• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

afiyet olsun canım sen doğuma kadar heralde bi 85 kilo olursun canım :))

Sorma canım ya daha bu geceden yarın ne yiyeceğim planını yapıyorum valla:)
Yarında bebek arabası felan bakmaya gideceğiz kısmet olursa dışarı çıkmışken yiyeceğim şeylerin listesini yapıyorum:27:

Sorma canım ya daha bu geceden yarın ne yiyeceğim planını yapıyorum valla:)
Yarında bebek arabası felan bakmaya gideceğiz kısmet olursa dışarı çıkmışken yiyeceğim şeylerin listesini yapıyorum:27:

kız acaba hamile kalınca bizde öyle olurmuyuz merak ediyom inanki

canım inş hayırlısıyla içine sinen bir bebek arabasıda bulursun azar azar alışverişi tamamlamaya çalışıyon heralde kıyafet aldınmı canım

kız acaba hamile kalınca bizde öyle olurmuyuz merak ediyom inanki

canım inş hayırlısıyla içine sinen bir bebek arabasıda bulursun azar azar alışverişi tamamlamaya çalışıyon heralde kıyafet aldınmı canım

Evet canım eksik çok daha yeni yeni başladık
İşte annemde para gönderecek beşiğiyle dolabını o alacak
diğer eşyalarınıda ufaktan ufaktan alalım diyoruz
Ancak çünkü toplu paramız yok o yüzden:)
İnşallah bebek arabasınıda kafamda tasarladığım gibi bulurum
Yaa bide eşim diyoki ara renk alalım yeşil turuncu gibi
Bende pembe eflatun almak istiyorum sence ara renk mi daha iyi böyle pembiş mi alayım
Kavga çıkacak valla:30:

dimi bende kararsız kaldım kırmızıyımı seçsem beyazımı diye:1:

Ay havinim ya ben sana bişey diyeceğim:17::17:
Biz şimdi hiö o işi yapmıyoruz halimde yok zaten
Bide bebeğe bişey olur diye korkuyoruz.6 ay oldu
Ve ben o işten acayip soğudum.vajınusmus olmaktan korkuyorum
Öyle bi isteksizlik varki eşimle arkadaş gibi oldum sanki
Doğumdan sonrada sürermiki bu durum acaba off korkuyorum

Evet canım eksik çok daha yeni yeni başladık
İşte annemde para gönderecek beşiğiyle dolabını o alacak
diğer eşyalarınıda ufaktan ufaktan alalım diyoruz
Ancak çünkü toplu paramız yok o yüzden:)
İnşallah bebek arabasınıda kafamda tasarladığım gibi bulurum
Yaa bide eşim diyoki ara renk alalım yeşil turuncu gibi
Bende pembe eflatun almak istiyorum sence ara renk mi daha iyi böyle pembiş mi alayım
Kavga çıkacak valla:30:

canım ara renk al bence eşininde gönlü olsun ne güzel annende destek oluyo canım inş ağırlaşmadan herşeyi halledersin canım azar azar

Ay havinim ya ben sana bişey diyeceğim:17::17:
Biz şimdi hiö o işi yapmıyoruz halimde yok zaten
Bide bebeğe bişey olur diye korkuyoruz.6 ay oldu
Ve ben o işten acayip soğudum.vajınusmus olmaktan korkuyorum
Öyle bi isteksizlik varki eşimle arkadaş gibi oldum sanki
Doğumdan sonrada sürermiki bu durum acaba off korkuyorum

canım bişey olmaz ablam iki çocuktada eniştemle arkadaş gibi olmuştu doğumdan sonra normalleşiyo çünkü tekrar vucudun normalleşecek onu sakın kafana takma

canım bende hamile olsam aynını yapardım korkarım bebeğe bişe olur diye

canım ara renk al bence eşininde gönlü olsun ne güzel annende destek oluyo canım inş ağırlaşmadan herşeyi halledersin canım azar azar
Şöylr bi adet varmış ya duydun mu bilmem beşiğini örgü işini battaniyesini ve kıyafetlerini kız annesi alırmış
sağolsun annemde hepsini yapmaya çalışıyo kıyamıyorum aslında onlarada;)
En iyisi ara renk alayım da ne şiş yansın ne kebap:1:
canım bişey olmaz ablam iki çocuktada eniştemle arkadaş gibi olmuştu doğumdan sonra normalleşiyo çünkü tekrar vucudun normalleşecek onu sakın kafana takma

