Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

demetcim...500 kişi 500 yasin okunmalıymış...yani bir kişi bir yasin tek sen okuyacaksan 1 tane ama daha okuyacak varsa sen söyle tatlım...çok tşk ederim allahım kabul eder inşallah tüm boş kucaklar ve göbekler dolar...)) tek okuyacaksanda haber ver tam sayı olmalıymış...

canım ben okurum bide eşim okur 2 tane yani ama yine çevremde okuyacak olursa sana söylerim canım Rabbim kabul etsin inşallah..

slm kizlar herkesler iyidir INSALLAHH

tedavieirmizden hayirli sonuclar aliriz INSALLAAHH aysegül bende 10 tane aliyim ablam ve arkadaslari okuyucaklar.ablam ben dagitirimdedi. ALLAH kabu etsinn
bizde kismetse yarin yola cikicagiz. benim adet belirtilerimde basladi. bakalim nasil yapicagizz doktor ne diyicek belki hemen tüp baslariz. yolumuz 8 saat azicik stresliyim zor geliyo. ALLAHA emanet olun

ohh yarasin canim bayagi gezmissin bizdende sana kocaman sevgiler

saol canım benim...yazdım 10 tane....allahım seninde yolunu açık etsin inşallah bu son denememiz olur bizide mahrum etmez rabbim bu çıktığımız yolda ....

canım benim şimdiden tedavin hayırlı olsun inş sonu bebişli olur doktordan güzel haberlerle gel canım inş hemen tedaviye start verir

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize sağlıklı huzurlu mutlu bir akşam diliyorum bu gece perşembeyi cumaya bağlayan cuma gecesi bu gece rabbim dilinizden dökülen tüm dualarınızı dualarımızı kabul eyler inş

önceki yazdıklarımı şöyle bi okudumda keşke o zaman ki gibi umutlu bekleyişim olsaydı size güzel şeyler yazabilseydim sizin paylaştığınız gibi mutluluk haberimi yazsaydım.malesef 2.denemem de olmadı 2.34 çıktı değerim.sanırım bebeğim tutunmaya çalışmış.tek tahmin ettim şey kabız olmamdı.ne yaptıysam kurtulamadım.afedersiniz ıkınmadım ama zorlanınca demekki dayanamadı yavrum.dünyam bu defa daha çok yıkıldı ilkler tutmuyo zor tutuyo demiş,kendimi alıştırmıştım ama bu ikinci idi.doktor %75 şans vermişti bize.ama olmayınca olmuyor maalesef.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.her tedavide bebek odamızın hayaliyle yaşardık eşimle planlar yapar bilgisayardan beğenir masaüstünü fotoğraflarla doldururduk.ben bu defa kesin olmuştur diye hissedip netten hamile tişörtü bile sipariş vermiştim cok özendiğim şey yarın gelecek ve ben onu hiç açmayacağım.hep gebelik takvimlerinize özenir beta hcg yi öğrendiğimde ilk işim o takvimi yapmak derdim kendi kendime..nasip değilmiş.şimdi siz hamile arkadaşlarımdan can yoldaşlarımdan bana dua etmenizi diliyorum...ben sevinemedim siz inşallah kucağınıza aldığınız gün çok mutlu olun.bir kezde benim için öpüp koklayın yavrularınızı....

yazdiklarini okuyunca cok duygulandim ne kadar üzülme desekde(( insallah en kisa zamanda atlatirsin rabbim bir kapiyi kapatir bir kapiyi acar hayirlisiyla hamile kalip hayirlisiyla kucagina saglikli sigatli bebegini alacaN zamani ve ve vakti geldiginde RABBIM SABIR VERSIN...

arkadaşlar hiç geçmişi okuyamadım sadece miragenin hamileliğini gördüm çok sevindim bi daha size yazabilirmiyim bilmiyorum hepiniz hakkınızı helal edin
doğumdan sonra rahatsızlandım trombositlerim düştü ve defalarca bebeklerimden ayrılıp hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım yakın bi zamanda da bebeklerimi bırakıp ameliyat masasına yatacağım bazen düşünüyorum bencillik mi yaptım bebek konusunda ısrarcı olarak onlara yetebilir miyim yanlarında olabilir miyim diye hiç düşünmemiştim hep onları hiç bırakmıcam dedim ama rabbim nasip etmezse bıraktırırmış öğrendimm ciddi bi hayati riskim var ama zerre kendimi düşünmüyorum bana bişey olursa kuzularım nasıl hayata tutunacak bensiz ne yapacak ben onları bırakıp gitmenin vebalini nasıl taşıyacağım sadece onu bilmiyorum

rabbim hepinizin gönlünün muradını versin bana dua edin beni evlatlarıma bağışlasın onlar henüz çok savunmasız bensiz savrulurlar

rabbim acil sifalar versin öyle düsünme hersey allah dan geliyor en kisa zamanda saglikli anne olup meleklerine hic birakmmak üzere büyütürsün dualarimizdasin.

