ferihacım arkadaşım buna benzer şeyleri hepimiz yaşıyoruz emin ol. Ama sen onlara değer yükledikçe söyledikleri şeyler anlam kazanıyor. Sen değer vermezsen söyledikleri tırıs gelir tırıs gider. Böyle boş boş konuşanların hayattaki tek başarıları çocuk doğurmak olduğu için ne konuşacak ne söyleyecek başka şeyleri yok. Bi çocuk doğurmuşlar ya hani sanki dünyayı fethetmişler. Salla gitsin. Emin ol zor değil bunu yapmak. Hem bu dönemde daha az görüşmeye çalış insanlarla kitap al oku elişi yap dene bak emin ol iyi gelecek
dilakız ne denir ki canım benim. Rabbim sabrını artırsın. Lütfen kendini toplamaya çalış. Her olumsuzlukta negatifte bi daha denemem diyoruz ama gel gör ki içimizdeki yangın buna müsade etmiyor. Seninde biran önce toparlanman ve yeniden başlıyorum demen dileğiyle
bebeğimizolsun başlamışsın yeni tedaviye hadi hayırlısı bakalım. İnşallah olacak bu sefer
ayşegülcüm yeniden ayaklanmana umutsuzluğa kapılmamana çoook sevindim. İnşallah herşey hallolur bakarsın 3. tedaviye aynı anda başlarız
mirage,havin güzel anneler herşey yolunda sizde maşallahsizi meleklerinizi kocamaaan öpüyorum. Aynı şehirde olsaydık gözaydına gelirdim valla.
inş cnm bnm sende pes etme öyle yılmak yok bizim için rabbim sanada yaşatsın evlat sevgisini kucaklarımızı doldursun hepimizin...söyle bir gecmise baktim
aysegül nasip degilmsi canim malesef INSALLAH bu sefrki tedavinde bebkelrine kavusrsun INSLLAHHH
havincigim cok gecmis olsun gözerin agiriyormusgöz agrisi cok zor bende o dertten müzdaribim. aksamlari beyin yoruldukca sol gözüm kücülüyor cok üzülüyorum beyinden gelen bir sorunmus.
bebegimizolsun tedaviye basliyorussun hayirli olsunn canim INSALLAH sende bu sefer mutlu sona ulasirsinn
tubadan güze haberler gelmis sag salim kurtulmus ameliyattan ona cok sevindimmRABBIM yavrulariyla bir ömür boyu saglikla yasmayi nasip etsinn canim
mirage ikitane yakisiklin oluyormus saglikla büyütmek naasip olsun INSALLAHH
sunanda okuyupda unuttugum arkadaslar kusura bakmayin sizlerde hersey gönlünüzce olsunnnALLAH sizlerede hayirli evlatlar nasip etsinn
Afras nasılsın canım ?
Hepinize tesekkur ederim iyiki varsiniz inanin yuzm gozum oyle sismiski esimde durduramadi beni cunku kendi evimde oturan misafirlerdi onlara ikramlik hazirladim tek.istegim duasi olsun yasin okumustum tedavim icin ama bana karsiligi bu oldu az uz degil inanin cok ustume geldiler baska biyerde olsa inanin kafaya takmicam bu kadar haliya cay dokuldu donup bana cocuk olmayinca bilmez boyle seyleri dediler inanin daha neler nelr ama disimi siktim siktim onlar gidincede saatlerce agladim eger aglamas icimde patlama yasicam hem agladim h yalvardim allaha havale ediyorum hepsini benim etrafimdaki boyle insanlar okadar cok ki onlarin tek derdu benim cocugum ha resmen bana cocuksuz hayat bi oluye benzer dediler
Dilakiz canim dicek bisey bulamiyorum allahim herkezin kalbinden geceni gonlune versin arkadasim ins kendiliginden olur bizimdr bu yanlizligimiz biter
ferihacığım milletin ağzı torba değil ki büzesi densizler topluluğu bunlar.valla banada sürekli karnıma dokunup bebek varmı diye sinir edeleri bebek mevlüdüne çağırdımda kimse gelmedi hiiç kafana takma bunlar anca konuşur bi işin ucudan tutup en azından moral verlim demezler sen bunlara takılmamayı öğrenmezsen bu tedavini etkiler umursama tedavinde kimseyede gitme işim vr gücüm var de .tersle hatta bebk yokmu diyenlere o zamanı gelince olur gelecği vakti bize gaipten söylemiyorlar falan de onlar seni uyuz edene kadar sen uyuz et valla
