• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Şükür Gamzeciğim.. Sen nasılsın ? Tedaviden önce ön görüşmeye gidecek misin ? Çağırdılar mı ?
iyiyim tatlım canım zaten nur hanım çağırmıştı beni gittim onbeş tatiline tedaviyi planlamıştık ama maalesef olmadı :50:
nasipse hazirana kaldı artık ama öngörüşmeye gitmem artık direk tedaviye çünkü yeterince uzak bana:44:

iyiyim tatlım canım zaten nur hanım çağırmıştı beni gittim onbeş tatiline tedaviyi planlamıştık ama maalesef olmadı :50:
nasipse hazirana kaldı artık ama öngörüşmeye gitmem artık direk tedaviye çünkü yeterince uzak bana:44:

Anladım canım. Beni de mart sonu çağırdı. Kan tahlili vs yapacakmış. muhtemelen prolaktin vs değerlere bakacaklar.

mirage, kedi, feriha, nasılsınız kızlar:3:

iyiyim canım teşekkür ederim bu aralar sinirlerim tavan yapıyor du bugün birazdaha rahatım sen nasılsın ay bugün komşuya gitmiştik annemle komşumun kız kardeşi bebek nevresim takımı yapıyormış ben bi yeşil bide pembe aldım çok güzel içim nasıl sızladı bizde aldık elbet birgün olacak bende bebeklerimi yatırırım içine ben bakıp üzülmeyeyim diye annem evine götürdü keşke hemen olsada bizimde yüzümüz gülse artık

tuanacım yaşadıklarını biliyoruz, gelmesen de uzaktan izliyoruz seni ve üzülüyoruz tabii. ben senin geldiğin aşamaya kadar da gelemiyorum. değerlerim iki defasında da 0,01 çıktı. bir terslik var belli ki, bakalım yeni doktora gidicem, varsa çıkar ortaya. sana da yeni denemende başarılar canım. herhalde aynı zamanlarda başlayacağız seninle 3. denemeye.

bize o karışımı hem bal hem keçiboynuzu pekmezi karıştırtarak yaptırmıştı, sizde sadece bal mı karıştırttı. merak etme canım birşey olmaz. emin ol ürologun verdiği gerzek vitaminlerden iyidir. asıl benim eşimin sayısını o vitaminler düşürmüştü. yani alakası var mı bilmiyorum ama emre bakırcıoğlunun verdiği vitaminleri içtikten sonra 14 milyondan 400 bine düşmüştü sperm sayısı. biz bu karışımı 1 ay kullandıktan sonra test yapmadık ama 16 yumurtayı dölleyecek kadar sperm seçilebildi sonuçta. 5 tanesi de 5. güne kadar gidebildi. bize gönderdiği çay bu deli halimizden biraz sıyrılabilmemiz için, rahatlama çayı, sinirlerin yatışacak farkedeceksin zaten. akşam yemekten 2 saat sonra falan içiyorum ben. benim çayımın tadı çok güzel içiyorum ben. ama tüp bebek tedavisi sırasında arayıp sordum, tedavi sırasında içebilir miyim çayımı diye. hayır dedi, o hamile kalabilmen için verdiğim bir çay, hamileyken içmen için değil dedi.

canım bize bal ve tahin yazmış orası öyle canım eşimin gittiği ürolog da iki ilaç vermişti bekliceksiniz diyip durdu diyordiki gerekirse senelerce bekliceksiniz bende hiç sevmedim doktoru demekki bak size faydası olmuş ay kürün
inşallah şu çayın faydası olsun bana okadar gerginim ki anlatamam etrafımdaki insanların felan her yaptığı gözüme batıyor tövbe yarabbim benim bu gerginliğimden en çok zarar görende eşim adam napacağını şaşırdı allahtan anlayışlı ya
bana verdiği çay acı baya fazlamı koydumki bana iki tane karışımla yapacağım çay göndermiş bak dediğin iyi oldu tatlım ben belki tedavideyken içerdim çayı bende

evet canım çok etkilendim gerçekten..iyi olmana sevndm inş.bir an önce düzelir.olsun canım bir yerden başlada kür hayırlısıymış senin için demekki inş..iyi gelirde tedaviye gerek kalmaz artık.. inş mirageye de iyi gelir.. mirage en son sperm kaç çıkmıştı sonra bi de test yaptırın baride işe yaramış mı görürsünüz..