saol canım benim...yazdım 10 tane....allahım seninde yolunu açık etsin inşallah bu son denememiz olur bizide mahrum etmez rabbim bu çıktığımız yolda ....

aminnnnn canimmm ALLAH razi olsun cümlemizi güdürsün RABBIM anali babli evlatlar nasip etsinn

canım benim şimdiden tedavin hayırlı olsun inş sonu bebişli olur doktordan güzel haberlerle gel canım inş hemen tedaviye start verir

INSALLAH canimm bu sefer hayirlisiyla olsun diyorumm YARADANIM evladini hayirlisiyla kucagina almayi evini yuvani senlendirsinn

ayyy bunu yapma sende yavrularini koklayacan INSALLAHH canim inan bende ümitlenmistim hamile olarak görüyordum seni kismet canimm . bende 4. deniyicem gecen sene birdaha düsünmüyorum diyordum bak gene yollara düsdükk
RABBIM sana kendiliignden nasip etsinnn

seni hic aklimdan cikarmiyicam sürekli dua edicem canimm ALLAH saglikla eevine yavrularina , yuvana dönmeni nasipp etsin canimm.
ne olursan olsun moralini yüksek tutmaya calis. kendine haksizlik etme bebkler o kadar tatliki her kadin anne olmak ister
seni seviyoruzzz bebklerine kim bakiyor acaba.

yeşimcim, bu foruma gelip yazı yazan herkes senin geçtiğin yollardan geçti, geçiyor. ne hissettiğini bizden iyi kimseler anlayamaz. ama sen benim denemelerim sırasında burada değildin. ben de aynı senin gibi ikinci denememden çok emindim. ben de negatifi alıp dumur oldum ama hiç ümidimi yitirmedim. yeniden tedaviye başlayacağım dedim. ben elimden geleni yapayım dedim gerisini Allahıma bıraktım. üçüncü denememde nasip etti. kediye dördüncü denemesinde nasip etmişti. herşeyin bir zamanı var, hayırlı zamanı bekle. asla ümitsizliğe düşme. sık rastlanan bir sorun seninki de, olacak göreceksin. sadece süreç zor işte, etrafta hamilelerin gezmiyor olması sinir bozucu oluyor. bana en zor gelen kısım oydu. olacak yeşim, inan buna.

tubacım rahatsızlığından haberim yoktu. çok geçmiş olsun canım. endişeni anlıyorum, ama bol bol dua et canım. herşey yoluna girer Allahın izniyle. Allah beraberinde olsun. ameliyattan sonra da ilk fırsatta durumundan haberdar et bizi merakta bırakma. dualarımız seninle.

herkese hayirli gecelerr kizlar
gelir gelmez sizlere yazarimm ALLAHA emanet olunn

hayırlı haberlerle gel dilakız, güzel haberlerini bekliyoruz :)

ayşegül canım 7 tane daha okun du haber vereyim dedim canım

saol havinim...allahım razı olsun senden....yazdım 7 tane daha....henüz 200 bile olmadı...
bu sabah adet oldum yarın inşallah konyada tedavime start veriyoruz...allahım bu çıktığım yolda inşallah bebekle dönmemei nasip eder...allah hepinizden razı olsun
tubafekti nolur üzülme canım bebekler sana moral olsun onların sana ihtiyacı var...umarım sağlıklı bi şekilde hayatınıza devam edersiniz..dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun canım benim..
yeşimcim seni tanımıyorum ama hiç bi zaman ümitsizliğe kapılma rabbimin ol dediği günü bekle hepimiz tevekkül eden insanlarız rabbim künfeyekün ( olderse oluverir) demesini bekliyoruz....benim bu yıl başımdan geçenleri kızlar bilirler geçen yıl ekim ayında ilk tüp denemem oldu başarısızlıkla sonuçlandı...ardından yeni tedavi ye tam başladım ama ardından annem rahatsızlandı ve tedavim yarım kaldı annem 3 ay yoğun bakımda kaldı vefat etti bu arada evde almıştım ve taşınmak zorundaydım evide taşıdım fakat annemin yokluğu bana ağır geldi ve evi sattım( annem benimle yaşıyordu) ve antalyaya taşındım...ve şimdi yeniden tedaviya başladım...ki bu son yılda yaşadıklarım bunun bide öncesi var..hiç bi zaman umutsuz ve ümitsiz olmadım..tedavim yarın start veriyor rabbim bilir olursa olucak olmassa napalım canımız sağ diyip hayata devam edeceğiz...bu topiğin bi dili olsa neler anlatır...kimler geldi kimler geçti..neler oldu neler bittii..buralarda...eskilerden kala kala ben havin mirage ve bi kaç kişi allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin...

rabbim yolunu acik etsin insallah allahin izniyle hamile kalip bebbegini saglikla kucagina alirsin aysegül insalah allahin izniyle bir gün hepimiz anne olacagiz.

amin bacım allah razı olsun şu göz yaşlarımı tutamıyorum ...çok heyecanlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…