vee adetim oldu gibi bir damlacık bişey geldi akşam.. veee güzel haber dondurulmuşları almaya karar verdik güzel ailemizi inşallah çekirdek aileye tamamlayacağız kızlar rabbim hepimize en güzelini nasip etsin inşallah çook ama çok heyecanlıyım Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun hepimizi...
vee adetim oldu gibi bir damlacık bişey geldi akşam.. veee güzel haber dondurulmuşları almaya karar verdik güzel ailemizi inşallah çekirdek aileye tamamlayacağız kızlar rabbim hepimize en güzelini nasip etsin inşallah çook ama çok heyecanlıyım Rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun hepimizi...
Kızlar zor bir sabah yine geçirdim malesef. Çok korktum. Namaza kalktığımda tuvalete gittim ve çok kötü bir yanma. Normalde kum dökme vardı ama son tahlilde temiz çıkmıştı anlamadım ne olduğunu. iki saat kesintisiz bir sancı ve yanma. Bebeğim içimde kıpır kıpır ben kıvranıp ağladıkça. Çok değişik bişeydi. Dokuz gibi uyandım iyi olursam işe giderim diye yine aynı acı. Gidemedim işe arayıp haber verdim ama acım da geçmedi. Muhtemelen iltihap oldu. Dua edin ne olur şu birbuçuk ayı sorunsuz atlatayım.
diğer forumlardan birinde rastladım flazsk doğum yapmış (Allah analı babalı büyütsün inş. darsı başımıza) ve bir kızı olmuş listemize ekleyebilirsin.
listemize bi kız bebek eklendi önümüzdeki ay da inş. bir sürü hamile eklenir :)
Nasilsiniz hamislerde iyidir ins kizlar ben yeniden tedaviye baslama yollarindayim ama bildiginiz gibi kafam cok karisik bir yanim o merkezde kal bir yanim baska bi merkezde devam et diyor daha neresi bile bilmiyorum ama tuhaf iste
Merkezin bi urologu var esim onla edavi goruyor ve bir suru ilac kullaniyor aslinda esimin tup bebek yapacak kadar spermi var ama sekil bozuklulugu cok olunca embriyo gelisiminde sikinti oluyor iste bu sefer doktor dediki en saglikli sperm tesisteki sperm dedi ve bu denemede tesa ameliyatiyla alalim dedi kafam cok karisti hayati ben omzuma yuklenmeye alismisim inanin esime kiyamadim ve korkuyorum acikcasi olan spermde kaybolursa diye hic boyle bisey duydunuz mu kizlar sperm.cikipta ameliyat olani bide heralde ameliyatta sperm cikar degilmi cunku azosperm degilya tedavi iptal olmasinida hic istemiyorum korkuyorum
Kızlar zor bir sabah yine geçirdim malesef. Çok korktum. Namaza kalktığımda tuvalete gittim ve çok kötü bir yanma. Normalde kum dökme vardı ama son tahlilde temiz çıkmıştı anlamadım ne olduğunu. iki saat kesintisiz bir sancı ve yanma. Bebeğim içimde kıpır kıpır ben kıvranıp ağladıkça. Çok değişik bişeydi. Dokuz gibi uyandım iyi olursam işe giderim diye yine aynı acı. Gidemedim işe arayıp haber verdim ama acım da geçmedi. Muhtemelen iltihap oldu. Dua edin ne olur şu birbuçuk ayı sorunsuz atlatayım.
inşallah şafakçım..rabbim hayırlısı ile son günlerini tamamlamana yardımcı olsun...hayırlısı ile kucağına lamayı nasip etsin...sorunsuz günler geçir inşallah...dualarda birbirimizi unutmyalaım arkadaşlar... bu topik artık nerdeyse bitti kimseler kalmadı...rabbim her kezin yolunu açık etsin...
