Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım herkes face te görüşüyor.Ben iş güç devam ikizler büyüyor

kedii nasılsım canım yaa? ne tuhaf gelio şu an buraya yazmak inanamazsınız. söyledikleri doğruymuş kucağına aldığın anda yaşadığın herşeyi unutuyormuşsun. birden aklima geldi bir bakayım dedim. benim oğlanlar 1,5 yaşına geldiler. bu ara çok yaramaz oldular :) seninkiler nasillar?

Benim oğlan yaramaz kız uslu,demek senin de içine doğmuş bizim facede ikiz anneleri grubumuz var oraya daha olsana mirage?Hem bebişleri görürdüm.

Ben işe devam ediyorum sen yalnız mı bakıyorsun mirage.BEnimkilerde 2,5 oldu seneye kreşe vericem inşallah

merhabalar,

benim kızım da 2,5 yaşına yaklaştı, gerçekten yaşanan sıkıntılar unutuluyor, şu geçen 2,5 sene hayatımın en güzel ve anlamlı günleri Allah herkese nasip etsin bu duyguyu..

Ben şimdi ikinci için tekrar tedavi denesem mi diye düşünmeden edemiyorum en azından bir kere daha...

ayy canımmm ne güzel keşke herkes yine toplansa,2 gün önce betül geldi bana ablasıyla ziyarete konyadan.şimdi 6.denemesine İstanbul bahçecide deneyecek ona da dua edelim inşallah oda bu duyguyu tatsın.

hayal nasıl kızın konuşuyor mu? bnmki çok bıcırık herşeyi anlatıyor.Facebooktayım istersen ordan görüşelim amigurumi aşığı sayfam var ordan görüşebiliriz

Kızım bütün kelimeleri söylüyor hemen hemen herşeyi tekrarlıyor ancak cümle cümle anlatmıyor, herhalde az kaldı çözülmesine..

İnşallah herkes bu duyguyu tadar Betülü hatırlayamadım ama tabi ki dua edelim sürekli aklımda Allah herkese nasip etmiştir inşallah der dururum diğer bayanlar için, ben de arada bakardım buraya bebek büyüyene kadar yalan yok hiç vakit olmuyor tesadüfen mesajlarınızı görünce yazayım dedim, face pek aktif kullanmıyorum arada katılırım burdan size yazarım...

feriha vardı ya o canım sürekli umutsuz konuşmalaıyla meşhurdu .inşallah bu sefer tutar çok tatlı bir kızdı bnm ikizleri sevdiler güzel vakit geçirdik

Slm . Insallah herkesler iyidir.

Soyle bir bakdimda ilk uye oldugum zamana, kac yil gecmis. Zaman cok cabuk geciyor.
Masallah anneler bebeklerini buyutmusler.

Feriha insallah bu sefer hayirlisiyla olur bebislerin canim

Son düzenleme:
Selam canim topigi!im guzel yurekli anneleri ve anne adaylari ins hepiniz iyisinizdir baya uzun zamandir yazamadim yogunluktan burayi okuyan tum canlara selam olsun

arkadaşlar okuyan varsa Ferihamız hamile sanırım da ikiz inşallah .Dua edin lütfen.Bahçeci de tedavi olup dondurulmuşlarla kaldı 15.gün değeri 1630

arkadaşlar okuyan varsa Ferihamız hamile sanırım da ikiz inşallah .Dua edin lütfen.Bahçeci de tedavi olup dondurulmuşlarla kaldı 15.gün değeri 1630

Ey yuce rabbim sonunda hayirlisiyla nasip eyledi rabbim tamamina erdirsin ins saglikla kucagina alir yavrusunu

Dondurulmusta deger yüksek oluyo biraz ama ins ikiz olur rabbim kucagina almasını nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…