canım daha kötüsünü düşünüp her daim halimize şükretmemiz lazım sende bunu güzel ifade etmişsin rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin rabbim bu yolda daha fazla sınamasın bizleri inş
apple canım hoş geldin inş senin içinde herşey güzel olur rabbim bunca çektiğinin ecrini sana sağlıklı hayırlı bebiş olarak nasip eylesin inş
canım benim merak etmezmiyiz ne güzel sıkıntısız tedaviye başladın rabbim ilk gün gibi sonunuda sıkıntısız eylesin tedavinin ve bebişine kavuşasın hayırlısıyla canım
canım eşim her zaman allah razı olsun sen mutluysan bende mutluyum der ondan anneme gittiğimde ablalarıma gittiğimde dönüş gününün kararı bendedir yani
canım salı günü transfer günüm netleşti rabbimin izniyle bebişlerime kavuşmama az bir zaman kaldı inş göbüşüme alırım hayırlısıyla dokuz ay büyütür beslerim kuzucuklarımı
canım yine yakalandım komşulara doğru
canım doktor transfer gününü kesti inş herşey yolunda gider salı bende bebişlerimi alırım göbüşüme canım
canım rabbim ol deedikten sonra kuru çölde ot bitiyo neden olmasın herşey rabbimin elinde çünkü
canım parmağının toparlanmasına sevindim oh ne güzel abla kardeş gezmişsiniz canım
canım benim Allah razı olsun çok sağol.Rabbim senin de yolunu aydınlık eylesin inşallah sonunda ışığımıza kavuşuruz hepimiz inşallah Allahtan tek dileğim bu çok şükür hayatımda herşey yolunda sağlığımız sıhhatimiz yerimizde Allah bu derdimizi aratacak dert vermesin tek sıkıntımız bu ve bunun için rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin.amin.