canım 46 47 kiloya düştün diyelğim çok zayıf olmuyacağınmı kız:)) inş bu sefer bu hedefi tutturursun canım
zaten olamıyorum o kadar onun için sorun yok :)) ben çocuk yapmak istiyorum haviiiin. dön dolaş yine aynı yere geldim: beklemek. inanamıyorum ya.
canım rabbim bundan sonra hep huzur mutluluk sağlık versın yuvana rabbim hayırlı kapılar açsın bundan sonra inş sana ve evlatlarını sağlıkla kucağına alırsın inş
canım hankimizin kolay hayatı varki rabbim hepimizi çektirdikleriyle bırakır inş
canım ne güzel bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladın rabbim bizlerede tez vakitte nasip etsin inş o güzel duyguları çok dua edin canım bizlere
canım nasılsın okuyup okuyup çıkıyon
iyiyim canım sen nasılsın nasıl oldu parmağın..ayy feriham o kadar etkilenmişimki rüyamda birinin parmağı kopmuş.. rüyanın hiç bir yerini hatırlamıyorum sadece parmak kopmuş yere düşüyor orasını hatırlıyorum aman Allah korusun canım dikkat et kendine...
kızlar yazmadım bu ara ama okuyorum hekres iyi çok şükür.. kedicik bu ara pek giremiyor heralde onu da pek görmüyorum..
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar herkesee.
ferihacım çayından içtin mi?
sağol canım iyi geçti canım 2. güne ulaştık bilenasıl geçti tatilin ardından ilk iş günü canım..
iyiyim sağol havincim sen nasılsın az kaldı inş. transferinecanım sen nasılsın ilk iş günü nasıl geçti
caım ben akşam on gibi mayalıyorum serin bi yere bırakıp üstünü kapatıyorum sabah buzdolabına koyuyorum gayet güzel oluyorcanım netten baktım 4 saat bekletin diyor acaba çok mu geç açıyorum bilemedim bakalım bu sefer senin dediğin gibi yapayım
kızlar hepinize selamlar...inşallah yeni tedaviler hayırlı olur hepimiz bebeişlerimize kucağımıza alırız...ben 3. tedaviye başlayacağım nasipse..henüz ayı belli değil yaz aylarında düşünüyoruz..ilki 9 haftalık düşük .ikincisi kimyasal gebelik oldu keseyi göremedik..kasım ayında oldu sonuncusu,bu ay gidip bi doktorumla görüşeceğim bakalım neler diyecek,eşimde sperm azlığı var dışarı hiç çıkış olmuyor..27 yaşındayım..acıbadem tayfun bağış doktorum..inşallah bu yolda rabbim bizi çok yormadan bebeklerimize kavuşturur,hamiş arkadaşlarada sağlıklıca biran evvel kucaklarına almayı diliorum
içtim miragecim bana niye çay göndermiş anlamadım eşimin kahvaltıdan sonra yediği balla karışık olan tadı çok kötü zor yedi baya sende içiyon mu çay bide keçi boynuzu yapıyoz yanında başlayalı 1 hafta oldu ters tepipte sıfırlamasın korkuyorum da valla acaba yapmasam mıki keçi boynuzunu bi fikrin varmı inşallah tedavişye kadar değerler yükselirde başarı şansı artırmış oluruz mirage
mirage, kedi, feriha, nasılsınız kızlar
iyi olmana sevindim canım benim parmağımda biraz daha iyi sayılır şükür hareket ettirmeye başladım ay canım çok etkilenmişsin yaa beni görsen gece hiç uyuyamıyorum daldığım an bi çığlık sesi gibi bişeye uyanıyorum neyseki bunada şükür elimi hiç kullanamıcam sanmıştım işte isyan edersem rabbime acının en çoğunu veriyor
tedavi düşünmüyormusun canım bizim ankara işide kaldı artık miragenin aktarından kür getirttirdik kullancaz bakalım
gergin olman normal canım yaa hayırlısıyla yeni tedaviye başlayalımda birbirimizim nazını da çekeriz biziyiyiz şekerim. ben hala biraz gerginim. sıradaki tedavim bu geçen 2 tanesi kadar kolay ve rahat olmayacak, şimdiden belli. yandınız işiniz var şimdi benle. sen nasılsın gamzecim?
aranızda benden başka test sonucu 0,01 çıkan oldu mu kızlar daha önce? yoksa hep biraz daha yüksek rakamlar mıydı?
tuba, akasya nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?