canım bende hamile olsam aynını yapardım korkarım bebeğe bişe olur diye

Ay demi yani bende bi anormallik yok o yüzden sordum sana zaten hani ablangil felan var ya sen tecrübelisin bu konularda
Nedense şimdi onu sadece baba diye sıfatlandırıyorum inş doğumdan sonra geçer

ayşegül hkere canlar nasılsınız

canım iyiyim çok şükür misafirlikten geldim çok yorgunum, az bakınayım dedim ne kaynatmışsınız diye, dua topiciğini bilmiyorum özelde msj atın okuyabildiğim kadar okurum, sizi öpüyorum iyi geceler bu gecelik müsade :54:

canım iyiyim çok şükür misafirlikten geldim çok yorgunum, az bakınayım dedim ne kaynatmışsınız diye, dua topiciğini bilmiyorum özelde msj atın okuyabildiğim kadar okurum, sizi öpüyorum iyi geceler bu gecelik müsade :54:

Ohh ohh iyi gezmeler canım
Tamam ben sana özelden yazarım topiğin linkini atarım

Şöylr bi adet varmış ya duydun mu bilmem beşiğini örgü işini battaniyesini ve kıyafetlerini kız annesi alırmış
sağolsun annemde hepsini yapmaya çalışıyo kıyamıyorum aslında onlarada;)
En iyisi ara renk alayım da ne şiş yansın ne kebap:1:

Ay demi yani bende bi anormallik yok o yüzden sordum sana zaten hani ablangil felan var ya sen tecrübelisin bu konularda
Nedense şimdi onu sadece baba diye sıfatlandırıyorum inş doğumdan sonra geçer

canım yok duymadım o adetten bizim oralaradamı yollasak acaba

canım ara renk al bencede

canım ablamın iki çocuğunun doğumlarıda dahil hep yanındaydım ilkinde zaten hep yattı o işe hal yoktu ikincisindede okula gidip geliyodu ben yeğenime bakıyodum onda da aynı yani korkma bişey olmaz şimdi hem koruma içgüdüsü ilede böyle oluyo zaten ama doğumdan sonra vucudun hormonların normalleşecek bunu kafaya takma sakın

canım oh maşallah prensesle gezmelere gitmişsim yat dinlen canım hayırlı geceler

listeyi olurturunca sanada ne kadar düşerse yazarız mesajla

canım yok duymadım o adetten bizim oralaradamı yollasak acaba

canım ara renk al bencede

canım ablamın iki çocuğunun doğumlarıda dahil hep yanındaydım ilkinde zaten hep yattı o işe hal yoktu ikincisindede okula gidip geliyodu ben yeğenime bakıyodum onda da aynı yani korkma bişey olmaz şimdi hem koruma içgüdüsü ilede böyle oluyo zaten ama doğumdan sonra vucudun hormonların normalleşecek bunu kafaya takma sakın

Ooo maşallah yiğenlerin resmen senin elinde büyümüş valla
Çok emeğin var galiba onların üzerinde peki kıymetini bilirlermi senin ablanda yiğenlerinde

Ooo maşallah yiğenlerin resmen senin elinde büyümüş valla
Çok emeğin var galiba onların üzerinde peki kıymetini bilirlermi senin ablanda yiğenlerinde

küçüğü daha 6.5 aylık büyüğüne ama tek süt vermedim 3 yıl koynumda yattı oda 4 yaşında sigara tiryakisinin aklına sigara vururya yeğenimin aklınada ben vurmuşum telde konuşunca ağlıyo kuzum teyzesi yer onun karalarını ablam hep der benden çok senin hakkın var oğlanın üzerinde diye tabiki bilmez olurmu ben onun için 2 yıl evimden eşimden fedakarlık yaptım 1 yıl karsta bir yıl istanbul silivride yeğenimi bakmak için eşimi bursada yalnız bıraktım

küçüğü daha 6.5 aylık büyüğüne ama tek süt vermedim 3 yıl koynumda yattı oda 4 yaşında sigara tiryakisinin aklına sigara vururya yeğenimin aklınada ben vurmuşum telde konuşunca ağlıyo kuzum teyzesi yer onun karalarını ablam hep der benden çok senin hakkın var oğlanın üzerinde diye tabiki bilmez olurmu ben onun için 2 yıl evimden eşimden fedakarlık yaptım 1 yıl karsta bir yıl istanbul silivride yeğenimi bakmak için eşimi bursada yalnız bıraktım

Aaa ciddimisin canım ee peki eşin bu duruma nasıl müsade etti??:53:

Back
X