• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Kızlar aslında canınızı sıkmak istemiyorum.Özellikle bu tedavi sürecinde

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
rabbim yardımcımız olsun ailem testek çıkmaya çalışıyor. Ama nereye kadar:((

Ayy inanmıyorum tatlım geçmiş olsun sen yinede cok üzme kendini olan olmuş tabiki çok kötü bir durum ama bebeğini düşünmen lazım canım ne yapıcan böyle durumlar dacana geleceğine mala gelsin deriz başka yapacak bişi yok ama Allah bırakmaz yanına sen hiç merak etme sizin olmasa bile karnındaki sabinin rızkını koyar mı rabbim onun yanına

Eşim iflass etti ortağı dolandırdı kaçtı. Ne insanlar var işte Eşim inanılmaz üzgün tabii bende:((( Ve bir sürü borçç
canım benim yaaa çok üzüldüm:50: Allah yardımcınız olsun tatlım Rabbime sığın mutlaka bi çıkar yol gösterecektir sen yeter ki umutsuzluğa kapılma :20: meleğini düşün

Nasılsın tatlım.. Ay seni görünce benm kur an kursu hocam geliyor aklıma.. O da hamile yakında doğum yapıcak hep sen geciosun aklımdan inş onunda olur bebişi diyorum :))tabi bizlerinde ;)

Canım benim çok çok sevindim yaa transfer günün belli olmuş Bir adım daha yaklaştın yavrularına inşallah:16:

Boyacı burdaysan havinin dua paylaşımını yapalımmı kuzum?:26:

Nasılsın tatlım.. Ay seni görünce benm kur an kursu hocam geliyor aklıma.. O da hamile yakında doğum yapıcak hep sen geciosun aklımdan inş onunda olur bebişi diyorum :))tabi bizlerinde ;)
ayy canım çok teşekkür ederim bu vesileyle aklından geçmek çok güzel :16: Rabbim hepimize inş. bu duyguları en güzel şekilde yaşatsın bu arada sen nasılsın tatlım:54::34:

Canım benim çok çok geçmiş olsunn yaa Sıkmayın canınızı
Hele sen hiç üzülme minik kuzucuğun üzülmesin
Ne kötü insanlar var ya.Üzülme ilahi adalet er yada geç yerini bulur
Rabbim yardımcını zolsun

ayy canım çok teşekkür ederim bu vesileyle aklından geçmek çok güzel :16: Rabbim hepimize inş. bu duyguları en güzel şekilde yaşatsın bu arada sen nasılsın tatlım:54::34:

Gamzeciğim muhabbet edemiyoruz uzun süredir
Nasılsın iyimisinn yaa yeni avatarın çok güzel olmuş sana uğur getirsin:34::16:

cnm bnm yaa allahım onun yanına bırakmaz bunu sen canını sıkma bebeğinide üzme para bi şekilde kazanılıyor sende biliyosun ki bizler bebeklerimize kavuşmak için yanıp tutuşuyoruz sende öyleydin bak şimdi o sennle onu üzme biliyorum söylemek kolay bunu sen yaşıyosun ama iyi pencerden bakmalıyız bazen

Boyacı burdaysan havinin dua paylaşımını yapalımmı kuzum?:26:

merve canım 70bin ya varisten 13000 kaldı diğerini dağıttık rabbim 313 ayatel kürsüden 13 komşuma verdim 300 duruyo
ve 313 de ben ayrıyetten dağıttım

Gamzeciğim muhabbet edemiyoruz uzun süredir
Nasılsın iyimisinn yaa yeni avatarın çok güzel olmuş sana uğur getirsin:34::16:
ayyy sorma tatlım cidden hiç konuşamıyoruz tabi iş başladı bende yine yoğunum sen nasılsın tatlım minik kuzun nasıl:8:

Havinim eşim işten geldi canım benim yarım saate gelirim diğerinide ayarlarız
inşallah tamammı kusura bakma çıkmak zorundayım gelecem inl

Back
X