Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

kan sulandirici ignei ne zamana Kadar kulanacaksin Doktor dogumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksin dedi...

Progrestani simdi birak kan sulandiriciya bi sure daha devam dedi.tam tarih vermedi cnm.bende beze olusturmadi ama igneyi vurdugum zaman pek yakiyo ufle ufle bi hal oluyoruz biz

kan sulandirici ignei ne zamana Kadar kulanacaksin Doktor dogumdan sonra 3 hafta daha kullanacaksin dedi...

Progrestani simdi birak kan sulandiriciya bi sure daha devam dedi.tam tarih vermedi cnm.bende beze olusturmadi ama igneyi vurdugum zaman pek yakiyo ufle ufle bi hal oluyoruz biz

Merhaba Kızlar sizlere yazamasamda fırsat buldukça göz atıp çıkıyorum. Benim huysuz kızım sağolsun:)

Afras canım çok sevindim inş. bu sefer herşey yolunda gider meleğini sağlıkla kucağına alırsın. Geçen sene kasımda senle aynı dönemlerde tüp bebek yaptırmıştık. Önse sen pozitifi aldın arkandanda ben almıştım. Sonra çok üzülmüştüm senin adına sonrasında bir kaç defa daha tedavin devam etti ardından süpriz hamilelikler yaşadın. Bu sefer rabbim yüzünü güldürcek inş.

Mirage seninde az kaldı meleklerini kucağına almana bol bol dinlen canım ikiz gebelikler çok zor oluyor. Güzel haberlerini bekliyorum.

Havinim senin kızın nasıl? Sanırım sende pek fırsat bulamıyorsun:)))

Boyacı seninde tedavin hayırlı olsun canım inş. bu sefer olucak rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Hamiş diğer arkadaşlar kusura bakmayın isimleriniz şu an yazarken aklıma gelmedi sizleride tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

evet yüks insallah bu sefer bebegimi saglilikli sigatli kucagima alirim insallaH.... dua et melegini benim icin kocaman öp:)))))

Cnm bnm esime de soyluyorlar amma kabul etmiyor esim varken neden olayim diyor bizimki para icin olamaz cunku devllet hasta nesi ya bnmki bnde ustelemiyorum cnku sonucta esim dr.o daha iyi biliyordur gercj ben arastirma ktan uzman oldum da:))

kızlar bebişlerinizin guzel haberlerineÇok sevindim yüks cnm benim için KOCaman öp kızını dileklerin için çok teşekkürler inşallah rabbiM isteyen herkese nasipetsin

afras canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbim sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin canım

sana doktorun dediği ikilitest canım ben yaptırmadım rabbim yavrularımızı korusun doktor bana sorduğunda dedimki sorun çıksa bebekte anne karnında tedavisi mümkünmü hayır dedi e dedim neden öyleyse yapıyonuz kimi anne adayları işte sorunlu bebekse dedi hamileliklerini sonlandırıyo bende dedimki yavrum rabbime emanet iki şekildede ben bebeğime kıyamıyacağıma göre testi yaptırıp strese girmeyeceğim demiştim ama canım rabbimin izniylede senin yavrubda sağlıkla gelişip büyütecek sağlıkla kucağına alacaksın inş bu sefer rabbim evladınla sevindirecek seni

canım benim ne güzel herşeyin yolunda olmasına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eylesin şimdi elleriniş kollarının hareket ettiğini gördün yavrunun daha neler göreceksin canım bir mucizenim nasıl şekillenip büyüdüğünü ve mucize şekilde dünyaya geldiğine şiahit olacaksın rabbşm tamamına erdirsin hayırlısıyla inş 3 hafta sonra doktor tahmini cinsiyet bile söyleyecek sana sorsan meleğin her kontrolünde dahada büyüyecek annesi

miragem canım inş kalan haftalarını sorunsuz geçi,rirsin canım dinlen bol bol bebişlerinde gelişip büyüsünler rabbim vakştlice kucağına almanı nasip eylesin inş

demet canım dondurulmuşları almaya karar vermişsin inş bu sefer seninde son olur canım

boyacı canım seninde tedavin hayırlı olsun sonunda bebişli olsun inş

gamzeyi merak ediyom acaba hamileliği nasıl gişdiyo inş herşey güzel gidiyodur

ayşegül feriha tedaviye nasipse ne zaman başlıyonuz inş başlayacağınız tedaviler son tedavileriniz olur

bebeğimizolsun dilakız asil burcu seminay şuanda adı aklıma gelmeyen topiğimizin anne adayları acaba durumlarınız ne aşamada tedavi vaRmı yakında merak ediyorum

yuks canım benim kızım gece gündüz ilgi istiyo zaten uyuduğunda özlüyom yavrumu oda 14 yıl sonra gelmişya herşeyin farkında sanki kendince ayarlıyop uyku saatlerini 4 ten aşşağpıya uyumuyo zaten emme sorunumuz var 2 aylık olduk süt çok olmadı ondan bebeğimde emmekle arası hoş değil sadece mecburmuş gibi sanki alıyo memeyi iki üç defa çekiyo başlıyo ağlamaya haliyle mama takviyesiyle doyuyo yavrum

senin prenses nasıl şimdi koca kız oldu senin prenses en tatlı sevimli zamanları annasi öp kızını benim için

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu bir gece diliyorum yazamasamda hep kalbim dualarım sizinle şuan kızımı sallarken yazmaya çalışıyom size vakit buldukca hep buraya gelmeye çalışıyom zaten kader arkadaşlarım

kızlar bebişlerinizin guzel haberlerineÇok sevindim yüks cnm benim için KOCaman öp kızını dileklerin için çok teşekkürler inşallah rabbiM isteyen herkese nasipetsin

insallahh Boyaci rabbim isteyen herkese nasip etsin rbbim saglikli sigatli kucagumiza almayi nasip etsin .insallahhh

insallahh havin sonuna Kadar böyle gider evet Doktor sart kosmadi artik randevülari cok gec vermeye basladi 1ay sonraya Verdi ama bu ikili test icin 2 hafta sonra gidecegiz bebgim benim insalahh bir sorunla karsilasmayiz ama ne olursa olsun rabbimin emaneti o benim ikili testlerdee bir sorun cikmaz insallahh bbegimii yine görecegim diye seviyniyorum havin dua et insalah bbegimi saglikli sigatli kucagima alirimm allahin izniyle......

çok teşekkür ederim cnm
canım tahminen ne zaman başlıyor tedavi bu ay içinde değil mi?

ay inş. havincim, dediğin gibi bir mucizeye tanıklık ediyoruz bu süreçte, inanan insan imanını tazeler bence.
senin minnoşun seni yorsa da uykusuz bıraksa da annesi inş. senin hayattaki en yakın dostun olacak kız evlat bambaşka bence.
rabbim sağlık sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…