ferihacım yok canım şuan düşünmüyorum tedavi bazen belki mart adetimde giderim de diyorum ama büyük ihtimal başlamam heralde çok umutluydum ben ilkinde hep biliyorum tutcak diye dolandım evin içinde soona birden çakıldım yere ..çok sarsıldım o yüzden kendim hazır hissedemiyorum :(

saol tatlım inş düzelsin de parmağım ay bugün pansumana gittim pansuman yapan kadın sargıyı bir asıldı dikişler ata yazdı ne kattarmış çok sinir etti beni yazaş olsana o diye bağırdım bende bana diyorki bende çok bişey var sandım bağırışına canında çok tatlıymış zaten benim derdim bana yeter ey allahım bütün deliler beni buluyor daha ne bekliyordiki acaba zaten gerginim kadın beni birazdaha gerdi neyse benimde çenem düştü tatlım

aaaa tatlım insan ilkinde pes edermi ya bak benim 4. olcak ama pes etmek yok hep umutlu oluyoruz tatlım ben 3. dede umutluydum okadar zor günlerden geçtim ki ilkinde 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim 25 gün hastanede kaldım annem rezil oldu yatacak yer yok canım annem benle birlikte oda çekiyor sakın öyle düşünme imkanın verdiği yere kadar git sakın pes etme tatlım biz bekleyip elimize bişey mi geçiyor bebeklere bakıp içimizi sızlatıyoruz daha ilkinde pes mi edilir ya sakın bana kızma sanane diye ben korkuyorum ama 4. olcak düşün bi hadi buda olmazsa diye ama bu sefer herşeyi araştırıp yaptırcam doktorum istemezse bile histereskopi yapyırcam

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum nasılsınız canlar

amin canım aminn rabbim herkesin gönlünün muradını versinn...

amin canım rabbim hepimizin muradını biliyo rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşö

kızlar hepinize selamlar...inşallah yeni tedaviler hayırlı olur hepimiz bebeişlerimize kucağımıza alırız...ben 3. tedaviye başlayacağım nasipse..henüz ayı belli değil yaz aylarında düşünüyoruz..ilki 9 haftalık düşük .ikincisi kimyasal gebelik oldu keseyi göremedik..kasım ayında oldu sonuncusu,bu ay gidip bi doktorumla görüşeceğim bakalım neler diyecek,eşimde sperm azlığı var dışarı hiç çıkış olmuyor..27 yaşındayım..acıbadem tayfun bağış doktorum..inşallah bu yolda rabbim bizi çok yormadan bebeklerimize kavuşturur,hamiş arkadaşlarada sağlıklıca biran evvel kucaklarına almayı diliorum

tuanamasal rabbim bu kadarıyla bıraksın inş bundan sonra başlıyacağın tedavinin sonunda bebeğine kavuşursun seni
sağol canım iyi geçti canım 2. güne ulaştık bile:52:

iyiyim sağol havincim sen nasılsın az kaldı inş. transferine:21:

canım yarın kontrol var inş herşey yolunda gider ve bende bebişlerime bir adım daha yaklaşırım

benim ikisinde de öyle çıktı canım yani bi problem yok emin ol
erken test yapılınca da az da olsa yükseklik çıkıyor çatlatma iğnesi hcg içerdiği için

gerçekten miii? bilmiyordum bunu. teşekkür ederim tubacım.

canım bize bal ve tahin yazmış orası öyle canım eşimin gittiği ürolog da iki ilaç vermişti bekliceksiniz diyip durdu diyordiki gerekirse senelerce bekliceksiniz bende hiç sevmedim doktoru demekki bak size faydası olmuş ay kürün
inşallah şu çayın faydası olsun bana okadar gerginim ki anlatamam etrafımdaki insanların felan her yaptığı gözüme batıyor tövbe yarabbim benim bu gerginliğimden en çok zarar görende eşim adam napacağını şaşırdı allahtan anlayışlı ya
bana verdiği çay acı baya fazlamı koydumki bana iki tane karışımla yapacağım çay göndermiş bak dediğin iyi oldu tatlım ben belki tedavideyken içerdim çayı bende

benim çayım renkli çiçeklerden oluşan birşey, renkli papatya gibi. iki karışım yapmıyorum ben kendime yani. sana başka birşey gönderdi demek ki. üstünde ne kadar koyacağını yazmamış mı?

