rabbim saglikli sigatli kucagina almayi nasip etsin.bu gün bende doktora gittim 5-0 hafta günlükmüs sadece kesenin icinde nokta gibi göründü insallah bende bebgimin kalp atisini Duyar 3 ayi allahin izniyle sorunsuz gecirim.... inslahhh
saol cnm.Canim benim.cok sevindim allahim kucagina almayi nasip etsin ins darisi bizim basimiza artik b
Canım bugün öğlen tam sana yazıyordum patron geldi yanıma ekranı nasıl kapattığımı bilmiyorum :))) ama çok da komik oldu. kullandığımız programla ilgili bişey soruyordu ben artık şekilden şekile giriyorum. Bizim sıpa içerden tekmeleyip duruyor baya bildiğin vuruyor yani. Canımı acıtmaya başladı ama belli etmemeye çalışıyorum patrona da . Ben en sonunda dayanamadım başladım gülmeye. Adam bir garip oldu niye gülüyorsun diyor. Yok bişey diyorum inanmıyor falan. Öyle dedi sebepsiz gülme deli derlerNeyse beş dk sonra geldi yanıma. Diyor ki sen göbeğime güldün dimi kemeri fazla sıkmışım da ondan diyor :) Dedim yok alakasız bir konuya güldüm.
Beş dk sonra tekrar diyor ki dedin dimi kendi kendine göbek de benle yarışıyor diyeÇok güldüm ama ya . Neyse biraz da siz gülün diye yazdım O kahverengi lekeler bende de oldu zaten lekelerle öğrenmiştim hatırlarsın. Nasipte varsa inşallah hiçbişey engel olamaz sıkma canını . Öptüm herkesi
cnm cok sevindim ya.ins. onu da duyacaksin normalde kalp atisi duyulmasi beklenmiyordu bizimde.
kahverengi lekelenmelere takilma bi arkadasimin once k.rengi sonra kirmizi lekelenme oldu simdi 30. haftasinda saglikli bi hamilelik geciriyor :)
ins. biz de seninle o haftalara sag salim ulasicaz minnosllarla
saol cnm.
feriha hep dualarimdasiniz ins. az kaldi tez vakitte sen boyaci diger kizlarda hamile kalacaksiniz
Ins canim ya ben hep elim bosa cikiyor rabbimin imtihani napalim.iste elimden bisey gelmiyor artik biran once su 6 ay bi dolsada bende baslasam.tedaviye bekleyemiyorum boye
Ins rabbim yuzumuzu guldursun
belki afras gibi sende kendiliginden hamile kalacaksin feriha o yuzden kafani bosalt rahatla zor biliyorum ama bi dene bakalim
mrb kızlar nasılsınız topik çok sessizleşmiş bende mide bulantıları ve ağrılarla uğraşıyorum
bu arada Allah ın izniyle bizimde ikizlerimiz olacak inş.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
bizimde inş. hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
sağol canım Allah razı olsun ben şimdiden çok ağrı sancı çekiyorumGamzecim çok sevindim sağlıklı bir şekilde ikisinide birden kucağına alırsın inşallah . İkiz gebelik kendine dikkat edersen. öyle bir zorluğu yok biraz daha ağırlaşıyor insan sadece okadar. Rabbim vaktinde doğum nasip etsin inşallah
sağol canım Allah razı olsun ben şimdiden çok ağrı sancı çekiyorum
kanamam yok elh. canım bel karın ve kasık ağrısı çok iki günde hastanede yattım böbreklerim iltihaplanmıştıNe ağrısı canım hayırdır mide bulantıları filan daha ağır geçiyor ama kanaman mı var allah yardımcın olsun
kanamam yok elh. canım bel karın ve kasık ağrısı çok iki günde hastanede yattım böbreklerim iltihaplanmıştı
tşk ederim canım yok daha erken cinsiyetlere 8+5 günlüğüm dahaAy canım çok geçmiş olsun böbrek iltihabı nı iyi bilirim yirmigün ağrı kesiciiğnelerle durmuştum üsteüstelik srsen birde hamişsin daha zordur allah yar ve yardımcın olsun canım çok dikkat et kendine idrar tahlillerini hiç ihmal etme druna da hatırlat özellikle dikkat etsin canım bol su iç ikizlere dikkat et cinsiyet belli oldu mu canım
Canim sen tedavi basladin mi kz sensin sanirim o baslicak olan merk ettim seni
Bnm cnm ama bnde 1 ay daha dogum kontrol hapi kullancm dokttorm seker yukleemsi yaptri gizlu seekr ve tsh yuksek o yizdn degerler birz dussn bakLm 1 ay daha
kızlar ben ara ara bakıp çıkıyorum napıyrsunuz nasılsınız bazen konuşacak bişey bulamıyorum..ben kararsızım şuan ocak yaklaşıyor ve dondurulmuşları koydursammı diye düşünüyorum eğer bekletirsem yaza kadar beklemem gerekicek eşimde kararsız sanırım belkide yaşadıklarımın etkisinde korkularım var o yüzden beklemelimiyim bilemiyorum bebek görünce bir heves geliyor sonra rutin bir fikir olarak kalıyor ya kararsızlığı hala atamadım üzerimden birde şu pıhtı olayını kimse söylemeden öğrendim ya iyice allak bullak oldu kafam acaba diyorum diyorum ankara yada istanbula mı gitsek burda trabzonda tek merkez var adam gibi bilmiyorum şaştım kaldım ya..
mrb kızlar nasılsınız topik çok sessizleşmiş bende mide bulantıları ve ağrılarla uğraşıyorum
bu arada Allah ın izniyle bizimde ikizlerimiz olacak inş.
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş.
bizimde inş. hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Canim benin beninden senden kalir yerim.yok bende kara kara dusunuyorum ama dondurulmuslarin varsa dene bence sansini bebeklere bakip icimizi cekmekten iydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?