Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Aaa ciddimisin canım ee peki eşin bu duruma nasıl müsade etti??

canım ablam öğretmen olsun diye biz fedakarlık yaptık 2 yıl sonra şimdi eşinin yanına geldi biz ablama tercihlerinde doğuyu yaz kesin atanırsın dedik bende söz verdim ona ben söz verinde eşimden allah razı olsun oda kırmadı beni öylece ablamla benimde maceram başladı yani

Neyseki eşin bişey dememiş canım ya anlayışlıymış baya maşallah diyelim

sağol cnm ama gelen giden yok daha ama hiç böyle olmamıştı yaa çok rahatsız etti beni hergün başım ağrıyo dayanamıyorum

Neyseki eşin bişey dememiş canım ya anlayışlıymış baya maşallah diyelim

işte bu yıl ablam eşinin yanına tayin oldu bizimde hiç umut yokken bebek konusunda umudumuz doğdu hepsi allahın işi çocuk olsaydı ne kadar söz verirsen ver gidemezdin rabbim herşeyi ona göre ayarlıyo inş şimdi bende hayırlısıyla bebişlerime kavuşurum hep yeğenlerimi baktım şimdide kendi çocuklarımı bakıp büyütürüm inş

canım eşim hep bana kendini mutlu huzurlu hissedeceksen yap der asla kırmaz beni rabbim razı olsun ondan

sağol cnm ama gelen giden yok daha ama hiç böyle olmamıştı yaa çok rahatsız etti beni hergün başım ağrıyo dayanamıyorum

canım benim ben bundan önceki adetimde öyle oldum gelir hayırlısıyla düşünme kırmızıları

çok geçmiş olsun canım

Havinim ben çıkıyorum canım biraz midem rahatsızlandı öpüyorum snei allaha emanet ol canım benim
Dua işini yarın halledelim inşallah

Havinim ben çıkıyorum canım biraz midem rahatsızlandı öpüyorum snei allaha emanet ol canım benim
Dua işini yarın halledelim inşallah

canım geçmiş olsun yat dinlen rabbime emanet ettim seni duada unutma

tamam canım yarın hallederiz

canlar hepinize hayırlı geceler benim yarın kontrol var erken yatayımki erken kalkarım hepiniz rabbime emanetsiniz duada unutmayın

evet canım çok zor günler geçirdim ama şükür hepsi geride kaldı valla imtihan dünyası ama sabredebilene hadi 9 ay taşısaydım odasını herşeyini hazırlayıp doğumdan sonra kaybetseydim ne kadar zor bi durum rabbim kimseye vermesin amin canım amin birdahaki tedavimde bebeğim hiç bırakmasın beni zaten yatıyorum kalkıyorum bebek düşünüyorum allahım kimseye acı çektirmeden bu zorlu yoldan geçmeyi nasip etsin

hemde nasıl zor canım bebeğimi kaybedince hiç susmamaca ağlamıştım ne yiyordum ne içiyordum annemde sen yavrun için eridin gittin bende senin için yavrum için eriyip gidiyorum diye benle ağladı hep zaten insanın anneside olmasa bu zor günleri nasıl atlatır bilmem k. valide felan insana acımıyor o kendi evladının peşine düştü oğlum ağlama bida olur diye
rabbim veripte elinden almasın kimsenin tutmadımı tamam tutmadı dersin geçersin ama kaybedince çok zor

Geçmiş olsun canım. Allah'ım sana bir daha bu acıları yaşatmasın. Ben de 3.5 aylık bebeğimi kaybettim. Benim de yanımda sadece annem ve kardeşim vardı.Kayınvalide sadece telefonla geçmiş olsun dedi. O acıyı çok iyi bilirim. Evlat acısı bambaşka birşey. Hamile kalamamak da çok kötü ama bulup da kaybetmek daha kötü. Ama Allah taşıyamayacağımız yük vermemiş. Ben 18 yaşındaki kınalı kuzuların şehit haberlerini gördüğümde kendimden utanıyorum. O ananın acısı yanında bizim acımız ne ki.. Allah yardımcımız olsun..

