Amin canim ins kucagimiz dolsun benim 4. Denemem olcak canim artik allaha isyana olmasin ama sabrim kalmadi o tedaviye ignelere felan ins son olsun tek istedigim buIns cnm bnm hayrli mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim bizim kucagimizida doldursun bnm ikinci denemem. cnm ama bna gore ilki merkez hatasydi senn kacnci denemen olck nasipse
Amin canim ins kucagimiz dolsun benim 4. Denemem olcak canim artik allaha isyana olmasin ama sabrim kalmadi o tedaviye ignelere felan ins son olsun tek istedigim bu
Kac yillik evlisin cnm sen ins son denemen olur yani ins rabbim hepimiz icin son nasip etsn kucagmiz dolsun amiiiinn
Amin canim amin ben 4 yilliki evliyim ilk sene biz istemedik 2. Sene olmayinva doktora gittik hep bana bakildi bir sene bosaa gitti anlican iki senedirde tup bebek tedavisindeyim arka arkaya yaptirdim ondansanirim biktim bu son olsun hepimiz icin ins
Srn kac senelk evlisin canim[/QUOTE
Biz 2,5 cnm bz cabuk farkna vardk ama bzmde 6 ay bana bakldi sadece sonnda doktor beylerin aklna geldid spermiogram yaptrmak iste onlar icin hersey kolay bz ne cekiyoz hic onemi yok ins bi daha kurbanda bebislerimZ bzmle olur
Agzina saglik cnm bnm ins bzmde son tedavimiz olur ve bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gelecek bayramlarda yavrularimiz bzmle olurherkese huzurlu mutlu bayramlar güzeller. Bayramda ettiğiniz tüm dualar kabul our inşallah. feriha ve bebegimolsun, benim son tedavim de ramazan bayramına denk gelmişti. sizinki de kurban bayramına denk geldi. İnşallah bayram size de uğurlu gelir :)
hayirli geceler kizlarr
malesef adet oldum tes bile ypmama gerek kalmadan cok agladim cokkk
inanin cok biktim büyük konusmuyorum ama tedavi düsünmüyorum hele tüp bebek hic. ne zaman yapsak her türlü yüzüme gözüme bulasioyrisyanin esigine geliyorum. karar verdim ABBIME biraktim belkide nasibimde yok diyorum.
ucunda ölüm yokya benim kaderim yanlizlikmis
tedaviye basliyan yada tarsfer yaptirmis olan arkadaslar bütün kalbimle sizlere dua ediyorum ALLAH sizlerin kucagini hayirlisiyla doldursunn
saglikli evlatar hayirli evlatlar nasip etsinn
hamile olanlarda kucagina almak nasip olsun INSALLAHHH
doguranlarda hayirlisiyla güle güle büyütsünlerr
canlarım uuzn zamandır uğrayaamdım günüm günümü tutmuyo inş hepiniz iyisinizidr feriha bebeğimolsun canlarım inş tedavilerinizin sonucu pozitif olru rabbim bu mübarek günler hürmetine gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin
canım benim ne yazacağımı biilemedim rabbim hakkında hayırlı olanı naisp eylesin sana ummadığın anda hayırlı sağlıklı bir evlat mucize şekilde nasip eylesin rabbim hiç bir kulunu yalnızlıkla imtihan etmez sadece kullarını sınar bakalım kulum bana ne kadar sabır gösterecek kulum isyan edecekmi diye rabbim bu imtihanı kazananlardan eyler bizi inş
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUNN
slm kizlarr bayraminizi kutlar sevdiklerinizle ve bebislerinizle saglikli, huzurlu, mutlu gecirmenizi diliyorumm canlarr
feriha, bebisimizolsun tedaviniz hayirli olsun INSALLAH bu sefer olucak hayirlisiyladiger arkadaslar INSALLAH sizlerde tez zamanda hayirlisiyla bebeklerinize kavusursunuzz
hamis arkadaslar INSALLAHH birdahaki bayram bebislerinizle birlikte buraya yazmaniz dilegiyle
herkesileri öpüyorumm
slm safak cok sükür iyim calismaya basladim düsük nedenleri arstiriliyor 10 ayin soninda belli olacak genetik test biraz uzun sürüyo bilmiyorum artik herseyin hayirlisi sadece kalbim daraliyor nefes alamiyacak gibi oluyorum bazen dua ediorum sadece elimizde birsey gelmiyo ne yapsam ne etsek bos allah ol derse olacak sebeb lazim rabbim bizlere sabir versin... sen nasilsin safak? rabbim saglilli sigatli melegini kucagina almayi nasip etsin.... aminnnnnn
Kizlar nerdesiniz hepiniz ya yarn bnm ilk kontrolum var yarn cok heycanlym :)
Canim herkezin tatili bitmemis heralde bizim ki bitti valla cok cabuk gecti ins guzel haberlerle gelirsin
selam kızlaaar, ben geldiiim.
kız havin bizden gizli doğurmadın de mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?