu düşük acısını, ama oluyor işte. sağlıksız doğacak bebek eleniyor, bu da Allahın bir lütfu aslında. Ben de düşük yaptığım için geceler boyu ağlama hikayesini çok iyi bilirim. bir de sen daha ileri haftalara gitmişsin, daha da zor olmuştur. Geçti gitti o günler, önümüze bakalım.

bence de ara renk al mervee. turuncu iyi fikir.

birşey olmaz be gülüm. ben de tedavi zamanında yapamıyoruz ya, sonrasında adapte olmakta güçlük çekiyorum, ama bir süre sonra düzeliyor. bence normal senin hissettiklerin. benim arkadaşlarım arasında da hamileyken yapan olmadı. gerçi eskilerin böyle yaptığını sanmıyorum. bunlar bizim nesile özgü temkinler bence :)

feriham ben ona da çok katılmıyorum. yani keşke hiç hamile kalmasaydım da düşüğü de yaşamamış olsaydım diyemiyorum. keşke sağlıkla doğurabilseydim tabi ama şimdi bakınca benim en büyük ümidim oluyor o giden bebek. bir kere oldu, bir daha niye olmasın ki diyorum.

selam appleciiim, ben senin tedavin başladı da test tarihini bekliyorduk diye hatırlıyorum. ikinciye mi başladın yoksa hiç mi transfer olmadı? Allah beraberinde olsun canım. geç olsun güç olmasın. hoşgeldin yeniden. bilgilerini tekrar ver de yeni listeye geçireyim seni.

ay ben artık karıştırıyorum ki kim ne zaman tedaviye başlıyor ne oluyor. benim hatırlayabilmem için her gün burda olman lazım yoksa aklımda kalmıyor :)) tedavin hayırlı olsun burcucum, sonucu güzel olsun inşallah. bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et.

canım benim şaka yaptım herkez kendince bir çabalarda tabiki unutulabilir.sağol bu arada inşallah güzel olur iğneleri yapıyorum kendim bakalım inşallah doğru yapıyorumdur valla insan kendi kendine yapınca tedirgin oluyor doğrumu yaptım die.gonalf 450 verdi (vay bee artık bende bi iğne ismi yazdımm) yarın da 9 da kontrolüm var bakalım kan verecekmişim önce sonra yine muayene işte bakalım Allahtan hayırlısı.

canım benim şaka yaptım herkez kendince bir çabalarda tabiki unutulabilir.sağol bu arada inşallah güzel olur iğneleri yapıyorum kendim bakalım inşallah doğru yapıyorumdur valla insan kendi kendine yapınca tedirgin oluyor doğrumu yaptım die.gonalf 450 verdi (vay bee artık bende bi iğne ismi yazdımm) yarın da 9 da kontrolüm var bakalım kan verecekmişim önce sonra yine muayene işte bakalım Allahtan hayırlısı.

canım benim inş herşey yolunda gider yumooşların kaliteli kaliteli büyürler yarın haberdar et bizi canım

merve kız bu gün uğramadın topiğe nerelerdesin salıya kadar benim şu dua işini halledeydik idi

canım hayatın kanunumu yoksa meraklı insanların sorgusumu bilmem ama bu hep oldu olmayada devam eder çocuğun olmaz neden yok olur ne zaman kardeş yapacaksınız kızın yohutta oğlun evlenme çağına gelmiştir neden evlenmiyo yoksa sevdiğimi var vs vs bu uzar gider ama bu sorularıda insanlar sormaktan bıkmaz bu tür soruları bir kulağın duyuyosa öteki duymasın insanlara ne ister vardır ister yoktur onlarmı bakacaklar senin doğuracağın çocuğu yahutta doğurduğunda o soran kişileremi madalya takılacak insanlar işte merak güdüsünü frenliyemiyolar öyle insanlar için kendini mutsuz huzursuz etmeye değmez yaşadığımız kadar daha yaşayacaĞIMIZIN garantisi yok ondan günün anın tadını çıkaralım ve bize sunulan hayatı en iyi şekilde yaşıyalım rabbim hepimizin için geçeni herkesten daha iyi biliyo ondan biz rabbime sığınalım rabbimin kapısından herşeyi isteyelim rabbim hepimize bu yolda hayırlı evlatlar nasip eylesin bu yolun sonu hepimiz için cennet kokulu meleklerimize tez vakitte çıksın inş

ben diyorum bazen ztn bakçk olan varsa yapayım hemen diye :) inş cnm ona kavuştuğum günü görsem zaten cnm bebeğim şididen öyle çok seiyorumki onu cnm bnm meleğim :)

bu rada saol cnm güzel dileğin için eşimin haberi yok henüz sürpriz olucak bakalım :))

iyi geceler hanımlar kan tahlili sonuclarımı yorumlarmısınız??

50 gundur adet olmuyorum. dun kan tahlılı verdım ADETLİ DEĞİLKEN
sonuclarım asagıda:
fsh:64.48
lh.47.82
estrodıol:114.13
prolaktin.16.62
tsh.3.464
serbest t4:0.97
serbest t3.3.51

sizce sonuclarım nasıll?? bılıyorum fsh yuksek fakat adetlı degılken zaten yuksek cıkıyormus. yani adetlıyken kan tahlılı versem fsheem ozaman daha dusuk cıkar degılmı? adetlı degılken kac kat yuksek cıkıyor fsh bunu ogrenmek ıstıyorum. bnm ıcın cok onemlı ben 2- 3 ay once yıne kan tahlılı vermıstım ama adetın 3.günü fshm 70 cıkmıstı.

Back
X