Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ins cnm bnm hayrli mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim bizim kucagimizida doldursun bnm ikinci denemem. cnm ama bna gore ilki merkez hatasydi senn kacnci denemen olck nasipse
Amin canim ins kucagimiz dolsun benim 4. Denemem olcak canim artik allaha isyana olmasin ama sabrim kalmadi o tedaviye ignelere felan ins son olsun tek istedigim bu

Amin canim ins kucagimiz dolsun benim 4. Denemem olcak canim artik allaha isyana olmasin ama sabrim kalmadi o tedaviye ignelere felan ins son olsun tek istedigim bu

Kac yillik evlisin cnm sen ins son denemen olur yani ins rabbim hepimiz icin son nasip etsn kucagmiz dolsun amiiiinn

Kac yillik evlisin cnm sen ins son denemen olur yani ins rabbim hepimiz icin son nasip etsn kucagmiz dolsun amiiiinn

Amin canim amin ben 4 yilliki evliyim ilk sene biz istemedik 2. Sene olmayinva doktora gittik hep bana bakildi bir sene bosaa gitti anlican iki senedirde tup bebek tedavisindeyim arka arkaya yaptirdim ondansanirim biktim bu son olsun hepimiz icin ins
Srn kac senelk evlisin canim

herkese huzurlu mutlu bayramlar güzeller. Bayramda ettiğiniz tüm dualar kabul our inşallah. feriha ve bebegimolsun, benim son tedavim de ramazan bayramına denk gelmişti. sizinki de kurban bayramına denk geldi. İnşallah bayram size de uğurlu gelir :)

Agzina saglik cnm bnm ins bzmde son tedavimiz olur ve bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gelecek bayramlarda yavrularimiz bzmle olur

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinizin kurban bayramı mübarek olsun

canlarım uuzn zamandır uğrayaamdım günüm günümü tutmuyo inş hepiniz iyisinizidr feriha bebeğimolsun canlarım inş tedavilerinizin sonucu pozitif olru rabbim bu mübarek günler hürmetine gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin

canım benim ne yazacağımı biilemedim rabbim hakkında hayırlı olanı naisp eylesin sana ummadığın anda hayırlı sağlıklı bir evlat mucize şekilde nasip eylesin rabbim hiç bir kulunu yalnızlıkla imtihan etmez sadece kullarını sınar bakalım kulum bana ne kadar sabır gösterecek kulum isyan edecekmi diye rabbim bu imtihanı kazananlardan eyler bizi inş

Kizlar saolun insbizimde son olsun bizde koca koca gobekli olalim ins yavrumuz bizi birakmadan kucagimiza aldigimz gunleride goruruz ins
Herkezin bayrami mubarek olsun canlar

Ins cnm rabbim bizede nasip etsn bu son tedavimiz olsn ins geleck kurbnda bzm yavrularmzda kucagmzda olsn ins

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNN

slm kizlarr bayraminizi kutlar sevdiklerinizle ve bebislerinizle saglikli, huzurlu, mutlu gecirmenizi diliyorumm canlarr

feriha, bebisimizolsun tedaviniz hayirli olsun INSALLAH bu sefer olucak hayirlisiyla diger arkadaslar INSALLAH sizlerde tez zamanda hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuzz
hamis arkadaslar INSALLAHH birdahaki bayram bebislerinizle birlikte buraya yazmaniz dilegiyle
herkesileri öpüyorumm

AMINN canimm sabirla bu imtahani kazanmak nasip olur INSALLAHH canimm
tez zamanda hayirlisiyla bebeklerime kavusurumm INSALLAHHH inan en cok yanlizlik üzüyor beni cok zor cokk
canim INSALLAH sen ve melegin iyisinizdir bayramlasmaya gittinizmi

ins cnm bnm rabbim hepimizin gelecek bayramda doldursun kucaklarımızı

Merhaba canım. Sen yazdıktan bir gün sonra gördüm ama tam cevap yazarken de patron geldi kaldı bir daha da giremidm foruma. Eşim annesinin yanına memlekete gitti ben de annemde kaldım yolculuk yasak diye. Bayramı gripli geçirdim. Baya bir yorgunluk bitkinlik var. dünden beri başım çok ağrıyor bir türlü geçmedi. Çok ilaç kullanıyorum kalsiyum demir magnezyum kan sulandırıcı reflü için bi de troid için. Hani doktorlar veriyor ama iyi mi ediyoruz kötü mü allah bilir. İnşallah hayırlsıyla kucağımıza almak nasip olur. Geçip gidiyor günler bakalım inşallah dileyen herkes hayırlısıyla bebeğine kavuşur. Dün akşam biri dedi 20 sene sonra çocuğu olmuş kadının. Yıllarca uğraşmış ameliyatlar tedaviler rabbim vazgeçtikten sonra nasip etmiş. Ben yeni evlenen herkese diyorum erken telaşa düşüp de gerilmeyin diye. Ben kendimde bu korkulardan dolayı olmadığını düşünüyorum. Nasipse olacak işte ahh bu sabırsızlığımız. Bir akrabam da hamile benle ayın haftada hatta. Bayramda misafir başka biri geldi diyor ki ben de yanındayım o daha yeni mi doğuracak kaç sene oldu evleneli. Patavatsız bu insanlar. Sanki kendi becerdi de yaptı.İşte ne yapıcan onların söyledikleri de kendi imtihanları. Neyse çok konuştum. :))) Öpüyorum canım Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…