• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2012den taşındık!Mayıs-Haziran2013 dönemi tüp bebeğe başlayacak olanlarla devam

saol havinim...allahım razı olsun senden....yazdım 7 tane daha....henüz 200 bile olmadı...
bu sabah adet oldum yarın inşallah konyada tedavime start veriyoruz...allahım bu çıktığım yolda inşallah bebekle dönmemei nasip eder...allah hepinizden razı olsun
tubafekti nolur üzülme canım bebekler sana moral olsun onların sana ihtiyacı var...umarım sağlıklı bi şekilde hayatınıza devam edersiniz..dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun canım benim..
yeşimcim seni tanımıyorum ama hiç bi zaman ümitsizliğe kapılma rabbimin ol dediği günü bekle hepimiz tevekkül eden insanlarız rabbim künfeyekün ( olderse oluverir) demesini bekliyoruz....benim bu yıl başımdan geçenleri kızlar bilirler geçen yıl ekim ayında ilk tüp denemem oldu başarısızlıkla sonuçlandı...ardından yeni tedavi ye tam başladım ama ardından annem rahatsızlandı ve tedavim yarım kaldı annem 3 ay yoğun bakımda kaldı vefat etti bu arada evde almıştım ve taşınmak zorundaydım evide taşıdım fakat annemin yokluğu bana ağır geldi ve evi sattım( annem benimle yaşıyordu) ve antalyaya taşındım...ve şimdi yeniden tedaviya başladım...ki bu son yılda yaşadıklarım bunun bide öncesi var..hiç bi zaman umutsuz ve ümitsiz olmadım..tedavim yarın start veriyor rabbim bilir olursa olucak olmassa napalım canımız sağ diyip hayata devam edeceğiz...bu topiğin bi dili olsa neler anlatır...kimler geldi kimler geçti..neler oldu neler bittii..buralarda...eskilerden kala kala ben havin mirage ve bi kaç kişi allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin...

aysegül ne güzel yazmisim rabbime ne güzel tavekkül etmisin yazdilarin cok duygulu bu kadar asamalardan gectin insallah sabrinin mükafatini alacan allahin izniyle seni cooookk güzel günler bekliyo rabbim insallah azda olsa bütün acilarina merham olacak ilacini verecek ne güzel yazmisin KÜNFEYEKÜN(ol derse oluverir)

önceki yazdıklarımı şöyle bi okudumda keşke o zaman ki gibi umutlu bekleyişim olsaydı size güzel şeyler yazabilseydim sizin paylaştığınız gibi mutluluk haberimi yazsaydım.malesef 2.denemem de olmadı 2.34 çıktı değerim.sanırım bebeğim tutunmaya çalışmış.tek tahmin ettim şey kabız olmamdı.ne yaptıysam kurtulamadım.afedersiniz ıkınmadım ama zorlanınca demekki dayanamadı yavrum.dünyam bu defa daha çok yıkıldı ilkler tutmuyo zor tutuyo demiş,kendimi alıştırmıştım ama bu ikinci idi.doktor %75 şans vermişti bize.ama olmayınca olmuyor maalesef.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.her tedavide bebek odamızın hayaliyle yaşardık eşimle planlar yapar bilgisayardan beğenir masaüstünü fotoğraflarla doldururduk.ben bu defa kesin olmuştur diye hissedip netten hamile tişörtü bile sipariş vermiştim cok özendiğim şey yarın gelecek ve ben onu hiç açmayacağım.hep gebelik takvimlerinize özenir beta hcg yi öğrendiğimde ilk işim o takvimi yapmak derdim kendi kendime..nasip değilmiş.şimdi siz hamile arkadaşlarımdan can yoldaşlarımdan bana dua etmenizi diliyorum...ben sevinemedim siz inşallah kucağınıza aldığınız gün çok mutlu olun.bir kezde benim için öpüp koklayın yavrularınızı....

