Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

canım oh mis gezmişsin temiz havalarıda depolamış gelmişsin hayırlısıyla sende adetinden sonra histeroskopini olur ondan sonrada hayırlısıyla tedavine start verirsin inş

canım rabbim ol dedikten sonra herşey olur sen tevekkül et inş bu sefer gebeliğin sorunsuz devam eder rabbim bu sefer hep güzel haberler almanı nasip eylesin

inş. gebesindir cnm.tevekkül halinde olman ne güzel.
rabbim hepimize nasip etsin anneliği, bu arada havin konusunda aynı hislere sahibim,temiz ve iyi kalpliliği bilgisayar kanalıyla bile hissediliyor o hepimizin havini

canlarım yüreğiniz o kadar güzelki güzel görüyosunuz rabbim iyilikten güzellikten ayırmasın bizleri

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir gün diliyorum rabbim gönlünüzden geçen tüm güzel dualarınızı kabul eylesin

Miragem cumayi bekliyorum ınşallah sizin gbi hamileyim yazarım duanizi eksik etmeyin.senin kaç aylık oldu ikizler cinsiyeti ne bebislerin??

Havinim miragem canlar belki unutmus olabilirsiniz ama transfer sonrası neler yaşadınız belirgin olarak.belirti neler oldu :-(

Havinim miragem canlar belki unutmus olabilirsiniz ama transfer sonrası neler yaşadınız belirgin olarak.belirti neler oldu :-(

canım benim göğüslerimde hassaslık oldu sol kasığımda batmalar oldu ve koku hassasiyetim oldu birde bir yediğimi bir daha hiç yemedim yani bu belirtiler kişiden kişiye değişiyo bazısında hiç belirti olmuyo birde bende çok ateş basması sıtma olmuştu biranda ateşim çıkıyo vucudum yanıyordu ardındanda üşüyordum sanki buzdolabına koymuşlar gibi beni

canım hayırlısıyla inş bebişlerin sana sıkı sıkı tutunuyordur belirti arayıpta kafanı karıştırma inş cuöa günü rabbiminde izniyle güzel haberlerini alacağız

saol havinim allah razı olsun..benim sadece histereskop olduğum gün az bişey oldu bi daha olmadı...allahım inşallah bu defa banada veriri bi yavru...((((((

Miragem cumayi bekliyorum ınşallah sizin gbi hamileyim yazarım duanizi eksik etmeyin.senin kaç aylık oldu ikizler cinsiyeti ne bebislerin??

inşallah canım benim. benim 1 hafta sonra 3 ay bitmiş olacak hayırlısıyla. daha cinsiyet falan bilmiyoruz.

benim transferden sonraki ilk günler kasık ağrısı olmuştu, sonra durmuştu. ben test günümde test yapmayacağım diye inat etmiştim. test tarihimi 10 gün geçince falan test yaptım. fazlaca akıntı oluyordu. ama hastanede hemşire bana demişti ki sakın kendini dinleme, hamilelik belirtileri ile regl belirtilerini sen ayırt edemezsin, hepsi hormonal durumlar, boşuna kafanı kurcalama demişti. ama öncekilerden farklı olarak sen naptın dersen 1 hafta boyunca tuvalet ve banyo dışında hiç kalkmadan yattım. yemeğimi bile yatarak yedim. cep telimi kapadım. bilgisayarımı görmedim bile. etkisi var mıdır bilemem. ben en etkili durumun histeroskopi olduğunu düşünüyorum.

saol havinim allah razı olsun..benim sadece histereskop olduğum gün az bişey oldu bi daha olmadı...allahım inşallah bu defa banada veriri bi yavru...((((((

ayşegulum iyi şanslar canım... inşallah güzel olacak herşey bu defa.

havinim 9 eylül pazartesi bir sonraki kontrol. ikili test yapılacak. inşallah içerde herşey yolundadır. çok tırsıyorum.

saol canım yaa...inşallah her şey yolunda gider hem korkularım hem heyecanım var...şu 500 yasini bi halladebilsem..500 kişi okumalıymış:))

Benimdee ilk günümden beri kasik ağrım var.6.günden beri rahimde tek taraflı gerilme oluyor saniyelik.bu gece de sağ kasigima bıçak saplanir gbi ağrı girdi saniyelik sanirim bunlar normal değil ve 2 gndr uykum acayip geliyor gündüz uyudugum halde akşam 9 da uyukluyorum.bugüne kdr ben hiç böyle belirti yaşamadım.cuma ya degerimiz belli olacak ınşallah kesinlescek..

