naber kız nasıl gidiyor
AMINN canimmsabirla bu imtahani kazanmak nasip olur INSALLAHH canimm
tez zamanda hayirlisiyla bebeklerime kavusurumm INSALLAHHHinan en cok yanlizlik üzüyor beni cok zor cokk
canim INSALLAH sen ve melegin iyisinizdirbayramlasmaya gittinizmi
selam kızlaaar, ben geldiiim.
kız havin bizden gizli doğurmadın de mi?
Canim herkezin tatili bitmemis heralde bizim ki bitti valla cok cabuk gecti ins guzel haberlerle gelirsin
Ins cnm en buyuk korkum kist suanda ins kusursuz bir tedavi olur sonu mutluluk olur
cnm iim sen nasılsın kusura bakma geç oldu biraz..
kızlar 15 gündür yoktum abimin düğünü vardı şehir dışındaydık malum telaş giremedim :)) yarın da iğneler için raporumu almaya gidiyorum haftaya başlanacak regl olmama bağlı günü işte bekliyoruz bakalım :))
hepinizin haberlerini okudum ...selamlar
canım rabbim hiç bir kulunu yalnızlıkla imtihan etmesin yalnızlık ne kadar zordur bilirim rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını nasip eylesin inş
canım yok daha doğurmadım rabbim bebeğimin vakitlice gelmesini nasip eylesin inş
sen nasılsın oğluşların nasıl canım büyümeye başladımı karnın artık tekmeyemeye başlamışsındır
feriha bebeğimizolsun canlarım rabbim bu tedavilerinizi son tedaviniz eylesin rabbim bu sefer inş sizlerede meleklerinizi kucağınıza almak için gün sayanlardan eylesin
Merhaba canım. Sen yazdıktan bir gün sonra gördüm ama tam cevap yazarken de patron geldi kaldı bir daha da giremidm foruma. Eşim annesinin yanına memlekete gitti ben de annemde kaldım yolculuk yasak diye. Bayramı gripli geçirdim. Baya bir yorgunluk bitkinlik var. dünden beri başım çok ağrıyor bir türlü geçmedi. Çok ilaç kullanıyorum kalsiyum demir magnezyum kan sulandırıcı reflü için bi de troid için. Hani doktorlar veriyor ama iyi mi ediyoruz kötü mü allah bilir. İnşallah hayırlsıyla kucağımıza almak nasip olur. Geçip gidiyor günler bakalım inşallah dileyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Dün akşam biri dedi 20 sene sonra çocuğu olmuş kadının. Yıllarca uğraşmış ameliyatlar tedaviler rabbim vazgeçtikten sonra nasip etmiş. Ben yeni evlenen herkese diyorum erken telaşa düşüp de gerilmeyin diye. Ben kendimde bu korkulardan dolayı olmadığını düşünüyorum. Nasipse olacak işte ahh bu sabırsızlığımız. Bir akrabam da hamile benle ayın haftada hatta. Bayramda misafir başka biri geldi diyor ki ben de yanındayım o daha yeni mi doğuracak kaç sene oldu evleneli. Patavatsız bu insanlar. Sanki kendi becerdi de yaptı.İşte ne yapıcan onların söyledikleri de kendi imtihanları. Neyse çok konuştum. :))) Öpüyorum canım Allaha emanet ol.
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepiniz ehuzurlu mutlşu güzel bir akşam diliyorum inş hepimniz iyisinizdir
ben gün geçtikce ağırlaşıyom ve bazen bebeğim doğacak diye heyecanlanırken bazende değişik endişeler kaplıyo beni rabbim bu güne kadar yaşadığım tüm duyguları bu yolda emek sarfeden tüm kader arkadaşlarıma yaşatsın bu topikten hepinizin bebeşlerine kavuşma gününü rabbim takip etmeyi nasip eyleisn inş
evet kızlar canlarım kader arkadaşlarım ben bugün kontrole gittim ve herşey yolunda diyip tedaviye başladı doktorum allahın izniyle nolur şimdi en çok ihtiyacım olan dua bana dua edin ve bildiklerinizi söyleyin bende okuyayım rabbim eşime ve banada yaşatsın anne baba olma duygusunu ve tüm isteyenlere sizlere
inş cnm bnm rabbim hepimize nasip etsin hepimiz tadalım evlat kokusunuhayirlisi olsun bebegimiz olsun rabbim hayirlisiyla baslayip saglikla bebegini kucagina alirsin insallahh... rabbim insallah bizlerede nasip eder hayirlisiyla anne olmayii...insallahhh
Selm cnm bnmde aklma gelmdi degl ikizlerden ne haber
canım rabbim hiç bir kulunu yalnızlıkla imtihan etmesin yalnızlık ne kadar zordur bilirim rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını nasip eylesin inş
canım yok daha doğurmadım rabbim bebeğimin vakitlice gelmesini nasip eylesin inş
sen nasılsın oğluşların nasıl canım büyümeye başladımı karnın artık tekmeyemeye başlamışsındır
evet kızlar canlarım kader arkadaşlarım ben bugün kontrole gittim ve herşey yolunda diyip tedaviye başladı doktorum allahın izniyle nolur şimdi en çok ihtiyacım olan dua bana dua edin ve bildiklerinizi söyleyin bende okuyayım rabbim eşime ve banada yaşatsın anne baba olma duygusunu ve tüm isteyenlere sizlere
selam şekeriiim. iyilerdir inşallah :)) daha görmeye 2 hafta var.
inşallah canım. benim oğluşlarım iyidir inşallah. kıpraşıolar artık yavaş yavaş ama sürekli değil. ara ara hissediyorum.
hayırlı olsun canımm. inşallah bu defa sonucu güzel olacak, inşallaaah. gelişmelerden haberdar et bizi.
selam şekeriiim. iyilerdir inşallah :)) daha görmeye 2 hafta var.
inşallah canım. benim oğluşlarım iyidir inşallah. kıpraşıolar artık yavaş yavaş ama sürekli değil. ara ara hissediyorum.
mirage canım senin yazını okuyunca kendimi anımsadım bende bebişi gördükten bir hafta sonra bana sorarlardı bebeğin naısl bende daha çok var görmeye der iyidir heralde derdim iyilerdir annesi merak etme
canım benim bu haftalarda bıraz nasıl desem sık değil aralıklarla tekmeliyo bebişler 24 . haftadan sonra bu hareketler daha net oluyo ama bu kişiden kişiye değişiyo tabiki birde bebeğin anakarnındaki hareketliliğiyle alakalı bazen bebekler içe tekme atıyo ama maşallah senin kuzucuklara 18 haftayıda doldurdular annesi 19. haftaya başladılar rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin
inşallah havinim. inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz. buradaki bekleyen tüm arkadaşların da sırayla göbişleri bebek dolsun, onların da heyecanlarına ortak olalım inşallaaaah.
ayy ne heyecanlı yaa. inşallah daha durur ama bundan sonra korkma artık havin. doğsa bile problem olmaz.
feriha naber canım
Iyilik canim senden naber kiz ins ikimizde bebehimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?