yeşim canım rabbim sabır versin ama biran öncede toparlanıp yeniden deneme gücü versib vakti saati geldiğinde bebişin seninle olacak rabbiminde izniyle zaten hepimiz aynı yollardan geçtik canım rabbim bu negatifini son negatifin eylesin inş

arkadaşlar hiç geçmişi okuyamadım sadece miragenin hamileliğini gördüm çok sevindim bi daha size yazabilirmiyim bilmiyorum hepiniz hakkınızı helal edin
doğumdan sonra rahatsızlandım trombositlerim düştü ve defalarca bebeklerimden ayrılıp hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım yakın bi zamanda da bebeklerimi bırakıp ameliyat masasına yatacağım bazen düşünüyorum bencillik mi yaptım bebek konusunda ısrarcı olarak onlara yetebilir miyim yanlarında olabilir miyim diye hiç düşünmemiştim hep onları hiç bırakmıcam dedim ama rabbim nasip etmezse bıraktırırmış öğrendimm ciddi bi hayati riskim var ama zerre kendimi düşünmüyorum bana bişey olursa kuzularım nasıl hayata tutunacak bensiz ne yapacak ben onları bırakıp gitmenin vebalini nasıl taşıyacağım sadece onu bilmiyorum

rabbim hepinizin gönlünün muradını versin bana dua edin beni evlatlarıma bağışlasın onlar henüz çok savunmasız bensiz savrulurlar

tuba canım çok geçmiş olsun rabbim şafi ismiyle kuşatsın seni hep duamızdasın canım herşey rabbimin izniyle iyi olacak asla moralini bozma rabbim seni iki küçük meleğine meleklerinide sana bağışlasın canım

herkese hayirli gecelerr kizlar
gelir gelmez sizlere yazarimm ALLAHA emanet olunn :3::3:

dilakız canım inş güzel haberlerle gelirsin gelince mutlaka yaz rabbim bu tedavini hayırlı eylesin sonu bebişli olsun inş

bu gün adet oldum yarın konya yolları beni bekliyor:))))

ayşegül canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim senin tedavinin sonunuda bebişli eylesin inş rabbim daha fazla bunaltmasın bu yolda sizleri

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize hayırlı huzurlu mutlu güzel bir gün diliyorum bugün cuma idi cuma saatinde yaptığınız tüm duaları rabbim kabul eylesin yeni tedaviye başlıyacak arkadaşlarımızın tedavileri hayırlı sonunda hayırlısıyla bebişli olsun inş

saol havinim...allahım razı olsun senden....yazdım 7 tane daha....henüz 200 bile olmadı...
bu sabah adet oldum yarın inşallah konyada tedavime start veriyoruz...allahım bu çıktığım yolda inşallah bebekle dönmemei nasip eder...allah hepinizden razı olsun
tubafekti nolur üzülme canım bebekler sana moral olsun onların sana ihtiyacı var...umarım sağlıklı bi şekilde hayatınıza devam edersiniz..dualarımız seninle allah yar ve yardımcın olsun canım benim..
yeşimcim seni tanımıyorum ama hiç bi zaman ümitsizliğe kapılma rabbimin ol dediği günü bekle hepimiz tevekkül eden insanlarız rabbim künfeyekün ( olderse oluverir) demesini bekliyoruz....benim bu yıl başımdan geçenleri kızlar bilirler geçen yıl ekim ayında ilk tüp denemem oldu başarısızlıkla sonuçlandı...ardından yeni tedavi ye tam başladım ama ardından annem rahatsızlandı ve tedavim yarım kaldı annem 3 ay yoğun bakımda kaldı vefat etti bu arada evde almıştım ve taşınmak zorundaydım evide taşıdım fakat annemin yokluğu bana ağır geldi ve evi sattım( annem benimle yaşıyordu) ve antalyaya taşındım...ve şimdi yeniden tedaviya başladım...ki bu son yılda yaşadıklarım bunun bide öncesi var..hiç bi zaman umutsuz ve ümitsiz olmadım..tedavim yarın start veriyor rabbim bilir olursa olucak olmassa napalım canımız sağ diyip hayata devam edeceğiz...bu topiğin bi dili olsa neler anlatır...kimler geldi kimler geçti..neler oldu neler bittii..buralarda...eskilerden kala kala ben havin mirage ve bi kaç kişi allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin...

