Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım 46 47 kiloya düştün diyelğim çok zayıf olmuyacağınmı kız:)) inş bu sefer bu hedefi tutturursun canım

zaten olamıyorum o kadar onun için sorun yok :)) ben çocuk yapmak istiyorum haviiiin. dön dolaş yine aynı yere geldim: beklemek. inanamıyorum ya.

zaten olamıyorum o kadar onun için sorun yok :)) ben çocuk yapmak istiyorum haviiiin. dön dolaş yine aynı yere geldim: beklemek. inanamıyorum ya.

canım benim bu sefer olacak allahın hakkı 3 tür derlerya inş seninde 3. de olacak canım ne yapalım hep aynı şeyi istiyoruz rabbimden

canım ne olursa olsun umudumuzu kaybetmiyelim rabbim her daim tutunacak umutlar veriyo işte ya umudumuz olmasa ne yapardık rabbime şükürler olsunki tez yahutta geç olacak ama rabbimin izniyle olacak hepimiz hayırlısıyla anne olacağız tez vakitte buna inancım tüm kalbimle inanıyorum ve asla bu konuda sorgulama kendini inş bu doktorun vesilesiyle sende bebişine kavuşacaksın

amin canım aminn rabbim herkesin gönlünün muradını versinn...

canım nasılsın okuyup okuyup çıkıyon

iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldu parmağın..ayy feriham o kadar etkilenmişimki rüyamda birinin parmağı kopmuş.. rüyanın hiç bir yerini hatırlamıyorum sadece parmak kopmuş yere düşüyor orasını hatırlıyorum aman Allah korusun canım dikkat et kendine...

kızlar yazmadım bu ara ama okuyorum hekres iyi çok şükür.. kedicik bu ara pek giremiyor heralde onu da pek görmüyorum..

iyi olmana sevindim canım benim parmağımda biraz daha iyi sayılır şükür hareket ettirmeye başladım ay canım çok etkilenmişsin yaa beni görsen gece hiç uyuyamıyorum daldığım an bi çığlık sesi gibi bişeye uyanıyorum neyseki bunada şükür elimi hiç kullanamıcam sanmıştım işte isyan edersem rabbime acının en çoğunu veriyor
tedavi düşünmüyormusun canım bizim ankara işide kaldı artık miragenin aktarından kür getirttirdik kullancaz bakalım

kızlar hepinize selamlar...inşallah yeni tedaviler hayırlı olur hepimiz bebeişlerimize kucağımıza alırız...ben 3. tedaviye başlayacağım nasipse..henüz ayı belli değil yaz aylarında düşünüyoruz..ilki 9 haftalık düşük .ikincisi kimyasal gebelik oldu keseyi göremedik..kasım ayında oldu sonuncusu,bu ay gidip bi doktorumla görüşeceğim bakalım neler diyecek,eşimde sperm azlığı var dışarı hiç çıkış olmuyor..27 yaşındayım..acıbadem tayfun bağış doktorum..inşallah bu yolda rabbim bizi çok yormadan bebeklerimize kavuşturur,hamiş arkadaşlarada sağlıklıca biran evvel kucaklarına almayı diliorum

günaydınlar herkesee.

ferihacım çayından içtin mi?

içtim miragecim bana niye çay göndermiş anlamadım eşimin kahvaltıdan sonra yediği balla karışık olan tadı çok kötü zor yedi baya sende içiyon mu çay bide keçi boynuzu yapıyoz yanında başlayalı 1 hafta oldu ters tepipte sıfırlamasın korkuyorum da valla acaba yapmasam mıki keçi boynuzunu bi fikrin varmı inşallah tedavişye kadar değerler yükselirde başarı şansı artırmış oluruz mirage

nasıl geçti tatilin ardından ilk iş günü canım..
sağol canım iyi geçti canım 2. güne ulaştık bile
canım sen nasılsın ilk iş günü nasıl geçti
iyiyim sağol havincim sen nasılsın az kaldı inş. transferine
canım netten baktım 4 saat bekletin diyor acaba çok mu geç açıyorum bilemedim bakalım bu sefer senin dediğin gibi yapayım
caım ben akşam on gibi mayalıyorum serin bi yere bırakıp üstünü kapatıyorum sabah buzdolabına koyuyorum gayet güzel oluyor

tuanacım yaşadıklarını biliyoruz, gelmesen de uzaktan izliyoruz seni ve üzülüyoruz tabii. ben senin geldiğin aşamaya kadar da gelemiyorum. değerlerim iki defasında da 0,01 çıktı. bir terslik var belli ki, bakalım yeni doktora gidicem, varsa çıkar ortaya. sana da yeni denemende başarılar canım. herhalde aynı zamanlarda başlayacağız seninle 3. denemeye.

bize o karışımı hem bal hem keçiboynuzu pekmezi karıştırtarak yaptırmıştı, sizde sadece bal mı karıştırttı. merak etme canım birşey olmaz. emin ol ürologun verdiği gerzek vitaminlerden iyidir. asıl benim eşimin sayısını o vitaminler düşürmüştü. yani alakası var mı bilmiyorum ama emre bakırcıoğlunun verdiği vitaminleri içtikten sonra 14 milyondan 400 bine düşmüştü sperm sayısı. biz bu karışımı 1 ay kullandıktan sonra test yapmadık ama 16 yumurtayı dölleyecek kadar sperm seçilebildi sonuçta. 5 tanesi de 5. güne kadar gidebildi. bize gönderdiği çay bu deli halimizden biraz sıyrılabilmemiz için, rahatlama çayı, sinirlerin yatışacak farkedeceksin zaten. akşam yemekten 2 saat sonra falan içiyorum ben. benim çayımın tadı çok güzel içiyorum ben. ama tüp bebek tedavisi sırasında arayıp sordum, tedavi sırasında içebilir miyim çayımı diye. hayır dedi, o hamile kalabilmen için verdiğim bir çay, hamileyken içmen için değil dedi.

evet canım çok etkilendim gerçekten..iyi olmana sevndm inş.bir an önce düzelir.olsun canım bir yerden başlada kür hayırlısıymış senin için demekki inş..iyi gelirde tedaviye gerek kalmaz artık.. inş mirageye de iyi gelir.. mirage en son sperm kaç çıkmıştı sonra bi de test yaptırın baride işe yaramış mı görürsünüz..

ferihacım yok canım şuan düşünmüyorum tedavi bazen belki mart adetimde giderim de diyorum ama büyük ihtimal başlamam heralde çok umutluydum ben ilkinde hep biliyorum tutcak diye dolandım evin içinde soona birden çakıldım yere ..çok sarsıldım o yüzden kendim hazır hissedemiyorum

iyiyiz şekerim. ben hala biraz gerginim. sıradaki tedavim bu geçen 2 tanesi kadar kolay ve rahat olmayacak, şimdiden belli. yandınız işiniz var şimdi benle. sen nasılsın gamzecim?
gergin olman normal canım yaa hayırlısıyla yeni tedaviye başlayalımda birbirimizim nazını da çekeriz biz

aranızda benden başka test sonucu 0,01 çıkan oldu mu kızlar daha önce? yoksa hep biraz daha yüksek rakamlar mıydı?

aranızda benden başka test sonucu 0,01 çıkan oldu mu kızlar daha önce? yoksa hep biraz daha yüksek rakamlar mıydı?

benim ikisinde de öyle çıktı canım yani bi problem yok emin ol
erken test yapılınca da az da olsa yükseklik çıkıyor çatlatma iğnesi hcg içerdiği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…