Arkadaslar merhaba,

Bende eski topicten transfer oldum... Mirage kabul edersin di mi beni?? Uzun suredir girmiyordum. Kafami bebek konusuna cok takmayayim dedim ama tedavim devam ediyor. Donmuslarim var 2 adet. Transfer olmadim, cunku cok az yumurta oldugu icin toplamaya calisiyoruz. Bu ayda pek yumurta olmadigi icin onumuzdeki aya kaldi. Kısmet diyorum.... Genelde moralimi bozmamakla beraber bazen cokus yasayabilirim. Inanin kimseylede paylasamiyorum.
Sizlerde umarim gorusmeyeli iyisiniz. Pozitifligimizi her daim koruyalim

beni hiç merak eden olmamış anlaşılan küstüm hepinize ( neyse ben anlatayım yinede pazartesi gittim adetimin 2. günüydü muayenemi de oldum herşey yolunda yumurtaların sayısı falan güzel dedi ilk iğnemi orada yaptım 2.iğnem dün arkadaşımla yaptım bifraz korkarak, yarın kontrolüm var duruma bakılacak sonra cumartesi ve bide pazartesi gidicem sonra duruma göre tarih verilecekmiş.yarın 2. bi iğneye daha başlıycam bakalım hayırlısıyla benim durum böyle anlıycanız.

Allah kimseye yaşatmasa keşke bu düşük acısını, ama oluyor işte. sağlıksız doğacak bebek eleniyor, bu da Allahın bir lütfu aslında. Ben de düşük yaptığım için geceler boyu ağlama hikayesini çok iyi bilirim. bir de sen daha ileri haftalara gitmişsin, daha da zor olmuştur. Geçti gitti o günler, önümüze bakalım.

bence de ara renk al mervee. turuncu iyi fikir.

birşey olmaz be gülüm. ben de tedavi zamanında yapamıyoruz ya, sonrasında adapte olmakta güçlük çekiyorum, ama bir süre sonra düzeliyor. bence normal senin hissettiklerin. benim arkadaşlarım arasında da hamileyken yapan olmadı. gerçi eskilerin böyle yaptığını sanmıyorum. bunlar bizim nesile özgü temkinler bence :)

feriham ben ona da çok katılmıyorum. yani keşke hiç hamile kalmasaydım da düşüğü de yaşamamış olsaydım diyemiyorum. keşke sağlıkla doğurabilseydim tabi ama şimdi bakınca benim en büyük ümidim oluyor o giden bebek. bir kere oldu, bir daha niye olmasın ki diyorum.

selam appleciiim, ben senin tedavin başladı da test tarihini bekliyorduk diye hatırlıyorum. ikinciye mi başladın yoksa hiç mi transfer olmadı? Allah beraberinde olsun canım. geç olsun güç olmasın. hoşgeldin yeniden. bilgilerini tekrar ver de yeni listeye geçireyim seni.

ay ben artık karıştırıyorum ki kim ne zaman tedaviye başlıyor ne oluyor. benim hatırlayabilmem için her gün burda olman lazım yoksa aklımda kalmıyor :)) tedavin hayırlı olsun burcucum, sonucu güzel olsun inşallah. bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et.

maşallah havincim aman nazar değmesin ne kadar anlayışlı eşinn.. ahh ahh ben iki adımlık anneme gidemiyorum.. annem çalıştığı için gidemiyorum annemde akşam eşim evde diye gelemiyor.. ayda bir cuma akşamı geliyor ona da eşimin gönlü bile olmuyor. anneme çaktırmıyor ama ben anlıyorum ..

inş. kontrolün iyi geçerde transfer tarihin öğrenir gelirsin cnm

hadi bakalım canım hakkında hayırlısı, Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…