canım herkes face te görüşüyor.Ben iş güç devam ikizler büyüyor
Benim oğlan yaramaz kız uslu,demek senin de içine doğmuş bizim facede ikiz anneleri grubumuz var oraya daha olsana mirage?Hem bebişleri görürdüm.kedii nasılsım canım yaa? ne tuhaf gelio şu an buraya yazmak inanamazsınız. söyledikleri doğruymuş kucağına aldığın anda yaşadığın herşeyi unutuyormuşsun. birden aklima geldi bir bakayım dedim. benim oğlanlar 1,5 yaşına geldiler. bu ara çok yaramaz oldular :) seninkiler nasillar?
ayy canımmm ne güzel keşke herkes yine toplansa,2 gün önce betül geldi bana ablasıyla ziyarete konyadan.şimdi 6.denemesine İstanbul bahçecide deneyecek ona da dua edelim inşallah oda bu duyguyu tatsın.merhabalar,
benim kızım da 2,5 yaşına yaklaştı, gerçekten yaşanan sıkıntılar unutuluyor, şu geçen 2,5 sene hayatımın en güzel ve anlamlı günleri Allah herkese nasip etsin bu duyguyu..
Ben şimdi ikinci için tekrar tedavi denesem mi diye düşünmeden edemiyorum en azından bir kere daha...
feriha vardı ya o canım sürekli umutsuz konuşmalaıyla meşhurdu .inşallah bu sefer tutar çok tatlı bir kızdı bnm ikizleri sevdiler güzel vakit geçirdik
arkadaşlar okuyan varsa Ferihamız hamile sanırım da ikiz inşallah .Dua edin lütfen.Bahçeci de tedavi olup dondurulmuşlarla kaldı 15.gün değeri 1630
Bebis iyi cok sukur senin kuzular nasılhavin nasılsın bebişin nasıl nasıl gidior
Slm kizlar seneler sonra buraya tekrar yazmak varmis bende mutlu haberi aldm sonunda.hepiniz bebeklerinizi buyuttunuz ins sira bana gelmistir dualarinzda unutmayin persembe kontrolum var
Slm kizlar seneler sonra buraya tekrar yazmak varmis bende mutlu haberi aldm sonunda.hepiniz bebeklerinizi buyuttunuz ins sira bana gelmistir dualarinzda unutmayin persembe kontrolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?