• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

Ne kadar az kalmis doguma ins sen mutlulugunu yasarken bende hamilolup o mutlulugu yasarim bu gunlerde cok huzursuzm ins son olur

feriha canım insan yıkımlar yedinmi çok umutsuz oluyo bunu hayatımızın çok evresinde hepimiz yaşadık ama bu yol o kadar değişikki ne kadar umutsuz olsakta umudumuz olduğu için bu yolda yürüyoruz şöyle düşün senin vucudun tedaviylede olsa bebek yapmaya müsait ya hiç bir şekilde bebek sahibi olamıyacakları düşün rahmi doğuştan olmuyan insanlar var daha kötüsünü düşün her zaman rabbime şükret senin yürüyecek yolun var çok insanın doğuştan o yolları kapalı oluyo canım çok hayal kırıklığı yaşadığın için bu olumsuz düşünceler içinde olman normal ama dediğim gibi daha kötüsünü düşün ve sen rabbimin izniyle inş bu tedavinden sonra içinde büyümek için sana adım adım yaklaşan bebeğine odaklan ne kadar umutsuzluk içinde olursan ol bebeğini düşün ve tebessüm et canım hepimiz ne yollardan geçtik hep dedimya benim kapılarım kapalı iken öylesine çıktığımız bu yolda ya tutarsa hesabı rabbim nasip eyledi sende ne kadar rahat olursan vucudun o kadar rahat olur bu süreçte stres yumurtalıkları çok etkiliyo rahimide canım ondan sen rahat olki bebeğine kavuşmak için inş bu tedavinden sonra gün sayarsın rabbim olumsuzluklar içinde ne mucizeler yaratır inş seninde mucizen bu tedavinden sonra önce göbüşünde sonrada kucağında olur

az kalmış doğumuna hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inş.. :) doğum yaparken aklına gelirsek bizede dua ett olar mı :)

boyacı canım senin tedavi ne aşamada inş bu sefer hepiniz sıra ile buraya hamileyim yazarsınız hep duamdasının bebeğim tutunduğu günden bugüne kadar hergün dilimde duamdasınız rabbim bu güzel anları bu güzel mutluluğu duyguyuı tez vakitte sizlered eyaşatır ibnş daha fazla bu yolda yormaz sizleri

canım hayırlısıyla az kaldı inş bebeğim vakitlice doğar inş bakalım 2 hafta sonrada doğum şeklim netleşecek ona görede meleğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla hakkımda hanki doğum şekli hayırlıysa o şekilde meleğimi sağlıklı sıhatli bende kucağıma alırım inş

kızlar gonal-fi yanlışlıkla fazla vurdum bugün hiç başına böyle bişey gelen var mı bişey olur mu ya off nolcakkk şimdiiiiiiii :(((

canım hemsıreyı arayıp soyle bence suanda ulasamıyabılırsın ama mutlaka yarın ara soyle tedırgın olma ona gore ayarlarlar bundan sonra ınsallah sorun olmaz kac doz vuruyodun sen?

canım hemsıreyı arayıp soyle bence suanda ulasamıyabılırsın ama mutlaka yarın ara soyle tedırgın olma ona gore ayarlarlar bundan sonra ınsallah sorun olmaz kac doz vuruyodun sen?
cnm nedim beyi aradm hmn cumaya kadar kesti 50 vuruyodum enjektörüm bitti başka aldım oda 200ü buldu :((

cnm nedim beyi aradm hmn cumaya kadar kesti 50 vuruyodum enjektörüm bitti başka aldım oda 200ü buldu :((

ooo baya cok vurmussun cnım sen 50 den 200 e baya cokmus 4 katı nerdeyse kasıklarında falan agrı olabılır fazla olduugu ıcın.. benımde bugun cetrotıde sondu 28 ekımde gonal f e baslıcam 150 doz olarak

ooo baya cok vurmussun cnım sen 50 den 200 e baya cokmus 4 katı nerdeyse kasıklarında falan agrı olabılır fazla olduugu ıcın.. benımde bugun cetrotıde sondu 28 ekımde gonal f e baslıcam 150 doz olarak
off off cnm allah cezasını versin o gerizekalı eczacının dedim ki gonal f enjektörü ver uyar bari be bu kadarda olmazyaa offfffffffffff

off off cnm allah cezasını versin o gerizekalı eczacının dedim ki gonal f enjektörü ver uyar bari be bu kadarda olmazyaa offfffffffffff

