Nasılsınız bakalım hepiniz. Kızlar faceye benide ekleyin özelden msj atarsanız vereyim ismi
Havin mirage merve kedi Ayşegül hreke kızlar neler yapıyorsunuz koptuk valla hepinizi özledim.
Canim ozelden faceni yaz ekliyeyim:)) biz hepimiz facedeyiz
selam kızlarr, biliyorum çok uzun zaman oldu uğrayamıyorum. bir iki kez foruma giriş yaptım ama yazmaya fırsat bulamadan çıktım. ikiz olayı çok güzel ama çok yorucu. şikayet etmiyorum onca uğraştan sonra ama bazen çok çöküyorum. mecburen yanıma bir yardımcı aldım haftanın 7 gün geliyor. hem ev işlerine hem çocukların bakımına yardım ediyor. zaten çok akrabam yok, olanlar da pek hayırlı davranmıyorlar. daha doğrusu ben sürekli yanımda birine ihtiyaç duyuyorum sosyalleşemediğim için. benim talebimi krşılayacak birileri yok etrafımda :) insan sanırım bu dönemlerde biraz terk edilmişlik hissine kapılıyor. tek kocamla ben miymişiz bu bebekleri bu kadar sabırsızlıkla bekleyen diyorum. öyle haller işte. gün be gün serpilio bıcırıklar. Allah herkese nasip etsin inşallah, tüm isteyenlere.
bu arada kedicim sen yalnız baktığını söylemiştin ikizlere. helal olsun sana arkadaşım. ev işi ve bebekler birlikte yürütebiliosan helal olsun valla :))
sizler napıosunuz?
size bakmaya gelmiştim ama kimsecikler kalmamış kızlar
Selam kader arkadaşlarımla yola çıktığım hüznümu mutluluğumu paylaştığım topigim ve güzel insanları mirage demet tuba şafak hayal ve puan topikte baka yerde gorusemedigim kader arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun
Çook uzun zamandır girmemiştim
bakınca çok duygulandım
çoğu kişinin duaları kabul olmuş Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin inşallah
size bakmaya gelmiştim ama kimsecikler kalmamış kızlar
evet kimse kalmamış herkes hamile kaldı galiba kimsenin kimseye arkadaşlığı kalmamışsize bakmaya gelmiştim ama kimsecikler kalmamış kızlar
BNDE NOSTALJİ YAPAYIM DEDİM FORUMA GİRDİM NE GÜNLERDİ YAAA şimdi kimse kalmadı herkes face de ama mirage bi seni bulamadım yaw nerelerdesinnn ikizler nasıl bnmkiler büyüdü 2,5 oldusize bakmaya gelmiştim ama kimsecikler kalmamış kızlar
canım herkes face te görüşüyor.Ben iş güç devam ikizler büyüyorevet kimse kalmamış herkes hamile kaldı galiba kimsenin kimseye arkadaşlığı kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?