bitanemi transfer edilecek canım sağlıklı çözünür inş bebişlerinde transfer edilir sana ve hiç bırakmaz bebişin 9 ay boyunca seni
yaş 24 havincim donmuşlarda fazla olunca doktor etmem dedi.bende kaderıme razı geldım.inşallah ah bı hamiş olayım duyurucam hemen sizlere:)allah hepimize nasip etsin.
zaten varya şu hayattta hemşirelere sinir olduğum kadar kmseye olmuyorumdur herhalde..gaddarlar.. yapamıyorsanız adam gibi yapmayın şu mesleği yaa maaşları alırken iyi ama işini yapmaya gelince sanırsın bedavaya yapıyor..ayy ben zaten gerginim sinirimi çıkarcak yer arıyorum hemşirelere patladım..inş aramızda hemşire yoktur :)
yok canım sanane dermiyim tşk.ler desteğin için ben biraz güçsüzüm galiba ne bileyim çok istiyorum ama bir yandan da rabbimin bir bildiği varki nasip etmedi diyorum.. zorlamasam mı diyorum falan filan işte karışığım yani anlayacağın..
iyi olmana sevindim canım bende iyiyim ben alamıyorum o tür şeyler daha çok üzülüyorum eşimde izin vermiyor bebek kıyafetlerine baktıkça kötü oluyorum bi de alıp sürekli yanımda taşısam daha kötü olurumiyiyim canım teşekkür ederim bu aralar sinirlerim tavan yapıyor du bugün birazdaha rahatım sen nasılsın ay bugün komşuya gitmiştik annemle komşumun kız kardeşi bebek nevresim takımı yapıyormış ben bi yeşil bide pembe aldım çok güzel içim nasıl sızladı bizde aldık elbet birgün olacak bende bebeklerimi yatırırım içine ben bakıp üzülmeyeyim diye annem evine götürdü keşke hemen olsada bizimde yüzümüz gülse artık
canım ben yaşadığım bu kötü günlerimi bu topikte kötü hava yapmaması için bahsetmedim şimdi içim parçalandı yavrum koydu gitti beni be mirage çok sıkıntılar çektim hastanede her sabah ultrasona bakıyorlardı her gittiğimde bebeğin kalb atışında sorun oluyordu nasıl ağlamıştım 25 gün hiç susmadım yavrunum beni bırakmaması için ama işte bi kanamayla gitti meleğim o anda benim için dünya bitti sandım ama her acıya rağmen hayat devam ediyor her yatağa düştüğümde canım babam kaldırdı beni bana yavrum ağlama diye göz yaşlarımı sildi sende anne olcaksın güzel kızım diyor benim çektiğim acıyı annem babam bide eşim anladı etrafımdaki insanlar yaşın küçük olur diyor du ama annelik duygusu yaşa bakmıyor işte zaten beni kimsenin anlamasını beklemiyorum onun için tatlım bebeğime kavuşana kadar ayakta durcam hiç kimsenin bana acır gibi bakmasını istemiyorum bu yolda bence cesur olmak lazım tatlım bazen acılarıma yenik düşüyorum evde sesli şekilde ağlıyorum sonra gelecek olan bebeğimi düşünüyorum ben inanıyorum bu yolca çaba gösteripte anne olmayan kimse yok er yada geç evlerimiz şenlik olcak kızlar
canım aktarın bana gönderdiği çay baya acı iki karışımla yapılıyor bende polikistik over vardı belki onun içindir kaynar suya iki kaşık atıyorum 10 dakika demleniyor sonra içiyorum sanırım seninki aynı değil
canım ben yaşadığım bu kötü günlerimi bu topikte kötü hava yapmaması için bahsetmedim şimdi içim parçalandı yavrum koydu gitti beni be mirage çok sıkıntılar çektim hastanede her sabah ultrasona bakıyorlardı her gittiğimde bebeğin kalb atışında sorun oluyordu nasıl ağlamıştım 25 gün hiç susmadım yavrunum beni bırakmaması için ama işte bi kanamayla gitti meleğim o anda benim için dünya bitti sandım ama her acıya rağmen hayat devam ediyor her yatağa düştüğümde canım babam kaldırdı beni bana yavrum ağlama diye göz yaşlarımı sildi sende anne olcaksın güzel kızım diyor benim çektiğim acıyı annem babam bide eşim anladı etrafımdaki insanlar yaşın küçük olur diyor du ama annelik duygusu yaşa bakmıyor işte zaten beni kimsenin anlamasını beklemiyorum onun için tatlım bebeğime kavuşana kadar ayakta durcam hiç kimsenin bana acır gibi bakmasını istemiyorum bu yolda bence cesur olmak lazım tatlım bazen acılarıma yenik düşüyorum evde sesli şekilde ağlıyorum sonra gelecek olan bebeğimi düşünüyorum ben inanıyorum bu yolca çaba gösteripte anne olmayan kimse yok er yada geç evlerimiz şenlik olcak kızlar
canım aktarın bana gönderdiği çay baya acı iki karışımla yapılıyor bende polikistik over vardı belki onun içindir kaynar suya iki kaşık atıyorum 10 dakika demleniyor sonra içiyorum sanırım seninki aynı değil
Havinim nasılsın kuzum iyimisin nasıl gidiyor hayat
çok şükür iyiyim bana bu gece meleğinle yatmadan dua et yarın güzel haberlerle geleyim kontrolden canım
sen nasılsın bu aralar bir görünüp kayboluyon canım inş sıkıntın falan yoktur merak ediyom gözükmedinmi
Havincim şu beşik dolap telaşı sardı bizi onunla oyalanıyoruz dışarı felan çıkıyıruz pek giremiyorum o yüzden:)
enerjimde yok hemen eve gelip uyuyorum
Ay canım inşallah hep dua ediyorum senin için dua başlatsak diyorum 70 bin ya varis çekelimmi beraber
Kızlarada söyleyelim hepimizin duası olsunda şu rahim kalınlaşsında transfer günün belli olsun ne dersin?
canım ben hergün eşimle düzenli çekiyoz toplamda 70bini geçmiştir çektiğimiz canım ben sana onu diyecektim 313 ayetel kürsi okuyalım diyecektim tek onu okuyamadım çok ders yapınca tek okuyamadığım o kaldı onu bir gece birleşsekte okusak toplu çabuk bitiyo çünkü
canım hayırlısıyla inş beşik işini halledersiniz inş içine sinen bir beşik kuzucuğa bulursunuz rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağına almanı hayırlısıyla nasip etsin canım
Ay valla yapalım hem ya varisi hemde ayetelkürsüyü kızlar yarın gelsin hkereye felanda söyleyelim pay edelim valla
eski dua topiğimiz vardı hatırlıyormusun gene orda yapalımmı burayı meşgul etmeyelim istersen:26:
Havinim sen burdamısın canım?eşim ekmek getirmiş tost yapıp geliyorum
canım yavarisi ebced hasabı var ona göre hergün düzenli 707 tane çekiyom eşimde çekiyo tabi arkadaşlarlada ayrı çeksek olur kimin duası kabul olur bunu sadece rabbim bilir burda siz hamişlerden çekenlerin ve dua edenlerin duası daha çabuk kabul olur ve ayetel kürsiyi yapalım burda listeyi yaparız dua topiğimizde paylaşırız okudunmu kaç kişi almış okumuş ona göre karıştırmadan öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?