Merhaba arkadaşlar. Maşallah tedaviler başlamış hamilelerde herşey yolunda. Bundan sonrada herşey gönlümüzün umduğu gibi olur inşallah.
Kızlar dünden beri çok huzursuzum. Dün misafirim vardı. İşten geldim iyi kötü temizliğimi tamamladım hazırlığımı yaptım. Neyse geldiler 2 çocuklu bi aile gelenler benle yaşıt gelen misafirde. Neyse ikramlarımı yaptım falan ama ne ikram ettiysem döktüler saçtılar. Bütün aksesuarları toplamak zorunda kaldım herşeyi oynadılar benim için manevi değeri önemli olan şeyler var. Yani uzanılmayacak şeylere bile el attılar. Bayram çikolatası tuttum kaldırdığım yerden buldular ellerinde eridi heryere sürdüler. En son meyve faslı son nokta artık koltukların üstü hep meyve oldu elinden akanları resmen koltukta kuruladı büyük çocuk. Annesinin tepkisi ise sadece elini silseydim oldu çocuğa. Ve gerek kalmadan çocuk sürdü bile heryere elini. İnanır mısınız lavabonun prizlerinde bile meyve izi var.küçük çocuk tv sehpasının üstünden inmedi ee tabi elinde yiyeceklerle. Anne oturdu tv izledi resmen. Resmen çileden çıktım. Onlar gidince eşime derdim ki ben mi tahammülsüzüm acaba art niyetlimi düşünüyorumda Rabbim bize evlat vermiyor dedim. Yazık oda üzüldü bizim çocuğumuz olsa öyle kaygısız olmayız gözümüzü üstünden ayırmayız dedi.
Sonra eşim süpürge tuttu eve yazık kıyamadı bana bende gece 12 de koltuk sildim
Kusura bakmayın uzun oldu ama kime anlatayım birine desem senin yokta ondan sana tuhaf geliyo diyecek bide onlar sinirimi bozacak sanki tv sehpasının üstünde oturmak meyve suyu akan eli koltuğun üstüne kurulamak normal bişey gibi.