merhaba kızlar..nasılsınız? bende bayadır yoktum 10 günlük bir karadeniz turundan snra yine aranızdayım :)
güzel haberler okudumm..inş hep böyle devam eder
havinim ssaol canım..bnde histereskopi için gün bekliyorum geçen ay adet sonrası hist.tarihi tatile denk geldi bu ay ki adeti bekliyorum bakalım hayırlısı :) sennde haberlerini okudu m maşallah iyimiz kuzucun :)
sagol canim kusura bakma cikmak zorunda kaldim ne güzel karsilikli duyguladayiz yok canim galiba bünyem hamile kalmaya alsidi 2 ay gecmeden arkaka arkaya hamile kadim bu sefer cok farkli eskiden olsaydi esime tuturudum doktora götür diye simdi öyle deyil hamileleik testini bile zor yaptim insallah zamanu ve vakti geldiyse olur allahin izniyle o yüzden strese hic gerek.
inş. gebesindir cnm.tevekkül halinde olman ne güzel.
rabbim hepimize nasip etsin anneliği, bu arada havin konusunda aynı hislere sahibim,temiz ve iyi kalpliliği bilgisayar kanalıyla bile hissediliyor o hepimizin havini
amin canim insallah bir gün hepimize nasip eder burdaki kizlari tanimasamda haberlerinizle cok seviniyok yada cok üzülüyok kimseye hatta kendime ile söyleyemedigim konulari burada rahatlila anlatiyorum evet havin hepimizin havini yüregi temiz havinimizzz herkesii cokk iyi burda allah razi olsun hepinizdennn
Havinim miragem canlar belki unutmus olabilirsiniz ama transfer sonrası neler yaşadınız belirgin olarak.belirti neler oldu :-(
ayşegül canım benim histereskopiden sonra benimde 3 gün kanamam olmuştu ve adetim gününde gelmişti inş sende hayırlısıyla tedavine başlarsın rabbim sonunda seninde doldurur göbüşünü
canım ben ve eşim 1rer yasin okuruz bizi yaz
Miragem cumayi bekliyorum ınşallah sizin gbi hamileyim yazarım duanizi eksik etmeyin.senin kaç aylık oldu ikizler cinsiyeti ne bebislerin??
Havinim miragem canlar belki unutmus olabilirsiniz ama transfer sonrası neler yaşadınız belirgin olarak.belirti neler oldu :-(
saol havinim allah razı olsun..benim sadece histereskop olduğum gün az bişey oldu bi daha olmadı...allahım inşallah bu defa banada veriri bi yavru...((((((
inşallah canım benim. benim 1 hafta sonra 3 ay bitmiş olacak hayırlısıyla. daha cinsiyet falan bilmiyoruz.
benim transferden sonraki ilk günler kasık ağrısı olmuştu, sonra durmuştu. ben test günümde test yapmayacağım diye inat etmiştim. test tarihimi 10 gün geçince falan test yaptım. fazlaca akıntı oluyordu. ama hastanede hemşire bana demişti ki sakın kendini dinleme, hamilelik belirtileri ile regl belirtilerini sen ayırt edemezsin, hepsi hormonal durumlar, boşuna kafanı kurcalama demişti. ama öncekilerden farklı olarak sen naptın dersen 1 hafta boyunca tuvalet ve banyo dışında hiç kalkmadan yattım. yemeğimi bile yatarak yedim. cep telimi kapadım. bilgisayarımı görmedim bile. etkisi var mıdır bilemem. ben en etkili durumun histeroskopi olduğunu düşünüyorum.
ayşegulum iyi şanslar canım... inşallah güzel olacak herşey bu defa.
havinim 9 eylül pazartesi bir sonraki kontrol. ikili test yapılacak. inşallah içerde herşey yolundadır. çok tırsıyorum.
boyacıııım nerelerdesin sen yaa özlettin kendini???
hkere kim art niyet arayacak kız deli fişek :)) bu kadar ince düşünmüş olup bunu saklayabilmene şaşırdım ben şahsen.
yeşim nasıl gidiyor bekleme süreci?
feriha nerdesin?
kızlar çok sık giremiyorum ama sürekli takipteyim...konya antalya gidip gidip geliyorum biliyorsunuz histerskop oldum...iyiyim hem moral olarak hemde sağlık olarak çok şükür...heyecanlı bi şekilde adetimi bkliyorum histereskop günümde az bi kanamam oldu ve kesildi umarım gününde adetimi olurum ve tedavime başlarım adetimin 2. günü tekrar konyaya gidecem ayın 9/ 10 gibi inşallah ve yumurta takibi başlayacak inşallah dua edin banada.....ayrıca 500 yasine başladık okumak isteyenler bana yanıt yazarsa sevinirim 500 yasini birer kişi okuması gerekiyormuş yani bi kişi 1 yasin şeklinde ....
İnşallah güzelim ya gün yaklaştıkça korkuyorum umisizlesiyorum.duaniza ihtiyacım var :-(
Benimdee ilk günümden beri kasik ağrım var.6.günden beri rahimde tek taraflı gerilme oluyor saniyelik.bu gece de sağ kasigima bıçak saplanir gbi ağrı girdi saniyelik sanirim bunlar normal değil ve 2 gndr uykum acayip geliyor gündüz uyudugum halde akşam 9 da uyukluyorum.bugüne kdr ben hiç böyle belirti yaşamadım.cuma ya degerimiz belli olacak ınşallah kesinlescek..
saol havinim allah razı olsun..benim sadece histereskop olduğum gün az bişey oldu bi daha olmadı...allahım inşallah bu defa banada veriri bi yavru...((((((
canım biz bize düşenleri yapalım rabbime sığınalım verici rabbim inş bu sefer seninde yavrun seninle olacak adetin hayırlısıyla gelsede başlasan tedaviye ve rabbimin izniyle sonu bebişli olacak
havinim 9 eylül pazartesi bir sonraki kontrol. ikili test yapılacak. inşallah içerde herşey yolundadır. çok tırsıyorum.
bi kaç gün içinde olacak gibiyim adet belirtilerim başladı heyecan dorukta:)))))
Benimdee ilk günümden beri kasik ağrım var.6.günden beri rahimde tek taraflı gerilme oluyor saniyelik.bu gece de sağ kasigima bıçak saplanir gbi ağrı girdi saniyelik sanirim bunlar normal değil ve 2 gndr uykum acayip geliyor gündüz uyudugum halde akşam 9 da uyukluyorum.bugüne kdr ben hiç böyle belirti yaşamadım.cuma ya degerimiz belli olacak ınşallah kesinlescek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?