Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar,
bu sabah kalktığımda birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu. doğum yapan arkadaşlar, hamileliğinizde böyle bir şey yaşamış mıydınız?
meraba...bu gün konyaya gittik geldik toplamda 11 saat yol yaptık:)))...bu gün ilk iğnelerimi yaptırdım...çarşamba tekrar konya...ardından transfere kadar ordayız geri dönmeyeceğiz umarım sizlere güzel haberler verebilrim orda nete giremeyeceğim...bana çok dua edin...yarın görüşürüz..herkeze iyi geceler..
Yazdıklarınız için sağolun kızlar.eşim dün ilkkez bize nasip olmayacak hiç umudum kalmadı dedi.bu defa fena sarsildik.
Miragem cnm rabbim nasip ettiyse içini ferah tut biseycik olmaz bebeğine.
mirage canım ilk üç ay içinde muhakkak lekelenme oluyo kiminde az kiminde çok ondan moralini bozma daha dikkatli hareket et dinlen benimde kanamam oldu 3 ay doktor beni hiç kaldırmadan yatırdı kendine çok dikkat et bol bool dinlen
yarın dimi kontrolun inş güzel haberlerle geleceksin canım
canım benim sen anlatırken kendimi yaşadım sanki...)) aynı şekildeyim otelden nefret ederim her şey burnuma tiksinti verir...herkezin yattığı yastık yorgan hepsi aynı yerde yıkanıyor diye düşünürüm ))))))ayağımı çıplak yere dahi basamam ama neyseki ben abimlerde kalacağım...bizde çarşamba gidiyoruz konyaya kontrolüm yapıldıktan sonra eşimle ordan ürgüp göreme nevşehir moral seyehati yapacağız....allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize namazlarımızdan sonra dua edelim allahım kabul eder inşallah...benim tedavim başladı biliyorsun heralde10 gün sonra transferim inşallah yapılır...allahtan hayırlısı bakalım...slm kizlar dün gece geldik yolculuk yosrucu ama o kadarda keyifliydi. boynum tutuludu. gidis gelis 20 saat sürdü
biz cek cumhuruyetine gitttik, yani cekoslavakyaya gittik. orda kanunlar daha serbest isvicrede embriyo en fazla 2 gün diarida kaliyormus orda 6 hafta bile kalabiliyormus sans artiyormus. fiyat oarakda uygun. cekoslavakya harika bir ülkeymis cok sasirdim cok güzel.
esime diyom benim bebekelrimin ememleketi cok güzelmiss
tabi yabanci bir ülke oldugu icin temiz yiycek bulmak zor. burdan götürdüerimle idare ettik . tanidigimiz peynir meyve yedik yolda.13 gün sonra tekrar gidicegiz. yumurta toplama islemi icin ordalkalicagiz 4 gün sonrada tarnsfer yapilicak. ayy otelde kalmayida hic sevemem
bebekelrimiz icin katlanancagiz mecburen .cok tiksiniyorum elimde degil. dün gece 2 saat herseyi yikadim
ALLAH zahmetlerimizi bosa cikarmasin saglikla nasip etsin bizleree
havinn. aysegül, mirage ve diger kizlar ALLAH razi olsunn ciktigimiz bu yolculukta RABBIm saglikla kucagimiza almayi nasip etsinn.
yol boyu rahatsizlandim ara ara halende kolum, elim, boynum agryor size yazareken bile uyusmus durumda esime diyorum evlat icin nelere katlanyioruz bazilari icin o kadar kolayki bizler icin imtihan vesilesi 4. denem olucak harcanan paranin hesabi yok zaten. pisikolijik yöndende cok zor günler gecirdim bizim kaderimizde böyleymis. su otel meselesi beni yipratiyoyr yolculuguda razi oldum artik.
yastik kilifi götürmüstüm üstüme yorgani cekemiyordum tuhaf oldum neyse basinizi sisirdim benim hikayemde böyle kizlar
hepnizi öpüyorumm simdilik bu gün dinleniyiim gene yazarimm. INSALLAH ümidimizi hic kaybetmeyizz
safak canım senin hamilelik nasıl gidiyo hiç yazmıyon cinsiyet belli oldumu
günaydın kızlar,
bu sabah kalktığımda birkaç damla kahverengi lekelenmem oldu. doğum yapan arkadaşlar, hamileliğinizde böyle bir şey yaşamış mıydınız?
