O kan sulandirriciyi gobekten bende yapiyorum bi sure daha yapacakmisim Allah yardimcimiz olsun:)
kan sulandirici ignei ne zamana Kadar kulanacaksin Doktor dogumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksin dedi...
kan sulandirici ignei ne zamana Kadar kulanacaksin Doktor dogumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksin dedi...
Merhaba Kızlar sizlere yazamasamda fırsat buldukça göz atıp çıkıyorum. Benim huysuz kızım sağolsun:)
Afras canım çok sevindim inş. bu sefer herşey yolunda gider meleğini sağlıkla kucağına alırsın. Geçen sene kasımda senle aynı dönemlerde tüp bebek yaptırmıştık. Önse sen pozitifi aldın arkandanda ben almıştım. Sonra çok üzülmüştüm senin adına sonrasında bir kaç defa daha tedavin devam etti ardından süpriz hamilelikler yaşadın. Bu sefer rabbim yüzünü güldürcek inş.
Mirage seninde az kaldı meleklerini kucağına almana bol bol dinlen canım ikiz gebelikler çok zor oluyor. Güzel haberlerini bekliyorum.
Havinim senin kızın nasıl? Sanırım sende pek fırsat bulamıyorsun:)))
Boyacı seninde tedavin hayırlı olsun canım inş. bu sefer olucak rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Hamiş diğer arkadaşlar kusura bakmayın isimleriniz şu an yazarken aklıma gelmedi sizleride tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Cnm bnm esime de soyluyorlar amma kabul etmiyor esim varken neden olayim diyor bizimki para icin olamaz cunku devllet hasta nesi ya bnmki bnde ustelemiyorum cnku sonucta esim dr.o daha iyi biliyordur gercj ben arastirma ktan uzman oldum da:))Saolun kizlar cevaplariniz icin miragenin dedigi gibi acaba para icinmi diye aklim cok karisti ben kimseden daha once boyle bir sey duymamistim ilk kez duyuyorum ama yaptirmasak belki kafamizda soru isareti kalcak bide sperm ciktigi halde biraz risk olcak bizim icin
Boyaci sen nerden duymustun canim kaan beyde tedavi oluyodunuz sanirim oda demisti esime basari yuksek oluyormus
slm arkadaslar dokdordan geldikk hersey yolunda bbegimin elleri ayaklari olusmus cok hareketliydi Doktor risk azaldi dedi cok sükür bir test yapacalrmis dow sendomlarila ilgiliymis Doktor istersenin yaptiralim dedi 40 euro mus bend tamam dedim 01.28.2014 ra´ndevü Verdi bu test hakkinda bilginiz varmi .
ne güzel afras herşeyin yolunda olması çok güzel.
bende salı günü kontroldeydim bizimki de hareketliydi çok şaşırdım fasulye gibi yatan şekil şimdi hareket eden insan siluetinde bişey olmuş.
benim de kalçadan vurulduğum iğneleri artık vurulmama gerek yokmuş, buna çok sevindim çünkü artık vurulacak yer kalmamıştı
bizim kontrolümüz ocağın 21 inde.
bahsettiğin test sanırım ikli test diye anılıyor ultrasonla ense kalınlığı ölçülüp,kan alınıyor damar yolundan bu iki uygulamanın sonuçları değerlendirilip bebekte olası down sendromu riski değerlendiriliyor.
benden bu testi istemedi bizde eşimle kan uyuşmazlığı var bununla iligli bi test istedi sanırım bunun için bi iğneolucam sonunda.
kızlar bebişlerinizin guzel haberlerineÇok sevindim yüks cnm benim için KOCaman öp kızını dileklerin için çok teşekkürler inşallah rabbiM isteyen herkese nasipetsin
afras canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım
sana doktorun dediği ikilitest canım ben yaptırmadım rabbim yavrularımızı korusun doktor bana sorduğunda dedimki sorun çıksa bebekte anne karnında tedavisi mümkünmü hayır dedi e dedim neden öyleyse yapıyonuz kimi anne adayları işte sorunlu bebekse dedi hamileliklerini sonlandırıyo bende dedimki yavrum rabbime emanet iki şekildede ben bebeğime kıyamıyacağıma göre testi yaptırıp strese girmeyeceğim demiştim ama canım rabbimin izniylede senin yavrubda sağlıkla gelişip büyütecek sağlıkla kucağına alacaksın inş bu sefer rabbim evladınla sevindirecek seni
canım benim ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin şimdi elleriniş kollarının hareket ettiğini gördün yavrunun daha neler göreceksin canım bir mucizenim nasıl şekillenip büyüdüğünü ve mucize şekilde dünyaya geldiğine şiahit olacaksın rabbşm tamamına erdirsin hayırlısıyla inş 3 hafta sonra doktor tahmini cinsiyet bile söyleyecek sana sorsan meleğin her kontrolünde dahada büyüyecek annesi
çok teşekkür ederim cnmkızlar bebişlerinizin guzel haberlerineÇok sevindim yüks cnm benim için KOCaman öp kızını dileklerin için çok teşekkürler inşallah rabbiM isteyen herkese nasipetsin
canım benim ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin şimdi elleriniş kollarının hareket ettiğini gördün yavrunun daha neler göreceksin canım bir mucizenim nasıl şekillenip büyüdüğünü ve mucize şekilde dünyaya geldiğine şiahit olacaksın rabbşm tamamına erdirsin hayırlısıyla inş 3 hafta sonra doktor tahmini cinsiyet bile söyleyecek sana sorsan meleğin her kontrolünde dahada büyüyecek annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?