• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ins cnm bnm ikimizinde ayni zmnlarda gelck sonucu ve olursa bebeleri ;)

Ins olsun ikimizinde ya bu son olsun yuzumuz gulsun artik gulmeyi ozledim inan mutlu olmayi herkez kucagina aldikca ben evde darariyorum bombos ev bi cocuk sesi bi bebek sesi olsun evimizde ben gulerken bile aninda durabilen biri oldum kendi kendime ediyorm ama elimde degil.

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum

canlarım bugün saat 3 de kontrolum var dua edin herşey yolunda olsun rabbimin izniyle meleğim beklenen günde gelsin erekn gelmesin inş

Canım kontrolün nasıl geçti..inşallah herşey yolundadır..:16:

safak insallah rabbim sonuna Kadar insalah hersey güzel gider hayirlisiyla Zamani ve vakti geldiginde bbegini saglila kucagina alirsin rabbim bizlerde nasip der insallahh aminnn.... safak cinsiyyeti bellimi kusura bakma yazdiysanda ben gözden kacirmis olabilirim?[/QUOT

Bende bu sene çoğunluğa uydum canım. Kızlara hayılı uğurlu olsun bir oğlum olacak inşallah :))) Şu anda bile pıt pıt vuruyor karnıma çok hareketli maaşallah. Bugünlerde oturmakta falan baya zorlanmaya başladım işim de masa başı. İnşallah bundan sonrası için kolay geçer bekliyoruz bakalım hayırlısıyla.

Ins olsun ikimizinde ya bu son olsun yuzumuz gulsun artik gulmeyi ozledim inan mutlu olmayi herkez kucagina aldikca ben evde darariyorum bombos ev bi cocuk sesi bi bebek sesi olsun evimizde ben gulerken bile aninda durabilen biri oldum kendi kendime ediyorm ama elimde degil.

ne kadar benziyoruz cnm bnm bende öyleyim kahkahalarla gülerken dalıp gidebiliyorum kendimi boşlukta hissediyorum anne olmaktan başka bişeyi düşünemiyorum :/

Canım kontrolün nasıl geçti..inşallah herşey yolundadır..:16:

canım benim bıraz geç yazıyom kusura bakma kontrol nst derken çok yoruldum hastaneden geldiğimde haşatım çıkmıştı bu saatte anca bakabildim topiğe rabbimin izniyle herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı yok bebeğimde haftasıyla uyumlu teyzesi ve 2 hafta sonra kesin doğum şeklim belli olacak ona görede meleğğimi kucağıma almak için gün sayacağım

sen nasılsın kızın nasıl inş sendede herşey yolundadır canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum nerelerdesiniz yine topiği sessizlik kaplamış

Merhaba arkadaşlar. Maşallah tedaviler başlamış hamilelerde herşey yolunda. Bundan sonrada herşey gönlümüzün umduğu gibi olur inşallah.
Kızlar dünden beri çok huzursuzum. Dün misafirim vardı. İşten geldim iyi kötü temizliğimi tamamladım hazırlığımı yaptım. Neyse geldiler 2 çocuklu bi aile gelenler benle yaşıt gelen misafirde. Neyse ikramlarımı yaptım falan ama ne ikram ettiysem döktüler saçtılar. Bütün aksesuarları toplamak zorunda kaldım herşeyi oynadılar benim için manevi değeri önemli olan şeyler var. Yani uzanılmayacak şeylere bile el attılar. Bayram çikolatası tuttum kaldırdığım yerden buldular ellerinde eridi heryere sürdüler. En son meyve faslı son nokta artık koltukların üstü hep meyve oldu elinden akanları resmen koltukta kuruladı büyük çocuk. Annesinin tepkisi ise sadece elini silseydim oldu çocuğa. Ve gerek kalmadan çocuk sürdü bile heryere elini. İnanır mısınız lavabonun prizlerinde bile meyve izi var.küçük çocuk tv sehpasının üstünden inmedi ee tabi elinde yiyeceklerle. Anne oturdu tv izledi resmen. Resmen çileden çıktım. Onlar gidince eşime derdim ki ben mi tahammülsüzüm acaba art niyetlimi düşünüyorumda Rabbim bize evlat vermiyor dedim. Yazık oda üzüldü bizim çocuğumuz olsa öyle kaygısız olmayız gözümüzü üstünden ayırmayız dedi.
Sonra eşim süpürge tuttu eve yazık kıyamadı bana bende gece 12 de koltuk sildim:ssz:

Kusura bakmayın uzun oldu ama kime anlatayım birine desem senin yokta ondan sana tuhaf geliyo diyecek bide onlar sinirimi bozacak sanki tv sehpasının üstünde oturmak meyve suyu akan eli koltuğun üstüne kurulamak normal bişey gibi.