Ben de ramazanın ortasında yaşadım canım kanamam oldu kese etrafında bir gece hastanede yattım sonrasında da doktor rapor verdi 15 gün evdeydim. Çok şükür haftasında bitti kanama normalmiş bu durum. Hemşireler dedi çok oluoyr diye. Tüp bebek doktorumu da aradım sordum o da korkma dedi. Normal yani stres yokk :)
canım benim sen anlatırken kendimi yaşadım sanki...)) aynı şekildeyim otelden nefret ederim her şey burnuma tiksinti verir...herkezin yattığı yastık yorgan hepsi aynı yerde yıkanıyor diye düşünürüm ))))))ayağımı çıplak yere dahi basamam ama neyseki ben abimlerde kalacağım...bizde çarşamba gidiyoruz konyaya kontrolüm yapıldıktan sonra eşimle ordan ürgüp göreme nevşehir moral seyehati yapacağız....allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize namazlarımızdan sonra dua edelim allahım kabul eder inşallah...benim tedavim başladı biliyorsun heralde10 gün sonra transferim inşallah yapılır...allahtan hayırlısı bakalım...
evet dilekiz sadece adetimden 2gün gecdi rüyamda gördüm bide kalbimden hep geciyordu hamile kalarim diye ama ben kürtac olali 2 ay oldu o haormonlarin etkisidir artik haftaya tekrar test yapmarim.
yeşimcim, bu foruma gelip yazı yazan herkes senin geçtiğin yollardan geçti, geçiyor. ne hissettiğini bizden iyi kimseler anlayamaz. ama sen benim denemelerim sırasında burada değildin. ben de aynı senin gibi ikinci denememden çok emindim. ben de negatifi alıp dumur oldum ama hiç ümidimi yitirmedim. yeniden tedaviye başlayacağım dedim. ben elimden geleni yapayım dedim gerisini Allahıma bıraktım. üçüncü denememde nasip etti. kediye dördüncü denemesinde nasip etmişti. herşeyin bir zamanı var, hayırlı zamanı bekle. asla ümitsizliğe düşme. sık rastlanan bir sorun seninki de, olacak göreceksin. sadece süreç zor işte, etrafta hamilelerin gezmiyor olması sinir bozucu oluyor. bana en zor gelen kısım oydu. olacak yeşim, inan buna.
tubacım rahatsızlığından haberim yoktu. çok geçmiş olsun canım. endişeni anlıyorum, ama bol bol dua et canım. herşey yoluna girer Allahın izniyle. Allah beraberinde olsun. ameliyattan sonra da ilk fırsatta durumundan haberdar et bizi merakta bırakma. dualarımız seninle.