Canim naptin sen oyle guldurdun vallahi beni gunlerdir hic gulmuyordum ben lucrin vuruluyorum adetimle obur ignelere gececez senin uzun protokol degilmiydi farkli oluyor demekki

feriha canım insan yıkımlar yedinmi çok umutsuz oluyo bunu hayatımızın çok evresinde hepimiz yaşadık ama bu yol o kadar değişikki ne kadar umutsuz olsakta umudumuz olduğu için bu yolda yürüyoruz şöyle düşün senin vucudun tedaviylede olsa bebek yapmaya müsait ya hiç bir şekilde bebek sahibi olamıyacakları düşün rahmi doğuştan olmuyan insanlar var daha kötüsünü düşün her zaman rabbime şükret senin yürüyecek yolun var çok insanın doğuştan o yolları kapalı oluyo canım çok hayal kırıklığı yaşadığın için bu olumsuz düşünceler içinde olman normal ama dediğim gibi daha kötüsünü düşün ve sen rabbimin izniyle inş bu tedavinden sonra içinde büyümek için sana adım adım yaklaşan bebeğine odaklan ne kadar umutsuzluk içinde olursan ol bebeğini düşün ve tebessüm et canım hepimiz ne yollardan geçtik hep dedimya benim kapılarım kapalı iken öylesine çıktığımız bu yolda ya tutarsa hesabı rabbim nasip eyledi sende ne kadar rahat olursan vucudun o kadar rahat olur bu süreçte stres yumurtalıkları çok etkiliyo rahimide canım ondan sen rahat olki bebeğine kavuşmak için inş bu tedavinden sonra gün sayarsın rabbim olumsuzluklar içinde ne mucizeler yaratır inş seninde mucizen bu tedavinden sonra önce göbüşünde sonrada kucağında olur

boyacı canım senin tedavi ne aşamada inş bu sefer hepiniz sıra ile buraya hamileyim yazarsınız hep duamdasının bebeğim tutunduğu günden bugüne kadar hergün dilimde duamdasınız rabbim bu güzel anları bu güzel mutluluğu duyguyuı tez vakitte sizlered eyaşatır ibnş daha fazla bu yolda yormaz sizleri

canım hayırlısıyla az kaldı inş bebeğim vakitlice doğar inş bakalım 2 hafta sonrada doğum şeklim netleşecek ona görede meleğimi kucağıma alacağım hayırlısıyla hakkımda hanki doğum şekli hayırlıysa o şekilde meleğimi sağlıklı sıhatli bende kucağıma alırım inş

Canim benim herseyin farkindayim ama elimde degil icim nasil sizliyor nasil yaniyor yatip kalkip bnu dusunuyorum hadi olmazsaa buda diye tedavi beni cok yoruyor inan benim sakin olcagima cok sitresli oluyorum

Canim naptin sen oyle guldurdun vallahi beni gunlerdir hic gulmuyordum ben lucrin vuruluyorum adetimle obur ignelere gececez senin uzun protokol degilmiydi farkli oluyor demekki

Cnm bnmde uzun protokol ama gonal f kullanym sadece enjektorum bitti istedim gonal f enjeltoru ver dedim oda verdi ama insulin enjektoruyms o yuzden mg orani fln fazlaymus 4 eferlik igneyi 1 kerede vurdum simdi cumaya kadar vurmcm ins bisey olmaz :((

canım sen unutma bundan sonra dıkkat et enjektor buyukde olsa 50 cc cek ılacı cok dıkkat et kuzum tedavı ıptal olmasın ınsallah

Insaallh cnm bkalm cuma sabaha kadar vurcagm igneyi ben bugn vurmus oldum o zmana kadarda vurmcm a gnu kintrolden sonra bakcz artk :( zatn oyle yaptm ama enjektorun cinsi farkliymis :/