günaydın kızlar inanın çok haklısın ferihacım insanlar 1 gecede evlat sahibi oluyo ve bizim yaşadığımız onlara çok kolay geliyor düşünsene sabah akşam en az 2şer iğne vuruluyoruz hepimiz ben 6da kalkıyorum artık ve iğneler girmiyor 3 yerim delindi bugün yanı neden bilmiyorum ama neyse yani sonuçta öyle veya böyle biz ne zor yollardan geçiyoruz evlat için biz gururlanmamız gerekirken fedakarlığımızla onlar bizi 1 gecede sahip oldukları birşeyle eziyolar cnm allaha asla isyan etmedim bunun için çünkü eşimi çok seviyorum ve şunu biliyorum sevgsi büyük olann imtihanıda büyük olurmuş rabbim bunu son imtihanımız etsin inş ama insanlara çok kızıyorum çok acımasızlar ama ben bana çocuk muhabbeti yapan herkesle mesafemi koyuyorum artık neredeyse kimse kalmayacak etrafımda bak bilmiyorum anlattımmı ama geçen yıl ben şöyle bi olay yaşadım eşimin bi akrabası işte eşime çok seviyoruz ama bize evlat vermedi o yüzden daha adam olamadı dedi ama durumumuzu bilmiyor yani bende dedim ki kusura bakmayın ama dedim bnm kocamın adam olması için evlat sahibi olmasına gerek yok o zaten adm gibi adam dedim o gün çok ağlamıştım bende ama şimdi takmıyorum kimseyi yani sadece bebeğime odaklıyım ama bişey diyende olsa kendimi yinede ezdirmem buda bi gerçek yani... çünkü benm bizim durumumuz ezilmemi gerektirmez aksine bizi daha dayanıklı ve herkesten güçlü kılar :)
Ne kadar guzel anlatmissin canim bizim yaptigimiz fedakarligin yanindan bile gecemezler bi gecede sahip olduklari cocuklarla anne olduklarini saniyorlar dicek laf cokta yuz yuze bakiyoruz diye disimi sikiyorum nasilda bencil.ler daha gecn kadinin biriyle kavga ettm akllanmamis hala beni sorguluyor bu insanlar oldukca bize rahat yok sanirim
Ne sacma adam olmak icin cocuk sahibimi olmak lazimmis aptallar bizim boyle icimizi acitanin ici berbat acicak ben buna inaniyorum ins bizde kucagimiza aliriz bizim vuruldugumuz igneleri omurleri boyunca vurulmucaklar belkide onlar bu yuzden bencil ler uzak.durmak en iyisi valla
hiç beddua etmem cnm herkes allahından bulsun bizim içimizin yangıınnı anlayamaz onlar bunu kolay sanırlar bizim içimiz titrer yavrumuza olmayan yavrumuza onlar şikayet eder evlatlarından burda kim daha yüce ben ne eşimi ne kendimi bu konuda kesinlike eksik görmüyorum inş rabbimin izniyle bizimde olacak yani ne kadar olacağı düşüncesi bana çok uzak gelsede inanmak istiyorum çok acı şeyler bunlar ya herkes anlayamaz bunları yazarken bile nasıl içim yanıyo anlatamam sana
Ins bu sefer olur cnm bnm ya evlat isteyen herkese versn rabbim cunku bu tarifsiz duyguyu tadamamann bu duygunun telafisi kimsede yokO aciyi biliyorum tatlm o aci hic biseye benzemiyor insanin icini yakip gidiyor ama dahada ayakta durup dik gorunmeye calisiyoruz bana diyorlar nekadar vurdum duymazsin ah icimi bilseler o yangini bi hissetseler kac gun dayanirlar acaba beddua etmek degil ama bizi acitanin kendi cani acicak yanlarinda kalmaz rabbm buyuk ben her zaman diyorum ben cok mutluyum bebek benim icin sonrada kalir diyorum soranlara onlarda bana komik komik bakiyorlar bombos evde nasil mutlu olcan al bitane diye siparisle geliyo ya abam biz evladin nasil bisey oldugunu ogrendik onlar gibi gelisi guzel buyutmicez buna inaniyorum her anini doya doya buyucekler rabbim bize sabir onlara merhamet duygusuu versin takmamayi ogrenelim tatlim
Kizlar nerlerdesiniz herkez bayram tatilin heralde ben bugun ilk igneme basliyorum ins sonu guzrl olur herkezin bayrami kutlu olsun
Cnm sennde mi uzun protokol ben 6.yi vurdum bugun ins 20 gune falanda transfer olur :) kavusuruz kuzulara :)
Evet canim uzun protokol ins canim ya su mubarek gunlerde dualarimiz kabul.olur herkez bizim.tedaviyi bekliyormus kimsecikler yok baksana senin kacinci denemn olcak bu
Evet canim uzun protokol ins canim ya su mubarek gunlerde dualarimiz kabul.olur herkez bizim.tedaviyi bekliyormus kimsecikler yok baksana senin kacinci denemn olcak bu
canı bayramdan sonrakı ılk pzt bende baslıyorum beımde uzun protokol olcak adetın kacıncı gunu basladınız ıgnelere ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?