aferin ayşegülüm sana. başımızı hep böyle dik tutalım. diyoruz ya hep en iyi zamanı Allah biliyor. sen hamile halinle hastanelerde, ya da yeni doğum yapmış halinle nasıl annenle ilgilenecektin o dönem? sen de benim gibi daha önce hamilelik geçirip kayıp yaşadığın için senin yeniden hamile kalacağına inancım tam. umarım doğru vakit şimdidir ve daha fazla bekletmez bebeğin seni. Allah beraberinde olsun ayşegülüm. senin için dua ediyorum.

aferin ayşegülüm sana. başımızı hep böyle dik tutalım. diyoruz ya hep en iyi zamanı Allah biliyor. sen hamile halinle hastanelerde, ya da yeni doğum yapmış halinle nasıl annenle ilgilenecektin o dönem? sen de benim gibi daha önce hamilelik geçirip kayıp yaşadığın için senin yeniden hamile kalacağına inancım tam. umarım doğru vakit şimdidir ve daha fazla bekletmez bebeğin seni. Allah beraberinde olsun ayşegülüm. senin için dua ediyorum.

saol canım allah razı olsun çok duaya ihtiyacım var....rabbim yardım eder inşallah...inşallah doğru zamandır şimdi...

rabbim hepinizden razı olsun kızlar ayşegülü tedavin hayırlı sonuçlansın havin mirage sağlıkla kucağına bebeklerinizi alın dilakız afraz en kısa sürede siz de hayırlı haberlerle gelin inşallah ve diğer aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun
bebeklerime annem ve kayınvalidem bakıyor ama tabi ki yine de öyle sıkıntılı ki onların yaşamına göre plan yapıp bebeklerine bakılsın diye gözlerine bakmak yine de allah razı olsun diyorum ameliyat günüm de belli oldu 13 eylül inşallah ameliyat sonrası yazarım sizlere

rabbim hepinizden razı olsun kızlar ayşegülü tedavin hayırlı sonuçlansın havin mirage sağlıkla kucağına bebeklerinizi alın dilakız afraz en kısa sürede siz de hayırlı haberlerle gelin inşallah ve diğer aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun
bebeklerime annem ve kayınvalidem bakıyor ama tabi ki yine de öyle sıkıntılı ki onların yaşamına göre plan yapıp bebeklerine bakılsın diye gözlerine bakmak yine de allah razı olsun diyorum ameliyat günüm de belli oldu 13 eylül inşallah ameliyat sonrası yazarım sizlere
canım çoook geçmiş olsun Allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin dualarımız seninle olsun Rabbim bu geçirdiğin dönemi hayırlısıyla güzel sonuçlandırsın öpüyorum...

Canım Rabbim şialar versinn çok üzüldüm inşallh atlatıcaksın hiç umutsuzluğa düşme Rabbim yardımcın olacaktır .Duacıyım

mutlaka yaz tubacım. Allah beraberinde olsun. merak etme, herşey yoluna girecektir.

Herkese merhaba,
Cook uzun oldu foruma yazmayali ama ara ara bakiyorum, takip etmeye calisiyorum. Tum hamile guzel arkadaslarimi tebrik ederim oncelikle... Benim gibi hala ugrasanlara da bol sans diliyorum :-) benim basarisiz denemelerden sonra dondurulmuslarla deneyecegiz. Kafama takildi yardimci olursaniz cok sevinirim dondurulmus embriyo transferi adetin kacinci gunu yapiliyor?
Sizleri kendimden daha sik haberdar etmeye caliscam ama bu konuyu sanirim dusunmemek adina biraz kendimi geri cektim. Affedin :-)

arkadaşlar hiç geçmişi okuyamadım sadece miragenin hamileliğini gördüm çok sevindim bi daha size yazabilirmiyim bilmiyorum hepiniz hakkınızı helal edin
doğumdan sonra rahatsızlandım trombositlerim düştü ve defalarca bebeklerimden ayrılıp hastaneye yatıp çıkmak zorunda kaldım yakın bi zamanda da bebeklerimi bırakıp ameliyat masasına yatacağım bazen düşünüyorum bencillik mi yaptım bebek konusunda ısrarcı olarak onlara yetebilir miyim yanlarında olabilir miyim diye hiç düşünmemiştim hep onları hiç bırakmıcam dedim ama rabbim nasip etmezse bıraktırırmış öğrendimm ciddi bi hayati riskim var ama zerre kendimi düşünmüyorum bana bişey olursa kuzularım nasıl hayata tutunacak bensiz ne yapacak ben onları bırakıp gitmenin vebalini nasıl taşıyacağım sadece onu bilmiyorum

rabbim hepinizin gönlünün muradını versin bana dua edin beni evlatlarıma bağışlasın onlar henüz çok savunmasız bensiz savrulurlar