Insaallh cnm bkalm cuma sabaha kadar vurcagm igneyi ben bugn vurmus oldum o zmana kadarda vurmcm a gnu kintrolden sonra bakcz artk :( zatn oyle yaptm ama enjektorun cinsi farkliymis :/

canım benım enjektorler hep aynıdır sen ılacı cekerken kac cc cektııgne dıkkat edıceksın enjektor buyukte olsa sen 50 cc ye kadar cekseydın sorun olmazdıbelkı ama enjektor farklıda dıyosun neyse artık olan olmus doktorunada haber verdın nasılsa uzulme artık kuuzum ınsallah aksamaz bısey olmaz içini ferah tut..

Son düzenleyen: Moderatör:
canım benım enjektorler hep aynıdır sen ılacı cekerken kac cc cektııgne dıkkat edıceksın enjektor buyukte olsa sen 50 cc ye kadar cekseydın sorun olmazdı neyse artık olan olmus doktorunada haber verdın nasılsa uzulme artık kuuzum ınsallah aksamaz bısey olmaz içini ferah tut..

Yani cnm doktorum bisey olmz ins dedi ama doktorum dedi bunu insulin enjektorudur o diyi ki bn 50 ile cekmdm yani 45 cektm

Cnm bnmde uzun protokol ama gonal f kullanym sadece enjektorum bitti istedim gonal f enjeltoru ver dedim oda verdi ama insulin enjektoruyms o yuzden mg orani fln fazlaymus 4 eferlik igneyi 1 kerede vurdum simdi cumaya kadar vurmcm ins bisey olmaz :((

Ins bisey olmaz canim doktorunda haberi varmis bi sorun cikmaz
Allahm bize yardimci olsun bu yolda bizim kucagimizi bos koymasin herkez gibi bizde tadalim o sevinci cennet kokulu yavrularla dolsun evlrimiz

Ins bisey olmaz canim doktorunda haberi varmis bi sorun cikmaz
Allahm bize yardimci olsun bu yolda bizim kucagimizi bos koymasin herkez gibi bizde tadalim o sevinci cennet kokulu yavrularla dolsun evlrimiz
Amin ins cnm bnm rabbim yar ve yardmcmz olsun cnm ama cok korkuyorm bn ims kotu bisi olmz :(

Umarım iyisinizdir hepiniz Benim minnak kızım biraz yaramaz teyzeleri o yüzden giremiyorum. Girdiğimdede anca okuyup çıkıyorum.Bende ne zorlu süreçlerden geçtim sizler gibi rabbime şükürler olsun minnak kızımı yolladı bize:) Rabbim en kısa zamanda hepinizin evlatlarınızı kucağınıza vermeyi nasip etsin inşallah kızlar.
Buğün uzun zamandır görüşmediyim bir arkadaşımın tel uyandım. 14 Yıllık evli arkadaşım tedavileri hep olumsuz çıktı neleri var neleri yok harcadılar bir evlat sahibi olmak için olmadı. Ben hamile olduğumu öğrendikten sonra görüşmedik piskolajisi çok bozulmuştu artık. Ve bugün öğrendim ki 2 aylık hamileymiş çokk sevindim. Kızlar biz ne yaparsak yapalım vakti zamanı geldiğinde veriyor rabbim.Umarım sizlerde en kısa zamanda sevinirsiniz. Hoşçakalın şimdilik.

Havinim manşallah az kaldı seninde rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

Nasilsiniz mirage kayipsin gine

selam kızlarrr,

ferihacım burdayım canım. arada okuyorum geceleri ama çok uykum oluyo yazamıyorum bazen. şöyle bir okuyup çıkıyorum.

bebeğimizolsun canım böyle telaşlar oluo tedavide, ama tedaviyi etkileyeceğini sanmam ya. birkaç gün vurmadığında aynı hesaba çıkar herhalde. asıl çatlatma iğnesi önemli, aman onda hata yapma ha.

havinim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.

tedavici kızlar dualarım sizinle. kervana katılmanızı çoook gönülden diliyorum.

bu arada gamze iyice kayboldu hiç yok ortalarda. merve de terk etti gitti. napıolar acaba? haberi olan var mı?

Back