saol tatlım inş düzelsin de parmağım ay bugün pansumana gittim pansuman yapan kadın sargıyı bir asıldı dikişler ata yazdı ne kattarmış çok sinir etti beni yazaş olsana o diye bağırdım bende bana diyorki bende çok bişey var sandım bağırışına canında çok tatlıymış zaten benim derdim bana yeter ey allahım bütün deliler beni buluyor daha ne bekliyordiki acaba zaten gerginim kadın beni birazdaha gerdi neyse benimde çenem düştü tatlım

aaaa tatlım insan ilkinde pes edermi ya bak benim 4. olcak ama pes etmek yok hep umutlu oluyoruz tatlım ben 3. dede umutluydum okadar zor günlerden geçtim ki ilkinde 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim 25 gün hastanede kaldım annem rezil oldu yatacak yer yok canım annem benle birlikte oda çekiyor sakın öyle düşünme imkanın verdiği yere kadar git sakın pes etme tatlım biz bekleyip elimize bişey mi geçiyor bebeklere bakıp içimizi sızlatıyoruz daha ilkinde pes mi edilir ya sakın bana kızma sanane diye ben korkuyorum ama 4. olcak düşün bi hadi buda olmazsa diye ama bu sefer herşeyi araştırıp yaptırcam doktorum istemezse bile histereskopi yapyırcam

ben bu yaşadıklarını bilmiodum feriha. çok üzgünüm. demek tahminimden daha güçlüsün sen. arada böyle düşmeler olur, olmazsa anormal. tepkisiz insan olur mu hiç? ama hala ısrarlıyım garanti gözüyle bakıyorum sana, anne olacaksın.

HAVİNİİİM napıyosun gülüm??? yarın büyük gün. inşallah rahmin yeteri kadar ,kalınlaşmıştır ve sen bize güzel haberlerle gelirsin.

zaten varya şu hayattta hemşirelere sinir olduğum kadar kmseye olmuyorumdur herhalde..gaddarlar.. yapamıyorsanız adam gibi yapmayın şu mesleği yaa maaşları alırken iyi ama işini yapmaya gelince sanırsın bedavaya yapıyor..ayy ben zaten gerginim sinirimi çıkarcak yer arıyorum hemşirelere patladım..inş aramızda hemşire yoktur :)

yok canım sanane dermiyim tşk.ler desteğin için ben biraz güçsüzüm galiba ne bileyim çok istiyorum ama bir yandan da rabbimin bir bildiği varki nasip etmedi diyorum.. zorlamasam mı diyorum falan filan işte karışığım yani anlayacağın..

HAVİNİİİM napıyosun gülüm??? yarın büyük gün. inşallah rahmin yeteri kadar ,kalınlaşmıştır ve sen bize güzel haberlerle gelirsin.

canım benim ne yapayım işte yarın yine ilaçlara kalınlaşması için devammı edeceğim yoksa transfer için günmü sayacağım onu düşünüyom inş herşey yolunda gider her kontrol beni bebişlerime bir adım yaklaştırsa da süreç uzadıkca acabalarda uzayıp gidiyo inş herşey yolunda gider hayırlısıyla dua edin bana canım

hanımlar benım transferım martın son haftası 3.gün 8 hücreli konulacak takipteyım sizi...

hanımlar benım transferım martın son haftası 3.gün 8 hücreli konulacak takipteyım sizi...

hoş geldin canım inş hayırlısıyla seninde transferin gerçekleşir canım hiç sorun çıkmadan martın son haftasında embriyonun hücresine gününe takılma sakın canım rabbim ol dedikten sonra 2. gün embriyosu bile tutunuyo

hoş geldin canım inş hayırlısıyla seninde transferin gerçekleşir canım hiç sorun çıkmadan martın son haftasında embriyonun hücresine gününe takılma sakın canım rabbim ol dedikten sonra 2. gün embriyosu bile tutunuyo

havincim rabbım ol dedikten sonra tabıkı olur.allah izin versin 3müş 5miş farketmez benim ılk denemem olduğu için doktorum 3.gunde dondurmayı tercih etti.8 tane bebişim var bakalım hangisi gelicek annesine:)

havincim rabbım ol dedikten sonra tabıkı olur.allah izin versin 3müş 5miş farketmez benim ılk denemem olduğu için doktorum 3.gunde dondurmayı tercih etti.8 tane bebişim var bakalım hangisi gelicek annesine:)

bitanemi transfer edilecek canım sağlıklı çözünür inş bebişlerinde transfer edilir sana ve hiç bırakmaz bebişin 9 ay boyunca seni

Back
X