Ins cnm bnm ikimizinde ayni zmnlarda gelck sonucu ve olursa bebeleri
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum
canlarım bugün saat 3 de kontrolum var dua edin herşey yolunda olsun rabbimin izniyle meleğim beklenen günde gelsin erekn gelmesin inş
safak insallah rabbim sonuna Kadar insalah hersey güzel gider hayirlisiyla Zamani ve vakti geldiginde bbegini saglila kucagina alirsin rabbim bizlerde nasip der insallahh aminnn.... safak cinsiyyeti bellimi kusura bakma yazdiysanda ben gözden kacirmis olabilirim?[/QUOT
Bende bu sene çoğunluğa uydum canım. Kızlara hayılı uğurlu olsun bir oğlum olacak inşallah :))) Şu anda bile pıt pıt vuruyor karnıma çok hareketli maaşallah. Bugünlerde oturmakta falan baya zorlanmaya başladım işim de masa başı. İnşallah bundan sonrası için kolay geçer bekliyoruz bakalım hayırlısıyla.
Ins olsun ikimizinde ya bu son olsun yuzumuz gulsun artik gulmeyi ozledim inan mutlu olmayi herkez kucagina aldikca ben evde darariyorum bombos ev bi cocuk sesi bi bebek sesi olsun evimizde ben gulerken bile aninda durabilen biri oldum kendi kendime ediyorm ama elimde degil.
Neredeyse hepimiz aynı zamanda başıyoruz arka arkaya hamişim yazarız inşşşş :)))
Neredeyse hepimiz aynı zamanda başıyoruz arka arkaya hamişim yazarız inşşşş :)))
Canım kontrolün nasıl geçti..inşallah herşey yolundadır..
Merhaba arkadaşlar. Maşallah tedaviler başlamış hamilelerde herşey yolunda. Bundan sonrada herşey gönlümüzün umduğu gibi olur inşallah.
Kızlar dünden beri çok huzursuzum. Dün misafirim vardı. İşten geldim iyi kötü temizliğimi tamamladım hazırlığımı yaptım. Neyse geldiler 2 çocuklu bi aile gelenler benle yaşıt gelen misafirde. Neyse ikramlarımı yaptım falan ama ne ikram ettiysem döktüler saçtılar. Bütün aksesuarları toplamak zorunda kaldım herşeyi oynadılar benim için manevi değeri önemli olan şeyler var. Yani uzanılmayacak şeylere bile el attılar. Bayram çikolatası tuttum kaldırdığım yerden buldular ellerinde eridi heryere sürdüler. En son meyve faslı son nokta artık koltukların üstü hep meyve oldu elinden akanları resmen koltukta kuruladı büyük çocuk. Annesinin tepkisi ise sadece elini silseydim oldu çocuğa. Ve gerek kalmadan çocuk sürdü bile heryere elini. İnanır mısınız lavabonun prizlerinde bile meyve izi var.küçük çocuk tv sehpasının üstünden inmedi ee tabi elinde yiyeceklerle. Anne oturdu tv izledi resmen. Resmen çileden çıktım. Onlar gidince eşime derdim ki ben mi tahammülsüzüm acaba art niyetlimi düşünüyorumda Rabbim bize evlat vermiyor dedim. Yazık oda üzüldü bizim çocuğumuz olsa öyle kaygısız olmayız gözümüzü üstünden ayırmayız dedi.
Sonra eşim süpürge tuttu eve yazık kıyamadı bana bende gece 12 de koltuk sildim
Kusura bakmayın uzun oldu ama kime anlatayım birine desem senin yokta ondan sana tuhaf geliyo diyecek bide onlar sinirimi bozacak sanki tv sehpasının üstünde oturmak meyve suyu akan eli koltuğun üstüne kurulamak normal bişey gibi.
canım benim bıraz geç yazıyom kusura bakma kontrol nst derken çok yoruldum hastaneden geldiğimde haşatım çıkmıştı bu saatte anca bakabildim topiğe rabbimin izniyle herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı yok bebeğimde haftasıyla uyumlu teyzesi ve 2 hafta sonra kesin doğum şeklim belli olacak ona görede meleğğimi kucağıma almak için gün sayacağım
sen nasılsın kızın nasıl inş sendede herşey yolundadır canım
Merhaba arkadaşlar. Maşallah tedaviler başlamış hamilelerde herşey yolunda. Bundan sonrada herşey gönlümüzün umduğu gibi olur inşallah.
Kızlar dünden beri çok huzursuzum. Dün misafirim vardı. İşten geldim iyi kötü temizliğimi tamamladım hazırlığımı yaptım. Neyse geldiler 2 çocuklu bi aile gelenler benle yaşıt gelen misafirde. Neyse ikramlarımı yaptım falan ama ne ikram ettiysem döktüler saçtılar. Bütün aksesuarları toplamak zorunda kaldım herşeyi oynadılar benim için manevi değeri önemli olan şeyler var. Yani uzanılmayacak şeylere bile el attılar. Bayram çikolatası tuttum kaldırdığım yerden buldular ellerinde eridi heryere sürdüler. En son meyve faslı son nokta artık koltukların üstü hep meyve oldu elinden akanları resmen koltukta kuruladı büyük çocuk. Annesinin tepkisi ise sadece elini silseydim oldu çocuğa. Ve gerek kalmadan çocuk sürdü bile heryere elini. İnanır mısınız lavabonun prizlerinde bile meyve izi var.küçük çocuk tv sehpasının üstünden inmedi ee tabi elinde yiyeceklerle. Anne oturdu tv izledi resmen. Resmen çileden çıktım. Onlar gidince eşime derdim ki ben mi tahammülsüzüm acaba art niyetlimi düşünüyorumda Rabbim bize evlat vermiyor dedim. Yazık oda üzüldü bizim çocuğumuz olsa öyle kaygısız olmayız gözümüzü üstünden ayırmayız dedi.
Sonra eşim süpürge tuttu eve yazık kıyamadı bana bende gece 12 de koltuk sildim
Kusura bakmayın uzun oldu ama kime anlatayım birine desem senin yokta ondan sana tuhaf geliyo diyecek bide onlar sinirimi bozacak sanki tv sehpasının üstünde oturmak meyve suyu akan eli koltuğun üstüne kurulamak normal bişey gibi.
Sevindim cnm iyi olmanıza Kızınada maaşallah
Zamaanında sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına yavrunu inşallah cnm.
bizde iyiyiz çok şükür canım herşey yolunda günleri geçiriyoruz.
inş cnm bnm sen ne zaman başlıyosun iğnelere :)
Canim basladin ki ignene
hadi hayırlısı diyelim cnm :)kızlar ikinize birden yazayım :) cuma günü d.kontrol hapımı kesicem 2 güne regl olurum yani önümüzdeki p.tesi yada salı başlarım iğnelere hayırlısıyla inş..siizin başladı heralde dimi iğneler arkanızdan gelirim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?