hayırlı haberlerle gel dilakız, güzel haberlerini bekliyoruz :)
dilakız canım inş güzel haberlerle gelirsin gelince mutlaka yaz rabbim bu tedavini hayırlı eylesin sonu bebişli olsun inş
ayşegül canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim senin tedavinin sonunuda bebişli eylesin inş rabbim daha fazla bunaltmasın bu yolda sizleri
rabbim hepinizden razı olsun kızlar ayşegülü tedavin hayırlı sonuçlansın havin mirage sağlıkla kucağına bebeklerinizi alın dilakız afraz en kısa sürede siz de hayırlı haberlerle gelin inşallah ve diğer aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun
bebeklerime annem ve kayınvalidem bakıyor ama tabi ki yine de öyle sıkıntılı ki onların yaşamına göre plan yapıp bebeklerine bakılsın diye gözlerine bakmak yine de allah razı olsun diyorum ameliyat günüm de belli oldu 13 eylül inşallah ameliyat sonrası yazarım sizlere
canım dün akşam çok kustum. yani artık kusacak bir şey kalmamıştı çok zorlandım. ondan sonra oldu diye tahmin ediyorum. tam 3 ayı yırttık derken 12. ayımın son gününde böyle bir şey olması da tuhaf yani. şimdi doktorum da cevap yazmış. genelde bir şey olmaz ama istiyorsan bizim acilde nöbetçi doktor baksın demiş. o demeden ben gittim zaten hastaneye ama gidince vazgeçtim ultrasona girmekten, 2 gün üst üste ultrasona girmiş olmayayım diye. bu iş başından sonuna kadar stresmiş valla. anlamadım gitti. bazıları güzel güzel hamile kalıyo, öööyle doğuruyor bitiyor. buna da şükür.
slm kizlar dün gece geldik yolculuk yosrucu ama o kadarda keyifliydi. boynum tutuludu. gidis gelis 20 saat sürdü
biz cek cumhuruyetine gitttik, yani cekoslavakyaya gittik. orda kanunlar daha serbest isvicrede embriyo en fazla 2 gün diarida kaliyormus orda 6 hafta bile kalabiliyormus sans artiyormus. fiyat oarakda uygun. cekoslavakya harika bir ülkeymis cok sasirdim cok güzel.
esime diyom benim bebekelrimin ememleketi cok güzelmiss
tabi yabanci bir ülke oldugu icin temiz yiycek bulmak zor. burdan götürdüerimle idare ettik . tanidigimiz peynir meyve yedik yolda.13 gün sonra tekrar gidicegiz. yumurta toplama islemi icin ordalkalicagiz 4 gün sonrada tarnsfer yapilicak. ayy otelde kalmayida hic sevemem
bebekelrimiz icin katlanancagiz mecburen .cok tiksiniyorum elimde degil. dün gece 2 saat herseyi yikadim
ALLAH zahmetlerimizi bosa cikarmasin saglikla nasip etsin bizleree
havinn. aysegül, mirage ve diger kizlar ALLAH razi olsunn ciktigimiz bu yolculukta RABBIm saglikla kucagimiza almayi nasip etsinn.
yol boyu rahatsizlandim ara ara halende kolum, elim, boynum agryor size yazareken bile uyusmus durumda esime diyorum evlat icin nelere katlanyioruz bazilari icin o kadar kolayki bizler icin imtihan vesilesi 4. denem olucak harcanan paranin hesabi yok zaten. pisikolijik yöndende cok zor günler gecirdim bizim kaderimizde böyleymis. su otel meselesi beni yipratiyoyr yolculuguda razi oldum artik.
yastik kilifi götürmüstüm üstüme yorgani cekemiyordum tuhaf oldum neyse basinizi sisirdim benim hikayemde böyle kizlar
hepnizi öpüyorumm simdilik bu gün dinleniyiim gene yazarimm. INSALLAH ümidimizi hic kaybetmeyizz
Canım ben çok bakamıyorum büroda işler çok. Eve gelince de sersem gibi oluyorum ne yemek yapayım derdine düşüyorum desem yeridir. Canım bişey istemiyor böyle olunca da yemek de yapmak istemiyorum ( Yorgun bitkin halimi bir görsen kendime çok kızıyorum bi de üstüne kum dökmeye başlamışım su içememekten. Zorluyorum kendimi su konusunda az fazla içince de kusuyorum malesef. Bu hafta içinde belli olur diye umud ediyorum bakalım kısmet tabi.
havincigim tam cikyiordum evinin isigini acik görünce kaldimm bu saatte isik acik olduguna göre gece vardiyesindesinn heraldee
nasilsin canim iyimsin moralin nasill bakem yiyenimizle aran nasill