Cnm karadeniz turu yaptım geldim..taaa gürcüstana kadar gittim :)) motal oldu tedavi öncesi :))

Tedavin hayırlı olsun umarım son tedavin olur cnm banada yaz 1 yasin okurum bende ..

İnşallah güzelim ya gün yaklaştıkça korkuyorum umisizlesiyorum.duaniza ihtiyacım var :-(

Cnm düşünme yat dinlen.. Ve hiç de ümitsiz olma biliyorsun psikoloji çook önemli :))

Herkesin farklı belirtileri oluyor ama uyku hali genelde gebelerde olur cnm hep duyarız haydi hayırlı bakalım :)))

allah razı olsun kızlar rabbim kabul etsin inşallah yazdım 2 havine 1 tane yasin sana kalbim şimdiden küt küt:)))))))

canım biz bize düşenleri yapalım rabbime sığınalım verici rabbim inş bu sefer seninde yavrun seninle olacak adetin hayırlısıyla gelsede başlasan tedaviye ve rabbimin izniyle sonu bebişli olacak

canım biz bize düşenleri yapalım rabbime sığınalım verici rabbim inş bu sefer seninde yavrun seninle olacak adetin hayırlısıyla gelsede başlasan tedaviye ve rabbimin izniyle sonu bebişli olacak

bi kaç gün içinde olacak gibiyim adet belirtilerim başladı heyecan dorukta:)))))

havinim 9 eylül pazartesi bir sonraki kontrol. ikili test yapılacak. inşallah içerde herşey yolundadır. çok tırsıyorum.

canım benim az kalmış ne güzel gidip meleklerini göreceksin tırsma canım için rahat olsun bu sefer rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip edecek inş rabbim bebişlerinin sağlıklı sıhatli gelişip gününde saatinde kucvağına almanı nasip eylesin

tırsıyom diyonya canım aslında bende senden bu konuda farksız değilim her kontrol öncesi stres bir sürü düşünceyle yoğruluyo beynim ve bu acabalar bebişlerimizi kucağımıza alana kadar bitmeyecek galiba çünkü ilk haftalar acaba kalbi atıyomu şimdide güzel besleniyomu suyu nasıl yani bebişler daha doğmadan onlar için endişeleniyoz rabbim gününde saatinde sağlıklı hayırlı evlatlar olarak kucağımıza almayı nasip eylesin

bi kaç gün içinde olacak gibiyim adet belirtilerim başladı heyecan dorukta:)))))

canım benim inş bu yolda son tedavin olur rabbim bunca ezanın mükafatını hayırlı bir evlatla verir

inş adetin bekletmez seni tedavine hemen başlarsın canım

ben bu topikte tedaviye başlıyacak olanlardan daha heyecanlıyım rabbimin izniyle hepimiz sırayla bebişlerimize kavuşacağız sizde arkamızdan geliceksiniz inş

canım inş hayırlısıyla bebişlerin sana tutunuyodur rabbim test gününbde güzelliklerle karşılaştırsın seni

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize huzurlu mutlu güzel bir akşam diliyorum

güzellikler hepinize merhaba :) nasılsınız ben iyiyim çok şükür yuvarlanıp duruyoruz :) misafirim vardı kaç gündür bakıp çıkamadım bile güzel haberler gelicek inşallah yeşimden afrasdan sonra ayşegulu den yasin okuyormuşsunuz sanırım bende okuyabilirim canım kaç tane okumam gerekiyor sen yaz bana en kısa zamanda okurum canım.öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…