Canım Allah yardımcın olsun. Nasipten ötesi yok doğru söylüyorsun. Ama dünyaya gelen iyi veya kötü her türlü büyüyor onlar için sen hiç canını sıkma Rabbim onların koruyucusu. Yeter ki sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi bir türlü gelir. İnşallah büyüdüklerini evlendiklerini de görür hatta torunlarını bile sevmek nasip olur inşallah. Bu yolda hepimiz çok çaba sarfediyoruz o ruh haliyle ne olursa olsun diyoruz dışardan bakınca ancak objektif bakabiliyoruz anlıyorum seni. Geçen bir komşum öğrenmiş hamile olduğumu bilmiyorlar tabi tüp bebek olduğunu kendi gelini de denemiş olmamış sabretsin dedim hiç üzülmesin dedim ama üzülmemek elde değil biliyorum. İnşallah yavrularına kavuşursun canım benim.

bi kaç gün içinde olacak gibiyim adet belirtilerim başladı heyecan dorukta:)))))

Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah tedavin. Yasin okunuyormuş iki de bana yaz. Arkadaşlara haber vereyim okundukça söylerim inşallah. Allah razı olsun arkadaşlar bende de 4444 tefriciye dağıtmışlardı. Dünya dua üstüne elimizden gelen bişey yok rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inşallah.

canım benim rabbimin izniyle sen sağlık sorunları atlat daha zinda daha dinç bebeklerinin yanında olacaksın rabbim bu süreci en iyi şekilde sıkıntısız atlatmanı naip eylesin rabbimin izniyle herşey daha da güzel olacak yaşadığın son sıkıntın bu olur inş bundan sonra rabbim seni evlatlarından bir ömür hiç ayırmaz

safak canım senin hamilelik nasıl gidiyo hiç yazmıyon cinsiyet belli oldumu

Herkese merhaba,
Cook uzun oldu foruma yazmayali ama ara ara bakiyorum, takip etmeye calisiyorum. Tum hamile guzel arkadaslarimi tebrik ederim oncelikle... Benim gibi hala ugrasanlara da bol sans diliyorum :-) benim basarisiz denemelerden sonra dondurulmuslarla deneyecegiz. Kafama takildi yardimci olursaniz cok sevinirim dondurulmus embriyo transferi adetin kacinci gunu yapiliyor?
Sizleri kendimden daha sik haberdar etmeye caliscam ama bu konuyu sanirim dusunmemek adina biraz kendimi geri cektim. Affedin :-)

canım tedavin şimdiden hayırlı olsun sonu inş bebişli olur adetin ikinci günü rahim kalınlaştırm ailaçlarına başlanıyo

meraba...bu gün konyaya gittik geldik toplamda 11 saat yol yaptık:)))...bu gün ilk iğnelerimi yaptırdım...çarşamba tekrar konya...ardından transfere kadar ordayız geri dönmeyeceğiz umarım sizlere güzel haberler verebilrim orda nete giremeyeceğim...bana çok dua edin...yarın görüşürüz..herkeze iyi geceler..

meraba...bu gün konyaya gittik geldik toplamda 11 saat yol yaptık:)))...bu gün ilk iğnelerimi yaptırdım...çarşamba tekrar konya...ardından transfere kadar ordayız geri dönmeyeceğiz umarım sizlere güzel haberler verebilrim orda nete giremeyeceğim...bana çok dua edin...yarın görüşürüz..herkeze iyi geceler..

yolun acik olsun bebeginini göbüsüne al gel insallah hayirli haberlerle dönersin aysegül bu sefer hamile kalacan allahin izniyle rabbim bizelere yasatsin saglikli sigatli kucagimiza almayi nasip etsin aminn....

Back