Merhaba arkadaşlar. Maşallah tedaviler başlamış hamilelerde herşey yolunda. Bundan sonrada herşey gönlümüzün umduğu gibi olur inşallah.
Kızlar dünden beri çok huzursuzum. Dün misafirim vardı. İşten geldim iyi kötü temizliğimi tamamladım hazırlığımı yaptım. Neyse geldiler 2 çocuklu bi aile gelenler benle yaşıt gelen misafirde. Neyse ikramlarımı yaptım falan ama ne ikram ettiysem döktüler saçtılar. Bütün aksesuarları toplamak zorunda kaldım herşeyi oynadılar benim için manevi değeri önemli olan şeyler var. Yani uzanılmayacak şeylere bile el attılar. Bayram çikolatası tuttum kaldırdığım yerden buldular ellerinde eridi heryere sürdüler. En son meyve faslı son nokta artık koltukların üstü hep meyve oldu elinden akanları resmen koltukta kuruladı büyük çocuk. Annesinin tepkisi ise sadece elini silseydim oldu çocuğa. Ve gerek kalmadan çocuk sürdü bile heryere elini. İnanır mısınız lavabonun prizlerinde bile meyve izi var.küçük çocuk tv sehpasının üstünden inmedi ee tabi elinde yiyeceklerle. Anne oturdu tv izledi resmen. Resmen çileden çıktım. Onlar gidince eşime derdim ki ben mi tahammülsüzüm acaba art niyetlimi düşünüyorumda Rabbim bize evlat vermiyor dedim. Yazık oda üzüldü bizim çocuğumuz olsa öyle kaygısız olmayız gözümüzü üstünden ayırmayız dedi.
Sonra eşim süpürge tuttu eve yazık kıyamadı bana bende gece 12 de koltuk sildim:ssz:

Kusura bakmayın uzun oldu ama kime anlatayım birine desem senin yokta ondan sana tuhaf geliyo diyecek bide onlar sinirimi bozacak sanki tv sehpasının üstünde oturmak meyve suyu akan eli koltuğun üstüne kurulamak normal bişey gibi.

O duyguyu anlıyorum canım. Ben de hep derim çocuk bu herşeyi yapar aklı sarmıyordur olur ama burda anne babanın tavrı önemli. Ben çocuğum büyüdğünde inşallah nasıl davranacağını ne kadar yaramaz olup olmayacağını bilemem ama şahsen nasıl davranacağımı bilirim. Tepkisiz insanlara ya da rahat davranan insanlara çok kızıyorum. Sen yat kalk meyveye çikolataya şükret :)) Geçen kardeşim bişey anlattı aağzım açık kaldı. Bir akrabanın ufak bir oğlu var zihinsel sorunları olan bir çocuk. Bir yere misafirliğie gidiyorlar. Ev sahibi de çocuklarına çocuk odası yapmış bazaydı uyku setiydi duvar kağıdıydı. Hevesli hevesli göstermiş hatta. Otururlarken çocuk kaybolmuş annesi devamlı şu çocuğa bi bakın deyip duruyormuş. Odaya bir girmişler ki çocuk kakasını yapmış bütün duvarlara yatağa her yere sürmüş. Evsahibi oturup ağlamış. Burda çocuğa ne diyebilirsin işte. anne var anne var yani.

canım benim bıraz geç yazıyom kusura bakma kontrol nst derken çok yoruldum hastaneden geldiğimde haşatım çıkmıştı bu saatte anca bakabildim topiğe rabbimin izniyle herşey yolunda şimdilik bir sıkıntı yok bebeğimde haftasıyla uyumlu teyzesi ve 2 hafta sonra kesin doğum şeklim belli olacak ona görede meleğğimi kucağıma almak için gün sayacağım

sen nasılsın kızın nasıl inş sendede herşey yolundadır canım

Sevindim cnm iyi olmanıza Kızınada maaşallah:nazar::nazar:
Zamaanında sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına yavrunu inşallah cnm.
bizde iyiyiz çok şükür canım herşey yolunda günleri geçiriyoruz.:16::16::16:

canım seni okadar iyi anlıyorumki benimde arkadaşım bana geldiğind eoğlu bilgisayar masasının üstünde tv sehbasının üstünde koltukların üstünd egeziyo anneside hiçö tepki vermiyodu ben sabrediyodum ama senin arkadaşın abartmış çocuğu meyve yerken yanından ayırmıyacaktı senin evine oturmayamı evini pisletmeyemi gelmişler belli değil canım ondan sabırsızım tahammülsüzüm diye sakın düşünme insan çocuğunu bilir ve ona göre tedbir almalı bence gittiği yerde bu benim arkadaşıum bana bişey demez diye düşünmemek lazım canım ondan senin davranışın normal yani insan göz göre göre bazı şeylere tahammül edemiyo

Sevindim cnm iyi olmanıza Kızınada maaşallah:nazar::nazar:
Zamaanında sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına yavrunu inşallah cnm.
bizde iyiyiz çok şükür canım herşey yolunda günleri geçiriyoruz.:16::16::16:

herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim meleğini kucağına alana kadar sıkıntı göstermesin inş

canım hep dua ediyom rabbim vakitlice sağlıklı sıhatli kucağıma almamı nasip eylesin şu 2 haftayı atlatayım hayırlısıyla inş o zaman herşey netleşecek zaten

Ne kadar az kalmis doguma ins sen mutlulugunu yasarken bende hamilolup o mutlulugu yasarim bu gunlerde cok huzursuzm ins son olur

az kalmış doğumuna hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş.. :) doğum yaparken aklına gelirsek bizede dua ett olar mı :)

kızlar gonal-fi yanlışlıkla fazla vurdum bugün hiç başına böyle bişey gelen var mı bişey olur mu ya off nolcakkk şimdiiiiiiii :(((

Back