Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Canim benim.cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin ins darisi bizim basimiza artik b
saol cnm.
feriha hep dualarimdasiniz ins. az kaldi tez vakitte sen boyaci diger kizlarda hamile kalacaksiniz

cok guldum ya patronun uzerine almasina belki icerden bebiste gulup seni durtmustur

saol cnm.
feriha hep dualarimdasiniz ins. az kaldi tez vakitte sen boyaci diger kizlarda hamile kalacaksiniz

Ins canim ya ben hep elim bosa cikiyor rabbimin imtihani napalim.iste elimden bisey gelmiyor artik biran once su 6 ay bi dolsada bende baslasam.tedaviye bekleyemiyorum boye
Ins rabbim yuzumuzu guldursun

Ins canim ya ben hep elim bosa cikiyor rabbimin imtihani napalim.iste elimden bisey gelmiyor artik biran once su 6 ay bi dolsada bende baslasam.tedaviye bekleyemiyorum boye
Ins rabbim yuzumuzu guldursun

belki afras gibi sende kendiliginden hamile kalacaksin feriha o yuzden kafani bosalt rahatla zor biliyorum ama bi dene bakalim

Gamzecim çok sevindim sağlıklı bir şekilde ikisinide birden kucağına alırsın inşallah . İkiz gebelik kendine dikkat edersen. öyle bir zorluğu yok biraz daha ağırlaşıyor insan sadece okadar. Rabbim vaktinde doğum nasip etsin inşallah

sağol canım Allah razı olsun ben şimdiden çok ağrı sancı çekiyorum

kanamam yok elh. canım bel karın ve kasık ağrısı çok iki günde hastanede yattım böbreklerim iltihaplanmıştı

Ay canım çok geçmiş olsun böbrek iltihabı nı iyi bilirim yirmigün ağrı kesiciiğnelerle durmuştum üsteüstelik srsen birde hamişsin daha zordur allah yar ve yardımcın olsun canım çok dikkat et kendine idrar tahlillerini hiç ihmal etme druna da hatırlat özellikle dikkat etsin canım bol su iç ikizlere dikkat et cinsiyet belli oldu mu canım

tşk ederim canım yok daha erken cinsiyetlere 8+5 günlüğüm daha

kızlar ben ara ara bakıp çıkıyorum napıyrsunuz nasılsınız bazen konuşacak bişey bulamıyorum..ben kararsızım şuan ocak yaklaşıyor ve dondurulmuşları koydursammı diye düşünüyorum eğer bekletirsem yaza kadar beklemem gerekicek eşimde kararsız sanırım belkide yaşadıklarımın etkisinde korkularım var o yüzden beklemelimiyim bilemiyorum bebek görünce bir heves geliyor sonra rutin bir fikir olarak kalıyor ya kararsızlığı hala atamadım üzerimden birde şu pıhtı olayını kimse söylemeden öğrendim ya iyice allak bullak oldu kafam acaba diyorum diyorum ankara yada istanbula mı gitsek burda trabzonda tek merkez var adam gibi bilmiyorum şaştım kaldım ya..

Bnm cnm ama bnde 1 ay daha dogum kontrol hapi kullancm dokttorm seker yukleemsi yaptri gizlu seekr ve tsh yuksek o yizdn degerler birz dussn bakLm 1 ay daha

Canim bu seker yuklemesi nasil yapildi ve tup bebekle alakasi ne acaba

Bu arada dun yigenim dunyaya geldi ben nasil tepki vercem bakalm o bebegi gorunce nasil kucagima alcam cunku ablamin hamile oldugunu ogrenince cok aglamistim

Canim benin beninden senden kalir yerim.yok bende kara kara dusunuyorum ama dondurulmuslarin varsa dene bence sansini bebeklere bakip icimizi cekmekten iydir

canım ook sevindim ikiz gebelik ha valla mucize dimi önce tuğba ,sonra ben benden sonra miage ve sen inşallh buda isteyen hekese allahım çifte fe versin çok istiyorum dikkat et kendine allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin heşey onları kucağına alacağın gün bitecek şim dden bol bol uyu gei bn hala uyuyom yaa :)

topikimize nazar değdi hepimiiz dağıldık vallaaaa ( nerelerde herkes kmse tedavide olmayınca anlatacak bişide olmuyor dimi bende aynı durumdayım ...ii akşamlar kızlarrr

Canim benin beninden senden kalir yerim.yok bende kara kara dusunuyorum ama dondurulmuslarin varsa dene bence sansini bebeklere bakip icimizi cekmekten iydir

evet canım haklısın ama işte acabalar insanın beyninde olunca cesaretim mi yok ne...bakalım hayırlısı ocak gelsin yılbaşı gelsin belki yeni yıl yeni umutlar yeşertir bizde kucaklarımızda dolar inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…