Nasilsiniz hamislerde iyidir ins kizlar ben yeniden tedaviye baslama yollarindayim ama bildiginiz gibi kafam cok karisik bir yanim o merkezde kal bir yanim baska bi merkezde devam et diyor daha neresi bile bilmiyorum ama tuhaf iste
Merkezin bi urologu var esim onla edavi goruyor ve bir suru ilac kullaniyor aslinda esimin tup bebek yapacak kadar spermi var ama sekil bozuklulugu cok olunca embriyo gelisiminde sikinti oluyor iste bu sefer doktor dediki en saglikli sperm tesisteki sperm dedi ve bu denemede tesa ameliyatiyla alalim dedi kafam cok karisti hayati ben omzuma yuklenmeye alismisim inanin esime kiyamadim ve korkuyorum acikcasi olan spermde kaybolursa diye hic boyle bisey duydunuz mu kizlar sperm.cikipta ameliyat olani bide heralde ameliyatta sperm cikar degilmi cunku azosperm degilya tedavi iptal olmasinida hic istemiyorum korkuyorum
Iyiyim tatlım cok sükür sizlerden gelen haberlerle daha iyi oluyorum...dogru diyosun nerdeyse bir yil olacak gecen sene sanırım subatta bu topige gectik bide bunun öncesi var ..kimler geldi kimler gecti ..ben kimse kalmadı derken yeni kimse girmiyor topgin hareketi yok demek istedim..havin bebekten giremiyor sen hamilelik diger bi cogununda bebegi oldu yada topik hareketsiz diye baska yerlerdeler...ben afras feriha boyacı iste saymaca kaldık))) ee bizde geliyoruz kimse yok bakip cikiyoruz..gönül isterki yine herkez toplansın))) yine gece 2 lere kadar sohpetlerimiz olsun sonucta evimiz burasi)))
hayirli aksamlar kizlar yarin randevüm var Saat 1 de va cok sükür insallah hersey yolundadir bebegim saglikla gelismisdir dua edin arkadaslar insallahh güzel haberlerle dönerin´m rabbim saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin insllhh...aminnnn
Demetcim bnde bugun regl oldum desne bukezde seninle tedavimiz beraber hayırlı si cnm
slm arkadaslar dokdordan geldikk hersey yolunda bbegimin elleri ayaklari olusmus cok hareketliydi Doktor risk azaldi dedi cok sükür bir test yapacalrmis dow sendomlarila ilgiliymis Doktor istersenin yaptiralim dedi 40 euro mus bend tamam dedim 01.28.2014 ra´ndevü Verdi bu test hakkinda bilginiz varmi .
ne güzel afras herşeyin yolunda olması çok güzel.
bende salı günü kontroldeydim bizimki de hareketliydi çok şaşırdım fasulye gibi yatan şekil şimdi hareket eden insan siluetinde bişey olmuş.
benim de kalçadan vurulduğum iğneleri artık vurulmama gerek yokmuş, buna çok sevindim çünkü artık vurulacak yer kalmamıştı
bizim kontrolümüz ocağın 21 inde.
bahsettiğin test sanırım ikli test diye anılıyor ultrasonla ense kalınlığı ölçülüp,kan alınıyor damar yolundan bu iki uygulamanın sonuçları değerlendirilip bebekte olası down sendromu riski değerlendiriliyor.
benden bu testi istemedi bizde eşimle kan uyuşmazlığı var bununla iligli bi test istedi sanırım bunun için bi iğneolucam sonunda.
evet canim ya minicik ama elleri ayaklri nasil hareket ediyo ..cok sevindim igne vurulmana gerk yokmus benim kann phtilasmasi icin igne vuruyorum göbekten mosmor oldu icinde bezeler olusdu ama rabbime sükürler olsun ki sikayetci deyilim Doktor dogum tarihini 10.08.2014 Verdi hayirlisi insallah o zamnlerida görüz evet netten arastirdim ikili test ayni anlatigin gibiymis Doktor sart kosmadi sadece söyledi ama isde icim rahat olsun diye yaptirmaya kara verdik beminde ocagin 28 de rabbim sglikli sigatli kucagimiza almyi nasip etsin rabbim herkese nasip etsin ..aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?